Meditasjons Terapeut

Meditasjons Terapeut Studiet

Velkommen til SolstadAkademiets Meditasjons Terapeut studie


I meditasjon klarer vi å skape endringer på det mentale plan som vi ikke er i stand til i vanlig våken, eller sovende tilstand. Når klienten er i meditasjon vil du på en varsom måte kunne fasilitere endringsprosesser som er mer varsomme og virkningsfulle enn noen andre terapeutiske metoder.

Les mer om innholdet på studiet nedenfor:


- Studiet passer både for deg som vil jobbe profesjonelt i egen praksis, bruke det du lærer i nåværende jobb eller for deg som vil bruke det du lærer som en ny hobby eller for å heve kvaliteten på egen hverdag.


- Meditasjons terapi er mye mer enn bare å male vakre bilder med behagelig bakgrunnsmusikk. En meditasjons terapeut har studert språk, og hvordan hjernen tolker språk og prosesserer informasjon. Når du kan dette vil du kunne fasilitere enorme endringer på kort tid og med en varsomhet kundene dine vil sette pris på.


- Når du er ferdig på studiet vil du ha en trygg grunnmur og en stor verktøykasse med deg. I tillegg til Meditasjons Terapi får du lære verdifullt pensum fra NLP Coaching og EFT.


Meditasjons Terapeut studiet til SolstadAkademiet har løpende opptak og inntak hele året. Det gjøres mulig ved at alle moduler er selvstendige fagenheter som ikke bygger på hverandre. På den måten spiller det ingen rolle om du begynner i januar, mars eller oktober, du begynner når det passer for deg, forutsatt at vi har ledig plass i klasserommet. Et unntak er Grunnkurs i Meditasjons Terapi og Fordypning i Meditasjons Terapi, disse to må tas i kronologisk rekkefølge. Totalt består studiet av 11 moduler som går over ca 17 måneder. Studenter på Meditasjons Terapeut studiet skal altså ta alle de 11 modulene nedenfor i kronologisk rekkefølge fra den dato de melder seg inn og melder seg opp til eksamen etter at de har gjennomført 11. og siste modul. For å forklare det enkelt for deg består studiet av følgende moduler:

- Coachingens Grunnprinsipper

- Grunnkurs i Meditasjons Terapi

- Fordypning i Meditasjons Terapi

- Målcoaching


- Revival week i Italia/Frankrike

- Terapeutiske tidsreiser

- Terapeutiske teknikker og EFT

- MetaModellen TM og NLP teknikker

- Coaching og kommunikasjon

- Lifecoaching

- Kognitiv terapi og familiecoaching

Se oversikt over hver enkelt modul nedenfor. Vær nøye med å lese studiebetingelsene under presentasjonen av modulene, der finner du også informasjon om hvordan du melder deg på studiet. OBS! Vær klar over at til moduen Revival week i Italia må du selv dekke all transport, reise, overnatting, mat og aktiviteter i tillegg til studieavgiften. Dersom du ikke ønsker å være med til Italia vil du få en hjemmeoppgave, dette gir ingen reduksjon i studieavgiften.


Har du lyst til å ta flere av skolens moduler utover de som er på din pensumliste, kan du delta på ekstra moduler for kr 2.999,- pr modul. Har du lyst til å studere mye utover pensum på Life Coach studiet bør du vurdere HelhetsTerapet studiet hvor alle skolens moduler (med unntak av Bedriftscoaching 1 og 2) er på pensumlisten.

Studiet har rullerende oppstart hele året, du begynner når det passer for deg.


Vi har begrenset med plass i klasserommet, så sørg for å sikre deg din plass,

send forespørsel til:

cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Nedenfor ser du alt det spennende du får lære, klikk på hver modul for fullstendig fagplan:

Kurs 010820

Coachingens Grunnprinsipper

Se skolens hjemside for datoer

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.

Kurs 010920

Revival week - forny deg selv

En uke i Italia

Se skolens hjemside for datoer

Bli med til Italia for å fornye deg selv. Start med blanke ark, lær å spise bedre, leve bedre, sove bedre, planlegge bedre, karriere vurdering, lege fortiden og gi fremtiden en boost.

Kurs 020820

Coaching og kommunikasjon

Se skolens hjemside for datoer

Denne helgen får du lære å bygge velfungerende strategier, jobbe profesjonelt med grupper og nøytralisering og forbedring av assosiasjoner.

020534

Målcoaching

Se skolens hjemside for datoer

Denne modulen får du lære SolstadAkademiets komplette verktøy for målcoaching, et uvurderlig verktøy når du skal hjelpe deg selv eller andre.

Kurs 011120

Grunnkurs i Meditasjons Terapi

Se skolens hjemside for datoer

Meditasjon er en av de mest varsomme og effektive terapimetodene og når du kan det, er det enkelt. Her får du lære alle grunnprinsipper for å komme i gang. 

Kurs 020321

Terapeutiske Tidsreiser

Se skolens hjemside for datoer

Alle mennesker har opplevelser i fortiden de trenger å bearbeide og de aller fleste opplever av og til fremtidsfrykt. Denne helgen fordyper vi oss i teknikker.

Kurs 020221

Life Coaching og


Se skolens hjemside for datoer

Å livet er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du skolens trinn-for-trinn oppskrift for lifecoaching.

Kurs 020820

MetaModellen TM og NLP teknikker

Se skolens hjemside for datoer

Her får du lære enkle, kraftfulle coachingteknikker og språkmønstre som skaper store endringer raskt, både i ditt eget liv og når du bruker de på venner eller klienter profesjonelt.

Kurs 020621

Fordypning i meditasjonsterapi

Se skolens hjemside for datoer

Denne modulen viderefører vi det du lærte i grunnkurset til bruk innenfor livsstil, vekt, sosial mestring, angst, depresjon, avhengighet og traumebehandling.

Kurs 021021

Terapeutiske Teknikker og  EFT 

Se skolens hjemside for datoer

Denne helgen får du lære ørelysbehandling, spamassasje av hode, hender og føtter, metamorfose, EFT, kunstterapi og intro til fotsoneterapi.

Kognitiv terapi og

Familiekonstellasjoner

Se skolens hjemside for datoer

Lær å jobbe med familierelasjoner på en annerledes og praktisk måte og få innføring i kognitiv terapi som et verdifullt tilskudd.

Eksamen

Ved fullførst studie gjennomføres  en-til-en eksamen. På eksamen skal du behandle din lærer eller en eksamenskandidat, samt svare på spørsmål fra studiet og levere et kommplett kompendie av dine lekser og oppgaver. Du melder deg selv opp til eksamen ved fullførst studie.

Dette får du:


* 11 moduler i klasserommet, se ovenfor,

* 2 kollokviesamlinger med medstudenter pr halvår

* Skriftlige, lettforståelige kompendier til hver modul, med alt av teori og praktiske trinn-for-trinn øvelser

* SolstadAkademiets kompendie Teknikker og øvelser, (her får du en rekke ekstra øvelser du kan bruke med klienter eller i kollokvie.)

* Facebook gruppe for studenter hvor dere kan hjelpe hverandre

* Sertifisering som Meditasjons Terapeut

* Erfaren foreleser

* Muligheten for å skreddersy din utdanning ved å legge til andre moduler ved skolen

* Muligheten til å velge bort eksamen, dersom du studerer på hobbybasis for å glede deg selv

* Muligheten til å utsette eksamen ved å gjennomføre 6 måneders praksis før du tar eksamen, dersom du ønsker det

* Venner for livet

* Muligheten til å delta på flere av skolens moduler for kr 2.999,- pr modul

* Muligheten til gratis deltagelse på alle skolens helgemoduler og muligheten til å gå opp til flere eksamner for en tilleggsavgift på 2.499,- pr eksamen.


