Coaching i praksis

NLP Weekendkurs

Coaching i praksis 

Denne helgen får du lære metoder som skaper store forbedringer raskt


Kurset passer for deg som vil coache deg selv i egen hverdag og for deg som vil lære å coache andre profesjonelt.


For kursdeltagere og studenter: Denne modulen er åpen for alle, enten du er student ved skolen eller ikke. Dersom du har modulen som en del av studieplanen din, betaler du selvfølgelig ikke for deltagelse, det er dekket av din studieavgift, du skal heller ikke melde deg på dersom modulen er en del av ditt pensum, du har allerede en plass i klasserommet. Oppgitt pris og påmelding gjelder for kursdeltagere som ikke studerer fast ved skolen og for studenter som ikke har modulen som pensum.


For påmelding og praktisk informasjon, se nedenfor agendaen.

Agenda Fredag:


18.00 Velkommen

Undervisning:

Visste du at du har strategier for absolutt alt du gjør? Og har du tenkt på at andre har andre strategier enn deg? Som om dere spiller med forskjellige kort? I denne økten får du innføring i å kartlegge og endre egne og andres strategier

18.30 Pause

19.00 Undervisning:

- Hvorfor finne opp kruttet når noen allerede har gjort det? Hvordan lære av andre på en ressursfylt måte? Vi jobber med "profesjonell herming" og bruker det du lærte i strategiundervisningen

21.00 Vi avslutter


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.


Agenda Lørdag:


11.00 Velkommen.

Undervisning:

- Har du lagt merke til at du i stor grad styres av sansebaserte responser, at ting du ser, hører, lukter, smaker og føler ser ut til å avfyre bestemte responser? I denne sekvensen får du lære om triggere og hvordan du kan utløse, installere og fjerne de

13.00 Pause

14.00 Undervisning:

Vi bruker resten av dagen til øvelser innen triggerarbeid som du lærte i forrige økt. Pause ved behov.

De øvelsene vi ikke gjør i klasserommet oppfordres du til å gjøre i kollokvie med andre medlemmer ved SolstadAkademiet.

18.00 Vi avslutter


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.


Agenda Søndag:


11.00 Velkommen.

Undervisning:

- Gruppecoaching

13.00 Pause

14.00

- Vi avrunder fagtemaet strategi med noen øvelser for å foreta gode valg. 

18.00 Vi avslutter


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene. 

Hva er Coaching i praksis?


Coaching i praksis er å klare å se hvor klientens utfordinger ligger og hjelpe klienten å forløse og forbedre disse via det vi i innen coaching kaller triggerarbeid for så å bygge opp nye og bedre strateier (handlingsmønstre) via arbeid med strategier. Denne modulen får du lære mye praktisk arbeid som kan forbedre ditt og andres liv på få minutter. Det er den store fordelen med coaching: Raske forbedringer :)


Du får også lære hvordan du kan bruke andres suksessfulle strategier som rettleder for å skape det livet du ønsker deg. På søndag får du lære en kraftfull språkmodell som vil ta dine kommunikasjonsevner til nye høyder.Påmelding og praktisk informasjon:


Dato: Se skolens "hjem" side for datoer


Sted: Bakåsveien 24, 1900 Fetsund


Påmelding: Send mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Pris: 2.999,- 


Betaling: Kursavgift betales ved påmelding


Adkomst: Adkomst er enklest med bil, vi har gratis parkering utenfor


Kollektivtrafikk: Ta buss 470 fra Lillestrøm, du på påregne ca 10 min gange fra bussholdeplassen. For søk i Ruter, skriv Bakåsveien, Lillestrøm så får du opp alle alternativer. Tog til Svingen i Fet er også et alternativ, men det er lenger og brattere å gå og anbefales kun for de som vil ha en "frisk" tur :)


Mat: Ta med matpakke


Annet: Ta med penn og notatbok (vi har om du glemmer), du får utdelt kompendie ved ankomst

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som er kursdeltager):


1. Ta i mot en treningskandidat og følge oppsettet for en time med klient og bruk triggerarbeid som verktøy. Be klienten levere tilbakemeldingsskjema etter timen. 


2. Ta i mot en treningskandidat og hjelp klienten å forbedre en strategi. Be klienten levere tilbakemeldingsskjema etter timen. 


3. Fortell om en situasjon der du selv har en tendens til å "loope", finn en ny strategi som får deg ut av loopen og gjennomfør. Skriv om hva du gjorde og hvilket resultat det ga.


4. Modeller en person du kan intervjue og skriv en rapport om prosessen.


5. Modeller en person du bare kan observere på avstand og skriv en rapport om prosessen.


For din egen del:

- Tren på øvelsene du har lært denne helgen, gjør de både på deg selv og på en treningsklient/medstudent


OBS! Leksen skal leveres senest 30 dager etter deltagelse på modulen og inngå som en del av kompendiet du leverer i forkant av eksamen.

Gratis gave til alle som deltar :O)


Gratis: Alle som deltar på dette weekendkurset mottar SolstadAkademiets hefte med øvelser. Her finner du alle øvelser du behøver for å forbedre eget og andres liv. Formidles via mail, ikke på papir da dette er et stor kompendie.


Gratis: Undervisningen er filmet på forhånd og du mottar filmene og pensum på mail i etterkant av kurset, slik at du kan repetere så mye du ønsker.