Studiebetingelser

Studiebetingelser og praktisk informasjon


Det er viktig at du setter deg inn i studiebetingelser og praktisk informasjon før innmelding.


Dersom du lurer på noe som du ikke finner her er du hjertelig velkommen til å ringe 41447471 eller sende en mail til: 

cecilie.hunvik@solstadakademiet.noStudiekontrakt:

Ved innmelding vil du en studiekontrakt via mail, den inneholder punktene nedenfor og må signeres og sendes tilbake til skolen, din studieplass er ikke reservert til deg før skolen har mottatt signert studiekontrakt og depositum er innbetalt.


Innmelding:

Du melder deg inn ved å sende en e-mail til: cecilie.hunvik@hotmail.com. I mailen skriver du hvilket studie du vil melde deg på, hvordan du fant skolen, hva du ønsker å sitte igjen med etter endt studie og hva du planlegger å bruke studiet til. Vær oppmerksom på at for alle studier er det et krav at du har fylt 24 år, dette er fordi det å jobbe profesjonelt med mennesker krever en viss  modenhet.


Tilbud om studieplass:

Når skolen har mottatt din innmelding, vil du få tilbud om plass ved skolen, dersom det er ledig plass i klasserommet. Tilbud om studieplass vil bli sendt til den e-mail du brukte for å ta kontakt med skolen. Sammen med studietilbudet vil du motta en studiekontakt basert på den samme informasjonen du finner her, samt faktura på depositum. Din studieplass holdes av til deg i 14 dager, ila disse dagene må du være nøye med å returnere signert studiekontrakt og betale depositum, er ikke dette gjort innen 14 dager, kan du miste din studieplass til en annen søker. 


Studieavgift:

Ved innmelding må depositum betales. Hva som er depositum for ditt studie finner du på studiesiden. Når du melder deg på studiet og betaler depositum holder skolen av en plass til deg frem til oppstart. Det innebærer at om du ombestemmer deg, vil ikke depositumet bli tilbakebetalt, vi har kun 12 plasser i klasserommet og når vi holder av en plass til deg, kan det innebære at vi avviser en annen student, det er grunnen til at innbetalte depositum ikke tilbakebetales dersom du ombestemmer deg. Ved studiestart forfaller resten av din studieavgift, eller du setter i gang med delbetaling. For delbetaling, se ditt studie, der står det hva du betaler pr måned og i hvor mange måneder. Ønsker du å starte delbetaling før studiestart er det mulig, ta i så fall kontakt med skolen via mail. 


Mislighold av delbetaling:

Dersom du misligholder din delbetaling kan din studieplass bli sagt opp og du mister din plass i klasserommet/nettsttudiet, ved oppsigelse tilbakebetales ikke innmeldingsavgift eller tidligere innbetalte delbetalinger.


Din rett til studieplass:

Når studiekontrakt er signert og depositum er innbetalt har du plass i klasserommet/nettstudiet frem til du har gjennomført alle moduler som står på pensumlisten for ditt studie.


Studiemateriell:

Du får alt studiemateriell du behøver på skolen. Ett unntak er for NLP studenter som må kjøpe boken "Sleigh of Mouth" til en bokrapport. Det er lurt å ta med en notatbok og en penn til bruk i øvelser. Til noen moduler kan du bli bedt om å ta med pledd, laken, håndkle eller yogamatte.


Utmelding:

Av og til skjer det ting i studenters liv som gjør at de må avbryte utdanningen. Skolen kan dessverre ikke tilbakebetale depositum, ei heller for moduler du allerede har deltatt på, da kunnskapen du har mottatt ikke kan returneres, men dersom du delbetaler kan delbetaling stoppes fra måneden etter din utmelding. Dersom du senere ønsker å vende tilbake til skolen kan delbetaling igangsettes fra der du var, slik at du kan fullføre ditt studie, vær oppmerksom på at skolen må ta forehold om plass til deg i klasserommet dersom du ønsker å returnere til ditt studie. Dersom hele studieavgiften var innbetalt ved oppstart, vil deler av studieavgiften kunne tilbakebetaes som om du hadde delbetalt.


Deltagelse i klasserom:

For klasseromsstudenter er det et krav om 90% deltagelse. Dersom du har mer fravær enn dette, kan det løses gjennom privatundervisning. Privatundervisning koster kr 499,- for 60 minutter. Dersom privatundervisning ikke er ønskelig eller gjennomførbart, kan studenten ta igjen tapt undervisning påfølgende skoleår. Studieavgift tilbakebetales ikke for tapt undervisning og derav forsinket eksamen, da studenten har anledning til å repetere påfølgende år uten ekstra kostnad. 


Force Majour: Ved uforutsette hendelser i samfunnet eller ved skolen, kan undervisning bli flyttet både i tid og sted, eller gitt som live nettundervisning. Det gis ingen rabatt eller tilbakebetaling av studieavgift ved tilpasning til Force Majour eller andre uforutsette hendelser.


Nettstudenter:

Som nettstudent mottar du alt studiemateriell via e-mail til din innboks. For å få ta eksamen, må du ha sendt inn alle lekser og eksamenskrav. Du kan bruke opp til 6 måneder etter at du mottar din siste modul på fullføre alle eksamenskrav dersom du ønsker det. Nettstudenter kan delta på moduler i klasserommet dersom vi har plass. Deltagelse koster kr 1.999,- for nettstudenter (ord.pris 2.999,-). Dersom du ønsker å delta på enkelte klaseromsmoduler, send en mail til skolen: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Eksamen:

Ved fullført studie kan du melde deg opp til eksamen dersom du ønsker det. Eksamen koster kr 2.000,- for alle studier. Etter bestått eksamen mottar du din sertifisering. For NLP studenter sendes sertifisering ut en gang pr halvår (januar og juni), da de bestilles fra USA. For alle andre studier utdeles sertifisering samme dag som du består eksamen.


Avvikende timeplan/ekstralærer/vikarlærer:

Ved innstramming av koronaregler, stor deltagelse på enkelte moduler eller andre uforutsette hendelser som sykdom eller Force Majour, kan det bli satt inn avvikende timeplan, eller bruk av to klasserom med en ekstra lærer. Avvikende timeplan innebærer at moduler flyttes til andre datoer eller andre klokkeslett. Ved sykdom kan vikarlærer bli satt inn til å undervise.


NLP studenter:

SolstadAkademiet er en skole godkjent av Richard Bandler og The Society of NLP. Det gjør at NLP studenter må følge reglene fra foreningen i USA. De er som følgende:

- All undervisning må skje i klasserommet og maks 10% fravær. Om du har mer fravær enn det, må dette tas igjen gjennom betalte privattimer eller neste sesong før du kan ta eksamen, innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, men ditt studie kan pauses ved sykemelding og gjenopptas neste studieår. 

- Alle eksamner må tas i kronologisk rekkefølge:

* NLP Practitioner

* NLP Master Practitioner

* NLP Coach


Koronaregler:

- Vi har antibac i lokalene, men ta gjerne med din egen som du alltid har for hånden

- Bruk gjerne munnbind om du ønsker

- Du kan ikke møte til undervisning om du har følgende symptomer:

* Sår hals

* Snørrete/tett nese

* Hoster

* Har hodepine

* Er svimmel

* Er kvalm

* Har feber

* Føler deg forkjølet eller på andre måter syk

- Du kan ikke møte til undervisning hvis:

* Du har vært i utlandet de siste 14 dager

* Du har de siste 14 dager vært i kontakt med en som har eller antas å ha korona

Det tas forbehold om at koronaregler kan endres i tråd med nasjonale retningslinjer eller av praktiske hensyn, dette kan også innebære at all klasseromsundervisning går som nettstudie dersom samling i grupper frarådes i samband med økt smittefare.


Sted:

Bakåsveien 24, 1900 Fetsund. Skolen kan ved behov bytte lokaler, men vil alltid holde seg innenfor Lillestrøm/Oslo.


Tider: 

Onsdag: 17-22

Torsdag: 17-22

Fredag: 17-21

Lørdag og søndag: 11-17

Skolen forbeholder seg retten til å endre tider ved behov.


Lærere: 

Hovedlærer ved skolen er Cecilie Hunvik. Som ekstralærer er det som regel Linn Iversen, men andre lærere kan tilkomme ved behov.


Force Majour: 

SolstadAkademiet kan ved uforutsette hendelser som korona, sykdom eller andre hendelser utenom skolens kontroll omgjøre klasseromsmoduler til nettmoduler for hele eller deler av klassen i nødvendig periode, evt flytte gjennomføringen av moduler. Innbetalte avgifter tilbakebetales ikke ved Force Majour.Da var alt det formelle sagt, nå gjenstår det bare for deg å glede deg til å få verdifull læring og venner for livet :)