Praktisk informasjon og studiebetingelser:

PRAKTISK INFORMASJON:


Hvem passer utdanningen for? Meditasjons Terapeut studiet passer for deg som vil jobbe med å hjelpe mennesker som privatpraktiserende i egen praksis, for deg som jobber innen HR/helse/utdanning/ledelse/kriminalomsorg/rusomsorg/traumebehandlig og for deg som studerer som en hobby og kilde til selvutvikling for å glede deg selv og dine nærmeste.


Påmelding: Send en mail til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no med forespørsel om studieplass. Fortell hva som gjør at du vil melde deg på, hva du vil bruke studiet til og hvilke forventninger du har. Dersom skolen har plass på studiet, vil du få tilbud om studieplass via e-mail, sammen med studiekontrakt og faktura på depositum. For å beholde din studieplass må depositumet betales innen 14 dager og studiekontrakten må sendes signert til skolen.


Sted: Bakåsveien 24, 1900 Fetsund


Adkomst med bil: Enkleste adkomst er med bil, vi har gratis parkering rett utenfor. Du bruker ca 15 minutter fra Lillestrøm sentrum og ca 30 min fra Oslo sentrum.


Adkomst med kollektivtrafikk: Ta buss 470 fra Lillestrøm stasjon til Gran i Fet, bussen bruker ca 20 minutter. Du må påregne ca 10 min gange fra bussholdeplassen til skolen.


Klokkeslett: 


Fredag: 18.00-21.30

Lørdag og søndag: 11.00-18.00


Pris og betaling:


Studiet har to betalingsmodeller du kan velge mellom:


Studiepris:

Innmeldingsavgift 1.999,-

Modulavgift: 2.499,- x 11= 27.489,-

Eksamensavgift: 2.499,-

Totalpris: 31.987,-


Du velger selv om du vil betale hele studieavgiften ved innmelding eller om du vil delbetale etter følgende plan:

Innmeldingsavgift - 11 avdrag a 2.499,- - eksamensavgift, altså 13 innbetalinger totalt. Vær oppmerksom på at fakturaavgift kr 79,-tilkommer på alle fakturaer.


OBS! Fravær gir ikke redusert studieavgift. Ved fravær får du mulighet til å repetere sammen med neste årskull, evt bestille privattimer med lærer for raskere gjennomføring.


Har du lyst til å ta flere av skolens moduler utover de som er på din pensumliste, kan du delta på ekstra moduler for kr 2.999,- pr modul. Har du lyst til å studere mye utover pensum på Meditasjons Terapeut studiet bør du vurdere HelhetsTerapet studiet hvor alle skolens moduler (med unntak av Bedriftscoaching 1 og 2) er på pensumlisten.


Pensum: Pensum utdeles på skolen. 


Kollokvie: Meditasjons Terapeut studiet stiller krav til deltagelse på minst to kollokviesamlinger pr halvår. Dere bestemmer selv tid og sted for disse samlingene. Samlingene skal brukes til praktisk trening på hypnoser og teknikker.


Lekser: Etter hver modul gis lekser i form av innleveringer og/eller krav til gjennomføring av timer med praksis/treningsklienter. Hva som er lekse står oppgitt på siden for hver modul. Lekser skal sendes skolen via e-mail senest 4 uker etter gjennomført modul. Leksene skal også sammenstilles til et enhetlig kompendie som leveres senest 14 dager før studenten melder seg opp til eksamen.


Fravær: Det er krav til 90% deltagelse i klasserommet. Dersom en student har mer fravær enn 10% kan det løses via privatundervisning. Privatundervisning koster kr 499,- for 60 minutter. Dersom privatundervisning ikke er ønskelig eller gjennomførbart, kan studenten ta igjen tapt undervisning påfølgende skoleår. Studieavgift tilbakebetales ikke for tapt undervisning og derav forsinket eksamen, da studenten har anledning til å repetere påfølgende år. 


Force Majour: Ved uforutsette hendelser i samfunnet eller ved skolen, herunder situasjoner relatert til korona, kan undervisning bli flyttet eller gitt som live nettundervisning. Det gis ingen rabatt eller tilbakebetaling av studieavgift ved Force Majour eller andre uforutsette hendelser, da studenter vil få samme studietilbud selv om det leveres elektronisk.


Eksamensavgift: Eksamensavgift pålydende 2.499,- må være betalt før sertifisering deles ut.


Nettmoduler: Alle skolens moduler gjennomføres i klasserommet. Som en mulighet til repetisjon får du etter hver modul tilsendt tilsvarende modul som nettmodul, slik at du kan repetere så mye du vil, dersom modulen finnes i skolens videoarkiv, gjelder ikke alle moduler.


Sertifisering: Når du har bestått din eksamen utdeles en sertifisering som Life Coach fra SolstadAkademiet.


Servering/Mat: Fredag kveld har vi kun en kort benstrekk halvveis i undervisningen og ingen spisepause, men ta gjerne med litt frukt eller noe du kan spise mens undervisning pågår om du behøver et måltid :) Det finnes kaffe, te og vann på skolen. Det er ingen spisesteder i nærheten så du behøver å ta med mat til lørdag og søndag, vi har kjøleskap og micro.


NAV: SolstadAkademiet har hatt mange studenter som har fått sitt studie betalt av NAV. Ta kontakt med skolen, så får du hjelp med søknadsprosessen. Vær oppmerksom på at NAV sine søknadsprosesser ofte er langvarige, så sørg for å ta kontakt med skolen i god tid før studiestart om du kan.


Betaler arbeidsgiver studiet ditt? SolstadAkademiet har erfaring med studenter som får sitt studie betalt av sin arbeidsgiver. I disse tilfellene tar opptaksprosessen noe lengre tid, da vi må opprette litt mer kontakt med både deg og arbeisgiver, vær derfor rask med å ta kontakt slik at vi får alt i orden innen studiestart.


Mulighet til deltagelse på ekstra moduler: Som student på SolstadAkademiet har du anledning til å delta på alle skolens helgemoduler, også de som ikke inngår i ditt pensum, uten ekstra kostnad. Dersom det inspirerer deg til å ta flere eksamner, kan du det til en tilleggsavgift på kr 2.499,- pr eksamen.

Deltagelse på ekstra helgemoduler

Hos SolstadAkademiet har du anledning til å legge ekstra moduler til utdanningen din dersom du ønsker det og vi har plass i klasserommet. Det gjør at du kan skreddersy din kompetanse til å passe akkurat det du vil jobbe med. Modulene ovenfor er de som hører til Hypno Terapeut studiet. På skolens "Hjem" side kan du se alle modulene skolen tilbyr.Dersom vi har ledig plass i klasserommet, er det mulig å delta på enkeltmoduler ved skolen i tillegg til den utdanningen du melder deg på. Du betaler ingenting ekstra for deltagelse på flere moduler, men betaler en eksamensavgift på kr 2.499,- dersom du ønsker å ta flere eksamner.

VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet som gjør studentene trygge i sin fremtidige rolle som terapeuter og coacher.


Skolen skal tilby både dybde og bredde.


Skolen skal både ha utdanninger som kan gjennomføres på 6 - 12 -18 måneder, slik at studentene selv kan bestemme hvor lenge de vil studere ut fra både tid og lommebok.


Hos SolstadAkademiet skal alle trives og oppleve å få gode venner.


Studiene skal være mulighe å gjennomføre selv om man har en travel hverdag.


Skolen skal være åpen både for de som vil jobbe profesjonelt og for de som kommer fordi de vil lære av egen interesse uten å planlegge det som en karriere.


Hos SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.


De som uteksamineres fra skolen skal ha fått en kvalitetsmessig sterk utdanning i hvordan å hjelpe mennesker i endringsprosesser, har lært alt de trenger av etikk og yrkesstoltet, slik at de fremstår profesjonellt og håndterer det store ansvaret det er å jobbe med mennesker som har det vanskelig.


Eksamnene NLP Master Practitioner, HypnoTerapeut, HelhetsTerapeut og EnergiTerapeut hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning som kvalifiserer til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter: 


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave