Hypnoterapi Nettkurs

Se første kursvideo her

HYPNOTERAPI NETTKURS

KUN KR 999,-!

Vil du lære hemmelighetene bak hvordan hypnoterapi fungerer, slik at du kan bruke det selv? For meg personlig er hypnoterapi mitt viktigste terapeutsike verktøy og jeg bruker det hypnoterapeutsike språket i alt jeg sier og gjør og opplever at det tar mitt liv, mine relasjoner og mine resultater til et nivå jeg tidligere ikke visste om. Det hypnoterapeutiske språket er enkelt å lære. Alt du behøver er grunnleggende informasjon om hvordan det ubevisste sinnet (sjefen) forstår språk og symbolikk. Når du har lært det, er alt du trenger å gjøre, å trene. Og jeg lover, dette er det gøy å trene på.


Hvem passer dette kurset for? Du blir ikke en profesjonell hypnoterapeut av dette kurset, til det behøver du mye mer læring og trening. Men du vil kunne sette sammen hypnoterapeutiske script innen de temaer du liker til bruk på deg selv og dine venner. Dersom du allerede jobber med meditasjoner, vil du oppleve at kunnskap om hypnoterapi vil ta dine meditasjoner til helt nye høyder og du vil bli ennå mer populær i din krets, fordi meditasjonene dine nå vil gi mye større drivkraft og resultater.


Bruk det i hverdagen. Når du kan det hypnoterapeutiske språket, blir det helt naturlig for deg å ta det i bruk også i dagliglivet. Det gir deg en mye sunnere indre dialog og du vil oppleve å lykkes mye bedre i kommunikasjon med andre mennesker.


Når du tar i bruk det du lærer i dette kurset, vil du ikke bare få en veldig gøyal og resultatskapende hobby, du vil heve din egen livskvalitet, fordi du forbedrer din indre og ytre dialog.


Når du har tatt dette kurset, vil du kunne lage personlige hypnoser til å hjelpe deg selv med alt fra flyskrekk, søvn, dårlige vaner, bli flinkere til å trene, ta vare på deg selv, føl deg bedre, gi slipp på det vonde du har bak deg, bygg en mer ressursfylt hverdag og mye, mye mer. Når du kan det hypnoterapeutiske språket og forstår hvordan du kan bruke det, finnes det ingen begrensinger. Spør bare deg selv, eller dine venner, hva vil du endre, lag et script og du er i gang. Hypnoterapi er enkelt, morsomt og skaper den endring du eller de rundt deg ønsker seg.


Kan jeg gjøre noe feil? Dette er et vanlig spørsmål. Nei, du kan ikke gjøre noe feil eller skade noen med hypnoterapi. I denne formen for hypnoterapi henvender vi oss til det ubevisste sinn. Det ubevisste sinns hovedoppgave er å beskytte deg. Det betyr at om du i hypnoterapi sier noe som ikke harmonerer med ønskene til den du jobber med, vil vedkommende bare "slette" det du sa. Dette innebærer at du kun jobber med endringer personen selv ønsker og forsterker den gode viljen som allerede bor i den du jobber med. Alt du gjør, er altså å hjelpe personen til å være på lag med seg selv, istedenfor å  holde på med den indre kampen de fleste møter i endringsprosesser. Det er det som skiller endring via hypnose, fra endring via ren viljestyrke (som ofte må gi tapt).


Mister man bevisstheten i hypnose? Nei, den du gjør hypnoterapi med er til stede og bevisst hele tiden og kan når som helst reise seg og gå, dersom det er ønskelig. Alt du gjør er å hjelpe personen inn i en dyp, behagelig tilstand av hvile, det er i denne tilstanden at det bevisste og ubevisste lytter samtidig, og det er kun da at du gjennom det hypnoterapeutiske språket kan få begge på lag, til å skape ønsket endring sammen. Så enkelt er det.


Vil den jeg jobber med huske alt etterpå? Ja, med mindre personen sovner, vil vedkommende huske alt, ofte husker vi usedvanlig godt det vi har opplevd i transe, fordi vi er så fokusert og konsentrert, samtidig som vi hviler dypere enn vi normalt gjør.


Hvor lang tid tar det å gjennomføre kurset? Selv spilte jeg inn kurset på en dag, så i praksis trenger du bare en dag for å se igjennom alle videoene. Jeg anbefaler at du setter av 2 hele dager, eller kanskje helst 4 kvelder for gjennomføring av kurset. Da rekker du å fordøye det du lærer og begynne å bruke det litt, mens du er i læringsprosess. Aller viktigst, dette er ditt kurs, du mottar alt kursmateriellet i en komplett pakke ved påmelding og kan gjennomføre helt i eget tempo :)


Vil du lære hypnoterapi til profesjonelt bruk? Da anbefaler jeg at du kommer til SolstadAkademiet og studerer på vår hypnoterapi utdannelse, du finner alt om den i menyen her på nettsiden. Har du ikke anlednig til det, kan du etter å ha tatt dette kurset, bestille kurset Hypnoterapeutisk Fordypning. Der får du lære hypnoterapi til bruk for å bli røykfri, gå ned i vekt, sosial angst, sceneskrekk, før/under/etter svangerskapet, ufrivillig barnløshet, tidsreise og mye, mye mer. Du finner kurset Hypnoterapeutisk Fordypning her i nettbutikken.

Er du nysgjerrig? Les mer her om hva kurset inneholder:

Filmene:


Kurset er spilt inn i klasserommet på SolstadAkademiet. I anledning dette kurset, er klasserommet tomt for studenter og du er den eneste til stede, hjemme hos deg selv.


Kurset inneholder 9 filmer som lærer deg alt du trenger å kunne om hypnosens historie, hjernebølger, det bevisste/ubevisste, alt det praktiske rundt å jobbe med hypnoterapi og selvfølgelig det viktigste, det komplette, hypnoterapeutiske språket. Dette er et komplett kurs av høy kvalitet.

Gled deg :)

Lærebok:


Sammen med filmene får du en lærebok. Læreboken er satt sammen på en enkel, lettforståelig måte, med plass til notater i margen, dersom du er av typen som liker å notere :) Boken er lettlest og du vil forstå den. Det er denne boken jeg underviser fra på filmen og alt spilles inn i kronologisk rekkefølge, slik at du kan ha boken foran deg og samtidig følge videounder-visningen. Dette gjør det enkelt for deg å følge med. I boken vil du også finne oppgaver og et konkret skript som er ditt til odel og eie :)

Milton Modellen TM:


Milton Modellen TM er selve nøkkelen til å lykkes med hypnoterapi. Milton Modellen er en språkmodell kartlagt via studier av Milton Ericssons arbeid på 70-tallet. Milton Ericsson kalles ofte Hypnosens Far. Det er bare NLP coaching trainere TM som meg som har lov til å undervise i Milton Modellen like grunding som det gjøres i dette kurset. Det er din kvalitetssikring, som gjør at du kan være trygg på at det du lærer er komplett, virkningsfullt og av høy kvalitet :)

Når du har tatt kurset, vil du kunne sette sammen alle slags hypnotiske meditasjoner. Her er noen eksempler på hvordan jeg selv bruker disse verktøyene:

Trenger du å hente deg inn, mangler du søvn eller er litt slapp? Hent deg inn raskt med denne.

Prester ditt beste i møter på jobb eller privat med denne hypnosen.

Irriterende følelser på jobb eller privat? Kvitt deg med de med disse raske øvelsene.

BESTILL KURSET NÅ OG LÆR HYPNOTERAPIENS 

HEMMELIGHETER ALLEREDE I DAG

Kurset leveres i sin helthet til din innboks,

så snart du har betalt kursavgift kr 999,- :)

OBS!

Vet du allerde nå at du vil studere videre og ta HypnoTerapeutisk Fordypning, dette grunnkurset er gratis, dersom du isteden melder deg på HypnoTerapeutisk Fordypning, der er dette kurset med som en bonus. Du kan lese mer om fordypningskurset her: