Hjertelig velkommen til SolstadAkademiets nettbutikk


Dette er siden for deg som vil bli medlem i klasseromsundervisning og for deg som vil melde deg på helgekurs, kjøpe nettmoduler, eller betale eksamensavgift. 


OBS! Om du vil melde deg på skolens nettstudier, må du gjøre det på siden for nettstudier, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/nettstudier-2020.html


Nedenfor finner du også flere gratis nettkurs om du går nederst i menyen :)


Du finner alle skolens produkter nedenfor.


For konkrete studiebeskrivelser, se respektive studier. 


SolstadAkademiet tilbyr følgende studier:

HypnoTerapeut, LifeCoach, HelhetsTerapeut, EnergiTerapeut, og SelvutviklingsVeileder, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner og

NLP Coach,


I butikken kan du betale med ditt vanlige debet/kredit kort eller PayPal.

KJØPSBETINGELSER


Når du har betalt innmeldingsavgiften har du umiddelbar tilgang til alle SolstadAkademiets moduler ettersom de gjennomføres.


For deg som melder deg på klasseromsdeltagelse betyr det at du alltid har en reservert plass i klasserommet på alle moduler.


For deg som melder deg på som nettstudent betyr det at du får alle nettmoduler til din innboks og at det er reservert plass til deg i klasserommet på de moduler som krever tilstedeværelse i klasserommet. For en tilleggsavgift kan du velge deltagelse på intensivuka for nettstudenter, se siden for nettstudier for beskrivelse.


Du som er medlem trenger ikke å gå opp til eksamen, du kan fint nøye deg med å være medlem for egen glede, men du kan melde deg opp til eksamen om du ønsker å jobbe profesjonelt eller bare ønsker et sertifikat på hva du har lært.


Før du melder deg som medlem er det viktig at du leser medlemskontrakten, den finner du her: 


Medlemskontrakt


Innmelding:

Du melder deg enkelt inn ved å betale innmeldingsavgiften kr 1499,- i skolens nettbutikk, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html


Månedsavgift:

Når din innmelding er registrert vil du motta en faktura pr e-mail på skolens månedsavgift. En slik faktura vil motta hver måned så lenge du er medlem. Faktura gjelder de som deltar i klasserommet, nettstudenter betaler via automatisk trekk via PayPal. Nettstudenter som vil ha faktura får gjerne det, men må da betale kr 49,- i fakturaavgift pr faktura.


Mislighold:

Dersom du misligholder din månedsavgift vil ditt medlemskap bli sagt opp og du mister din plass i klasserommet/nettsttudiet, ved oppsigelse tilbakebetales ikke innmeldingsavgift eller tidligere innbetalt medlemsavgift.


Utmelding:

Du kan når som helst melde deg ut av SolstadAkademiet med 30 dagers oppsigelsesfrist fra den siste dato inneværende måned. Når utmelding er registrert og siste innbetaling mottatt, vil faktureringen opphøre.


Deltagelse i klasserom:

Som klasseromsmedlem har du alltid en reservert plass i klasserommet på alle skolens moduler, enten du planlegger å ta eksamen eller ikke og du kan være medlem så lenge du vil.


Nettstudenter:

Som nettstudent mottar du alt studiemateriell via e-mail til din innboks så lenge du er medlem. Nettstudenter har noen obligatoriske moduler i klasserommet, til disse har du en reservert plass. Om du ønsker å delta i klasseromrommet utover disse er dette mulig om vi har plass. Send i så fall en forespørsel via sms til 41447471. Nettstudenter kan velge deltagelse på intensivuka, slik at de bare trenger å reise en gang, se siden for nettstudier for beskrivelse og pris for intensivuka.


Eksamen:

Alle medlemmer kan melde seg opp til eksamen dersom de ønsker. For å melde deg opp til eksamen må du tilfredsstille eksamenskravene, se respektive studie. 


Eksamensavgift:

Eksamensavgiften må være innbetalt for å gå opp til eksamen. Du kan melde deg opp til eksamen så snart du har fullført nødvendige moduler med alt hjemmearbeid. Ved utmelding må du melde deg opp til eksamen senest 6 måneder etter at du har avsluttet ditt medlemskap, studenter som venter lenger enn dette, må melde seg inn på nytt og repetere nødvendige moduler. Så lenge du er medlem kan du melde deg opp til så mange eksamener du ønsker, så lenge du tilfredsstiller eksamenskravene til det respektive studiet.

NB! Vær klar over at alle NLP studier krever klasseromsdeltagelse i kronologisk rekkefølge.


Avvikende timeplan/ekstralærer:

Ved innstramming av koronaregler eller stor deltagelse på enkelte moduler, kan det bli satt inn avvikende timeplan hvor noen kommer på dagtid og noen på kveldstid, eller bruk av to klasserom med en ekstra lærer. Medlemmer vil få beskjed om dette skriftlig så snart som mulig dersom dette inntreffer. Se kolonnen til venstre for avvikende timeplan. Ved nestengning av Oslo vil modulene bli kjørt som nettmoduler, klasseromsstudenter vil få tilbud om deltagelse i klasserom ved første mulige anledning etter gjenåpning, disse kompensasjonsmodulene vil bli holdt med avvikende timeplan samme helg som en allerede planlagt modul, timeplan for kompensasjonsmodul vil være: Fredag 10-16, lørdag 17-21 og søndag 17-21, dersom kompensasjonsmodul ikke er ønskelig kan studenten delta neste gang modulen holdes i klasserom etter ordinær gjennomføringsplan for klasseromsstudenter.


Studiemateriell:

Av hensyn til miljøet sendes alle kompenider ut digitalt. Det innebærer at om du ønsker det skrevet ut på papir, er det ditt eget ansvar. Ta med deg telefon/nettbrett/laptop så du har tilgang til kompendiet elektronisk i klasserommet. Ta også med en notatbok og en penn til bruk i øvelser.


NLP studenter:

SolstadAkademiet er en skole godkjent av Richard Bandler og The Society of NLP. Det gjør at NLP studenter må følge reglene fra foreningen i USA. De er som følgende:

- All undervisning må skje i klasserommet og maks 10% fravær. Om du har mer fravær enn det, må dette tas igjen gjennom betalte privattimer eller neste sesong før du kan ta eksamen, innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, men medlemskap kan pauses ved sykemelding. 

- Alle eksamner må tas i kronologisk rekkefølge:

* NLP Practitioner

* NLP Master Practitioner

* NLP Coach

Alle NLP semestre har Innmelding/påmeldingsavgift. Se regnestykke i kolonnen til venstre for total semesterpris.


Skolens viktigste regel! (Gjelder klasseromsstudenter):

Ingen fortidligkomming! Din lærer trenger tiden frem til oppstart til forberedelser. Dørene åpner ikke før ”showtime” og du må vente utendørs uansett vær. Som ventesone for deg som liker å være tidlig ute, anbefales en spasertur i Slottsparken eller Briskeby, eller en kaffe på Espressohouse som ligger i rundkjøringen ved Majorsuta rett ved skolen. Gårdsplassen og trappa utenfor er ingen ventesone. Vi setter av tid til toalettbesøk og å lande i rommet etter at dørene åpner, så du trenger ikke være tidlig ute for å gjøre noen av de tingene. Slurv med denne regel vil bli kommentert!


Kjøkken:

Vi har ingen kjøkkenfaciliteter. De fleste velger å spise matpakke i lokalene, dette er rimelig og veldig bra for skolemiløet. Men det krever at du har med deg alt du trenger av mat, drikke, bestikk osv. Av hensyn til korona, har vi heller ingen servering av vann, kaffe, te, ta derfor alltid med drikke. 


Koronaregler:

- Vi har antibac i lokalene, men ta gjerne med din egen som du alltid har for hånden

- Bruk gjerne munnbind om du ønsker

- Du kan ikke møte til undervisning om du har følgende symptomer:

* Sår hals

* Snørrete/tett nese

* Hoster

* Har hodepine

* Er svimmel

* Er kvalm

* Har feber

* Føler deg forkjølet eller på andre måter syk

- Du kan ikke møte til undervisning hvis:

* Du har vært i utlandet de siste 14 dager

* Du har de siste 14 dager vært i kontakt med en som har eller antas å ha korona

Det tas forbehold om at koronaregler kan endres i tråd med nasjonale retningslinjer eller av praktiske hensyn, dette kan også innebære at all klasseromsundervisning går som nettstudie dersom samling i grupper frarådes i samband med økt smittefare.


Sted:

Oscarsgate 46 B, Oslo sentrum (to kvartaler bak slottet). Skolen forbeholder seg retten til å bytte lokaler ved behov dersom vi behøver større lokaler eller grunnet andre uforutsette forhold rundt leieforholdet/gårdeier.


Tider: 

Fredag: 17-21

Lørdag og søndag: 11-17

Skolen forbeholder seg retten til å endre tider og lokasjon ved behov.


Lærere: 

Hovedlærer ved skolen er Cecilie Hunvik. Som ekstralærer er det som regel Linn Iversen, men andre lærere kan tilkomme ved behov.


Force Majour: 

SolstadAkademiet kan ved uforutsette hendelser som korona, sykdom eller andre hendelser utenom skolens kontroll omgjøre klasseromsmoduler til nettmoduler for hele eller deler av klassen i nødvendig periode, evt flytte gjennomføringen av moduler. Innbetalte avgifter tilbakebetales ikke ved Force Majour. De som evt blir rammet av dette, vil få tilbud om kompensasjonsmoduler med avvikende timeplan så snart som mulig etter gjenåpning.


Ved innmelding bekrefter du at du har lest og godtatt disse betingelsene.


Da var alt det formelle sagt, nå gjenstår det bare for deg å glede deg til å få verdifull læring og venner for livet :)


Ønsker du mer praktisk informasjon finner du det her: 


https://solstadakademiet.no/ny-hjemside/praktisk-informasjon-og-studiekontrakt.html

Hei og velkommmen til 


SolstadAkademiets

Påmelding og butikk


Her kan du:


* Melde deg inn som medlem både som nettmedlem eller klasseromsmedlem


* Melde deg på enkeltmoduler i klasserommet


* Kjøpe nettmoduler


* Bestille et av skolens gratis nettkurs levert rett til din innboks


* Betale eksamensavgift


Alt du behøver å gjøre er å klikke på de produktene du ønsker deg, legge de i handlevognen og fortsette til kassa.


Jeg håper du finner mye spennende du liker :)

WORLD WIDE DELIVERY NETTSTUDIER OG KURS KAN DU TA FRA HVOR SOM HELST I VERDEN, DE KOMMER DIREKTE TIL DIN INNBOKS

DU BESTEMMER

Ha du betaler er helt opp til hva du ønsker deg. Vil du studere for egen glede, trenger du ikke betale eksamensavgift, vil du bare ta ett kurs koster det ikke så mye, vil du ta full yrkesutdannelse har du mange muligheter både når det gjelder tid og fleksibilitet rundt eksamen, du kan også ta flere eksamner uten å betale ny innmelding, så lenge du er medlem.

Lurer du på noe?

Send en mail til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved