Velvære Terapeut

Velvære Terapeut Nettstudie

Velkommen til SolstadAkademiets Velvære Terapeut Nettstudie


- for deg som liker å være til stede for de som trenger det  -


- du kan lese detaljer om alle de spennende modulene lenger ned på siden -

SKÅNSOMT OG TILSTEDEVÆRENDE


Noen mennesker har opplevd veldig vonde ting og føler seg helt tappet, alene og fortvilte. Ofte uten egentlig å vite hvorfor og i hvert fall ikke hvordan å komme ut av det. For de som husker og vet hvorfor er det ofte så vondt at de ikke orker å snakke om det, eller de vil ikke. Da kan det være veldig lindrende og befriende å komme til en Velvære Terapeut som bare er der. Som har god tid til å bare være til stede og lytte, en man kan gråte hos og være fortrolig med. 


Hos SolstadAkademiet får du en veldig komplett utdannelse som Velvære Terapeut som bl.a inneholder modulene Fysikalsk behandling 1 og 2, Meditasjonsterapi, Revival week, og mye, mye mer. 


Dette er et usedvanlig spennende studie som du vil ha stor nytte og glede av både profesjonelt og privat. 


- Studiet passer både for deg som vil jobbe profesjonelt i egen praksis, bruke det du lærer i nåværende jobb eller for deg som vil bruke det du lærer som en ny hobby eller for å heve kvaliteten på egen hverdag.


Skolen har løpende oppstart hele året, du starter når det passer for deg.


Du mottar første modul så snart din første delbetaling er registrert.


Her ser du alt det spennende du får lære, klikk på hver modul for fullstendig fagplan:

Påmelding: Du melder deg på ved å sende en e-post til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Du mottar din første modul så snart din første delbetaling er registrert. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet. Les om de spennende modulene nedenfor:

Coachingens Grunnprinsipper

Modul 1

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.

Grunnkurs i meditasjonsterapi

Modul 4

Lær å skape meditasjoner som skaper varige endringer raskt og varsomt. Metoden har mange likhetstrekk med hypnose og gjennomføres en-til-en eller i grupper. 

Terapi huset, den mest komplette terapiteknikken


Modul 7

Terapihuset er den mest komplette terapimodellen som finnes, denne helgen får du mye verdifull praktisk trening i å jobbe som terapeut.

Fysikalsk behandling 1

Modul 2

Noen ganger setter emosjonell og psykisk smerte seg i kroppen. Terapeutisk berøring er å finne og berolige disse for så å forløse de.

Terapeutiske Tidsreiser

Modul 5

Alle mennesker har opplevelser i fortiden de trenger å bearbeide og de aller fleste opplever av og til fremtidsfrykt. Denne helgen fordyper vi oss i teknikker.

Revival weekend - forny deg selv


Modul 8

Bli med på studietur for å fornye deg selv. Start med blanke ark, lær å spise bedre, leve bedre, sove bedre, planlegge bedre, karriere vurdering, lege fortiden og gi fremtiden en boost.

Fysikalsk behandling 2

Modul 3

Når vi har det vanskelig spenner vi musklene, derfor er massasje en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. Denne helgen lærer du massasje til terapi.

Coachig øvelser og terapeutiske teknikker

Modul 6

Denne helgen får du lære ørelysbehandling, spamassasje av hode, hender og føtter, metamorfose og intro til fotsoneterapi.

Eksamen

Ved fullførst studie gjennomføres  en-til-en eksamen. På eksamen skal du behandle din lærer eller en eksamenskandidat, samt svare på spørsmål fra studiet og levere et kommplett kompendie av dine lekser og oppgaver. Du melder deg selv opp til eksamen ved fullførst studie.

Dette får du i ditt studie:


* 8 nettmoduler og en eksamensmodul i utlandet (eksamensmodulen må betales i tillegg til studieavgiften)

* Skriftlige, lettforståelige kompendier til hver modul, med både teori og praktiske trinn-for-trinn øvelser

* SolstadAkademiets kompendie Teknikker og øvelser, (her får du en rekke ekstra øvelser du kan bruke med klienter eller i kollokvie.)

* Facebook gruppe for studenter hvor dere kan hjelpe hverandre

* Sertifisering som HelhetsTerapeut.

* Erfaren foreleser og lærer, SolstadAkademiet har vært i drift i over 10 år.

* Muligheten for å skreddersy din utdanning ved å legge til flere eksamner til en hyggelig pris

* Muligheten til å velge bort eksamen, dersom du studerer på hobbybasis for å glede deg selv

* Muligheten til å utsette eksamen ved å gjennomføre 6 måneders praksis før du tar eksamen, dersom du ønsker det

* Venner for livet


OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Revival weekend kr 4999,-, krever fysisk oppmøte og holdes i Lillestrøm kommune hvert år, for de som er glad i å reise tilbys den av og til i Italia eller sør i Frankrike. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på, dette er ikke inkludert i studieavgiften. OBS! Manglende deltagelse på Revival weekend gir ikke sertifisering og ingen reduksjon i studieprisen.


Praktisk informasjon og studiebetingelser:

PRAKTISK INFORMASJON OG STUDIEBETINGELSER:


Hvem passer utdanningen for? SolstadAkademiets studier passer for deg som vil jobbe med å hjelpe mennesker som privatpraktiserende i egen praksis og for deg som vil bruke det du lærer i jobben du allerede har innen HR/ledelse/helse/omsorg og for deg som studerer som en hobby og kilde til selvutvikling for å glede deg selv og dine nærmeste.


Påmelding: Du melder deg på ved å sende en e-post til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Du mottar din første modul så snart din første delbetaling er registrert. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.


Pris og betaling:


Studér som yrkesutdanning med eksamen 999,- pr modul, eksamensavgift kr 4.999,- og reisekostnad kommer i tillegg. Studieprisen inkluderer ikke veiledning i lekser eller oppgaver. Dersom du ønsker veiledning ved siden av ditt studie koster det kr 699,- pr time a 45 min. Eller studér for egen glede uten lekser og eksamen for kr 699,- pr måned.


Pensum: Sendes direkte til din e-post adresse ved betaling av månedsavgift.


Lekser: Etter hver modul gis lekser i form av innleveringer og/eller krav til gjennomføring av timer med praksis/treningsklienter. Hva som er lekse står oppgitt i studiemateriellet. Leksene skal sammenstilles til et enhetlig kompendie som leveres som en del av din eksamen.


Eksamensavgift: Eksamensavgift pålydende 4.999,- samt studieavgift må være betalt før sertifisering deles ut.


Sertifisering: Når du har bestått din eksamen utdeles en sertifisering fra SolstadAkademiet ihht din studieretning.


NAV: SolstadAkademiet har hatt mange studenter som har fått sitt studie betalt av NAV. Ta kontakt med skolen, så får du hjelp med søknadsprosessen. Vær oppmerksom på at NAV sine søknadsprosesser ofte er langvarige, så sørg for å ta kontakt med skolen i god tid før ønsket studiestart om du kan.


Betaler arbeidsgiver studiet ditt? SolstadAkademiet har erfaring med studenter som får sitt studie betalt av sin arbeidsgiver. I disse tilfellene tar opptaksprosessen noe lengre tid, da vi må opprette litt mer kontakt med både deg og arbeisgiver, vær derfor rask med å ta kontakt slik at vi får alt i orden innen studiestart.


STUDIEBETINGELSER:


1. Direkte etter at din første innbetaling er registrert mottar du din første modul

2. Hver 4. uke betaler du månedens studieavgift kr 699,- for deg som ikke vil ta eksamen og kr 999,- for deg som vil ta eksamen og motta sertifisering.

3. Du som skal sertifiseres gjør lekser etter hver modul. De skal sendes inn til skolen fortløpende, samt som et samlet kompendie som en del av din eksamen.

4. Alle studenter kan bestille personlig veiledning over nett for kr 699,-. En veiledningstime er 45 min. Dette er et frivillig tilbud for de som ønsker det.

5. En viktig del av eksamen er deltagelse på Revival weekend. Revival weekend holdes som en langhelg med personlig oppmøte. Den avholdes i Lillestrøm kommune jevnlig. Av og til tilbys den også gjennomført i Italia eller Frankrike for de som ønsker det. Deltagelse på Revival weekend gjennomføres ikke nødvendigvis på slutten av ditt studie, da studiet har løpende opptak, noen tar modulen tidlig i forløpet, mens andre tar den etter endt studie. Hensikten med Revival weekend er at vi skal få bruke tid sammen og sikre at du forstår og etterlever de viktige etiske prinsipper som er viktige for en praktiserende terapeut/coach, det er årsaken til at personlig oppmøte er påkrevet. Ved endt studie har du så en praktisk eksamen med din lærer hvor du vil bli testet i pensum. Du vil i god tid før eksamen få vite hvilke deler av pensum du vil bli testet på. Det blir laget oppsamlingskvelder for eksamen, det kan være opp til 3 måneders ventetid på eksamen dersom det er mange som skal uteksamineres samtidig som deg. I så stor grad som mulig vil eksamen legges direkte før eller etter Revival weekend for de som har lang reisevei.

6. Pause: Dersom du underveis trenger å ta en pause i ditt studie er det mulig. Etter at du har mottatt din siste modul har du 6 måneder på deg til å fullføre pensum, du har derfor rom til å gi deg selv noen avbrekk underveis dersom livet blir travelt. Ved pausing av ditt studie vil fakturaene og utsendelse av modulene likevel løpe, dette for å sikre at du betaler alle dine moduler ettersom du mottar de, samt at dataprogrammet som sender ut modlene ikke kan pauses.

7. Oppsigelse: Dersom du opplever at studiet ikke passer i den hverdagen du befinner deg i, kan du si opp ditt studieforløp. Vær oppmerksom på at du har en måneds oppsigelsestid. Dersom du gir beskjed om at du vil pause/avslute i januar, stopper betalingene og utsendelsene i februar osv. Dersom du senere ønsker å komme tilbake til skolen, må du i så fall starte helt fra begynnelsen igjen.

OBS!OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Revival weekend kr 4999,-, holdes i Lillestrøm, Italia eller sør i Frankrike. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på, dette er ikke inkludert i studieavgiften. OBS! Manglende deltagelse på Revival weekend gir ikke sertifisering og ingen reduksjon i studieprisen.

VERDIER OGVISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet som gjør studentene trygge i sin fremtidige rolle som terapeuter og coacher.


Skolen skal tilby både dybde og bredde.


Skolen skal både ha enkeltstående kurs og utdanninger, slik at studentene selv kan bestemme hvor lenge de vil studere ut fra både tid og lommebok.


Hos SolstadAkademiet skal alle trives og oppleve å få gode venner.


Studiene skal være mulige å gjennomføre selv om man har en travel hverdag.


Skolen skal være åpen både for de som vil jobbe profesjonelt og for de som kommer fordi de vil lære av egen interesse uten å planlegge det som en karriere.


Hos SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.


De som uteksamineres fra skolen skal ha fått en kvalitetsmessig sterk utdanning i hvordan å hjelpe mennesker i endringsprosesser, har lært alt de trenger av etikk og yrkesstoltet, slik at de fremstår profesjonellt og håndterer det store ansvaret det er å jobbe med mennesker som har det vanskelig.


Eksamnene NLP Master Practitioner, MeditasjonsTerapeut, HelhetsTerapeut og VelværeTerapeut hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning som kvalifiserer til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund. OBS! For å kvalifisere til opptak i NLH via VelværeTerapeut og HelhetsTerapeut kreves at du gjennomfører en ekstra eksamen, dette er den samme eksamen som gis til MeditasjonsTerapeuter.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter:


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave