Energi Terapi 2021

Energi Terapi og Tren din intuisjon

For deg som tenker og opplever litt ut av boksen

En berikende opplevelse


Kurset passer for deg som har lagt merke til at du har god intuisjon og ønsker å lære hvordan du utvikler den videre og lærer deg å stole på den. Kurset passer også for deg som opplever at du har  kjenner egne og andres eneriger og anerkjenner at det er et talent du kan bruke i terapeutisk øyemed for å hjelpe mennesker som tynges av negative, tomme eller tunge energier, enten det er ens egne eller andres. Dette er et nybegynnerkurs for deg som ikke har utforsket denne siden av deg systematisk tidligere. Vi starter med helt enkle øvelser og viser deg hvordan du kan jobbe med energibalansering som en del av en terapeutisk praksis, for egen glede eller som hobby.


For kursdeltagere og studenter: Denne modulen er åpen for alle, enten du er student ved skolen eller ikke. Dersom du har modulen som en del av studieplanen din, betaler du selvfølgelig ikke for deltagelse, det er dekket av din studieavgift, du skal heller ikke melde deg på dersom modulen er en del av ditt pensum, du har allerede en plass i klasserommet. Oppgitt pris og påmelding gjelder for kursdeltagere som ikke studerer fast ved skolen og for studenter som ikke har modulen som pensum.


For påmelding og praktisk informasjon, se nedenfor agendaen.

OBS! Lørdag eller søndag, avhengig av vær har vi undervisning utendørs i et naturreservat. Vi avtaler dette på fredag. Om du er tilreisende er det viktig at du har med tøy som gjør at du kan være utendørs i ca 3 timer uansett vær.

Agenda Fredag:


17.00 Velkommen

- Bachs Blomstermedisin undervisning

- Undervisning i EnergiTerapi

18.30 Pause

19.00 Vi starer etter pause:

- Vi avslutter med undervisning og praktisk øvelse i energiterapi

21.00 Vi avslutter


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.

 


Agenda Lørdag:


11.00 Vi starter dagen i et naturreservat. Her har vi undervisning utendørs etterfugt av en "sansetur".

13.00 Lunsj

13.45 Deltagerne blander sine egne essenser. 2 essenser er inkludert i studieavgiften. Dersom du ønsker er du velkommen til å blande flere essenser, men de koster da kr 75,- pr stk.

14.00

- Undervisning i energiterapi

- Energiterapi øvelser

18.00 Vi avslutter


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.


Agenda Søndag:


11.00 Velkommen

- Undervisning i intuitivt arbeid

- Undervisning i Ayurveda

13.00 Lunsj

14.00 Vi starter etter pause:

- Undervisning i Ayurveda

- Energiterapi undervisning/øvelser

18.00 Vi avslutter


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.

 


Denne modulen kan ikke gjøres som nettundervisning og alt pensum formidles muntlig. Ta på deg myke, behagelige klær og ta med en yogamatte, pledd, pute og notatbok.

Påmelding og praktisk informasjon:


Dato: Se skolens "hjem" side for datoer


Sted: Gamle Rovenvei 141, 1900 Fetsund


Påmelding: Send mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Pris: 2.499,- 


Betaling: Kursavgift betales ved påmelding


Adkomst: Adkomst er enklest med bil, vi har gratis parkering utenfor


Kollektivtrafikk: Ta buss 470 fra Lillestrøm, du på påregne ca 10 min gange fra bussholdeplassen. For søk i Ruter, skriv Bakåsveien, Lillestrøm så får du opp alle alternativer. Tog til Svingen i Fet er også et alternativ, men det er lenger og brattere å gå og anbefales kun for de som vil ha en "frisk" tur :)


Mat: Ta med matpakke


Annet: Ta med penn og notatbok (vi har om du glemmer), du får utdelt kompendie ved ankomst

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som tar denne modulen som et enkeltstående kurs):


1. Gjennomfør 2 energiterapitimer på en medstudent eller klient. Skriv en rapport om hva du gjorde og hvordan du opplevde det og be klienten fylle ut et tilbakemeldingsskjema som du sender inn sammen med besvarelsen. Leksen skal også leveres som en del av kompendiet du leverer før eksamen.


Hva er EnergiTerapi?


Har du noen gang kommet inn i et rom og kjent at energien har vært trykkende? Opplever du av og til at du bare vet hvordan et annet menneske har det, uten at du vet hvordan? Det er opplevelser som alle mennesker har. Forskjellen er bare at noen avfeier det og andre tar tak i det. Om du er en av de som lar deg facinere av hvordan energi er i oss og omgir oss, er dette et fint nybegynnerkurs for deg. Vi trener på å forstå hvordan vi kan oppfatte og observere den energien vi alle består av. 


Terapeutisk kan det du lærer brukes til å forstå klientene dine bedre og privat kan du bruke det til å få utløp for denne ekstra sansen du har, sånn at det blir noe du forstår og mestrer, uten at det blir "rart". 


Vi mennesker har dessverre lett for å blokkere egen og andres energi. Det gjør vi både gjennom å slite andre ut eller å bevisst ødelegge for hverandre. Det vises i energien vår som utbrenthet, søvnløshet, uro, mangel på tilhørighet osv. I energiterapi på benk, jobber vi med å gi klienten ro og forståelse i den hensikt å hjelpe personen tilbake til sin opprinnelige energi.


I energiterapi jobber vi med mange spennende øvelser som ikke er så enkle å beskrive i en kort tekst. Men du vil få lære mange verdifulle teknikker for videre utforskning av energiterapi.


Dette er et kurs som krever deltagelse i klasserom og kan ikke tas som nettmodul. Det følger ikke et skrivftlig kompendie med kurset, men deltagerne vil bli anbefalt gode bøker dersom de ønsker å fordype seg i temaet. 


Dette er en helg du kan glede deg til <3