Lykkeliv

LYKKELIV- ditt sommerprosjekt

I juli skal du selvfølgelig ikke ha klasseromsundervisning. Da skal du kose deg med sol, sommer og de du er glad i.


Hva kan vel da være bedre enn å få en video hver dag i 24 dager med tips til hvordan å få det bedre?


Alle videoene er på ca 15 minutter, slik at det skal være lett å følge opp. Hvert eneste video inneholder en øvelse/meditasjon/undervisning i hvordan å få det bedre. Det du lærer kan du enten bruke for å berike ditt eget liv, eller som verktøy i en profesjonell praksis.

Videoene i kurset kan være alt fra meditasjoner, massasje, coachingteknikker og praktiske oppgaver.


Lykkeliv er et variert og morsomt nettkurs for deg som vil skape positiv endring i egen hverag uten å gjøre noen store forandringer.


Lykke skal ikke være vanskelig eller krevende, det skal være noe du skaper gjennom velvære og ressursfylte tanker. Det skal være lett.


Ta en titt på videoen nedefor og få en smakebit av hva kurset inneolder.

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som er medlem "bare" for egen glede):


1. Bruk minst tre av teknikkene du lærer i kurset på en klient. Skriv en rapport om hva du gjorde og hvordan du opplevde det. Din klient(er) fyller ut tilbakemeldingsskjema som du sender inn sammen med besvarelsen. 


OBS! Leksen skal leveres senest 30 dager etter deltagelse på modulen.

Hva kan jeg bruke Lykkeliv til?


Lykkeliv kan du bruke til å heve kvaliteten på egen hverdag, du kan bruke det som inspirasjon til å lage ditt eget nettkurs eller du kan bruke teknikkene som et verdifullt tilskudd til din profesjonelle praksis. 


Det du lærer i Lykkeliv er enkle teknikker du kan gjøre "på farten" i eksisterende hverdag. Alle trenger noen "easy to do"/"on the go" verktøy, fordi livet liker å kaste ball med oss også når vi har det tavelt og ikke forventer det. 


Lykkeliv vil bli en av dine skatter som du tar med deg videre i livet. 


Nyt :) <3