Nettstudie 


Dette er et studie som normalt krever deltagelse i klasserom, men dersom koronakrisen vedvarer, vil du fortsatt få din utdanning via nettskole, du kan derfor trygt melde deg på uavhengig av dagens situasjon.

NLP PRACTITIONER

SOLSTADAKADEMIET

NETT UNDERVISNING ELLER KLASSEROM

SLIK AT DU KAN STUDERE TRYGT

NLP Practitioner starter i slutten av august 2020. Dersom vi fortsatt ikke har kontroll på koronasituasjonen vil enkelte modulene bli gitt som nettundervisning for de som ønsker det. Moduler gitt som nettundervisning, vil du få mulighet til å repetere i klasserom dersom du ønsker det.


FOR DEG SOM VIL DELTA I KLASSEROM FRA STARTEN AV ER DET MULIG, SKOLEN ER ÅPEN FOR UNDERVISNING OG DE SOM VIL FÅR BÅDE MUNNBIND OG ANTIBAC VED ANKOMST, VI HAR UTENDØRSUNDERVISNING NÅR VÆRET TILLATER DET OG DET ER INGEN SERVERING AV MAT ELLER DRIKKE, SLIK AT VI ER TRYGGE. DERSOM MYNDIGHETENE STRAMMER INN BETINGELSER FOR Å MØTES I GRUPPE, VIL ALL UNDERVISNING BLI GITT SOM NETTUNDERVISNING MED MULIGHET FOR Å REPETERE NESTE SESONG, DU ER DERFOR HELT TRYGG PÅ Å FÅ GJENNOMFØRE.


For deg som vil lære å hjelpe deg selv og andre

Richard Bandler og Cecilie Hunvik

John La Valle og Cecilie Hunvik

Fornøyde studenter med sine første NLP sertifiseringer

Klasserommet hvor all læring skjer, som du ser har vi begrenset plass, så det er lurt å være rask med påmelding :)

Vårt trivelige spiserom hvor vi har det mye gøy. Du vil ikke tro hvor mye læring som skjer, selv i lunsjen, når alle spiser sammen. Her studerer mange som kan mye om så mangt :)

Dette sier våre studenter om skolen:


* Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


* Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


* Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


* Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


* Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


* Det gjør en forskjell, med små grep får du en bedre hverdag, du lærer å beskytte deg selv og ta vare på deg selv. Man kan gjøre en forskjell for andre mennesker.


* Vi lærer om interessante og spennende temaer, med ulike og inspirerende lærere, studiet har gitt meg mye og anbefales på det varmeste!


* Dette er et studie alle har godt av/nytte av.Studiekontrakt/betingelser:

 

Informasjonen nedenfor er vår gjensidige studiekontrakt. Ved å melde deg på i skjemaet ovenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiekontrakten/betingelsene i kolonnen nedenfor:


Fagplan 2020:

 

August modul 1:

28-30 august

Coachingens Grunnprinsipper

 

September modul 2:

11 september, ankring

12 september, strategiarbeid

13 september, gruppecoaching

 

Oktober modul 3:

9-11 oktober, Meta Modellen

 

November modul 4:

06-08 november Hypnoterapeutisk Grunnkurs med kommunikasjonsmodellen Milton Modellen TM

 

Desember modul 5:

04-06 desember

Målarbeid


Eksamen:

Se kolonnen til venstre for eksamenskrav

 

Sertifisering:

Coacing Kompentanse er en skole godkjent av Richard Bandler og The Society of NLP i USA. Det innebærer at alle som består eksamen får utdelt sertifisering som NLP Practitoner, signert av Richard Bandler, John La Valle og Cecilie Hunvik


Praktisk informasjon


Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet ovenfor.

 

Betalingsfrist: 10 dager fra påmeldingsdato, du mottar mail med betalingslink ved påmelding. Du kan også velge å dele betalingen i 10 likelydende avdrag, men vil da ikke motta din sertifisering før studiet er betalt i sin helhet. Avdraget er studieavgiften delt på 10, pluss et faktureringsgebyr på kr 49,-.

 

Sted: Våre store, flotte undervisningslokaler ligger i Oscarsgate 46 B i Oslo sentrum. Lokalene ligger rett bak slottet med kort vei til all kollektivtrafikk og nær flere parkeringshus. 

 

Undervisningstid:

Kveldstid: 17.00-ca 21.00

Lørdag 10-16.00

Søndag 11-17.00

 

Fravær: For å motta sertifiseringen fra USA stilles det et krav om 90% tilstedeværelse, det innebærer at studentene ikke kan ha mer enn 1 1/2 dag fravær for å motta sin sertifisering. Studenter som har mer fravær enn 1 1/2 dag er velkommen til å fortsette på studiet, men vil ikke motta sin sertifisering før tapte dager er tatt igjen neste semester. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, da alle deltagere får mulighet til å ta opp igjen tapte dager ved første mulighet. Dersom studenten venter mer enn et år med å ta igjen tapte dager, kreves det at studenten repeterer hele studiet, det kan da gjøres vederlagsfritt.


Studiereglement:

1. Alle studenter må være påmeldt innen første studiedag.

2. 10 dager etter påmelding må studieavgiften være betalt/delbetaling igangsatt for at du skal få beholde studieplassen.

3. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, da studenter tilbys muligheten til å ta igjen tapte dager ved første anledning.

4. Sertifisering leveres ikke ut til studenter med mer enn 1 1/2 dager fravær.

5. Studenter med mer enn 1 1/2 dag fravær kan fortsette på studiet, men må ta igjen tapte dager før sertifisering deles ut.

5. Studenter må bestå sin eksamen for å motta sertifisering.

6. Skolen forbeholder seg retten til å flytte undervisningsdatoer og endre tider ved behov, studenter vil motta skriftlig beskjed ved flytting av dager eller tider. Ved behov kan også lokaliteter endres.

7. Skolen forplikter å gjennomføre studiet slik at alle studenter mottar sin sertifisering fra The Society of NLP.

8. Skolen forplikter seg til å levere undervisning og pensumlitteratur i tråd med hva som er beskrevet på studiets nettside. Ansvaret for selve læringen ligger hos studenten.

9. Ved å betale studieavgiften bekrefter studenten eller bedriften som melder studenten på, studiereglementet ovenfor.

10. Coaching Kompetanse eies av SolstadAkademiet.

11. Når du melder deg på studiet godtar du samtidig å stå på skolens mailingliste i perioden hvor du går på skolen. Dette for å sikre at du mottar all informasjon skolen ønsker å dele med deg. Når d har fullført studiet er du selv ansvarlig for å melde deg av vår mailingliste, dette kan gjøres ved å klikke på linken nederst på alle e-mailer fra skolen.

 

Pris:


Kr 34.999,-. For delbetaling, se nedenfor.

I tillegg til studieavgiften tilkommer en eksamensavgift på kr 2000,- som forfaller når du har bestått eksamen. Denne avgiften er for å dekke sertifikatet ditt som kommer fra Richard Bandler og The Society of NLP.


Det er mulig å delbetale, du deler da studieavgiften i 10, i tillegg kommer et faktureringsgebyr på kr 49,-, delbetaling må igangsettes samtidig som du melder deg på og du får ikke tilbakebetalt studieavgift dersom du ikke klarer å fullføre studiet, du får heller ikke utdelt ditt sertifikat før delbetaling er fullført. Du velger delbetaling dersom du ønsker det etter påmelding, når du mottar betalingsinfo fra skolen via e-mail.


Redusert pris på HelhetsTerapeut studiet:


Studenter på denne utdanningen får kr 10.000,- i rabatt på HelhetsTerapeut studiet og betaler kun 14.999,- for en HelhetsTerapeut påbygning.

 

Kontaktinformasjon:

E-mail: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71 (Vi gjør oppmerksom på at telefonen ikke alltid er betjent på undervisningsdager. Send en sms med kontaktinfo og hva det gjelder, så vil du bli oppringt ved første mulige anledning.)


Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo


Postadresse: SolstadAkademiet og Coaching Kompetanse, Bakåsveien 24, 1900 Fetsund

Velkommen til vår internasjonalt anerkjente coach utdannelse NLP Practitioner


Hovedlærer på utdanningen er Grunnlegger Cecilie Hunvik. Hun er sertifisert NLP Coaching Trainer fra Richard Bandler og The Society of NLP i USA. Det innebærer at alle våre studenter får sine sertifiseringer signert av Richard Bandler og John La Valle. Dette er altså en internasjonalt anerkjent utdannelse som gir mange muligheter både i Norge og i utlandet. I tillegg til hovdedlærer vil det enkelte dager bli invitert gjesteforelesere.


På denne utdanningen får du lære de viktigste grunnprinsippene innen coaching, fysikk og mental trening.


På dette kurset er det du selv som er i fokus og vi bruker mye tid på praktisk arbeid med hverandre. Spennende arbeidsverktøy du vil bli introdusert for i dette semesteret er samtaleteknikker, mindfulnes, hypnose og selvfølgelig de fantastiske NLP verktøyene.


Du lærer best ved å praktisere på deg selv og gjennom trening på medelever, derfor er dette en veldig praktisk utdannelse. For å være troværdig som coach etter endt utdanning er det viktig at du selv har erfart hvor mye NLP Coaching kan gjøre for hver enkelt.


Det er også viktig at du vet hvordan du skal ivareta deg selv, hvis du skal klare å ta godt vare på andre. Derfor jobber vi mye praktisk med hverandre. Du vil få god tid til å utvikle deg selv som menneske. Dette er et spennende semester enten du vil bruke coaching til å heve din egen livskvalitet, i en selvsendig praksis, i din jobb med mennesker/omsorg, som leder eller i en HR avdeling. Dette semesteret er også godt egnet for deg som vil studere coaching av egen intreresse for å bedre eget liv.


Studiet gjennomføres i en kombinasjon mellom forelesning, øvelser og kollokvie. Forelesningene tilbys som helgemoduler og lar seg enkelt kombinere med en travel hverdag.

 

Ved endt studie sender studentene inn en hjemmeeksamen hvor du får vise fram mye av det du har lært og jobbet med ila semesteret, hvorpå du sertifiseres som NLP Practitioner fra the Society of Neurolinguistisk Programming i USA, denne sertifiseringen signeres av Richard Bandler medgrunnlegger av NLP, John La Valle, president of The Society of NLP og SolstadAkademiets grunnlegger Cecilie Hunvik.


Les den detaljerte dag-for-dag planen her:


Dag 1:

- Velkommen. Introduksjon av menneskene bak NLP og NLPs grunnleggere.

- Hva er NLP og hvordan ble NLP skapt

- NLPs Grunnpilarer

- Lær om sansene våre, hvordan hver enkelt bruker de og hvordan du som coach kan hjepe andre gjennom din kunnskap om sansene.

- Lær å lese mimikk og øyebevegelser


Dag 2:

- Lær å skape og bryte samhøringhet med andre og hvordan du leder andre

- Tren synssansen din

- Tolkning

- Reframing, se verden på en annen måte

- State/Tilstand

- Elisitere og Kalibrere = hvordan du "leser" kunden

- Økologi i det personlige liv

- Tidsforståelse In-time/Through time/Downtime/Uptime

- Assossiering, Dissossiering og Dobbel Dissossiering (dette er enklere enn det høres ut :)

- Inn i framtiden (Future Pace)

- Universelle modelleringsprosesser


Dag 3:

- NLPs kommunikasjonsmodell

- Sansearbeid (submodaliteter)

- Fokus

- Preframing

- De 4 stadier for læring

- Modell for gjennomføring av en NLP opplevelse

- Å jobbe med treningskandidater: Lekser, timebestilling og betaling. Journalføring, Tilbakemeldingsskjema, Taushetsplikt og møblering av kontoret.

- Utdeling av hjemmekompendiene "Start din egen bedrift" og "Markedsføring"


Dag 4:

- Ankring. Ankring er en arbeidsmetode hvor vi jobber med å forløse minner og følelser som har satt seg seg i din fysikk, i dine emosjoner og i ditt minne. Vi jobber også med å skifte fra en følelse til en annen, samt å bygge gode følelser og ressurser for framtiden.


Dag 5:

- Strategi, hva er det og hvordan kan vi bruke strategiarbeid praktisk i eget liv og i arbeidslivet?

- Grunnpillarene i strategiarbeid

- Mer av samme adferd gir mer av samme restulat

- Å kopiere strategier/modellering

- Kartlegging av strategier og Modellering (profesjonell herming :)

- Tote, lær å teste og forbedre strategiene dine og å komme videre når en strategi ikke fungerer

- Nyttige kartleggingsspørsmål


Dag 6

- Gruppecoaching

- Du får lære hvordan du kan jobbe bedre med å foreta gode valg for deg selv og hvordan du kan hjelpe andre med det samme. Her blir det mange praktiske øvelser.

- Vi jobber med "stolarbeid" en kraftfull metode til å løse opp i konflikter mellom mennesker som fungerer veldig bra i en-til-en arbeid, sorgarbeid og familiecoaching.


Dag 7:

- Grunnprinsippene innen Hypnoterapi i NLP

- Begreper å lære før du begynner med Hypnoterapi

- Innføring i Hypnoterapi

- Det bevisste sinn

- Det ubevisste sinn

- Hvorfor og hvordan fungerer Hypnoterapi

- Hjernebøler

- Tekniske hjelpemidler innen Hypnoterapi


Dag 8:

- Lær det hypnotearpeutiske språket, Milton Modellen, og hvordan du lager kraftfulle metaforer


Dag 9:

- Tren på praktisk bruk av Hypnoterapi, bl.a gjennom tidslinjearbeid og andre NLP øvelser, samt arbeid med traumer og fobier


Dag 10 og 11:

Du får lære NLPs komplette kommunikasjonsmodell Meta Modellen TM, samt Chunking som er en modell for hvordan vi ser på hendelser og opplevelser i forhold til fokus og størrelse. Disse modellene vil gi deg en helt ny forståelse av hvordan du kan bruke språket ditt for å bli forstått bedre, forstå andre bedre og hjelpe andre til nye og bedre resultater. Du får her lære mange virkningsfulle verktøy for gode, coachende samtaler.


Dag 12

Vi trener på NLP teknikker som passer til det du har lært fram til nå.


Dag 13 og 14

- Målarbeid

- Du introduseres til det å jobbe aktivt med målsetting, personlig og med andre

- Motivasjon

- Hvordan du setter velfungerende mål

- SMARTØF, en NLP modell for testing av mål

- Troer og Verdier som mennesker bærer i seg kan gagne eller hindre bæreren, her får du lære praktisk arbeid med troer og verdier og hvordan du kan bruke det bl.a i målarbeid

- Livshjul

- Tidslinje til bruk i målarbeid

- Øvelser som er nyttige i målarbeid


Dag 15

Eksamen :) Aldri før har eksamen vært mer morsom og lærerik. Studentene presenterer sitt modelleringsarbeid og vi jobber med praktiske øvelser. Dette er en eksamen du kan glede deg til.


Hjemmeeksamen:

1. Skriftlig hjemmeeksamen, leveres skolen på papir ved oppstart av modul 5.

2. Lever film hvor du utfører 7 kjerneteknikker utvalgt fra skolen, leveres elektronisk via Dropbox eller YouTube

3. Gjennomfør målcoaching av en medstudent, arbeidet leveres skriftlig som opptaksprøve til NLP Master Practitoner

4. Lever bokrapport fra boken Get the Life You Want av Richard Bandler, boken er ikke inkludert i studieavgiften, leveres skriftlig på papir til skolen ved oppstart på NLP Master Practitioner


SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å gjøre endringer i dagsplanene underveis i studiet ved behov.


Praktisk informasjon/studiebetingelser:


Lærer på utdanningen: NLP Coaching Trainer Cecilie Hunvik


Studiestart/Varighet/Tider: Studiestart er i august/september hvert år med avsluttende eksamen. Vi gjør oppmerksom på at endringer i datoer og tider kan forekomme. NLP Practitioners har mulighet til å starte på skolen umiddelbart etter påmelding, dersom de benytter seg av tilbudet om gratis deltagelse på skolens HypnoTerapeut studie. Betingelse for dette er at studieavgiften er betalt/delbetaling påbegynt og at du starter opp så snart dette er i orden, tilbudet om gratis deltagelse på HypnoTerapeut studiet er altså ikke noe du kan spare til senere, dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet, medfører det ingen reduksjon i studieavgiften, da dette er et gratis tilskudd, se mer informasjon på siden til HypnoTerapeut studiet som du finner i menyen her på siden.


Pris:


Dette studiet koster kr 34.999,-. I tillegg til studieavgiften tilkommer en eksamensavgift på kr 2000,- som forfaller når du har bestått eksamen. Denne avgiften er for å dekke sertifikatet ditt som kommer fra Richard Bandler og The Society of NLP.


Ønsker du å delbetale? I så fall kan du velge delbetaling etter påmelding. Du vil da kunne delbetale studiet 10 likelydende avdrag som er studieavgift delt på 10, pluss kr 49,- i fakturagebyr.


Betaling: Du betaler via PayPal ved påmelding. PayPal er en av verdens mest sikre betalingsløsninger på nett. Det er viktig at du skriver ut og tar vare på kvitteringen for din innbetaling. Den er din inngangsbillett første studiedag. Om du ikke kan betale via PayPal, ta kontakt med skolen via e-mail til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no så utsteder vi en faktura til deg.


Opptakskrav: Du må ha fylt 20 år og vise at du har et ønske og en drivkraft til å lære å coache deg selv eller andre. Du vil bli bedt om å skrive et opptaksbrev etter påmelding til kurset. Ta gjerne kontakt for mer informasjon via e-mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no eller Tlf: 41 44 74 71


Fravær: Du kan ikke ha mer enn 10% fravær, alstå 1 1/2 studiedag. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.


Videre utdanning: NLP Practitoner er springbrettet videre for deg som vil lære å jobbe profesjonelt med NLP Coaching. Neste studie etter NLP Practitoner er NLP Master Practitoner hvor du får lære Familie Coaching, Life Coaching, Målcoaching, Hypnoterapi og Networking/Forhandling/Salg. For å starte på NLP Master Practitoner må du ha fullført NLP Practitoner og levere personlig Målarbeid fra NLP Practitoner som opptaksprøve. Etter fullført NLP Master Practitoner kan du fortsette og studere til NLP Coach og motta en sertifisering som åpner dører for deg profesjonelt både i Norge og internasjonalt.


Hjemmearbeid: Det forventes at du fordyper deg i fagmateriellet mellom hver modul via egenstudier og hjemmearbeid. Hjemmearbeidet sendes inn en skriftlig mellom hver gang vi møtes. Mengden hjemmearbeid og innleveringsoppgaver lar seg lett kombinere med en travel hverdag. Det forventes også at du leser en relevant bok fra en bokliste og skriver en bokrapport om denne i løpet av studiet, boken kjøper du selv, du har et helt år på deg til å gjennomføre dette. Alle studenter gjennomfører et Modelleringsarbeid som fremføres på eksamen, modelleringsarbeid er en form for profesjonell "herming" som er nyttig, lærerikt og morsomt. Dersom du vil studere videre til NLP Master Practitoner, gjennomfører du et målarbeid etter eksamen som innleveres ved studiestart neste semester.


Kollokviegrupper: Alle studenter deltar i kollokviegrupper. I disse gruppene jobber dere med oppgaver, trener på teknikker, diskuterer caser og backer hverandre opp. Alle studenter tilbakemelder at kollokvie arbeidet skaper tilhørighet, øker læringsevnen og danner vennskap. For studenter som bor langt unna, er det mulig å gjennomføre kollokvie via Skype eller en "helgeintensiv".


Eksamen:

Eksamenskrav:
1. Gjennomfør målcoaching av en medstudent, arbeidet leveres scannet 6 uker etter siste skoledag.
2. Lever bokrapport fra boken Get the Life You Want av Richard Bandler, boken er ikke inkludert i studieavgiften, leveres scannet til skolen senest 6 uker etter siste skoledag.
3. Lever film hvor du utfører 7 kjerneteknikker utvalgt fra skolen, leveres elektronsik via Dropbox eller YouTube, leveres senest 6 uker setter siste skoledag
4. Skriftlig hjemmeeksamen, leveres skolen i wordformat 6 uker etter siste skoledag.

Eksamensbesvarelse sendes til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Sertifisering:
Coacing Kompentanse er en skole godkjent av Richard Bandler og The Society of NLP i USA. Det innebærer at alle som består eksamen får utdelt sertifisering som NLP Practitoner, signert av Richard Bandler, John La Valle og Cecilie Hunvik. Sertifisering sendes til deg pr post når skriftlig eksamen er levert og bestått.


Praktisering: Vi anbefaler alle studenter å praktisere mens de studerer. Enten på reelle kunder, dersom du har en eksterende praksis, eller på treningskandidater, dersom du er helt ny i bransjen. Dette er fordi læringen fester seg bedre i deg når du praktiserer umiddelbart etter læring. Det gir deg også muligheten til å danne deg en liten kundekrets allerede mens du studerer, slik at du har et yrkesgrunnlag når du er ferdig og at du kan tjene inn litt av studieavgiften mens du studerer. Det er viktig at alle som tilbyr studentbehandling understreker at de er under utdanning. Praktisering gir deg også mulighet til å begynne å tjene litt penger allerede mens du studerer.


Påmelding: Du kan melde deg på i skjemaet til høyre. Når du har meldt deg på vil du motta en bekreftelseslink via e-mail. Når du har klikket på den vil du motta betalingsinfo. OBS! Du er ikke sikret plass på studiet før studieavgiften er innbetalt, eller delbetaling er påbegynt. Påmeldingen er bindende.


Sted: Briskebyklinikken 46 B, Oslo sentrum, lokalene ligger rett bak slottet


Datoer: Se i kolonnen til høyre


Tider: Fredag kveld: 17.00 til ca 20.45, lørdag 11-17 og søndag 10-16


Foreningstilhørighet i NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere):

Som NLP student kvalifiserer du til opptak hos NLH etter fullført NLP Master Practitioner. Som medlem i NLH vil du kunne forsikre praksisen din, ta VEKS kurs og etter VEKS kurs registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund, slik at du har godkjenning til å jobbe momsfritt. NLH er skolens norske kvalitetsstempel.


Vanlig stilte spørsmål:


Hva står NLP for?


NLP står for Nevro Linguistisk Programmering og er læren om hvordan vi kan bruke kunnskap om nevrologi og språk til å skape det vi vil ha i livet.


Hvor kommer NLP fra?


NLP Coaching ble et begrep da Richard Bandler og John Grinder begynte å studere menneskelig adferd og språksystemer på 70-tallet. Richard var veldig entusiastisk i forhold til å avdekke hva som egentlig fungerte, når det gjadt å endre menneskelig adferd og hjelpe folk til å ha det bedre, uten å ty til bruk av medisinering. Gjennom sin likefremme adferd kombinert med en lynende skarp hjerne fikk han innpass og fikk følge i fotsporene til den tidens mest suksessfulle behandlere i USA. Han oppdaget fort at disse menneskene hadde noen helt typiske fellestrekk. Disse fellestrekkene var måten de brukte språket på, evnen til å skape samhørighet med andre og evnen til å lese hvilke nivåer mennesker kommuniserte på både verbalt og kroppslig. Dette satt Richard og John i system via sin Meta Modell TM, som du kan lese om i The Structure og Magic 1 og 2. Videre fikk Richard lov, ofte via Virginia Satir å jobbe med store psykiatriske problemstillinger innen psykiatriske institusjoner i USA, han jobbet også med soldater som kom hjem med krigstraumer. Selv gjorde han mye selvstendig forskning på arbeid med traumer, fobier og læring. NLP er en sammenstilling bygget på alt arbeid Richard og John gjorde på denne tiden. I denne tiden studerte de også hypnosens far Milton H. Erickson og grunlegger av Gestalt terapien Fritz Perls for å neven noen. Siden skilte de to lag og Richard fortsatte veien videre med John La Valle og grunnla The Society of NLP, som er NLP slik vi underviser det i dag. For å videreformidle NLP slik det gjøres på SolstadAkdemiet, må NLP Coaching Traineren gå i lære hos Richard og John i USA i to omganger og forplikter seg til å holde seg stadig oppdatert og i dialog med organisasjonen i USA. Når du studerer hos SolstadAkademiet, kan du derfor være helt sikker på å motta undervisning av 1. klasse på et internasjonalt anerkjent nivå.


Hvordan kan jeg bruke det jeg lærer?


Aller først vil du merke en økning av din egen livskvalitet. Du vil merke at du blir mer ressussterk og fylt av mer erergi. Du vil oppleve at når du har flere verktøy til å ordne opp, vil det gi deg en økt opplevelse av orden, kontroll og gjennomføringsevne. Du vil også bli flink til helt naturlig å gi deg selv gode, velfortjente pauser som bygger deg opp og beriker livet ditt. Du vil merke at du kommuniserer bedre, ditt sosiale liv bedres og du får ryddet opp i grums, personlige konflikter og arr fra fortiden. Du vil også merke at du presterer bedre på jobb og at familielivet fungerer bedre. Og best av alt, du vil forstå at det å bygge den fremtiden du vil ha, er enklere enn du ville trodd. Alt dette fordi du lærer hvordan å sette deg i lederstolen i eget liv og skape det livet du ønsker deg. Det er derfor NLPere er så misunnelsesverdig fornøyde hele tiden :) Det kan du også bli, på ordentlig.


Dersom du allerede jobber med mennesker, vil du oppleve gleden av å videreformidle det du har lært til de menneskene du jobber med og du vil oppleve å skape bedre resultater i andre.


Dersom du vil jobbe profesjonelt som Coach får du her anledning til å sette det du lærer ut i livet og begynne å jobbe med å bygge opp en kundekrets, mens du får muligheten til å studere videre mot NLP Coach tittelen.


NLP Coaching er ikke bare en utdanning, det er en livsstil. Når du har lært NLP er det med deg resten av livet.


Må jeg ville bli coach for å studere NLP Practitoner?


Absolutt ikke. Som regel består klassene våre av 50% studenter som vil bruke NLP i sin jobb/praksis, og 50% studenter som bare vil lære for å glede seg selv og de rundt seg.


Er utdannelsen min verdsatt?


Ja, din utdannelse er verdsatt, både her i Norge og interntasjonalt. Enhver arbeidsgiver vil se det som et stort pluss at du har en utdanning innen NLP Coaching, særlig dersom du jobber med mennesker/omsorg eller innen ledelse.


Din utdannelse er også verdsatt i samfunnet, dersom du søker det opp, vil du finne at mange forfattere, bedriftsledere og mennesker innen film/teater, media, og alle slags yrker innen omsorg har studert NLP, du vil også se at mange politikere og psykologer har NLP trening.


Din utdannelse er i tillegg verdsatt offentlig. Når du etter ditt 2. studieår mottar din sertifisering som NLP Master Practitioner, kan du søke opptak i organiasjonen NLH som er en av Norges største foreninger for Alternative Behandlere, gjennom NLH vil du ha en sterk forening i ryggen og motta yrkesforsikring dersom du ønsker det. Som medlem av NLH med VEKS kurs (et kurs i etikk og moral), kan registrere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund og får gjennom det muligheten til å jobbe momsfritt som utøver.


Din utdannelse er internasjonalt anerkjent gjennom The Society of NLP, du som studerer ved en Bandler skole som SolstadAkdemiet, kan jobbe med coaching verden over under et kjent varemerke og nå som rimelige reisemuligheter er stadig mer utbredt og vi har internett og Skype som  introduserer oss for stadig nye muligheter, har du i praksis hele verden som arbeidsplass etter endt utdanning, dersom du ønsker det.


Din NLP utdannelse er en gave du gir deg selv, som fortsetter å vare livet ut :)


Hvor lang er Coach utdannelsen?


Coach utdannelsen er tredelt. Det er her viktig å understreke at hver del er avsluttende og at det markeres med en sertifisering. Det innebærer at det er du selv som bestemmer hvor langt du vil gå og hvor lang tid du vil bruke. Selv studenter som bare er med første studieår, sitter igjen med en verdifull sertifisering og masse kunnskap.


Du starter med NLP Practitoner hvor du selv er i fokus og hvor du går i dine egne prosesser og bruker det du lærer hovedsaklig i ditt eget liv.


På NLP Master Practitoner går vi videre og du får lære å jobbe aktivt med andre mennesker, enten du vil gjøre det som hobby, til bruk i nåværende jobb, eller som privatpraktiserende coach. Du vil få våre skreddersydde program for å jobbe profesjonelt med LifeCoaching, FamilieCoaching, Målcoaching, Hypnotearpi og Forhandling/Salg/Networking.


På NLP Coach får du lære vårt komplette program for å jobbe profesjonelt som NLP Coach. Du får lære internasonalt anerkjente modeller brukt av bl.a CocaCola, Apple og IBM for å nevne noen. Dette er modeller du kan bruke både i bedriftscoaching, grupper/team, i familier eller i en-til-en arbeid. Vi bruker mye tid på å trene deg til å jobbe profesjonelt som NLP Coach.


Må jeg melde meg på til alle stegene i studiet?


Nei, hos oss velger du det som passer for deg. Du kan ta 10 dagers kurset Enhance Your Life, NLP Practitoner, NLP Master Practitoner eller NLP Coach, akkurat slik du ønsker. Det som er viktig for oss, er å vise NLPens vidunderlige verden til så mange som mulig.


Kan jeg studere i eget tempo?


Til en viss grad. Vi anbefaler at du tar semestrene direkte etter hverdandre fordi det er til hjelp for deg å ha all læring friskt i minne når du studerer. Du kan ta et års pause mellom hvert semester dersom du ønsker det, men du må da ta eksamen på ditt forrige studie på nytt, slik at vi vet at du har læringen friskt i minne. Dersom du vil tilbake til skolen for å studere videre etter mer enn enn år, vil du bli bedt om å delta gratis på ditt forrige semester samtidig som du tar det neste. Slik at du er helt oppdatert.


Er utdanningen støttet av NAV?


Vi har hatt studenter hos oss som har fått sin utdanning dekket av NAV, flere har også fått sin NLP utdanning dekket av sin arbeidsgiver. Ta kontakt med skolen dersom dette er aktuelt for deg, så ordner vi det nødvendige papirarbeidet og holder dialogen med NAV, det er vi vant til.


Har du flere spørsmål?


Da er du hjertelig velkommen til å maile skolen til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.noCecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Copyright @ All Rights Reserved