SOLSTAD PROSESSEN

GRATIS NETTKURS

Kjenner du at det er på tide med en endring? Noen ganger er det det, og av og til merker vi det ikke før lenge etter at vi egentlig burde ha begynt, og da kan det virke ekstra vanskelig. Ikke sant? Da er det bare å huske på, at den eneste måten å spise en elefant på, er en bit om gangen :)

SolstadProsessen er ikke for deg som vil ha en "quick fix", eller som vil at andre skal gjøre jobben for deg. SolstadProsessen er et grundig og veldig lærerikt kurs for deg som er villig til å gjøre jobben selv og som har forpliktet deg til å ta vare på deg selv akkurat så godt som du fortjener. SolstadProsessen vil være din guide og veileder de neste 9 månedene, mens du skaper akkurat det livet som du ønsker deg, og vet du hva? Det er enkelt, når du bare begynner :)

SolstadProsessen er et grundig og lærerikt nettkurs som består av videoundervisning, meditasjoner og øvelser. Kurset leveres modulsvis til din innboks over 9 måneder.

Les mer om innholdet i kurset nedenfor:

Modul 1:


Temaene i modul 1 er:

* Ettertanke

* Planlegging

* Nåtidsanalyse

* Igangsetting

* Begynn å drømme

* Meditasjon


Modul 2:


Temaene i modul 2 er:

* Sett nye mål

* Test målet ditt

* Lag en tidsplan

* Inn i kalenderen, inn i livet

* Sikre at du lykkes


Modul 3:


Temaene i modul 3 er:


* Kroppsspråk

* Mimikk

* Stemmebruk

* Jording

Modul 4:


Temaene i modul 4 er:

* Foreta bedre valg

* Skap motivasjon


Modul 5:


Temaet i modul 5 er:

* Pust

Hvordan du puster påvirker både din helse, din fysikk og ditt emosjonelle og mentale velvære mer enn de fleste er klar over. Her får du lære å puste deg sunn og lykkelig :)


Modul 6:


Temaet i modul 6 er:


* Mine beste nøkler til en ressursfylt hverdag, din viktigste livsleksjon

Modul 7:


Temaene i modul 7 er:

* Ta kontroll over tankene dine og bli kvitt grublerier som skader deg


Modul 8:


Temaene i modul 8 er:

* Ta vare på deg selv

* Du er den konstante i ditt liv

* Sett deg selv på agendaen

* Begynn i det små

* Bli klar for helheten

* Velkommen til ditt nye liv


Modul 9:


Temaet i modul 9 er:


* Sy det hele sammen og vær lykkelig :)

Hvorfor får jeg alt dette gratis lurer du kanskje?


Dette er basiskunnskap om hvordan å leve et godt liv, som jeg mener bør være allemannseie. Derfor er det helt naturlig for meg å dele dette med så mange som mulig. I tillegg gir det meg en mulighet til å vise frem hva vi gjør på SolstadAkadmeiet, og kanskje vil du like kurset så godt at du forteller en venn om det :) Da blir det jo vinn-vinn :)

Bonusmateriell


Jeg er veldig glad i å overlevere når jeg underviser og det viser seg også når jeg lager nettkurs, heldigvis for deg :) Da jeg lagde nettopp dette nettkurset var det noen åpenbare kandidater som ville være med som bonusmateriell. Så i tillegg til de 9 opprinnelige modulene får du følgende 3 bonuser:


* Min favoritt teknikk for å løse emosjonelle floker


* En meditasjon om kjærlighet fra kurset Lykkeliv

MELD DEG PÅ I SKJEMAET NEDENFOR OG 

FÅ FØRSTE MODUL I DAG :)

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved