Mål Coaching

3-dagers kurs

Vil du lære Mål Coaching som et tilskudd til din nåværende terapi/coaching praksis,

eller for å coache deg selv til et bedre liv?

Da er dette kurset for deg

15-17 februar

Oslo Sentrum

Slik melder du deg på:


Send en SMS til:


41447471 med teksten:

Jeg vil være med på MålCoahing 3 dagers kurs :)

Mitt navn er: (ditt navn)


Så snart din sms er registrert, vil du motta en PayPal link til vår betalingsside og så snart kursavgiften på 2.999,- er betalt, er du sikret plass på kurset.


Du behøver ikke ha en PayPal konto for å benytte betalingslinken, du betaler enkelt med ditt debet/kredit kort, bare følg de enkle anvisningene.


Jeg håper vi ses :)

Praktisk informasjon


Undervisningstid:

Fredag:

16.15 - ca 21

OBS! Vi ber om at du ikke er for tidlig ute, din lærer behøver tiden frem til oppstart til forberedelser, alle dager starter med 15 min kaffe/te, så det er ingen grunn til å komme for tidlig.


Lørdag og søndag:

10.00- ca 16.00

OBS! Vi ber om at du ikke er for tidlig ute, din lærer behøver tiden frem til oppstart til forberedelser, alle dager starter med 15 min kaffe/te, så det er ingen grunn til å komme for tidlig.


Adresse: Skippergata 9

OBS! På ringeklokka og døra står det:

Moreno Huset


Pris:

2.999,- alle deltagere mottar kursbevis


Kontakt skolen:

Tlf: 41447471, da jeg ofte sitter med klienter eller underviser, er sms en foretrukket kanal, så ringer jeg evt tilbake ved behov

ENKELT Å LÆRE, VIA STEG-FOR-STEG

Dette er et helt komplett kurs hvor du får lære alt du trenger å kunne om Mål Coaching, uten å kunne noe om coaching fra før.

Vi starter med de enkle basiselementene, gjør effektive coachingøvelser i klasserommet og avslutter med å gi deg SolstadAkademiets oppskrift for Mål Coaching som forteller deg steg for steg hvordan du kan coache deg selv og andre til et bedre og mer ressurssterkt liv, via konseptet Kom i Mål Nå!

På kurset vil du også treffe andre med samme interesse, slik at du vil ha noen å øve sammen med etter kurset og kanskje får du noen nye venner :)

AGENDA FOR HELGEN


Fredag:

16.15 Oppmøte og kaffe

16.30 Undervisningen starter, du får lære:

* Innledning til Målcoaching

* Velformede mål

* SMARTØF, måltesten

* Troer og verdier

* Øvelser

* Valg og valgøvelser

* Lekse til lørdag les representasjonssystemene

Vi avslutter ca 21.00


Lørdag:

10.00 Oppmøte og kaffe

10.15

* Mindfulnes og arbeid i nåtid

* Modellering, hjemmelekse

* Den coachende samtalen

* Konseptet "Kom i mål nå"

Vi bruker resten av dagen til å jobbe praktisk med konseptet "Kom i mål nå" Dette gjøres ved at dere jobber to og to/tre og tre gjennom hele prosessen, kombinert med undervisning. Det er viktig at du vet hva du selv vil jobbe med ift mål/fremtidsvisjoner før du møter opp lørdag morgen.

* Lekse til søndag, NLP Forutseetningene

Vi avslutter ca 16.00


Søndag:

Vi bruker hele dagen til å jobbe praktisk med konseptet "Kom i mål nå" Dette gjøres ved at dere jobber to og to/tre og tre gjennom hele prosessen, kombinert med undervisning. Det er viktig at du vet hva du selv vil jobbe med ift mål/fremtidsvisjoner før du møter opp lørdag morgen.


Vi avslutter ca 16.00


FULL TRØKK HELT FRA START


Det er viktig å understreke at dette er et kurs med høyt tempo. Vi har mye vi skal igjennom og for å delta på dette kurset er det viktig at du har lett for å lære og følge med. Dere skal få jobbe mye med dere selv og hverandre ila helgen, men det kommer ikke til å være tid for deling av personlige historer i plenum, men det oppfordres til å dele i pausene og når dere jobber to og to.


Dette er kurset for deg som virkelig vil noe. Alt der får lære er enkelt og vi har en leken tilnærming til fagstoffet. Dette er noe alle kan lære og bruke, det er bare viktig å understreke at det krever at du klarer å "henge med" :)

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3