KROPP

- Hva du føler

- Hvordan du har det

SINN

- Hva du tenker

- Hva du tror

Legg undervisningvideo her

Undervis i dagbokskriving

Hvorfor skal du skrive dagbok?

Når du skriver dagbok oppnår du en fokusert tilstand, der du blir ærlig og kreativ, nye løsninger vil komme til deg og ofte vil du overraske deg selv med hva du skriver, som om pennen har sin egen plan for deg.


Går det an å jukse? Selvfølgelig kan du komme i situasjoner hvor du helst vil lyve for deg selv, men du vil føle at du er uærlig og få lyst til å korrigere deg selv. 


Gjennom å skrive dagbok skriver du deg frisk og glad. Du får du oversikt, opplever mestring og har eierskap til de forandringer du iverksetter. Til dagboken vil du tørre å si ting som du aldri ville delt med noen andre og du får et mye bredere perspektiv.


Når dagboken blir en god vane, vil du oppleve at du også i hverdagen blir mer løsningsorientert, har mer engeri og at du har en bredere horisont og er mer bevisst på egne og andres grenser.


Vil du ha ditt første terapeutiske spørsmål helt gratis? Klikk på knappen nedenfor.

Velkommen til 

Søndags Journalen

Visste du det å skrive dagbok er en fantastisk form for egenterapi?


Jeg har jobbet som terapeut og coach i over ti år og den beste leksen jeg kan gi mine klienter er skriveoppgaver. 


Nå har jeg samlet en rekke terapeutiske spørmål som er egnet til å la deg hjelpe deg selv. Vil du prøve gratis? Se påmelding lenger ned på siden.

Hjertelig hilsen

Cecilie Hunvik

Savner du å

glede deg til morgendagen?

- Har dagene blitt monotone?

- Hender det at du lurer på om dette virkelig er alt livet har å by på og hva du gjorde galt?


Heldigvis har du ikke gjort noe galt! Du gikk bare i hverdagsfella, det gjør alle av og til.


- Hva du skal gjøre for å skape et bedre liv? 


Du skal bli kjent med deg selv på nytt så klart! Det er tid for en oppgradering! Det livet du lever nå er et resultat av valg du gjorde for lenge siden, men den du var da, finnes ikke lenger.  Nå er du en annen og det kan være overraskende små endringer som skal til for å leve mer i tråd med deg selv igjen. Svarene er inne i deg allerede, du har bare ikke tatt deg tid til å stille deg selv de viktige spørsmålene. Derfor ha jeg stilt de for deg. Alt du behøver å gjøre er å sette deg ned i fred og ro noen minutter hver uke og svare deg selv på spørsmålene jeg stiller. Du velger selv om du vil svare deg selv skriftlig eller bare filosofere over svarene i hverdagen, det er ingen andre enn du som skal lese din dagbok, derfor kan du være helt ærlig i dagboken. 


I kurset Søndags Journalen vil du hver uke motta ett spørsmål du skal svare deg selv på. Noen av spørsmålene vil være enkle, noen utfordrende, noen vil få deg til å gråte og rase og noen vil få deg til å le og juble. I tillegg får du et spørsmål hver uke (i samme mail) som skal gi deg glede og motivasjon. Du vil også sammen med de to ukentlige spørsmålene motta en film med ukens øvelse som kan være alt fra Yoga, Tai-Chi, Qi-Gong, Streaching, pusteøvelser eller terapeutiske øvelser. 

Gratis velvære meditasjon

Finn et rolig sted og trykk på play

Fordi det ikke bare handler om å leve,

men om

å oppleve

LEV
ELSK
NYT

Planlegg livet ditt på nytt

Gratis planleggings verktøy

Dette får du gjennom Søndags Journalen:

- Selvinnsikt

- Overskudd

- Livsglød

- Nye prosjekter som gjør deg entusiastisk

- Mestringsfølelse

- En ryddig hverdag

- En framtid du gleder deg til og som du stoler på 

KROPP - SJEL - SINN

SJEL

- En tilhørighet til en energi større enn deg selv

- Du kan kjenne at den bor både inni deg og utenfor deg

BALANSE

Meld deg på i dag og få ditt første dagbok spørsmål nå!

KOM I BALANSE I DAG!

Søndags Journalen er for deg som:


- Føler deg ute av balanse

- Deg som vil bli kjent med deg selv på nytt

- Opplever at livet ditt i liten grad handler om deg og dine behov

- Du som ikke har tid eller lyst til å gå i terapi, men som vil ha et verktøy for å hjelpe deg selv

- Du som kan og vil sette av 30 minutter hver uke til å forbedre livet ditt

- Du som gleder deg til å bli entusiastisk over livet igjen!

- Du som vil ha balanse

Vil du styre din egen prosess og kjøre ditt eget tempo?


Da kan du kjøpe min bok


Søndags Journalen her:

Bilde av bok her

Bilde av en bokside her

Søndags Journalen er en lekker e-bok med oppgaver, bilder og ferdige linjer du kan skrive på. Du velger selv om du vil skrive direkte i boken på din pc, eller om du vil skrive den ut, slik at du kan skrive i Journalen for hånd. 

Vil du lære mer enn å hjelpe deg selv?

SolstadAkademiets nettstudie har oppstart hver partallsmåned. KlasseromsStudiet har oppstart hver måned.

Dette sier de som har gjort Søndags Journalen før deg:

PATRICIA

PROJECT MANAGER

Use this text block to enter a short description about the team member.

MAYA

BUSINESS ANALYST

Use this text block to enter a short description about the team member.

MARC

DIGITAL DESIGNER

Use this text block to enter a short description about the team member.

Ønsker du å jobbe med deg selv mer enn 30 minutter pr uke

og kanskje også hjelpe andre i tillegg til deg selv?


SolstadAkademiet tilbyr både kurs og utdanning innen:


- HelhetsTerapi

- Life Coaching

- HypnoTerapi

- Energi Terapi 

og mye, mye mer


Du velger selv om du vil delta via nettstudie eller i klasserommet.


SolstadAkademiet tilbyr en medlemsordning til en veldig hyggelig månedspris og du velger selv hvilke kurs du vil delta på, om du vil gjøre lekser eller gå opp til eksamen. Hos SolstadAkademiet er mulighetene mange og valget er helt og holdent ditt. 

SolstadAkademiets klasserom i Oslo sentrum

SolstadAkademiets lokaler i Oslo

Lær noen av mine favorittøvelser her:

Sitat fra meg (faktapåstand)

               Cecilie Hunvik 

Legg inn følg meg på insta og FB linker. Legg inn sånn instabilder greie

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved