Terapeutisk massasje 2021

Agenda Fredag:


18.00 Velkommen

Undervisning:

- Innledning og teori

- Undervisning i praktisk massasje i profesjonelle omgivelser

19.30 Matpause

20.00 Velkommen tilbake

Deltagerne lærer rygg og nakkemassasje og masserer hverandre

21.30 Vi avslutterTerapeutisk Massasje

Et nybebynnerkurs

For personlig interesserte og profesjonelle terapeuter


OBS! Av hensyn til deltageres komfort er dette kurset kun for kvinner med unntak av mannlige studenter ved skolen. SolstadAkademiet setter gjerne opp egne kurs for menn, ved deltagelse over 5 personer.


Kurset passer for deg som liker å jobbe med mennesker og som ser hvor viktig massasje er for et terapeutisk forløp, så utrolig mye emosjonell smerte setter seg i muskler og ledd og da trenger klienten massasje i kombinasjon med terapeutisk arbeid.


For kursdeltagere og studenter: Denne modulen er åpen for alle, enten du er student ved skolen eller ikke. Dersom du har modulen som en del av studieplanen din, betaler du selvfølgelig ikke for deltagelse, det er dekket av din studieavgift, du skal heller ikke melde deg på dersom modulen er en del av ditt pensum, du har allerede en plass i klasserommet. Oppgitt pris og påmelding gjelder for kursdeltagere som ikke studerer fast ved skolen og for studenter som ikke har modulen som pensum.


For påmelding og praktisk informasjon, se nedenfor agendaen.

Agenda Lørdag:


11.00 Velkommen

Undervisning:

- Lær massasje for armer og ben,

- Deltagerne masserer hverandre

13.00 Pause

14.00 Undervisning:

- Lær massasje av hode, ansikt og mage. Deltagerne masserer hverandre.

18.00 Vi avslutter
Agenda Søndag:


11.00 Velkommen

Undervisning: 

- Deltagerne lærer massasje med varme stener. Dersom vi fortsatt har koronna tiltak på denne tiden, vil vi bruke stener, men de vil ikke kunne varmes annet enn med hendene.

13.00 Pause

14.00 Undervisning:

Deltagerne gir hverandre full kroppsmassasje, pause ved behov.

18.00 Vi avslutter


Påmelding og praktisk informasjon:


Dato: Se skolens "hjem" side for datoer


Sted: Gamle Rovenvei 141, 1900 Fetsund


Påmelding: Send mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Pris: 2.499,- 


Betaling: Kursavgift betales ved påmelding


Adkomst: Adkomst er enklest med bil, vi har gratis parkering utenfor


Kollektivtrafikk: Ta buss 470 fra Lillestrøm, du på påregne ca 10 min gange fra bussholdeplassen. For søk i Ruter, skriv Bakåsveien, Lillestrøm så får du opp alle alternativer. Tog til Svingen i Fet er også et alternativ, men det er lenger og brattere å gå og anbefales kun for de som vil ha en "frisk" tur :)


Mat: Ta med matpakke


Annet: Ta med penn og notatbok (vi har om du glemmer), du får utdelt kompendie ved ankomst

Gratis gave til alle som deltar :O)


Dette kurset er i sin helhet på forhånd spilt inn på video. Alle som deltar på dette weekendkurset mottar film med all undervisning og øvelser i etterkant av kurset. I tillegg mottar du en textbook/workbook som trinn for trinn forteller deg hvordan å lifecoache deg selv og andre. På den måten kan du repetere så mye du vil hjemme, slik at du blir ordentlig trygg på metoden.


Jeg håper du kommer :) Hilsen Cecilie

Hva kan jeg bruke Terapeutisk Massasje til?


Terapeutisk Massasje er ment som et tilskudd til et terapeutisk forløp. Det er som regel slik at emosjonell smerte og alle typer stress fester seg i musklene. For å forløse all smerte som setter seg i kroppen gjennom et langt liv, er det viktig å kombinere terapeutisk arbeid med forløsning av de spenningene som har lagret seg i fysikken. Samtidig vil en massasjebehandling ofte gi tiltrengt hvile og linding og av og til innsikt gjennom samtale eller stillheten som velbehaget gir. 


Terapetisk Massasje er ikke et kurs som kvalifiserer deg til å jobbe med muskelskader eller andre fysiske problemstillinger. Terapeutisk Massasje skal gi velbehag og forløsning. 


Du får lære flere gode massasjeteknikker, du får lære om det muskulære systemet, etikk og moral for behandlere, klientmottak, hva du trenger for å starte opp og mye, mye mer. Det understrekes at dette er et nybegynnerkurs og at du får lære alt du trenger å kunne fra bunnen av.


Dette er et kurs for deg som er nysgjerrig massasje som tilskudd til din nåværende terapipraksis eller for deg som vil lære for å glede deg selv, dine nære og kjære.


Dette er et basiskurs hvor du får lære de mest vanlige massasjegrepene og i løpet av helgen har du lært en fantastisk full kropps massasje av høy kvalitet. Vi har fokus ikke bare på massasjen, men også på det terapeutiske og intuitive, noe som gjør dette til en helt unik opplevelse sammenlignet med vanlig spamassasje. På siste kursdag gjør vi også massasje med varme stener, noe du og dine fremtidige kunder vil sette stor pris på.


Du får lære grunnleggende teori for trygg, behagelig, hygienisk massasje og hvordan du opptrer profesjonelt. Vi starter helt fra bunnen av med hvordan du setter opp benken og hvor du kan kjøpe forskjellige oljer. Du får også innføring i alle muskelgrupper med bilder som du kan støtte deg på senere. På kurset ser vi også en del massasjevideoer, disse får du link til, slik at du kan repetere det du har lært i etterkant. Det gjør at læringen sitter bedre og at du føler deg tryggere på å praktisere når du er ferdig.


Etter dette kurset vil du være i stand til å gjennomføre en full kropps massasje, inklusiv ansiktsbehandling og massasje med varme stener. Du velger selv om du vil legge det du har lært inn i en allerede eksisterende terapipraksis eller om du bare vil bruke det du har lært som hobby.


Du vil elske denne helgen. Ikke bare får du lære enormt mye, men du får også gleden av å gi og motta massasje. Velkommen <3

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som tar denne modulen som et enkeltstående kurs):


Gi en full kroppsmassasje til en treningsklient og skriv en rapport om hva du gjorde og hva du syntes om det. Klienten fyller ut tilbakemeldingsskjema som sendes inn sammen med besvarelsen.


OBS! Leksen skal leveres senest 30 dager etter deltagelse på modulen.