Life Coach

Life Coach Nettstudie

Life Coach Nettstudie, er for deg som vil jobbe som coach


- som coach er det din oppgave å hjelpe klienten å finne sine egne svar -


- en coach er en drivkraft og målrettet veileder -


- du kan bruke det du lærer i egen praksis, i din jobb innen HR/ledelse/omsorg/helse/rus/, eller som en hobby - 

Nedenfor kan du lese om alle de lærerike, varierte modulene på LifeCoach Nettstudie. 

Hva gjør en Life Coach?


De fleste Life Coacher har sine egne praksiser, enten de jobber i et større fagmiljø, en bedrift, eller har et rom for å ta i mot klienter hjemme. Din jobb som Life Coach, er å ta i mot de som kommer til deg og fungere som en motivator i en målrettet prosess. Coaching er for klienter som vet at noe er galt og som vil ha målrettet hjelp for å rydde opp og komme videre.  Din jobb som coach er å tilføre verktøyene og være en sparringspartner, drivkraft og motivator på veien, mens klientens jobb er å finne svarene og gå veien.


Å få være til stede som andres Life Coach er utrolig givende og morsomt, du ser konkrete resultater fra gang til gang og får være til stede i store prosesser i andres liv. Samtidig er det å være coach et stort ansvar som du alltid må være bevisst, men det får du lære alt om på utdanningen.


På SolstadAkademiets Life Coach studie får du lære alt du trenger å kunne, fra grunnmuren til store modeller som kan brukes i alle slags situasjoner, du får også mange trinn-for-trinn oppskrifter, både i form av teknikker og øvelser, men også i form av Life Coaching og Familie Coaching m.m. 


Du får også hjelp og råd rundt hvordan å komme i gang med din egen praksis, enten du vil starte en klinikk med flere terapeuter eller du ønsker en fleksibel, enkel arbeidsdag ved å arbeide hjemmefra.


På skolen får du treffe andre med samme interesse og bygge et godt kollegialt læremiljø som vil vare lenge etter at du er ferdig på skolen.


Du kan lese om alle modulene på studiet nedenfor og ta gjerne kontakt med skolen om du har spørsmål.

Life Coach Nettstudie på SolstadAkademiet har løpende opptak og inntak hele året. Du mottar din første modul direkte etter påmelding. Studiet avsluttes med eksamen i form av en langweekend i Lillestrøm kommune eller på en spennende destinasjon i Europa for de som ønsker det. Totalt består studiet av 11 moduler, du mottar en ny modul hver 4. uke. Du bestemmer selv om du vil ta eksamen eller om du bare vil studere for din egen del. Studiet består av følgende moduler:

- Coachingens Grunnprinsipper

- Grunnkurs i meditasjonsterapi

- Fordypning i meditasjonsterapi

- Terapeutiske tidsreiser


- Life Coaching

- Coaching og kommuikasjon

- Terapeutiske teknikker

- SOAR modellen

- Revival week (OBS! Reisekostnader tilkommer)

- Kognitiv terapi og familiekonstellasjoner

- Par-, familie- og skilsmissecoaching

Påmelding: Du melder deg på i skolens nettbutikk som du finner her: 

Du mottar din første modul direkte etter påmelding. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.

Nedenfor kan du lese om alle de spennende modulene:Modul 1

Coachingens Grunnprinsipper

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.

Modul 4

Fordypning i meditasjonsterapi

Denne modulen viderefører vi det du lærte i grunnkurset til bruk innenfor livsstil, vekt, sosial mestring, angst, depresjon, avhengighet og traumebehandling.

Modul 7

Life Coaching

Å livet er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du skolens trinn-for-trinn oppskrift for lifecoaching.

Modul 10

Par-, Familie-, Skilsmisse coaching

Denne modulen får du lære SolstasdAkademiets oppsett for hvordan å jobbe terapeutisk med parcoaching, familier og par som skal skilles.

Modul 2

Coaching og kommunikasjon

Her får du lære om hvordan språk er din viktigste ressurs som terapeut og coach og hvordan du kartlegger og skaper gode strategier i livet.

Modul 5

Coaching i praksis

Denne modulen bygger videre på det du lærte i Coaching og kommunikasjon, i tillegg får du lære om triggeradferd/assosiasjoner.

Modul 8

Coaching huset

SOAR modellen er den mest komplette terapimodellen som finnes, denne helgen får du mye verdifull praktisk trening i å jobbe som terapeut.

Modul 11

Kognitiv terapi

I kognitiv terapi får du lære spennede samtaleteknikker for at klienten skal forstå seg selv og verden rundt seg på en bedre måte.

Modul 3

Grunnkurs i meditasjonsterapi

Lær å skape meditasjoner som skaper varige endringer raskt og varsomt. Metoden har mange likhetstrekk med hypnose og gjennomføres en-til-en eller i grupper. 

Modul 6

Coachig øvelser

Denne modulen handler om å lære deg praktiske teknikker innen både coaching og terapi, slik at du har en velfylt verktøykasse for ditt arbeid med klienter.

Modul 9

Terapeutiske Tidsreiser

Alle mennesker har opplevelser i fortiden de trenger å bearbeide og de aller fleste opplever av og til fremtidsfrykt. Denne helgen fordyper vi oss i teknikker.

Modul 12

Eksamen - Revival weekend

Bli med på en studietur for å fornye deg selv. Start med blanke ark, lær å spise bedre, leve bedre, sove bedre, planlegge bedre, karriere vurdering, lege fortiden og gi fremtiden en boost.

Dette får du i ditt studie:


* 11 nettmoduler og en eksamensmodul i utlandet (eksamensmodulen må betales i tillegg til studieavgiften)

* Skriftlige, lettforståelige kompendier til hver modul, med både teori og praktiske trinn-for-trinn øvelser

* SolstadAkademiets kompendie Teknikker og øvelser, (her får du en rekke ekstra øvelser du kan bruke med klienter eller i kollokvie.)

* Facebook gruppe for studenter hvor dere kan hjelpe hverandre

* Sertifisering som Life Coach. 

* Erfaren foreleser og lærer, SolstadAkademiet har vært i drift i over 10 år.

* Muligheten for å skreddersy din utdanning ved å legge til flere eksamner til en hyggelig pris

* Muligheten til å velge bort eksamen, dersom du studerer på hobbybasis for å glede deg selv

* Muligheten til å utsette eksamen ved å gjennomføre 6 måneders praksis før du tar eksamen, dersom du ønsker det

* Venner for livet


OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Revival week kr 4999,-, holdes i Lillestrøm kommune og av og til i Italia eller sør i Frankrike for de som ønsker det. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på, dette er ikke inkludert i studieavgiften.  OBS! Manglende deltagelse på Revival weekend gir ikke sertifisering og ingen reduksjon i studieprisen.


PRAKTISK INFORMASJON OG STUDIEBETINGELSER:


Hvem passer utdanningen for? SolstadAkademiets studier passer for deg som vil jobbe med å hjelpe mennesker som privatpraktiserende i egen praksis og for deg som vil bruke det du lærer i jobben du allerede har innen HR/ledelse/helse/omsorg og for deg som studerer som en hobby og kilde til selvutvikling for å glede deg selv og dine nærmeste.


Påmelding: Du melder deg på ved å sende en e-post til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Du mottar din første modul så snart din første delbetaling er registrert. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.


Pris og betaling:


Studér som yrkesutdanning med eksamen 999,- pr modul, eksamensavgift kr 4.999,- og reisekostnad kommer i tillegg. Studieprisen inkluderer ikke veiledning i lekser eller oppgaver. Dersom du ønsker veiledning ved siden av ditt studie koster det kr 699,- pr time a 45 min. Eller studér for egen glede uten lekser og eksamen for kr 699,- pr måned.


Pensum: Sendes direkte til din e-post adresse ved betaling av månedsavgift.


Lekser: Etter hver modul gis lekser i form av innleveringer og/eller krav til gjennomføring av timer med praksis/treningsklienter. Hva som er lekse står oppgitt i studiemateriellet. Leksene skal sammenstilles til et enhetlig kompendie som leveres som en del av din eksamen.


Eksamensavgift: Eksamensavgift pålydende 4.999,- samt studieavgift må være betalt før sertifisering deles ut.


Sertifisering: Når du har bestått din eksamen utdeles en sertifisering fra SolstadAkademiet ihht din studieretning.


NAV: SolstadAkademiet har hatt mange studenter som har fått sitt studie betalt av NAV. Ta kontakt med skolen, så får du hjelp med søknadsprosessen. Vær oppmerksom på at NAV sine søknadsprosesser ofte er langvarige, så sørg for å ta kontakt med skolen i god tid før ønsket studiestart om du kan.


Betaler arbeidsgiver studiet ditt? SolstadAkademiet har erfaring med studenter som får sitt studie betalt av sin arbeidsgiver. I disse tilfellene tar opptaksprosessen noe lengre tid, da vi må opprette litt mer kontakt med både deg og arbeisgiver, vær derfor rask med å ta kontakt slik at vi får alt i orden innen studiestart.


STUDIEBETINGELSER:


1. Direkte etter at din første innbetaling er registrert mottar du din første modul

2. Hver 4. uke betaler du månedens studieavgift kr 699,- for deg som ikke vil ta eksamen og kr 999,- for deg som vil ta eksamen og motta sertifisering.

3. Du som skal sertifiseres gjør lekser etter hver modul. De skal sendes inn til skolen fortløpende, samt som et samlet kompendie som en del av din eksamen.

4. Alle studenter kan bestille personlig veiledning over nett for kr 699,-. En veiledningstime er 45 min. Dette er et frivillig tilbud for de som ønsker det.

5. En viktig del av eksamen er deltagelse på Revival weekend. Revival weekend holdes som en langhelg med personlig oppmøte. Den avholdes i Lillestrøm kommune jevnlig. Av og til tilbys den også gjennomført i Italia eller Frankrike for de som ønsker det. Deltagelse på Revival weekend gjennomføres ikke nødvendigvis på slutten av ditt studie, da studiet har løpende opptak, noen tar modulen tidlig i forløpet, mens andre tar den etter endt studie. Hensikten med Revival weekend er at vi skal få bruke tid sammen og sikre at du forstår og etterlever de viktige etiske prinsipper som er viktige for en praktiserende terapeut/coach, det er årsaken til at personlig oppmøte er påkrevet. Ved endt studie har du så en praktisk eksamen med din lærer hvor du vil bli testet i pensum. Du vil i god tid før eksamen få vite hvilke deler av pensum du vil bli testet på. Det blir laget oppsamlingskvelder for eksamen, det kan være opp til 3 måneders ventetid på eksamen dersom det er mange som skal uteksamineres samtidig som deg. I så stor grad som mulig vil eksamen legges direkte før eller etter Revival weekend for de som har lang reisevei.

6. Pause: Dersom du underveis trenger å ta en pause i ditt studie er det mulig. Etter at du har mottatt din siste modul har du 6 måneder på deg til å fullføre pensum, du har derfor rom til å gi deg selv noen avbrekk underveis dersom livet blir travelt. Ved pausing av ditt studie vil fakturaene og utsendelse av modulene likevel løpe, dette for å sikre at du betaler alle dine moduler ettersom du mottar de, samt at dataprogrammet som sender ut modlene ikke kan pauses.

7. Oppsigelse: Dersom du opplever at studiet ikke passer i den hverdagen du befinner deg i, kan du si opp ditt studieforløp. Vær oppmerksom på at du har en måneds oppsigelsestid. Dersom du gir beskjed om at du vil pause/avslute i januar, stopper betalingene og utsendelsene i februar osv. Dersom du senere ønsker å komme tilbake til skolen, må du i så fall starte helt fra begynnelsen igjen.

OBS!OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Revival weekend kr 4999,-, holdes i Lillestrøm, Italia eller sør i Frankrike. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på, dette er ikke inkludert i studieavgiften. OBS! Manglende deltagelse på Revival weekend gir ikke sertifisering og ingen reduksjon i studieprisen.

VERDIER OGVISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet som gjør studentene trygge i sin fremtidige rolle som terapeuter og coacher.


Skolen skal tilby både dybde og bredde.


Skolen skal både ha enkeltstående kurs og utdanninger, slik at studentene selv kan bestemme hvor lenge de vil studere ut fra både tid og lommebok.


Hos SolstadAkademiet skal alle trives og oppleve å få gode venner.


Studiene skal være mulige å gjennomføre selv om man har en travel hverdag.


Skolen skal være åpen både for de som vil jobbe profesjonelt og for de som kommer fordi de vil lære av egen interesse uten å planlegge det som en karriere.


Hos SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.


De som uteksamineres fra skolen skal ha fått en kvalitetsmessig sterk utdanning i hvordan å hjelpe mennesker i endringsprosesser, har lært alt de trenger av etikk og yrkesstoltet, slik at de fremstår profesjonellt og håndterer det store ansvaret det er å jobbe med mennesker som har det vanskelig.


Eksamnene NLP Master Practitioner, MeditasjonsTerapeut, HelhetsTerapeut og VelværeTerapeut hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning som kvalifiserer til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund. OBS! For å kvalifisere til opptak i NLH via VelværeTerapeut og HelhetsTerapeut kreves at du gjennomfører en ekstra eksamen, dette er den samme eksamen som gis til MeditasjonsTerapeuter.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter:


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave