Påmeldingsside

SolstadAkademiet


Meld deg på det studiet du ønsker ved å klikke på ønsket studie nedenfor.


Så snart din påmelding er registrert og du har betalt din første modul, vil den bli levert til din innboks.


Meld deg på og start studiet ditt allerede i dag :)


HELHETS TERAPEUT NETTSTUDIE

uten lekser og eksamen,

kr 699,- pr mnd


Vil du studere uten å gjøre lekser eller ta eksamen? Da er dette studiemodellen for deg. Du melder deg enkelt på ved å trykke på knappen nedenfor. Da kommer du til skolens betalingsside hos PayPal, en av verdens mest brukte og trygge betalingsløsninger. Du kan betale med ditt vanlige bankkort uten å opprette konto hos PayPal. Når du har betalt, vil du bli trukket kr 699,- i 15 måneder til studiet er ferdig, eller til du selv avslutter betalingene.


HELHETS TERAPEUT NETTSTUDIE

med lekser og eksamen,

kr 999,- pr mndVil du studere til Helhets Terapeut av avslutten med en sertifisering? Da er dette studiemodellen for deg. Du melder deg enkelt på ved å trykke på knappen nedenfor. Da kommer du til skolens betalingsside hos PayPal, en av verdens mest brukte og trygge betalingsløsninger. Du kan betale med ditt vanlige bankkort uten å opprette konto hos PayPal. Når du har betalt, vil du bli trukket kr 999,- i 15 måneder til studiet er ferdig, eller til du selv avslutter betalingene.


Gjennomføring: Hos SolstadAkademiet får du din første modul direkte etter påmelding, rett til din e-post adresse. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke til ditt studie er ferdig.


Studer i eget tempo: Du bestemmer selv om du vil gjennomføre studiet i den rekkefølge du mottar modulene, eller om du vil vil bruke lengre tid. Du styrer selv når du melder deg opp til eksamen.


Lekser: Du bestemmer selv om du vil gjøre lekser eller ikke. Dersom du vil ta eksamen, må alle lekser fra alle moduler leveres som en del av din eksamensbesvarelse, det er derfor lurt å gjøre lekser suksessivt. Dersom du ikke vil gå opp til eksamen, er det lurt å gjøre lekser likevel som en faglig fordypning, men du skal ikke sende leksen inn til skolen.


Eksamensmodul: Eksamens modulen Revival weekend er en langhelg der vi møtes til en praktisk workshop. Workshopen gjennomføres på ulike destinasjoner i Europa. Reisen og deltagelsen dekkes ikke av studeavgiften, så du må beregne å betale reise, opphold, mat og aktiviteter for denne helgen i tillegg til studieavgiften.


Eksamen: Til eksamen lager du et kompendie av alle dine lekser gjennom hele studiet. I tillegg deltar du på modulen Revival weekend. Deltagelse på Revival weekend koster kr 4.999,- og er din eksamensavgift. OBS! Revival weekend holdes på ulike destinasjoner i Europa hvert år, reisekostnader dekkes ikke av studieavgiften, du må altså selv dekke fly, all transport, overnatting, mat og andre aktiviteter.


Påmelding: Du melder deg på ved å sende en e-post til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Du mottar din første modul så snart din påmelding er registrert og første modul er betalt. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.

Les om alle de tilgjengelige modulene nedenfor:

Coachingens Grunnprinsipper


Modul 1

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.

Fordypning i meditasjonsterapi


Modul 4

Denne modulen viderefører vi det du lærte i grunnkurset til bruk innenfor livsstil, vekt, sosial mestring, angst, depresjon, avhengighet og traumebehandling.

Fysikalsk behandling 1

Modul 7

Noen ganger setter emosjonell og psykisk smerte seg i kroppen. Terapeutisk berøring er å finne og berolige disse for så å forløse de.

Terapeutiske Tidsreiser

Modul 10

Alle mennesker har opplevelser i fortiden de trenger å bearbeide og de aller fleste opplever av og til fremtidsfrykt. Denne helgen fordyper vi oss i teknikker.

Kurs 020221

Par-, Familie-, Skilsmisse coaching

Modul 13

Denne modulen får du lære SolstasdAkademiets oppsett for hvordan å jobbe terapeutisk med familier, parcoaching, og par/familier som skal skilles.

Coaching og kommunikasjon  

Modul 2

Her får du lære enkle, kraftfulle coachingteknikker og språkmønstre som skaper store endringer raskt, både i ditt eget liv og når du bruker de på venner eller klienter profesjonelt.

Terapi huset, den mest komplette terapiteknikken


Modul 5

Terapihuset er den mest komplette terapimodellen som finnes, denne helgen får du mye verdifull praktisk trening i å jobbe som terapeut.

Fysikalsk behandling 2

Lær å gi en komplett, terapeutisk massasje på  behandlingsbenk. Alle vanskeligheter setter seg i kroppen og massasje er en naturlig del av forløpet for å få det bedre.

Modul 8

Kognitiv terapi - samtale terapi

Modul 11

Kognitiv terapi er en veldig praktisk form for samtaleterapi hvor du lærer klienten å forstå seg selv og de rundt seg.

Coachig øvelser og terapeutiske teknikker

Modul 14

Denne modulen handler om å lære deg praktiske teknikker innen både coaching og terapi, slik at du har en velfylt verktøykasse for ditt arbeid med klienter.

Grunnkurs i meditasjonsterapi


Modul 3

Lær å skape meditasjoner som skaper varige endringer raskt og varsomt. Metoden har mange likhetstrekk med hypnose og gjennomføres en-til-en eller i grupper. 

Coaching i praksis


Modul 6

Denne helgen får du lære å bygge velfungerende strategier, jobbe profesjonelt med grupper og nøytralisering og forbedring av assosiasjoner.

Målcoaching


Modul 9

Denne modulen får du lære SolstadAkademiets komplette verktøy for målcoaching, et uvurderlig verktøy når du skal hjelpe deg selv eller andre.

Life Coacing

Modul 12

Å livet er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du skolens trinn-for-trinn oppskrift for lifecoaching.

Revival weekend - forny deg selv

En langhelg i Italia

Langweekend - eksamen

Bli med til en spennende destinasjon. Start med blanke ark, lær å spise bedre, leve bedre, sove bedre, planlegge bedre, karriere vurdering, lege fortiden og gi fremtiden en boost.

PRAKTISK INFORMASJON OG STUDIEBETINGELSER:


Hvem passer utdanningen for? Life Coach studiet passer for deg som vil jobbe med å hjelpe mennesker som privatpraktiserende i egen praksis og for deg som vil bruke det du lærer i jobben du allerede har innen HR/ledelse/helse/omsorg og for deg som studerer som en hobby og kilde til selvutvikling for å glede deg selv og dine nærmeste.


Påmelding: Du melder deg på i skolens nettbutikk som du finner her:

Du mottar din første modul direkte etter påmelding. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.


Pris og betaling:


Studer som yrkesutdanning med eksamen 999,- pr modul, eksamensavgift kr 4.999,- og reisekostnad kommer i tillegg. Studieprisen inkluderer ikke veiledning i lekser eller oppgaver. Dersom du ønsker veiledning ved siden av ditt studie koster det kr 699,- pr time a 45 min.


Pensum: Sendes direkte til din e-post adresse ved betaling av månedsavgift.


Lekser: Etter hver modul gis lekser i form av innleveringer og/eller krav til gjennomføring av timer med praksis/treningsklienter. Hva som er lekse står oppgitt i studiemateriellet. Leksene skal sammenstilles til et enhetlig kompendie som leveres som en del av din eksamen.


Eksamensavgift: Eksamensavgift pålydende 4.999,- samt studieavgift må være betalt før sertifisering deles ut.


Sertifisering: Når du har bestått din eksamen utdeles en sertifisering som Life Coach fra SolstadAkademiet.


NAV: SolstadAkademiet har hatt mange studenter som har fått sitt studie betalt av NAV. Ta kontakt med skolen, så får du hjelp med søknadsprosessen. Vær oppmerksom på at NAV sine søknadsprosesser ofte er langvarige, så sørg for å ta kontakt med skolen i god tid før studiestart om du kan.


Betaler arbeidsgiver studiet ditt? SolstadAkademiet har erfaring med studenter som får sitt studie betalt av sin arbeidsgiver. I disse tilfellene tar opptaksprosessen noe lengre tid, da vi må opprette litt mer kontakt med både deg og arbeisgiver, vær derfor rask med å ta kontakt slik at vi får alt i orden innen studiestart.


Påmelding: Du melder deg på ved å sende en e-post til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Du mottar din første modul så snart din påmelding er registrert og første modul er betalt. Deretter mottar du en ny modul hver 4. uke frem til du er ferdig med studieforløpet.


STUDIEBETINGELSER:


1. Direkte etter påmelding mottar du din første modul

2. Hver 4. uke betaler du månedens studieavgift kr 699,- for deg som ikke vil ta eksamen og kr 999,- for deg som vil ta eksamen og motta sertifisering. Direkte etter betaling mottar du neste modul.

3. Du som skal sertifiseres gjør lekser etter hver modul. De skal ikke sendes inn til skolen før du er ferdig med ditt studie, da sendes de inn som et samlet kompendie som en del av din eksamen.

4. Du som gjør lekser og skal ta eksamen kan bestille personlig veiledning over nett for kr 699,-. En veiledningstime er 45 min. Dette er et frivillig tilbud for de som ønsker det.

5. En viktig del av eksamen er deltagelse på Revival weekend. Revival weekend holdes som en langhelg hver august i Italia eller Frankrike, noen ggr i Norge. Du kan delta på Revival weekend selv om du ikke har fullført alle dine moduler. Hensikten med Revival weekend er at vi skal få bruke tid sammen og sikre at du forstår og etterlever de viktige etiske prinsipper som er viktige for en praktiserende terapeut/coach. Ved endt studie har du så en praktisk eksamen med din lærer hvor du vil bli testet i pensum. Du vil i god tid før eksamen få vite hvilke deler av pensum du vil bli testet på. Det blir laget oppsamlingskvelder for eksamen, det kan være opp til 3 måneders ventetid på eksamen dersom det er mange som skal uteksamineres samtidig som deg.

6. Pause: Dersom du underveis trenger å ta en pause i ditt studie er det mulig. Etter at du har mottatt din siste modul har du 6 måneder på deg til å fullføre pensum, du har derfor rom til å gi deg selv noen avbrekk underveis dersom livet blir travelt. Ved pausing av ditt studie vil fakturaene likevel løpe, dette for å sikre at du betaler alle dine moduler ettersom du mottar de.

7. Oppsigelse: Dersom du opplever at studiet ikke passer i den hverdagen du befinner deg i, kan du si opp ditt studieforløp. Vær oppmerksom på at du har en måneds oppsigelsestid. Dersom du gir beskjed om at du vil pause/avslute i januar, stopper betalingene og utsendelsene i februar osv. Dersom du senere ønsker å komme tilbake til skolen, må du i så fall starte helt fra begynnelsen igjen.

OBS!OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Revival weekend kr 4999,-, holdes i Italia eller sør i Frankrike. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på, dette er ikke inkludert i studieavgiften. OBS! Manglende deltagelse på Revival weekend gir ikke sertifisering og ingen reduksjon i studieprisen.

VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet som gjør studentene trygge i sin fremtidige rolle som terapeuter og coacher.


Skolen skal tilby både dybde og bredde.


Skolen skal både ha enkeltstående kurs og utdanninger, slik at studentene selv kan bestemme hvor lenge de vil studere ut fra både tid og lommebok.


Hos SolstadAkademiet skal alle trives og oppleve å få gode venner.


Studiene skal være mulighe å gjennomføre selv om man har en travel hverdag.


Skolen skal være åpen både for de som vil jobbe profesjonelt og for de som kommer fordi de vil lære av egen interesse uten å planlegge det som en karriere.


Hos SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.


De som uteksamineres fra skolen skal ha fått en kvalitetsmessig sterk utdanning i hvordan å hjelpe mennesker i endringsprosesser, har lært alt de trenger av etikk og yrkesstoltet, slik at de fremstår profesjonellt og håndterer det store ansvaret det er å jobbe med mennesker som har det vanskelig.


Eksamnene NLP Master Practitioner, HypnoTerapeut, HelhetsTerapeut og EnergiTerapeut hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning som kvalifiserer til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter: 


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave