Helhetsterapeut studiet

SolstadAkademiet

Læring - Utvikling - Vennskap - Glede

 

OBS! FØR DU MELDER DEG PÅ, 

LES STUDIEKONTRAKTEN SOM DU 

FINNER SOM PDF NEDERST PÅ 

DENNE SIDEN.

Helhetsterapeut

Godkjent 1-årig utanning, modulbasert

rullerende opptak hele året, det betyr at du kan begynne når som helst i studieåret. Du blir med første modul etter at du har betalt studiet/din første modul+depositum.

Du velger selv om du vil bruke 1 eller flere år på studiet.

SolstadAkademiet tilbyr en 1-årig utdannelse som Helhetsterapeut, godkjent av NLH (Norges landsforbund av Homøopraktikere). I utdanningen får du lære å jobbe med hele mennesket for å hjelpe de som kommer til deg med alle typer endringsprosesser som jobbskifte, skilsmisse, svangerskap/fødsel, livets utfordringer som sorg, depresjon, ensomhet eller fysiske utfordringer som utbrenthet, stress, søvnmangel, pust, muskel og leddsmerter, for å nevne noe. En helhetsterapeut kan kort sagt jobbe med alle de utfordringer livet sender vår vei. Du vil i løpet av studiet lære verktøy som coaching, terapi, gruppearbeid, hypnose, healing, meditasjon, Mindfulness, yoga, massasje og kunstterapi. Alt ut fra vår grunnfilosofi om at alle mennesker fortjener å bli sett hørt og forstått, og at det kombinert med berøring (healing/massasje) og en sunn livsstil er nøkkelen til det optimale liv.

Denne utdanningen er alt du behøver for å starte det vi mener er verdens mest givende yrke. Du vil få glede deg over å se dine kunders fremgang fra uke til uke og du kan nyte å bestemme din egen arbeidsdag. Du vil også få lære hvordan man starter sin egen bedrift og du kan begynne å praktisere til studentpris som Solstad Practitioner allerede etter første modul.

La deg begeistre ved å lese om hver enkelt modul nedenfor på denne siden og start å drømme om ditt nye, rikholdige arbeidsliv allerede i dag :o)

Utdanningen passer for alle mennesker over 20 år som har et iboende ønske om å hjelpe andre mennesker prosfesjonelt eller som hobby og det er ingen krav til andre forhåndskunnskaper enn det å være et godt medmenneske.

Etter utdanningen kvalifiserer du for opptak i NLH, Norges Landsforbund for Homøopraktikere. Ved å etter utdanning ta deres VEKS kurs mottar du den beskyttede tittelen Reg. Homøopraktiker og kvalifiserer for reigstrering i Alternativregisteret i Brønnøysund, som bla gir deg momsfritak som utøver. Du vil også kunne forsikre deg som utøver gjennom NLH i tillegg til andre medlemsfordeler.

Meld deg på i dag og sikre deg en plass på studiet som starter jan 2015. Les mer om hver enkelt modul, det finner du under Praktisk informasjon.

Vi håper vi ser deg snart.

 

Praktisk informasjon:

Kursstart: Du møter til studiestart første modul etter at du har betalt studieavgiften/første avdrag + depositum, du kan altså starte når som helst i studieåret, da alle moduler er selvstendige enheter som ikke bygger på hverandre.

 

Sted: Voldgata 1, 4. etg, Lillestrøm

 

Pris: 24.499,- Du kan velge om du vil betale alt på en gang, eller dele betalingen i ti delbetalinger, se studiets betalingsside i menyen til venstre.

 

Varighet: Utdanningen går over 9 tre dagers moduler, kl 09.30-15.00 og gjennomføres i Lillestrøm. Det varierer hvilke ukedager som brukes til undervisning. Se datoer nedenfor eller kurskalender. I tillegg kommer to moduler med Healerfordypning, disse holdes 4 ggr pr år, se Healerutdanningens side for datoer, du bestemmer selv hvilke moduler du deltar på, men må delta på to for å motta din sertifisering.

Hjemmearbeid: Etter hver modul må det leveres en skriftlig oppgave på 1-2 A4 sider, disse sendes inn sukksessivt etter hver modul og igjen samlet ved sertifisering. , det vil også etter modul 6 forventes at du gjennomfører et Målcoaching prosjekt med en medelev, tot tidsbruk min 15 timer. Dette vil gi deg en boost som menneske og yrkesutøver og hjelpe deg i gang med en eventuell terapeutpraksis eller andre prosjekter du har.

Bruk flere år om du vil, eller ta bare noen av modulene dersom du ønsker det, gjelder både klasseromdeltagelse og Skypedeltagelse der det er mulig: Enkelte elever ønsker å ta studiet over flere år, eller bare ta noen av modulene, det kan skyldes økonomi, tid, helse, livssituasjon eller annet. For deg som ønsker fleksibilitet kan du velge delta på de modulene du vil, når det passer for deg. For å delta på denne måten, må du melde deg opp som student via påmeldingsskjemaet på denne siden. Du betaler så depositum som er en avgift ment å dekke at vi holder av en plass til deg i klasserommet og på nett og alle andre administrative kostnader forbundet med ditt studieforløp. Deretter betaler du pr modul du velger å delta på. Det foregår ved at du før hver modul mottar en mail fra skolen med et spørreskjema, i dette skjemaet fyller du ut om du kommer eller ikke og om du deltar i klasserommet eller via Skype (der det er mulig), du betaler så kursavgiften for den aktuelle modulen, og sender inn kvittering for betalt modul til: SolstadAkademiet, Voldgata 1, 2000 Lillestrøm, og det er alt. Kvitteringen for modulen må være oss i hende dagen før modulen, er den ikke det, vil du ikke kunne delta (gjelder nettstudenter). Altså: Skal du delta via Skype, MÅ vi ha en papirkvittering på betalt modul i vår postkasse senest 1 kursdag, har vi ikke det, vil du ikke få adgang til Skypeklasserommet, selv om du har betalt. Studenter som møter i klasserommet må ta med kvittering på papir som leveres med ankomst på første dag. Etter hver modul må du sende inn hjemmearbeidet som gjelder for modulen før du mottar kursbevis for modulen, hjemmearbeidet sendes pr post til SolstadAkademiet, Voldgata 1, 2000 Lillestrøm, kursbevis vil så bli sendt til deg når ditt hjemmearbeid er godkjent. Kursbevisene kan du så spare for å sette sammen til en Helhetsterapeut tittel dersom du til slutt velger å delta på alle moduler, i slike tilfeller må du også levere eksamen og praksisskjemaer, ta kontakt med skolen dersom dette blir aktuelt. Dersom du i løpet av en 12 måneders periode ikke deltar på noen moduler, vil du bli slettet fra klasselisten. Dersom du da ønsker å bli med oss på nytt, må du betale nytt depositum. Ved å velge denne løsningen forplikter du deg ikke til å fullføre et helt studie, du står fritt til å melde deg opp til det du ønsker, når du måtte ønske det. Dette gjelder både klasseromsundervisning og deltagelse via Skype (der dette er mulig). OBS! Dersom du velger å delta via Skype, er du selv ansvarlig for at det tekniske som gjelder deg, inklusive å være godt kjent med hvordan du kobler deg opp via Skype. Alle studiedager skal nettstudenter være klare for oppkobling kl 09.15, er du ikke påkoblet innen 09.25 starter vi undervisning uten deg og du vil ikke ha mulighet til å koble deg opp før vi bryter til lunsj ca kl 12. Kursavgift tilbakebetales ikke dersom tilkoblingsproblemer skyldes dine rutiner eller tekniske problemer som gjelder deg eller ditt utstyr.

Sertifisering: For å motta din sertifisering etter endt utdanning må du sende inn en skriftlig hjemmeeksamen, dine ni skriftlige oppgaver fra studiet, to deltagerbevis fra Healerfordypningen og ti anbefalinger fra betalende kunder.

Les mer om alle modulene nedenfor:

Modul 1

Coaching med bedriftscoaching

19-21 januar 2017

I modul 1 starter vi med de grunnleggende prinsippene for å hjelpe mennesker ved å gi deg en innføring i hvordan du bruker coaching som redskap i din praksis. Du vil lære teori og praktiske øvelser fra både NLP coaching og andre coachingmetoder. Og vi vil bruke en hel dag til å lære deg om den spennende verden bedriftscoaching har å by på. Den raskeste metoden å lære på er gjennom å praktisere, du vil derfor oppfordres til å begynne å praktisere det du lærer suksessivt til studentpris. Det gjør at du blir en god og trygg terapeut når du er ferdig og at du kan tjene inn studieavgiften mens du studerer. For mer detaljert informasjon om modulen, se Fagplanen. Vil du fordype deg i bedriftscoaching etter denne modulen, tilbyr vi 3 dagers kurs i bedriftscoaching med Benedikte. For deg som vil gå "all in" og lære bedriftscoaching fra A-Å, kan du delta på et seks dagers kurs med grunnlegger Cecilie Hunvik, snakk med oss underveis, dersom dette er noe du ønsker :) Lærere på modulen er grunnlegger Cecilie Hunvik og bedriftscoah Benedicte Hagen Mjøs. Benedicte har lang fartstid med arbeid i suksessfulle bedrifter fra en lang karriære innen Shipping, hun er Licensed NLP Coach fra Richard Bandler og jobber i dag selvstendig som bedriftcoach i sitt eget firma under navne MAD, Make A Difference.

 

Modul 4

Berøringsterapi og massasje

11, 12 og 13 mai 2017

Velkommen til en utrolig spennende modul hvor det undervises fra boken "Alle kan heale" skrevet av grunnlegger Cecilie Hunvik. Modulen tar utgangspunkt i at alle mennesker er født med evnen til å heale, men at vi i løpet av barndommen avlæres denne evnen av forskjellige årsaker. Enten healing er helt nytt for deg eller du har jobbet med det tidligere er den en fordel om vi alle jobber ut fra samme plattform. Vi starter derfor med de helt grunnleggende prinsippene om hvordan du kontakter din iboende energi og hvordan du kan bruke den til å hjelpe deg selv og andre via berøringsterapi og energiarbeid på benk. Du vil også få lære fjernhealing, samt den mer spirituelle delen av healing som inkluderer hjelpere og annen hjelp fra åndeplanet. I modul fire får du nyte tre dager hvor du får lære alle de grunnleggende prinsippene du behøver å kunne for å bruke terapeutisk berøring og healing i jobben din. Vi bruker tid på selve filosofien, meditasjon og praktiske øvelser. Dag tre får du en innføring i massasje av vår massasjelærer Kellie Leidal. Massasje er en viktig del av healing arbeidet, da mye emosjonell og fysisk smerte setter seg i det muskulære systemet og massasje er uten tvil en viktig del av det å hjelpe kunden din med å gi slipp og gå videre. Også etter denne modulen, vil du bli oppfordret til å praktisere på reelle kunder til studentpris. Det gjør at du blir en god og trygg terapeut når du er ferdig og at du kan tjene inn studieavgiften mens du studerer. Vil du fordype deg i disse arbeidsmetodene? Kellie tilbyr 3 dagers kurs i klassisk intuitiv massasje og Cecilie tilbyr fordypningsmoduler i terapeutisk berøring og healing.

 

Modul 7

Inn i sjelen og Krystallhealing

15, 16 og 17 september 2016

Inn i sjelen består av en ren meditasjonsdag og to dager med kystallhealing. Meditasjonsdagen dreier seg om at studentene fordyper seg i indre prosesser. Denne dagen er en feelgood dag hvor studentene tilbringer mesteparten av dagen i meditasjon og dere vil bli ledet på flere spennende reiser. Formålet med reisene er å gå dypere inn i hvem du er og hva som er din hensikt. Det er viktig for deg som skal jobbe som terapeut at du er godt jordet og at du lever i tråd med deg selv. Det er ikke alltid så enkelt i vår verden hvor alt går så fort og rammene er veldig faste. Derfor er det ekstra viktig at vi som praktiserer og jobber med mennesker tar oss tid til egenarbeid, slik at vi er stødige ryddige mennesker. Det du lærer på inn i sjelen, kan du selvfølgelig med stor nytte bruke på egne kunder etterpå, men hovedformålet med denne dagen er å lære deg å sette deg selv på agendaen og sette av tid til egenpleie via meditasjon. Lærer denne dagen er Cecilie Hunvik. De neste to dagene er Marianne Solberg Behn lærer, hun underviser i Krystallhealing, berøringsterapi, aura og chakra arbeid, samt meditasjon. Marianne er den mest erfarne læreren ved skolen, hun har lang fartstid som lærer ved Steinerskolen, hun underviser i Rosenmetoden som Senior Bodywork Teacher og hun driver sin egen skole, Krystallakademiet, i tilleg er hun forfatter og driver sin egen praksis. Dette er tre vidunderlige dager som studentene nyter i fulle drag og som lærer studentene mange spennende arbeidsmetoder til bruk i egen praksis. Også etter denn modulen, vil du bli oppfordret til å praktisere på reelle kunder til studentpris. Det gjør at du blir en god og trygg terapeut når du er ferdig og at du kan tjene inn studieavgiften mens du studerer. Vil du lære mer etter modulen, tilbyr Marianne studier og kurser gjennom sin egen skole, Krystallakademiet.

 

 

Nedenfor finner du studiekontrakten som gjelder for Helhetsterapeut studiet. Kontakten gjelder klasseromstudenter, nettstudenter og for enkeltmdoulsdeltagelse. Du signerer kontrakten elektronisk når du betaler depositum. Du behøver ikke å ta stilling til den nå, du vil få den tilsendt pr e-mail når du melder deg på. Men den ligger her som en sevice til deg som vurderer studiet, slik at du skal ha full oversikt over alle krav og regler før påmelding. Når du klikker på domumentet, vil det åpne seg til en PDF på din maskin, slik at det blir enklere for deg å lese.

Vi håper du blir med oss :)

NLP Practitioner

Semester 1

 

På denne utdanningen får du lære de viktigste grunnprinsippene innen coaching, fysikk og mental trening. I dette første semesteret er det du selv som er i fokus. Årsaken til det er todelt. Det første er at du lærer best ved å praktisere på deg selv. Om du skal være troværdig som coach etter endt utdanning er det viktig at du selv har erfart det du forventer av de du skal coache. Den andre årsaken er at om du skal kunne være til hjelp for andre, er det viktig at du vet hvordan du skal ivareta deg selv. Derfor jobber vi mye på persolig plan på første semester. Du vil få god tid til å utvikle deg selv som menneske. Dette er et spennende semester enten du vil bruke coaching i en selvsendig praksis, i din jobb som leder eller i en HR avdeling. Dette semesteret er også godt egnet til deg som vil studere coaching av egen intreresse for å bedre eget liv. Studiet gjennomføres i en kombinasjon mellom forelesning og praktiske øvelser. Vi møtes til 5 moduler a 3 dager. Mellom hver modul vil dere bli oppfordret til å lese fagstoff og å praktisere på treningskandidater, dere vil også bli bedt om å sende inn et tilbakemeldingsskjema mellom hver modul. Vi kommer også til å jobbe oss igjennom et veldig spennende ekstremcoachingprosjekt, som helt klart vi utfordre deg og forandre deg for all fremtid :o) Ved endt studie gjennomføres en artig perfomance dag, hvorpå du sertifiseres som NLP Practitioner fra the Society og Neurolinguistisk Programming i USA, denne sertifiseringen signeres av Richard Bandler medgrunnlegger av NLP og SolstadAkademiets grunnlegger Cecilie Hunvik. Undervisningen foregår over 5 moduler a 3 dager fra mars til juni på vårsemesteret og aug til okt på høstsemesteret kl 09.300 til 15. Pris: kr 19.999,-. Du kan velge å dele betalingen i 6 delbetalinger a 2500,- dersom du melder deg på minst 6 mnd før sertifiseringsmodulen. Melder du deg på senere, kan du fortsatt delbetale, men hele studieavgiften må være innbetalt før siste modul da du mottar din seritifisering. Opptakskrav: Du må ha fylt 20 år og vise at du har et ønske og en drivkraft til å lære å coache deg selv eller andre. Du vil bli bedt om å skrive et opptaksbrev etter påmelding til kurset. Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no eller Tlf: 41 44 74 71

Vi håper å se deg :o)

Modul 2

EFT, fysikk og livsstilscoaching

9, 10 og 11 februar 2017

Velkommen til modul 2. På denne modulen vil du få lære et uvurderlig terapeutisk verktøy som heter EFT. EFT betyr Emotional Freedom Techniques og er en etterkommer av metoden TFT. EFT lærer deg å hjelpe kundene dine gjennom lett banking på kroppens akupunktur punkter kombinert med affrimasjoner og tilkobling av flere av kundens fysiske systemer. Vil du skape store endringer i deg selv og andre, lær og bruk EFT. Du får også et innblikk i fysikkens verden. Både fysikk som i hvordan verden fungerer og i forhold til egen kropp og helse. Du vil like å lære hvordan viten om hvordan kroppen fungerer kan endre livskvaliteten på måter som virkelig vil endre hvordan du lever og du vil yrkesmessig ha stor glede av å lære denne kunnskapen videre til dine kunder. Du vil på denne modulen også lære hvordan du kan heale via press på blokkerte områder. På dag 3 vil vår livsstilscoach Veslemøy lære deg enda mer om kropp og helse og hvordan du ivaretar deg selv og andre. Dette er på alle måter en veldig nyttig modul som garantert vil endre hvordan du lever og lærer. Husk at du etter hver modul oppfordres til å praktisere det du lærer på reelle kunder til studentpris. Det gjør at du blir en god og trygg terapeut når du er ferdig og at du kan tjene inn studieavgiften mens du studerer. Lærere på modulen er grunnlegger Cecilie Hunvik og Livsstilscoach Veslemøy Brekke, Veslemøy er NLP Helsecoach, Hypnoterapeut, Helhetsterapuet og driver Diameta kurs for barn, hun underviser, holder kurs og driver din egen praksis. For mer detaljert informasjon om modulen, se Fagplanen.

Modul 8

Sjamanisme og kunstterapi

20, 21 og 22 oktober 2016

Dag 1 og 2 får du en innførng i sjamanismens verden. Mange er dessverre ikke klar over hvor nyttig sjamanisme er når vi jobber med mennesker i endringsprosesser. Det finnes mange grener innen sjamansime. Den du får lære her har sitt utspring i respekt for naturen og hvor viktig et samarbeid mellom natur, dyreliv og mennesker er for vårt velvære. Store deler av modulen brukes til praktiske øvelser for at du selv skal få lære gjennom opplevelse. Du blir ikke sjaman av å ta et slikt kurs, men du kan om du ønsker det etter modulen kalle deg sjamanist, som betyr et menneske som enten profesjonelt eller som person utøver sjamanstisk praksis. På dag 3 vil du få en fantastisk dag med kunstterapi. Kunstterapi er et viktig verktøy for at dine kunder skal få livsglede gjennom sine kreative prosesser. Denne kursdagen presenterer kunstterapi som metode. Kunsterapi hjelper oss på en ikke-verbal måte til å komme i kontakt med vårt potensiale, våre kreative, ukjente eller ikke anerkjente sider. Dermed fremmes vekst og utvikling. Med kreative metoder som maling, leire og bevegelse, kan vi også gå i kontakt med terapeutisk stoff på en skånsom måte, bevisstgjøre og bearbeide inntrykk og hendelser. Kunstterapi kan sammen med andre metoder gi større forståelse av oss selv, den sammenheng og det system vi tilhører. Vi vil også anvende avspennings-, oppmerksomhets- og nærværsøvelser: Med en større avslappethet, nærvær og aksept av oss selv og det som er, vil vi kunne slippe oss mer ned og frisette energi. Kroppen bærer vår historie og trenger også vår vennlige oppmerksomhet for at opphopet energi på ny kan sirkulere og flyte friere. Enkle kroppsøvelser vil også bli en del av kursdagen. Dagen er en introduksjon til kunsterapi, men hvor vi også går i prosess så langt den kan rommes på en dag. Vil du lære mer etter modulen tilbyr Steffen et 3 dagers fordypningskurs i kunstterapi. På fordypningskurset I kunstterapi vil det bli mulig å gå dypere inn i et eget prosessarbed. Lærer på modulen er grunnlegger Cecilie Hunvik og kunstterapeut Steffen Svendsen. Steffen er psykologspesialist med videreutdannelse i kunstterapi fra Sattva i Tromsø. Han har i også utdannelse i familikonstellasjon og kroppsorientertterapi samt lang meditativ praksis fra Vækstcenteret i Danmark. Han har arbeidet og holdt foredrag og kurs i Norge og utlandet i en årrekke, blant annet i Hellas og Kroatia. I Palestina har han arbeidet med prosjektet "Psykososial støtte til palestinske hjelpere". Han jobber i dag som kurs- og foredragsholder flere steder i Europa i tillegg til at han driver sin egen praksis med kurs og veiledningsvirksomhet, og regelmessig kurskvelder i familiekonstellasjon i Tromsø. For mer detaljert informasjon om modulen, se Fagplan.

Modul 5

Hypnoterapi med regresjon, progresjon og LML

19, 20 og 21 juni 2017

obs denne modulen er ons-fre

Har du noen gang vært nysgjerrig på tidligere liv, eller spekulert på hvilke muligheter som ligger i fremtiden? Det skal du få se nærmere på i denne modulen. Du får lære det hypnoterapeutiske språket og noen grunnprinsipper i hvordan hypnoterapi brukes profesjonelt. Lærer på modulen, Cecilie Hunvik vil lede dere i en grupperegresjon før dere praktiserer regresjon på hverandre, en utrolig spennende reise og et flott arbeidsverktøy for praktiserende terapeuter. På modulen vil vi også jobbe med progresjon og LML. Er begrepene ukjente for deg? Regresjon er hypnoterapeutiske reiser til dine tidligere liv. Progresjon er hypnoterapeutiske reiser til kommende liv. LML er hypnoterapeutiske reiser til livet mellom livene. Og hvis dere er strukturerte, kan det hende dere kan overtale læreren til å gjøre en reise bakover i DNA, altså reiser tilbake til dine genetiske røtter. Hva kan du bruke disse teknikkene til senere? Reiser i tid er enormt forløsende, dersom du har kunder der du ikke finner åpenbare løsninger i inneværende liv, skyldes det ofte rotårsaker fra tidligere sjeleliv, eller genestiske rotårsaker. For mennesker som ikke forstår sin livsoppgave eller føler seg feilplassert, kan LML reiser være befriende. For menneskesker som lever med mye frykt og tungsinn eller mangel på mening, er progresjon fantastisk.Kanskje jobber du allerde med meditasjon? En innføring i Hypnoterapi vil løfte det arbeidet du gjør i dag, til helt andre høyder. Vil du lære mer etter modulen? SolstadAkademiet tilbyr en komplett 6 måneders utdanning innen Hypnoterapi.

Modul 3

Mindfulnes, Aura/Chakra arbeid og Yoga

9, 10, 11 mars 2017

Velkommen til modul 3. Her får du lære om hvor viktig Mindfulnes er for velvære, hukommelse og prestasjon. Mindfulnes er nyttig for alle og lett å lære og å ta i bruk fra første stund. Dag 2 får du en innføring i energiarbeid i form av å jobbe med eterlaget, auraen og chakraene. Arbeidet foregår på benk og kunden har klærne på. Du vil få lære å kjenne og tolke energier, bruke intuisjonen og hvordan å løse opp blokkeringer og rense energier for å skape flyt og et bedre liv for kunden. Metoden kombineres med terapeutisk samtale og meditasjon for å hjelpe kunden å forløse vonde opplevelser fra dette livet og tidligere liv. Dag 3 er en hel dag med Yoga. Det at du bruker Yoga rutinemessig selv, er viktig for å holde deg i balanse når du jobber med mennesker. Det er også av stor hjelp for deg som terapeut å kunne lære enkle bevegelser og grunnplillarene i yoga videre til dine kunder, da yoga går hånd-i-hånd med fysisk og mentalt velvære. Vil du fordype deg ytterligere i yoga, tilbyr Heidi et 3 dagers yoga kurs hvor du får lære enda mer. Lærere på modulen er grunnlegger Cecilie Hunvik (dag 2) og psykomotorisk fysioterapeut og yoga lærer Heidi Presterud Wiese (dag 1 og 3). Heidi har lang fartsid innen helse og velvære, bla i Tyskland hvor hun også har studert. Hun har jobbet mange år som privatpraktiserende fysioterapeut og yoga lærer og har en mastergrad i Psykomotorisk Fysioterapi. Hun driver i dag sin egen klinkk, hvor hun underviser, holder kurs og tar imot klienter.

Modul 6

Målcoaching

29, 30, 31 august 2016

Vi starter 2. semester med å fordype oss i Målcoaching. Dette er en intens modul hvor du får lære mye om coaching og om deg selv. De aller fleste som vil oppsøke deg profesjonelt vil ha behov for å legge en plan for egen fremdrift og det vil da være nyttig å ta de igjennom en målprosess. Du vil få lære Solstads målcoaching for intensivprosess og standardprosess, slik at du etter kurset vil kunne bruke det til å hjelpe alle som kommer til deg med å finne ny retning på en hensiksmessig måte. Du vil lære prosessen gjennom teori og gjennom å selv gå i målprosess. Dette er en utrolig spennende prosess og et veldig nyttig arbeidsverktøy. Du kan etter kurset tilby både 5 og 10 timers pakker innen målcoaching til dine kunder og du vil oppleve at målcoaching er gøy å jobbe med, gir umiddelbare resultater og at det er lett å markedsføre. Lærer på modulen er grunnlegger Cecilie Hunvik. Også etter denne modulen, vil du bli oppfordret til å praktisere på reelle kunder til studentpris. Det gjør at du blir en god og trygg terapeut når du er ferdig og at du kan tjene inn studieavgiften mens du studerer. Vil du fordype deg i coaching etter modulen, tilbyr SolstadAkademiet en komplett NLP Coach utdannelse, men du kan også ta enkeltsemestre uten å forplikte deg til et helt studie. Du vil etter modulen oppleve at du styrer ditt eget liv mer målrettet og hensiktsmessig.

 

Modul 9

Å jobbe med familier, par og barn

Start din egen bedrift

30 nov, 1 og 2 desember 2016

På dag 1 og halve dag 2 får du lære mye av det du trenger å vite for å starte din egen bedrift. Vi snakker om de forskjellige forretsningsformene, taushetsplikt, regnskap, lokaler og mye annet som du trenger å vite som privatpraktiserende terapeut. Du får også lære viktige prinsipper innen markedsføring, på nett, sosiale medier, via mail, annonsering, nettverksbygging m.m. Denne modulen er viktig for at du skal lykkes som terapeut. I en verden med mange tilbydere holder det ikke lenger å bare være flink, du må også vite hvordan du skal drive en suksessfull bedrift, og det starter med grunnprinsippene som du lærer disse dagene. Halve dag 2 og hele dag 3 jobber vi med familiecoaching. Du vil få lære en lettforståelig modell for hvordan vi jobber med familier og du vil også få lære teknikker som er enkle i bruk og som skaper store, gode endringer/forløsninger og som gjør arbeid med familier til en spennende oppgave. Denne modulen er viktig for deg som planlegger en fremtid som terapeut, fordi det er i familien mange problemstillinger pågår, selv de livsområder som ikke starter i familien, vil likevel ofte prege familielivet. Dette er en spennende og nyttig modul som du helt sikkert vil nyte. Lærer på modulen er grunnlegger Cecilie Hunvik. Cecilie er i tilleg til å være grunnlegger av SolstadAkademiet utdannet Markedsøkonom fra BI og har jobbet mange år innen markedsføring og ledelse, bla hos H&M og Neste Stopp.

Copyright © All Rights Reserved