Samtale Terapeut

Samtale Terapeut Nettsudie

Velkommen til SolstadAkademiets Samtale Terapeut Nettstudie


- for deg som er flink til å lytte, være til stede og veilede  -


- du kan lese detaljer om alle de spennende modulene lenger ned på siden -

Skolen har løpende oppstart, du mottar første modul direkte til din innboks rett etter påmelding.


Les det spennende pensumet nedenfor:


Dette er samtaleterapeut nettstudie:


Som Samtale Terapeut er det din jobb å lytte til dine klienter og sørge for at de føler seg sett, hørt og forstått, du kan tilføre teknikker, ressurser, stille spørsmål som hjelper klienten å finne sine egne svar, men også komme med egne perspektiver for å hjelpe klienten i riktig retning. Å jobbe som samtaleterapeut er en veldig givende jobb og du har et veldig stort marked, det er mange som rett og slett bare behøver en profesjonell, objektiv, klok samtalepartner. Ditt pensum er både spennende og allsidig. For å nevne noe:


Coaching og kommunikasjon, Terapeutiske teknikker, Kognitiv terapi, Terapihuset (et allsidig terapeutisk verktøy), Revival weekend, Familieterapi, Coachingens grunnprinsipper, Life Coaching og mye, mye mer.


Når du er ferdig på denne utdanningen vil du ha en solid grunnmur og en stor verktøykasse å jobbe ut fra. Studiet egner seg godt både for deg som er helt ny og ikke har jobbet med terapi før, for deg som allerede praktiserer og vil lære mer, for deg som jobber innen HR/ledelse/helse/rus/omsorg og for deg som vil lære som en hobby og glede i hverdagen.

Påmelding: Du melder deg på i skolens nettbutikk som du finner her: 

Du mottar din første modul direkte etter påmelding. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.


Coachingens Grunnprinsipper

Modul 1

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.


Life Coaching og GruppeCoaching


Modul 4

Å livet er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du skolens trinn-for-trinn oppskrift for lifecoaching.

Coachig øvelser og terapeutiske teknikker

Modul 7 

Denne helgen får du lære ørelysbehandling, spamassasje av hode, hender og føtter, metamorfose og intro til fotsoneterapi.


Coaching og kommunikasjon

Modul 2

Her får du lære om hvordan språk er din viktigste ressurs som terapeut og coach og hvordan du kartlegger og skaper gode strategier i eget og andres liv.

Kognitiv terapi og

Familiekonstellasjoner

Modul 5

Lær å jobbe med familierelasjoner på en annerledes og praktisk måte og få innføring i kognitiv terapi som et verdifullt tilskudd.

Målcoaching


Modul 8

Denne modulen får du lære SolstadAkademiets komplette verktøy for målcoaching, et uvurderlig verktøy når du skal hjelpe deg selv eller andre.

Terapihuset

Terapihuset er den mest komplette terapimodellen som finnes, denne helgen får du mye verdifull praktisk trening i å jobbe som terapeut.

Modul 3

Par-, Familie-, Skilsmisse coaching


Modul 6

Denne modulen får du lære SolstasdAkademiets oppsett for hvordan å jobbe terapeutisk med parcoaching, familier og par som skal skilles.

Revival week - forny deg selv


Bli med på studietur for å fornye deg selv. Start med blanke ark, lær å spise bedre, leve bedre, sove bedre, planlegge bedre, karriere vurdering, lege fortiden og gi fremtiden en boost.

Modul 9

Eksamen

Ved fullført studie gjennomføres  en-til-en eksamen. På eksamen skal du behandle din lærer eller en eksamenskandidat, samt svare på spørsmål fra studiet og levere et kommplett kompendie av dine lekser og oppgaver. Du melder deg selv opp til eksamen ved fullført studie. Ved stor pågang kan det være opp til 3 måneder ventetid på eksamensdato.

Dette får du i ditt studie:


* 8 nettmoduler og en eksamensmodul i utlandet (eksamensmodulen må betales i tillegg til studieavgiften)

* Skriftlige, lettforståelige kompendier til hver modul, med både teori og praktiske trinn-for-trinn øvelser

* SolstadAkademiets kompendie Teknikker og øvelser, (her får du en rekke ekstra øvelser du kan bruke med klienter eller i kollokvie.)

* Facebook gruppe for studenter hvor dere kan hjelpe hverandre

* Sertifisering som Life Coach.

* Erfaren foreleser og lærer, SolstadAkademiet har vært i drift i over 10 år.

* Muligheten for å skreddersy din utdanning ved å legge til flere eksamner til en hyggelig pris

* Muligheten til å velge bort eksamen, dersom du studerer på hobbybasis for å glede deg selv

* Muligheten til å utsette eksamen ved å gjennomføre 6 måneders praksis før du tar eksamen, dersom du ønsker det

* Venner for livet


OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Revival week kr 4999,-, holdes i Spania, Italia eller i Frankrike. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på, dette er ikke inkludert i studieavgiften. 


Praktisk informasjon og studiebetingelser:

PRAKTISK INFORMASJON OG STUDIEBETINGELSER:


Hvem passer utdanningen for? Velvære Terapeut studiet passer for deg som vil jobbe med å hjelpe mennesker som privatpraktiserende i egen praksis og for deg som vil bruke det du lærer i jobben du allerede har innen HR/ledelse/helse/omsorg og for deg som studerer som en hobby og kilde til selvutvikling for å glede deg selv og dine nærmeste.


Påmelding: Du melder deg på i skolens nettbutikk som du finner her:

Du mottar din første modul direkte etter påmelding. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.


Pris og betaling:


Studer som yrkesutdanning med eksamen 999,- pr modul, eksamensavgift kr 4.999,- og reisekostnad kommer i tillegg. Studieprisen inkluderer ikke veiledning i lekser eller oppgaver. Dersom du ønsker veiledning ved siden av ditt studie koster det kr 699,- pr time a 45 min.


Pensum: Sendes direkte til din e-post adresse ved betaling av månedsavgift.


Lekser: Etter hver modul gis lekser i form av innleveringer og/eller krav til gjennomføring av timer med praksis/treningsklienter. Hva som er lekse står oppgitt i studiemateriellet. Leksene skal sammenstilles til et enhetlig kompendie som leveres som en del av din eksamen.


Eksamensavgift: Eksamensavgift pålydende 4.999,- samt studieavgift må være betalt før sertifisering deles ut.


Sertifisering: Når du har bestått din eksamen utdeles en sertifisering som Life Coach fra SolstadAkademiet.


NAV: SolstadAkademiet har hatt mange studenter som har fått sitt studie betalt av NAV. Ta kontakt med skolen, så får du hjelp med søknadsprosessen. Vær oppmerksom på at NAV sine søknadsprosesser ofte er langvarige, så sørg for å ta kontakt med skolen i god tid før studiestart om du kan.


Betaler arbeidsgiver studiet ditt? SolstadAkademiet har erfaring med studenter som får sitt studie betalt av sin arbeidsgiver. I disse tilfellene tar opptaksprosessen noe lengre tid, da vi må opprette litt mer kontakt med både deg og arbeisgiver, vær derfor rask med å ta kontakt slik at vi får alt i orden innen studiestart.


STUDIEBETINGELSER:


1. Direkte etter påmelding mottar du din første modul

2. Hver 4. uke betaler du månedens studieavgift kr 699,- for deg som ikke vil ta eksamen og kr 999,- for deg som vil ta eksamen og motta sertifisering. Direkte etter betaling mottar du neste modul.

3. Du som skal sertifiseres gjør lekser etter hver modul. De skal ikke sendes inn til skolen før du er ferdig med ditt studie, da sendes de inn som et samlet kompendie som en del av din eksamen.

4. Du som gjør lekser og skal ta eksamen kan bestille personlig veiledning over nett for kr 699,-. En veiledningstime er 45 min. Dette er et frivillig tilbud for de som ønsker det.

5. En viktig del av eksamen er deltagelse på Revival weekend. Revival weekend holdes som en langhelg hvert år i  Spania, Italia eller Frankrike, noen ggr i Norge. Du kan delta på Revival weekend selv om du ikke har fullført alle dine moduler. Hensikten med Revival weekend er at vi skal få bruke tid sammen og sikre at du forstår og etterlever de viktige etiske prinsipper som er viktige for en praktiserende terapeut/coach. Gjennomføring i av Revival weekend i utlandet krever tilstrekkelig antall påmeldte. Påmelding vil bli sendt ut 6 måneder før avreise, da vil også destinasjon bli oppgitt. Ved for på påmeldte, vil helgen bli holdt i Oslo/Lillestrøm området. For studenter som er forhindret i å reise utenlands, vil alternativt opplegg bli tilbydt i Oslo/Lillestrøm, vær oppmerksom på at det kan forlenge din studietid, da disse oppsamlingshelgene ikke gjennomrøres hver 12. måned. Ved endt studie har du så en praktisk eksamen med din lærer hvor du vil bli testet i pensum. Du vil i god tid før eksamen få vite hvilke deler av pensum du vil bli testet på. Det blir laget oppsamlingskvelder for eksamen, det kan være opp til 3 måneders ventetid på eksamen dersom det er mange som skal uteksamineres samtidig som deg.

6. Pause: Dersom du underveis trenger å ta en pause i ditt studie er det mulig. Etter at du har mottatt din siste modul har du 6 måneder på deg til å fullføre pensum, du har derfor rom til å gi deg selv noen avbrekk underveis dersom livet blir travelt. Ved pausing av ditt studie vil fakturaene likevel løpe, dette for å sikre at du betaler alle dine moduler ettersom du mottar de.

7. Oppsigelse: Dersom du opplever at studiet ikke passer i den hverdagen du befinner deg i, kan du si opp ditt studieforløp. Vær oppmerksom på at du har en måneds oppsigelsestid. Dersom du gir beskjed om at du vil pause/avslute i januar, stopper betalingene og utsendelsene i februar osv. Dersom du senere ønsker å komme tilbake til skolen, må du i så fall starte helt fra begynnelsen igjen.


OBS!OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Revival weekend kr 4999,-, holdes i Spania, Italia eller sør i Frankrike. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på, dette er ikke inkludert i studieavgiften. OBS! Manglende deltagelse på Revival weekend gir ikke sertifisering og ingen reduksjon i studieprisen.

Deltagelse på ekstra helgemoduler

Hos SolstadAkademiet har du anledning til å legge ekstra moduler til utdanningen din dersom du ønsker det og vi har plass i klasserommet. Det gjør at du kan skreddersy din kompetanse til å passe akkurat det du vil jobbe med. Modulene ovenfor er de som hører til Hypno Terapeut studiet. På skolens "Hjem" side kan du se alle modulene skolen tilbyr.Dersom vi har ledig plass i klasserommet, er det mulig å delta på enkeltmoduler ved skolen i tillegg til den utdanningen du melder deg på. Helgemodulene koster kr 999,- og kursavgiften for enkeltmodulene betales i sin helhet ved påmelding. Dersom du ønsker deltagelse på en eller flere helgemoduler i tillegg til ditt opprinnelige studie, send en mail til: cecilie.hunvik@hotmail.com.

VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet som gjør studentene trygge i sin fremtidige rolle som terapeuter og coacher.


Skolen skal tilby både dybde og bredde.


Hos SolstadAkademiet skal alle trives og oppleve å få gode venner.


Studiene skal være mulighe å gjennomføre selv om man har en travel hverdag.


Skolen skal være åpen både for de som vil jobbe profesjonelt og for de som kommer fordi de vil lære av egen interesse uten å planlegge det som en karriere.


Hos SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.


De som uteksamineres fra skolen skal ha fått en kvalitetsmessig sterk utdanning i hvordan å hjelpe mennesker i endringsprosesser, har lært alt de trenger av etikk og yrkesstoltet, slik at de fremstår profesjonellt og håndterer det store ansvaret det er å jobbe med mennesker som har det vanskelig.


Eksamnene NLP Master Practitioner, HypnoTerapeut, HelhetsTerapeut og EnergiTerapeut hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning som kvalifiserer til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter: 


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave