Vidunderlig Svangerskap

Nettkurs Vidunderlig Svangerskap


Gratulerer :) Du er gravid :) Den viktigste tiden i livet :)


La deg selv gjøre denne tiden ennå bedre via meditasjon for tilknytning til babyen, meditasjon for fødselen og gode råd fra coachen, sykepleieren og kostholdsveilederen.


Dette er et kurs som passer for alle som vil ha et Vidunderlig Svangerskap, god kommunikasjon med barnet og en god fødselsopplevelse.


Og prisen, den er som alltid hyggelig, kun kr 299,- for alt sammen. Du får tilgang til alt kursmateriellet så snart du har meldt deg på :)


Bli med i dag og skap et enda bedre svangerskap for deg og babyen :)

Helhetsterapeut

Godkjent 1-årig utdanning

modulbasert

Solstad tilbyr en 1-årig utdannelse som Helhetsterapeut, godkjent av NLH. I utdanningen får du lære å jobbe med hele mennesket. Du får lære coaching, terapi, mindfulness og hypnose for å hjelpe dine kunder med tanker og følelser. Terapeutisk berøring, helsecoaching, massasje og healing for å jobbe med kroppen. Og fysikk, sjelearbeid, aura og chakraarbeid, sjamanisme og meditajson for å jobbe med sjelen. Les mer om utdannelsen her:


Ingen forkunnskaper kreves.


Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg varmt velkommen :o)


Kurs

3 Dagers kurs for profesjonelle og personlig interesserte


Solstad tilbyr en rekke 3 dagers kurs for profesjonelle som ønsker å utvide sin verktøykasse og å utvikle seg med kollegaer fra lignende bransjer, og for privatpersoner som ønsker å utvikle seg for sin egen del, eller for sine nære og kjære. Vi kan tilby kurs innen coaching, terapi, berøring/healing, massasje, helsecoaching, yoga, kunstterapi, mindfulness, sjamanisme, og meditasjon, m.m. Les mer ved å trykke på linken:


Vi håper å se deg.

Velkommen skal du være :o)