Coach deg selv

COACH DEG SELV - GRATIS

Det er ikke sånn at coaching er forbeholdt de med spisse sko og ditto albuer. Coaching handler om hvordan du leder seg selv til den hverdagen du ønsker deg.


I en vanlig hverdag er det så lett å gå seg litt bort, er det ikke? Du vil glede de du har kjær, imponere sjefen, være en god venn og vise dine talenter innimellom. Det er gode intensjoner, men så begynner plutselig ting å skje og du mister litt synet med hva som er hva og helt plutselig opplever du at dagene ikke blir helt sånn som du egentlig vil. Dette er noe de aller fleste kjenner på av og til, men med enkle grep kan du lære å ta styring og oftere og oftere oppleve at du skaper akkurat den hverdagen du ønsker deg. Hadde ikke det vært fint?

I dette gratis nettkurset får du lære 3 viktige nøkler til hvordan du kan skape en bedre hverdag.

Kurset leveres i 3 moduler og 2 bonusmailer som kommer direkte til din innboks over ca 14 dager, modulene består av videoundervisning og en kort skriftlig forklaring. Les mer her:

Nøkkel 1:


Kommunikasjon


I den første modulen får du lære om hvordan du rent praktisk kan bedre din non-verbale kommunikason. Visse du at 60-80% av all kommunikasjon foregår non-verbalt? Da kan det være lurt å vite hva du holder på med dersom du vil lykkes med din kommunikasjon. I den første modulen får du lære flere nyttige og enkle tips for å lykkes med nettopp non-verbal kommunikasjon. I tillegg får du også noen tips til hvordan du kan forbedre din verbale kommunikasjon :)

Nøkkel 2:


Strategi


Visste du at du har en ubevisst strategi for absolutt alt du gjør? Det visste ikke jeg, før jeg lærte coaching, og gjett om det var en øyeåpner. I denne modulen lærer jeg deg om strategier og forklarer deg hvordan du kan observere og endre dine egne strategier, slik at de vil fungere bedre i forhold til å hjelpe deg å skape den hverdagen du ønsker deg. I tillegg vil jeg vise deg en bok som er smekkfull av strategiøvelser som alle vil klare med letthet, slik at du ikke en gang trenger å finne på dine egne velfungerende strategier :)


Nøkkel 3:


Sett deg mål


Har du noen gang satt deg mål du ikke har klart å nå, uten at du egentlig skjønner hvorfor? Eller kanskje skjønner du hvorfor, men du skulle ønske du hadde kommet i mål likevel. Vi har nok alle vært der. Men det er heldigvis sånn, at med de rette verktøyene, er det overraskende mye enklere å skape det du vil ha i eget liv, og et effektivt målarbeid er en viktig del av nettopp det. I denne modulen lærer jeg deg å sette mål du klarer å nå og hvordan du bygger en hyggelig vei til målet :)

Hvorfor får jeg alt dette gratis lurer du kanskje?


Dette er basiskunnskap om hvordan å leve et godt liv, som jeg mener bør være allemannseie. Derfor er det helt naturlig for meg å dele dette med så mange som mulig. I tillegg gir det meg en mulighet til å vise frem hva vi gjør på SolstadAkadmeiet, og kanskje vil du like kurset så godt at du forteller en venn om det :) Da blir det jo vinn-vinn :)

Bonusmateriell


Jeg er så glad i å overlevere når jeg underviser og det viser seg også når jeg lager nettkurs, heldigvis for deg :) Da jeg lagde nettopp dette nettkurset var det noen åpenbare kandidater som ville være med som bonusmateriell. Så i tillegg til de tre opprinnelige moduelene får du følgende 3 bonuser:


* En komplett forklaring på kartleggingsverktøyet livshjulet


* 6 videoer med enkle coachingteknikker som gjør en stor forskjell


* 2 Yogavideoer med mine absolutte favorittøvelser

MELD DEG PÅ I SKJEMAET NEDENFOR OG 

FÅ FØRSTE MODUL I DAG :)