Sinnemestring

Nettkurs i Sinnemestring


Kurset passer for alle som strever med å mestre sinne og som vil hjelpe seg selv fremfor å søke hjelp i det offentlige eller som ikke har tid eller penger til en-til-en samtaler med en coach eller terapeut.


Enten du er småbarnsmor som kjefter for mye på barna, eller en person som har problemer med voldelig adferd, vil dette kurset hjelpe deg. Eller kanskje får du tilbakemeldinger på at du blir for rasende, gråter eller lager "drama". Dette kurset passer for akkurat deg som vil oppføre deg annerledes enn det du gjør nå. Det er lett å følge og du og dine omgivelser vil takke deg :) Dette er er verdifull investering i framtiden din :)


Kurset er bygd opp for at det skal være enkelt å forstå. Det inneholder undervisningsvideoer, to workbooks og mange coachingøvelser spilt inn på video.


Du får tilgang på alt, så snart du har meldt deg på og betalt. Prisen? Den er veldig hyggelig, kun kr 499,- for alt sammen, og du får tilgang til alt via e-mail så snart du har betalt. Du melder deg enket på i skjemaet til venstre.


Meld deg på nå med en gang, og skap det livet du ønsker for deg selv og de rundt deg.

Helhetsterapeut

Godkjent 1-årig utdanning

modulbasert

Solstad tilbyr en 1-årig utdannelse som Helhetsterapeut, godkjent av NLH. I utdanningen får du lære å jobbe med hele mennesket. Du får lære coaching, terapi, mindfulness og hypnose for å hjelpe dine kunder med tanker og følelser. Terapeutisk berøring, helsecoaching, massasje og healing for å jobbe med kroppen. Og fysikk, sjelearbeid, aura og chakraarbeid, sjamanisme og meditajson for å jobbe med sjelen. Les mer om utdannelsen her:


Ingen forkunnskaper kreves.


Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg varmt velkommen :o)


Kurs

3 Dagers kurs for profesjonelle og personlig interesserte


Solstad tilbyr en rekke 3 dagers kurs for profesjonelle som ønsker å utvide sin verktøykasse og å utvikle seg med kollegaer fra lignende bransjer, og for privatpersoner som ønsker å utvikle seg for sin egen del, eller for sine nære og kjære. Vi kan tilby kurs innen coaching, terapi, berøring/healing, massasje, helsecoaching, yoga, kunstterapi, mindfulness, sjamanisme, og meditasjon, m.m. Les mer ved å trykke på linken:


Vi håper å se deg.

Velkommen skal du være :o)