Nettstudier kun 499,- pr mnd 

Få din første modul i dag

Hos SolstadAkademiet kan du studere via nett enten du ønsker en utdanning eller du vil studere for å hjelpe deg selv og dine nærmeste til et bedre liv. 


Du kan melde deg inn og få nye moduler suksessivt eller kjøpe en og en modul om du ønsker det, i skolens påmeldinsside.


Modulene leveres direkte til din innboks hver måned og du velger selv når du vil studere. Trenger du hjelp underveis, kan du bestille personlig oppfølging med din lærer gjennom videoundervisning.

10 års jubileum 2010-2020 Høy kvalitet til riktig pris i 10 år - Takk til alle studenter <3


Meld deg på i skjemaet nedenfor.

Modul 2

Inn i Sjelen

Denne helgen gjør du et dypdykk i deg selv, din fortid, nåtid og fremtid. Inn i sjelen er et kurs som vil bevege deg for alltid. Du vil være glad du var med :)

Modul 3

Coaching og kommunikasjon 

Her får du lære enkle, kraftfulle coachingteknikker og språkmønstre som skaper store endringer raskt, både i ditt eget liv og når du bruker de på venner eller klienter profesjonelt.

Modul 1 

Coachingens Grunnprinsipper

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.

Les om alle de spennende modulene nedenfor. Nettstudenter mottar modulene i den rekkefølge de er oppført med ca 30 dager mellom hver modul. For studiebetingelser, se nederst på siden.

Modul 4

Terapeutisk Berøring

Noen ganger setter emosjonell og psykisk smerte seg i kroppen. Terapeutisk berøring er å finne og berolige disse for å forløse de.

Modul 5

HypnoTerapeutisk Grunnkurs

Hypnose er en av de mest varsomme og effektive terapimetodene og når du kan det, er det enkelt. Her får du lære alle grunnprinsipper for å komme i gang. 

Modul 6

Terapeutisk Massasje

Når vi har det vanskelig spenner vi musklene, derfor er massasje en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. Denne helgen lærer du en full kropps massasje.

Modul 9 

Life Coaching, FamilieCoaching

og GruppeCoaching

Å få livet til å fungere er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du SolstadAkademiets trinn-for-trinn oppskrift.

Modul 7

Hypnoterapeutisk Fordypning

Lær hypnose for profesjonelle. Du lærer hypnose for røykeslutt, vektreduksjon, selvtillit, traumer og før/under/etter svangerskap m.m. 

Modul 8

Lykkeliv

Dette er en litt annerledes

modul. Hver dag i tre uker mottar du en film på ca 15 minutter med en teknikk, meditasjon o.l. 

10-ÅRS JUBILEUM FOR 

UTDANNING OG KURS FRA SOLSTAD-AKADEMIET


I ti år har SolstadAkademiet tilbydt utdanning og kurs til profesjonelle og personlig interesserte. Et ti-års perspektiv sier mye om kvaliteten ved skolen og at det finnes marked der ute både for terapeuter og coacher, enten man vil opprete egen praksis, bruke lærdommen i inneværende jobb eller man vil lære bare for egen glede.


SolstadAkademiet tilbyr klasseromsundervisning, nettundervisning, kurs og weekendresiser. De tre yrkesutdannelsene NLP Coach, SolstadTerapeut og Hypnoterapeut er godkjent av NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere). Det innebærer at du får en sterk forening i ryggen etter fullført utdanning, yrkesforsikring og mulighet til å registere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Skolens NLP utdanning tilbys i samarbeid med The Society of NLP og Richard Bandler i USA.


HelhetsTerapeut velg

Klasserom eller 

Nettundervisning

NLP Coaching 

Finnes ikke som nettstudie

HypnoTerapeut 

Lær hypnose, EFT, 

selvutvikling m.m

Energi Terapeut

Lær berøingsterapi, massasje, meditasjon m.m

SolstadTerapeut

komplett utdannelse som

terapeut og NLP Coach

Selvutviklings-

Veileder

Ettårig utdannelse

Vårt trivelige klasserom :)

Modul 13

Ayurveda og Bachs blomstermedisin

Ayurveda betyr livets vitenskap og Bachs Blomstermedisin er essenser du blander i terapeutisk hensikt, dette er en lærerik helg.

Modul 14

SOAR modellen og The Inner Game

SOAR modellen er den mest komplette coaching modellen som finnes. Når du bare kan denne modellen kan du hjelpe med hvem som helst med hva som helst.

Modul 15

Terapeutiske Tidsreiser

Via hypnose kan du reise fremover, bakover og sidelengs i tid, du kan reise til tider du ikke lever i og verdner du ikke vet om, sinnet ditt er ubegrenset.

Modul 16

Familiekonstellasjoner og kogitiv terapi

Lær å jobbe med familierelasjoner på en annerledes og praktisk måte og få innføring i kognitiv terapi som et verdifullt tilskudd.

Modul 17

Kunstterapi og EFT

Gjør deg klar for en lærerik og morsom helg. EFT er terapiteknikken som kan brukes på alt og kunstterapi er både morsomt, legende og gir mestringsfølelse.

Kurs 021021

Terapeutiske Teknikker

Denne helgen får du lære ørelysbehandling, spamassasje av hode, hender og føtter, metamorfose, kognitiv terapi og intro til fotsoneterapi.

Slik fungerer ditt medlemsskap hos SolstadAkademiet:


Alle SolstadAkademiets studier kan tas som nettstudier med unntak av NLP studiene*. Dette gir deg frihet til å studere hjemmefra. På den måten studerer du akkurat når det passer deg og du sparer tid og penger.


Skolens nettstudenter mottar alle moduler til sin e-mail med pensum. En modul inneholder forhåndsinnpsilt videoundervisning, slik at du kan se de når det passer for deg, komplett kompendie og oppgaver. De som studerer for å ta en eksamen, må sørge for å gjøre lekser hver modul og sende besvarelsene inn til skolen pr mail. De som deltar "bare" for sin egen del gjør kun de oppgavene de selv ønsker og sender oppgavene inn for tilbakemelding hvis de vil.


Din første modul sendes deg umiddelbart etter at din første innbetaling er registrert. Deretter får du en modul hver måned så lenge du ønsker å være medlem. Alle moduler leveres på onsdag morgen. Det er for at du skal kunne se igjennom pensum og planlegge helgen i forhold til jobben du skal gjøre med modulen. Du kan selvfølgelig starte modulen akkurat når du vil, men skolen anbefaler at du gjør modulene i en helg og at du lager en timeplan for deg selv som ligner den vi bruker på skolen.


For nettstudenter er det noen få av modulene som krever klasseromsdeltagelse for å ta eksamen, disse er:


* For deg som studerer HypnoTerapi er det et krav at du er til stede i klasserommet på HypnoTerapeutisk Grunnkurs, HypnoTerapeutisk Fordypning, EFT og Terapeutiske Tidsreiser. Deltagelse på Inn i sjelen, anbefales, men er ikke et studiekrav.


* For deg som studerer til EnerigTerapeut er deltagelse på EnergiTerapi nødvendig. EnergiTerapi holdes ikke som nettmodul, da deltagelse i klasserommet er helt nødvendig denne modulen. 


* For deg som studerer til å bli HelhetsTerapeut via nettkurs utgår EnergiTerapeut til fordel for HypnoTerapeutisk Fordypning, men du kan komme til Oslo og delta på EnergiTerapeut om du har andledning.  


* Nettstudenter behøver ikke betale ekstra for klasseromsdeltagelse på de moduler hvor deltagelse i klasserom er et eksamenskrav. Deltagelse på klasseromsmoduler som ikke er eksamenskrav koster kr 999,- pr modul for nettstudenter. 


For å bli nettstudent fyller du bare ut skjemaet nedenfor, ved påmelding betaler du 1.499,- i innmeldingsavgift, deretter betaler du kr 499,- i medlemskontigent hver måned så lenge du vil være medlem, dette gjelder også for måneden da du melder deg inn, slik at totalpris første måned for innmelding og månedsavgift blir kr 1.998,-, deretter kr 499,- pr måned så lenge du ønsker å være medlem. 


Ønsker du å ta eksamen? Dersom du ønsker å ta eksamen, betaler du eksamensavgift, se respektive studieside for eksamensavgift. Gjennomføring av eksamen krever fysisk oppmøte for alle studenter. Eksamen gjennomføres i Lillestrøm kommune, dersom du ikke ankommer med bil vil du bli hentet på Lillestrøm stasjon og kjørt tilbake etter fullført eksamen. Se også respektive studiestide for eksamenskrav.


Ønsker du å gjennomføre enkelte moduler i klasserommet? Nettstudenter kan delta i klasserommet dersom de ønsker, men må forespørre om det er ledig plass på modulen det gjelder og betale en tilleggsavgift på kr 999,- for klasseromsdeltagelse. 


Innholdet på nettstudiene er av og til noe ulikt med det som er i klasserommet. Modulene og pensum er det samme, men av praktiske årsaker brukes av og til litt andre øvelser og metoder på nettstudiet kontra klasseromsstudiet. Du kan lese mer om innholdet på de ulike studieretningene på respektive studieside, du finner link til alle studier her på siden og i hovedmenyen. Du kan også lese om det totale studietilbudet ved skolen her på siden.


SolstadAkademiet tilbyr flere terapeutstudier. Disse er tilpasset både for deg som vil studere for å jobbe profesjonelt i egen praksis, om du vil bruke det du lærer i eksisterende jobb, eller om du vil studere "bare" for å glede deg selv og heve egen livskvalitet.


Du kan komme direkte til de respektive studiesidene ved å klikke på linkene nedenfor, på studiesidene kan du lese totalprisen pr studie og hva det koster å "bare" være medlem, bare husk på at nettstudenter har en lavere månedsavgift (499,-) enn klasseromsstudenter (1499,-). Husk at alle medlemmer mottar alle moduler, en pr måned, uavhengig av hvilken eksamen du planlegger å gå opp til. Som medlem kan du sende inn hjemmearbeid for alle moduler, hvis du vil, men du kan også velge å bare sende inn hjemmearbeid for de moduler som er eksamenskrav. Alt dette står nøye beskrevet på hver enkelt studieside.


OBS! Før du melder deg inn, være nøye med å lese studiebetingelsene, de står på hver studieside.

* Årsaken til at NLP studiene ikke kan tas som nettstudie er at The Society of NLP i USA krever klasseromsdeltagelse på alle moduler.


OBS!OBS! Dersom du planlegger å ta eksamen etter endt studieforløp, må du sørge for å gi skolen beskjed om hvilke klasseromsmoduler du tenker å delta på. Dette er av stor viktighet ift størrelsen på klasserommet de aktuelle helgene. Du må selv sørge for å gi skolen beskjed om klasseromsdeltagelse senest 1 mnd før modulen arrangeres. Du er selv ansvarlig for å undersøke hvilke helger de aktuelle modulene holdes i klasserommet. Vær oppmerksom på at nettstudenter og klasseromsstudenter ikke har de samme modulene samtidig, derfor kan dato i klasserommet være på en helt annen del av året enn det tidspunktet du mottar nettmodulen. Husk at krav om deltagelse på enkelte moduler kun gjelder de som skal ta eksamen. Ring skolen om du er usikker på dette. 


Slik regner du ut hva ditt studie vil koste som nettstudent:

- Innmeldingsavgift: 1.499,-

- Månedsavgift: 499,- pr måned du er medlem

- Eksamensavgift: Se respektive studie, du kan velge å ikke ta eksamen om du studerer kun for din egen del og ikke behøver eksamenspapirer. 

- Reiseutgifter til klasseromsmoduler.


Håper du bli med :)


Før du melder deg inn trenger du å lese medlemskontrakt og praktisk informasjon, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/ny-hjemside/praktisk-informasjon-og-studiekontrakt.html

Nedenfor ser kan se de studiene du har tilgang til som student ved skolen:


010621

EnergiTerapi

 Denne modulen holdes kun som klasseromsundervisning. Ta kontakt med skolen dersom du ønsker å ta denne modulen i Oslo med de andre.

Bonuskurs

SolstadProsessen

Nettkurset SolstadProsessen består av 9 moduler som leveres en hver måned. Ved avsluttet studie, vil du automatisk motta SolstadProsessen som en siste hilsen fra skolen.

Modul 10

Tren din intuisjon

Er du en sånn som av og til bare "vet" og som kan kjenne et pust fra en annen tid eller en du ikke kan se? Dette er et nybegynnerkurs for deg som har det slik.

Modul 11

MålCoaching

Denne modulen får du en enkel oppskrift på å gjennomføre målcoaching på deg selv og andre over 10 timer, du får også lære mange verdifulle øvelser.

Modul 12 

FeelgoodWeekend

Velkommen til en vidunderlig feelgoodweekend hvor du får lære yoga, meditasjon, Tai-Chi og indre veiledning av deg selv

La oss gå sammen


- Tigergutt? sa Ole Brumm.

- Ja? sa Tigergutt

- Ingenting, sa Brumm, "Jeg ville bare vite at du var der"


la oss være der for hverandre


Det er ikke alltid vi har så mye tid. Likevel trenger alle noen. Å føle seg ensom og alene er noe av det vondeste et menneske kan oppleve. I den hverdag vi lever i, opplever mange mennesker at de er alene, til og med når de er sammen med andre.


Hvorfor er det slik? Det skyldes ikke bare tidsklemma eller andre ting som kommer i veien. Det skyldes ofte at vi er redd for å dele vårt indre, for å være ærlige og for å være sårbare. Det skyldes også ofte at de vi deler med, ikke er kompetente til å ta oss i mot, til å møte oss slik vi trenger å bli møtt, eller gi oss hjelp som faktisk hjelper.


Derfor er det at alle trenger en coach eller terapeut. En profesjonell, objektiv person som kan være til stede i livet ditt over tid. Lytte til deg, backe deg opp og hjelpe deg til å se ditt potensiale og muligheten og læringen i en hver opplevelse. Slik at du kan leve et rikere, lykkeligere og mer bærekraftiv liv. Ingen av oss kommer til verden med oppskriften i hånden, tvert i mot blir veien  til mens vi går. Å ha en terapeut eller coach med seg på veien, burde være en selvfølge, for alle, det gjør deg smartere, roligere, stødigere og gladere. Slik at du kan være til stede i eget liv, nå dine mål og glede deg over samvær med dine nære og kjære. For det er vel det livet handler om?


Kom og lær hos oss :)


Vi vil lære deg alt du behøver å vite, enten du vil ha hjelp til selvhjelp, hjelpe dine nære og kjære på hobbybasis, eller om du vil jobbe profesjonelt med å hjelpe mennesker.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet til lavest mulig pris. Dette gjøres fordi grunnlegger Cecilie Hunvik brenner for å formidle kunnskap som alle trenger og at den derfor må gjøres tilgjengelig for alle gjennom brukervennlighet som nettkurs, helgekurs, kveldskurs og dagtidsundervisning til priser alle kan ha råd til. Dette løses ved å holde kostnadene nede, gjennom effektive rutiner, smart timeplan og gode avtaler med samarbeidspartnere.

Skolen vil hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv og utdanne mennesker som vil hjepe andre. På SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.

To av eksamnene hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning skal kvalifisere til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


Alle som vil studere hos SolstadAkademeit for egen interesse, hobby eller for faglig påfyll, vil oppleve å føle seg like inkludert som de som kommer for yrkesutdannelse.


SolstadAkademiet tar vare på mennesker


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter: 


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved