SOAR modellen

NLP Weekendkurs

SOAR modellen og Meta Programmer

Ditt mest komplette terapeutiske verktøy


Kurset passer for deg som allerede er terapeut og coach, eller under utdanning og som vil lære skolens mest komplette, terapeutiske verktøy.


For kursdeltagere og studenter: Denne modulen er åpen for alle, enten du er student ved skolen eller ikke. Dersom du har modulen som en del av studieplanen din, betaler du selvfølgelig ikke for deltagelse, det er dekket av din studieavgift, du skal heller ikke melde deg på dersom modulen er en del av ditt pensum, du har allerede en plass i klasserommet. Oppgitt pris og påmelding gjelder for kursdeltagere som ikke studerer fast ved skolen og for studenter som ikke har modulen som pensum.


For påmelding og praktisk informasjon, se nedenfor agendaen.

Agenda Fredag:


17.00 Velkommen

Undervisning:

- The Inner Game og Meta Programmer

19.00 Pause

19.30 Undervisningen fortsetter: 

21.00 Vi avslutter


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.

 


Agenda Lørdag:


11.00 Velkommen

Undervisning:

- De fem (seks) nivåene i SOAR

09.30 Undervisning: 

- De ni posisjonene i SOAR og "arbeidsbrettet"

13.00 Pause

14.00 Undervisningen fortsetter: 

- Vi begynner øvingen i SOAR modellen

18.00 Vi avslutter
Agenda Søndag:


11.00 Velkommen

- Vi øver i SOAR modellen

13.00 Pause

14.00 Undervisning:

- Vi øver i SOAR modellen og evt andre NLP øvelser

18.00 Vi avslutterPåmelding og praktisk informasjon:


Dato: Se skolens "hjem" side for datoer


Sted: Bakåsveien 24, 1900 Fetsund


Påmelding: Send mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Pris: 2.999,- 


Betaling: Kursavgift betales ved påmelding


Adkomst: Adkomst er enklest med bil, vi har gratis parkering utenfor


Kollektivtrafikk: Ta buss 470 fra Lillestrøm, du på påregne ca 10 min gange fra bussholdeplassen. For søk i Ruter, skriv Bakåsveien, Lillestrøm så får du opp alle alternativer. Tog til Svingen i Fet er også et alternativ, men det er lenger og brattere å gå og anbefales kun for de som vil ha en "frisk" tur :)


Mat: Ta med matpakke


Annet: Ta med penn og notatbok (vi har om du glemmer), du får utdelt kompendie ved ankomst

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som deltar på modulen som et enketlstående kurs):


1. Til denne modulen har du i lekse å lede minst en person igjennom SOAR og skrive en rapport om hvordan du jobbet og hva du lærte. Din treningsklient (som kan være en medelev) skal fylle ut et tilbakemeldingsskjema som sendes inn sammen med din rapport. 

2. Oppgavene i kompendiet for MetaProgrammer

Hva kan jeg bruke SOAR til?


SOAR er en modell som hjelper deg å lede klienten inn i fortid, nåtid og fremtid fra forskjellige observasjonsnivåer og innenfor fem (av og til seks) platåer i bevisstheten. Dette høres kanskje litt fremmed ut med en gang, men det er veldig lett å lære og når du kan det, vil du kunne hjelpe klienter på en trygg og oversiktlig måte. Du vil ha et verktøy som engasjerer og invovlerer klienten i egen prosess med behandling av fortiden, stabilisering av nåtiden og planlegging av fremtiden. Dersom du virkelig vil bli kjent med og forstå deg selv, vil dette kurset være nyttig for deg og om du vil jobbe profesjonelt med klienter vil dette bli ditt mest komplette verktøy. OBS! På denne modulen er deler av pensum på engelsk, men vil bli godt forklart på norsk.