Revival week

Revival week - Reinvent yourself


Dette er uken hvor du setter kursen for årene som kommer.

Ta plass i førersetet og skap det livet du ønsker deg.


Denne helgen får du lære og praktisere:

- Tidsbudsjettering

- Økonomiplan

- Livsplanlegging

- Relasjonsopprydding

- Intuisjon og energi

- Skriveterapi med temaer som: Hva er din hensikt? Hvem var du, hvem er du og hvem vil du være?

- Hvordan leve sundt? (Kosthold, søvn, bevegelse, tanker)

- Leg fortiden og skap fremtiden

- Yoga, tai-chi, qi-gong og meditasjon

- Kunstterapi

- Latterterapi

Bli med oss til spennende destinasjoner i Europa for å skape det livet du ønsker deg. Denne uken går du grundig til verks i en kombinasjon av undervisning og praktiske oppgaver og du vil få en komplett gjennomkjøring på hvem du har vært til nå og hvem du ønsker å være fremover. Du vil få en rekke praktiske verktøy som gjør at du kommer hjem med en håndfast plan og gjennomføringsevne.


Destinasjoner som planlegges i årene fremover er Positano i nærheten av Popmeii og Napoli, Asolo utenfor Venecia og landsbygden i nærheten av Bourdaux, Sortland i Norge og Reykjavik på Island.


Det å få reise bort for å ta et slikt kurs er av stor verdi for hva du sitter igjen med etterpå. Når du reiser hjemmefra utøker du perspektivet ditt og får en velfortjent pause til å fokusere på hva som egentlig er viktig for deg og du får legge grunnstenene for veien videre uten å bli forstyrret av hverdagen. Alle som har deltatt på dette kurset har tilbakemeldt hvor verdifull selve reisen var og at kurset har hatt stor påvirkning på veien videre. Dette kurset er den beste gaven du kan gi deg selv og en god investering i fremtiden.


Mesteparten av undervisningen holdes utendørs, så uavhengig av destinasjon, ta med deg klær til all slags vær, en yogamatte, en pute og et pledd.


Kommende dato og destinasjon:

Se skolens Hjem side for dato og destinasjon.


OBS! Kursavgiften dekker kun deltagelse på kurset. Du bestiller og betaler selv alt ifm reise, transport, hotell, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på. Det er vanlig at studenter bor på forskjellige hoteller avhengig av hvilken standard en enkelte ønsker. Så lenge du bestiller et hotell i sentrum i av den byen vi besøker vil du lett kunne bevege deg til de forskjellige møteplassene våre. For å få mest mulig ut av destinasjonen holdes undervisningen i museer, parker, restauranter osv.


Revival week handler om bli enda bedre kjent med en du er og den du vil være. Det hander om å bearbeide fortiden, nyte nåtiden og planlegge for fremtiden. Skap det livet du drømmer om.


Vil du lese mer om Pompeii kan du klikke her:

https://www.getyourguide.no/pompeii-l685/


Vil du lese mer om Napoli kan du klikke her: 

https://no.tripadvisor.com/Attractions-g187785-Activities-Naples_Province_of_Naples_Campania.html


Ta en titt på Scandic Sortland her:

https://www.scandichotels.no/hotell/norge/sortland/scandic-sortland


Du finner Rømskog Spa & Resort her:

https://romskogspa.no/


På selve kurset har vi begrenset tid til å utforske destinasjonen på egnehånd, men det er veldig vanlig at kursdeltagere ankommer noen dager tidligere eller reiser hjem noen dager senere for å gjøre reisen til en miniferie i tillegg til et kurs. 


Revival week handler om at alle svar egentlig finnes inni deg allerede, selv om du kanskje føler at de ikke gjør det. Revivalweek handler om å finne motet og motivasjonen til å skape det livet du virkelig ønsker deg, for hvorfor skal du leve noe annet enn det?


Tidligere år har vi vært i Cremona, Verona, Fiesole utenfor Firenze og Oslo og reisen har vært like vellykket hver gang. 


Revival week er en investering i den du vil være og det du vil leve, resten av ditt liv <3

Agenda:


Onsdag er ankomstdag, da er kursdelagere fri til å utforske destinasjonen på egenhånd. Selv om vi ikke starter før torsdag morgen, bes du om å respektere at onsdag er ankomstdag, det er helt avgjørende for alles ro at ingen kommer halsende inn fra reise torsdag morgen. Torsdag morgen forventes alle å være rolige, uthvilte og å ha "landet" på stedet over natten. Ankomst onsdag er derfor helt avgjørende.


Mandag til søndag:

11.00 Yoga og Meditasjon

11.45 Undervisning

12.15 Oppgaver

13.00 Lunsj

14.00 Undervisning

15.00 Oppgaver

17.00 Vi avslutter med yoga og meditasjon

20.00 Middag


All undervisning foregår utendørs i parker og museer, ta derfor med klær etter vær, yogamatte, pute, pledd og gode sko. Ved regnvær finner vi egnede steder innendørs som restauranter, museer eller andre plasser som egner seg. Husk solkrem, solhatt, regntøy og paraply :)


Vi kommer til å besøke vakre, interessante steder på destinasjonen, hvilke dette blir og på hvilke dager, vil bli publisert når vi er så nære i tid at destinasjonen bestemmes (ca 6 måneder før avreise).


Måtider: Kursdeltagere betaler sine egne måltider og kan derfor velge å spise der de vil i nærheten av der vi befinner oss. Alle kursdeltagere er hjertelig velkommen til å spise lunsj og middag med kursleder, slik at du vil alltid ha noen å være sammen med, selv om du reiser alene.


Aktiviteter: På noen destinasjoner har vi besøkt museer, deltatt på konserter og gjort andre aktiviteter som tilbys på stedet. Vi har også besøkt nærliggende byer av interesse som gruppe. Dette vil vi etterstrebe å gjøre på alle destinasjoner for de som ønsker å delta. På slike aktiviteter som er frivillige, betaler deltagerne selv for egne billetter og annet.


Hjemreise: Du anbefales å vente med hjemreise til mandag morgen, slik at kursets avslutning virkelig får synke inn. Dersom du ønsker å reise hjem søndag er det viktig at du ikke planlegger å forlate undervisningen før tidligst 16.30 slik at vi får en fin avslutning på kurset for alle deltagere. 


Ta med: 

- Notatbok og penn

- Yogamatte

- Pute

- Pledd

- Solkrem

- Solhatt

- Regntøy

- Paraply


Dagbok oppgaver: 

* Hva er min hensikt?

* Hvem har jeg vært til nå?

* Hva gjør meg trygg?

* Hvor er jeg trygg?

* Hvem gjør meg trygg?

* Hvor føler jeg at jeg hører til?

* Hvem føler jeg at jeg hører til med?

* Hva vil jeg kvitte meg med?

* Hva vil jeg dempe?

* Hva vil jeg ha mer av?

* Hva vil jeg har som jeg ikke har?

* Hvem er jeg?

* Hvem vil jeg være?

* Hva vil jeg nå?

* Hvor går veien videre?

* Hva trenger jeg å gjøre?

* Hva vil jeg bli husket for?

* Hvilken arv vil jeg etterlate?


Forberedelser:

Du behøver ingen forkunnskaper eller forberedelser for å delta på dette kurset. Selv om du leser spørsmålene ovenfor og kontemplerer over de på forhånd, vil du antageligvis få andre svar på kurset fordi spørsmålene har sammenheng med meditasjonene og oppgavene du gjør. Spørsmålene bare nevnes ovenfor slik at du skal kunne danne deg en forventning til kurset.


OBS! Vær oppmerksom på at kursavgift kun dekker deltagelse på kurset. Alle deltagere, også skolens studetner må i tillegg selv dekke alle kostnader forbundet med reise, transport, overnatting, mat, inngang til museer og frivillige aktiviteter. 


Revival week er et kurs alle kan delta på, også du som ikke er student ved skolen.


Denne modulen holdes som regel i utlandet. Klasseromsstudenter som ikke har anledning til å reise, kan velge å ta denne modulen som nettmodul (uten reduksjon i kursavgift). Deltagere må selv påkoste alle utgifter forbundet med reisen, inkl inngang til evt museer. I kursavgiften er kun deltagelse på undervisning dekket. All undervisning skjer utendørs og deltagere må ta med yogamatte, pute og pledd, en dagbok og en god penn. Myke, behagelige klær og gode sko anbefales til dette kurset. Studenter som er forhindret fra å delta på reisen må gi skolen beskjed senest 4 måneder i forveien, da reisen fordrer deltagelse fra minst 5 studenter, av samme grunn er det viktig at ingen bestiller fly eller hotell som ikke kan avbestilles før vi vet at vi har nok deltagere. Studenter som ikke deltar på reisen gjør modulen som nettstudie, uten reduksjon i studieavgiften. Dersom vi ikke har nok deltagere til å reise holdes modulen i klasserommet. Studenter oppmuntres da til å bo på et nærliggende hotell, for deg som disponerer bil anbefales i så fall en eller flere netter på Rømskog Spa & Resort som ligger ca en times kjøring fra skolen:

https://romskogspa.no/


Oslo og Lillestrøm er selvfølgelig også gode steder for overnatting når kurset holdes på skolen.


Praktisk informasjon

- Revival week -


Passer for deg som vil finne tilbake til deg selv og stake ut en ny og bedre vei videre. Kurset passer også for deg som allerede jobber som terapeut eller coach og som vil ha kollegial inspirasjon og flere verktøy til praksisen din.


For studenter og kursdeltagere: Denne modulen er en del av studieplanen til studenter ved SolstadAkademiet. Dersom du har denne modulen som en del av ditt pensum, betaler du selvfølgelig ikke for deltagelse, det er dekket av din studieavgift, du skal heller ikke melde deg på dersom modulen er en del av ditt pensum, du har allerede en plass i klasserommet. Oppgitt pris og påmelding gjelder for kursdeltagere som ikke har modulen som pensum og som kun vil delta på modulen som et kurs. Både studenter og kursdeltagere må selv bestille og betale reise til/fra/på destinasjonen, overnatting, mat og aktiviteter som museer o.l.


Dato: Se skolens "hjem" side for datoer


Sted: Destinasjon endres for hvert år og publiseres ca 6 måneder før avreise, for planlagte destinasjoner se ovenfor.


Påmelding: Send mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Pris: 6.999,- OBS! Prisen er kun kursavgift. Deltagere må i tillegg selv påkoste alle kostnader med reise, transport, mat og andre aktiviteter.


Betaling: Kursavgift betales i sin helhet ved påmelding. Av hensyn til planlegging refunderes ikke kursavgift av andre grunner enn dokumentert sykefravær. 


Adkomst: Avhenger av destinasjon


Ta med: 

- Notatbok og penn

- Yogamatte

- Pute

- Pledd

- Solkrem

- Solhatt

- Regntøy

- Paraply


Lekse: Til denne modulen er det ingen lekser som skal leveres inn, denne modulen handler om å senke skuldrene og nye å være deg, så sett deg ned noen kvelder hver uke og bare senk skuldrene og pust.