Nettstudier

Nettstudier kun 499,- pr mnd 

Få din første modul i dag

Hos SolstadAkademiet kan du studere via nett enten du ønsker en utdanning eller du vil studere for å hjelpe deg selv og dine nærmeste til et bedre liv. 


Du kan melde deg inn og få nye moduler suksessivt eller kjøpe en og en modul om du ønsker det, i skolens påmeldinsside.


Modulene leveres direkte til din innboks hver måned og du velger selv når du vil studere. Trenger du hjelp underveis, kan du bestille personlig oppfølging med din lærer gjennom videoundervisning.

10 års jubileum 2010-2020 Høy kvalitet til riktig pris i 10 år - Takk til alle studenter <3


Meld deg på i skjemaet nedenfor.

Modul 2

Inn i Sjelen

Denne helgen gjør du et dypdykk i deg selv, din fortid, nåtid og fremtid. Inn i sjelen er et kurs som vil bevege deg for alltid. Du vil være glad du var med :)

Modul 3

Coaching og kommunikasjon 

Her får du lære enkle, kraftfulle coachingteknikker og språkmønstre som skaper store endringer raskt, både i ditt eget liv og når du bruker de på venner eller klienter profesjonelt.

Modul 1 

Coachingens Grunnprinsipper

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.

Les om alle de spennende modulene nedenfor. Nettstudenter mottar modulene i den rekkefølge de er oppført med ca 30 dager mellom hver modul. For studiebetingelser, se nederst på siden.

Modul 4

Terapeutisk Berøring

Noen ganger setter emosjonell og psykisk smerte seg i kroppen. Terapeutisk berøring er å finne og berolige disse for å forløse de.

Modul 5

HypnoTerapeutisk Grunnkurs

Hypnose er en av de mest varsomme og effektive terapimetodene og når du kan det, er det enkelt. Her får du lære alle grunnprinsipper for å komme i gang. 

Modul 6

Terapeutisk Massasje

Når vi har det vanskelig spenner vi musklene, derfor er massasje en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. Denne helgen lærer du en full kropps massasje.

10-ÅRS JUBILEUM FOR 

UTDANNING OG KURS FRA SOLSTAD-AKADEMIET


I ti år har SolstadAkademiet tilbydt utdanning og kurs til profesjonelle og personlig interesserte. Et ti-års perspektiv sier mye om kvaliteten ved skolen og at det finnes marked der ute både for terapeuter og coacher, enten man vil opprete egen praksis, bruke lærdommen i inneværende jobb eller man vil lære bare for egen glede.


SolstadAkademiet tilbyr klasseromsundervisning, nettundervisning, kurs og weekendresiser. De tre yrkesutdannelsene NLP Coach, SolstadTerapeut og Hypnoterapeut er godkjent av NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere). Det innebærer at du får en sterk forening i ryggen etter fullført utdanning, yrkesforsikring og mulighet til å registere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Skolens NLP utdanning tilbys i samarbeid med The Society of NLP og Richard Bandler i USA.


Vårt trivelige klasserom :)

Modul 9 

Life Coaching, FamilieCoaching

og GruppeCoaching

Å få livet til å fungere er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du SolstadAkademiets trinn-for-trinn oppskrift.

Modul 7

Hypnoterapeutisk Fordypning

Lær hypnose for profesjonelle. Du lærer hypnose for røykeslutt, vektreduksjon, selvtillit, traumer og før/under/etter svangerskap m.m. 

Modul 8

Lykkeliv

Dette er en litt annerledes

modul. Hver dag i tre uker mottar du en film på ca 15 minutter med en teknikk, meditasjon o.l. 

Modul 13

Ayurveda og Bachs blomstermedisin

Ayurveda betyr livets vitenskap og Bachs Blomstermedisin er essenser du blander i terapeutisk hensikt, dette er en lærerik helg.

Modul 14

SOAR modellen og The Inner Game

SOAR modellen er den mest komplette coaching modellen som finnes. Når du bare kan denne modellen kan du hjelpe med hvem som helst med hva som helst.

Modul 15

Terapeutiske Tidsreiser

Via hypnose kan du reise fremover, bakover og sidelengs i tid, du kan reise til tider du ikke lever i og verdner du ikke vet om, sinnet ditt er ubegrenset.

Modul 16

Familiekonstellasjoner og kogitiv terapi

Lær å jobbe med familierelasjoner på en annerledes og praktisk måte og få innføring i kognitiv terapi som et verdifullt tilskudd.

Modul 17

Kunstterapi og EFT

Gjør deg klar for en lærerik og morsom helg. EFT er terapiteknikken som kan brukes på alt og kunstterapi er både morsomt, legende og gir mestringsfølelse.

Kurs 021021

Terapeutiske Teknikker

Denne helgen får du lære ørelysbehandling, spamassasje av hode, hender og føtter, metamorfose, kognitiv terapi og intro til fotsoneterapi.

Bonuskurs

SolstadProsessen

Nettkurset SolstadProsessen består av 9 moduler som leveres en hver måned. Ved avsluttet studie, vil du automatisk motta SolstadProsessen som en siste hilsen fra skolen.

Modul 10

Søndags Journalen

SøndagsJournalen er et kurs i terapeutisk dagbokskriving. Du får tilsendt en arbeidsbok i dagbokskriving som du skal jobbe deg igjennom og siden bruke på klienter.

Modul 11

MålCoaching

Denne modulen får du en enkel oppskrift på å gjennomføre målcoaching på deg selv og andre over 10 timer, du får også lære mange verdifulle øvelser.

Modul 12 

FeelgoodWeekend

Velkommen til en vidunderlig feelgoodweekend hvor du får lære yoga, meditasjon, Tai-Chi og indre veiledning av deg selv

HelhetsTerapeut velg

Klasserom eller 

Nettundervisning

Energi Terapeut

Lær berøingsterapi, massasje, meditasjon m.m

NLP Coaching 

Finnes ikke som nettstudie

Selvutviklings-

Veileder

Ettårig utdannelse

HypnoTerapeut 

Lær hypnose, EFT, 

selvutvikling m.m

SolstadTerapeut

komplett utdannelse som

terapeut og NLP Coach

VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet til lavest mulig pris. Dette gjøres fordi grunnlegger Cecilie Hunvik brenner for å formidle kunnskap som alle trenger og at den derfor må gjøres tilgjengelig for alle gjennom brukervennlighet som nettkurs, helgekurs, kveldskurs og dagtidsundervisning til priser alle kan ha råd til. Dette løses ved å holde kostnadene nede, gjennom effektive rutiner, smart timeplan og gode avtaler med samarbeidspartnere.

Skolen vil hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv og utdanne mennesker som vil hjepe andre. På SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.

To av eksamnene hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning skal kvalifisere til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


Alle som vil studere hos SolstadAkademeit for egen interesse, hobby eller for faglig påfyll, vil oppleve å føle seg like inkludert som de som kommer for yrkesutdannelse.


SolstadAkademiet tar vare på mennesker


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter: 


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"



La oss gå sammen


- Tigergutt? sa Ole Brumm.

- Ja? sa Tigergutt

- Ingenting, sa Brumm, "Jeg ville bare vite at du var der"


la oss være der for hverandre


Det er ikke alltid vi har så mye tid. Likevel trenger alle noen. Å føle seg ensom og alene er noe av det vondeste et menneske kan oppleve. I den hverdag vi lever i, opplever mange mennesker at de er alene, til og med når de er sammen med andre.


Hvorfor er det slik? Det skyldes ikke bare tidsklemma eller andre ting som kommer i veien. Det skyldes ofte at vi er redd for å dele vårt indre, for å være ærlige og for å være sårbare. Det skyldes også ofte at de vi deler med, ikke er kompetente til å ta oss i mot, til å møte oss slik vi trenger å bli møtt, eller gi oss hjelp som faktisk hjelper.


Derfor er det at alle trenger en coach eller terapeut. En profesjonell, objektiv person som kan være til stede i livet ditt over tid. Lytte til deg, backe deg opp og hjelpe deg til å se ditt potensiale og muligheten og læringen i en hver opplevelse. Slik at du kan leve et rikere, lykkeligere og mer bærekraftiv liv. Ingen av oss kommer til verden med oppskriften i hånden, tvert i mot blir veien  til mens vi går. Å ha en terapeut eller coach med seg på veien, burde være en selvfølge, for alle, det gjør deg smartere, roligere, stødigere og gladere. Slik at du kan være til stede i eget liv, nå dine mål og glede deg over samvær med dine nære og kjære. For det er vel det livet handler om?


Kom og lær hos oss :)


Vi vil lære deg alt du behøver å vite, enten du vil ha hjelp til selvhjelp, hjelpe dine nære og kjære på hobbybasis, eller om du vil jobbe profesjonelt med å hjelpe mennesker.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave