NLP COACHING

STUDIER

Våre studenter får sine sertifiseringer signert av Ricard Bandler og

John La Valle fra The Society of NLP i USA

SOLSTADAKADEMIET

NETT UNDERVISNING

SLIK AT DU KAN STUDERE TRYGT

MELD DEG PÅ I DAG, FÅ KURSET LYKKELIV UMIDDELBART ETTER PÅMELDING, SLIK AT DU KAN BEGYNNE ALLEREDE I DAG. STUDIEMODULENE KOMMER SÅ FORTLØPENDE TIL DIN INNBOKS DE DATOER SOM STÅR PÅ STUDIESIDEN FOR DITT STUDIE

NÅ MENS KORONA BEVEGER SEG FRITT STUDERER DU TRYGT I DIN EGEN STUE :)

NÅR VERDEN IGJEN ER TRYGG FOR KORONA, BESTEMMER DU SELV OM DU VIL BYTTE TIL UNDERVISNING I KLASSEROM ELLER FORTSETTE SOM NETTSTUDENT (gjelder ikke NLP Practitioner modulene i oktober, november og desember og hypnoterapi i oktober, dersom korona fortsatt er et problem da, vil vi finne tilpasningsmuligheter som gjør gjennomføring i klasserom mulig. Du kan derfor trygt melde deg på alle skolens studier, også i koronatid :) Velkommen til skolen <3 

ENHANCE YOUR LIFE

Dette kurset er ikke åpent for påmelding nåVil du lære hvordan å skape et bedre liv for deg selv og dine kjære? Coaching er ikke bare for noen utvalgte få. Det er lett å lære og handler om å tenke og handle på en enklere og mer ressursfylt måte. Du får lære teknikker som skaper raske forbedringer og får kunnskap om hvordan kropp, hjerne og språk henger sammen, slik at du kan skape det livet du vil leve. Dette er 10 kvelder som vil forandre livet ditt.

NLP MASTER PRACTITIONER

Profesjonsutdannelse for de som vil coache i egen praksis eller på jobbVil du jobbe profesjonelt med mennesker via NLP Coaching? Dette semesteret får du fordype deg i livsstilscoaching, målcoaching, familiecoaching, hypnose til bruk i røykeslutt, vektredukjson, sosial mestring, samt hypnose før under og etter svangerskap, samt teknikker for gjennomføring av forhandlinger og salgsprosesser og kraftfulle verktøy for deg som skal jobbe med profesjonelle endringsprosesser. Du vil også få utvide din kunnskap om NLP og få lære enda flere NLP verktøy, slik som den komplette SOAR modellen.

NLP PRACTITONER

Helgekurs for deg som vil lære Cocahingens grunnprinsipperPå denne utdanningen får du lære de viktigste grunnprinsippene innen coaching, fysikk og mental trening.

På dette kurset er det du selv som er i fokus. Spennende arbeidsverktøy du vil bli introdusert for dette året er samtaleteapi, mindfulnes, hypnose og selvfølgelig de fantastiske NLP verktøyene. Du lærer best ved å praktisere på deg selv og gjennom trening på medelever, derfor er dette en veldig praktisk utdannelse.

NLP COACH

For deg som vil sertifiseres som NLP Coach av Richard Bandler


Denne utdanningen er for deg som tar coaching på alvor og som virkelig ønsker å gjøre coaching til en del av livet ditt både yrkesmessig som ansatt i en bedrift, eller som selvstendig næringsdrivende. Etter denne utdanningen sertifiseres du som NLP Coach fra Richard Bandler og The Society of NLP i USA. Du får lære internasjonalt anerkjente modeller for arbeid i bedrifter, grupper, familier og en-til-en og får målrettet trening i det å jobbe som NLP Coach.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Copyright @ All Rights Reserved