* Strever du med å sovne om kvelden?

* Våkner du om natten og blir liggende våken?

* Er søvnkvaliteten din dårlig?

* Våkner du om morgenen uten å føle deg uthvilt og haler deg gjennom dagen?


Å streve med søvn går ut over humøret ditt, helsa di, jobben din og relasjonene. Det finnes mange årsaker til søvnmangel og det kan komme og gå i perioder, eller oppleves som en kronisk tilstand.

STREVER DU MED Å SOVE?

Nedenfor finner du mine tre beste søvntips.


I tillegg til disse tipsene, vil jeg helhjertet anbefale at du tar i bruk hypnose. 


Å sovne til hypnose er en deilig, naturlig måte for å hjelpe deg selv inn i en rolig, dyp søvn, uten at du selv behøver å gjøre noe annet enn å lytte.


Jeg har laget en søvhypnose som jeg gjerne sender til deg gratis via e-mail for å vise hva hypnose kan gjøre for deg. Er du interessert i denne?


Da kan du lett bestille den i skjemaet nedenfor, du mottar hypnosen umiddelbart etter innsending, finner du den ikke i din innboks, se i spamboksen.


Jeg håper du vil sove godt fremover <3

Nøkkel 1:


Kosthold


Hva og hvordan du spiser har mye å si for hvordan du sover.


Om natten, mens du sover skal kroppen din jobbe med cellefornyelse.


For at den skal få gjøre den jobben, er det viktig at den ikke distraheres av å jobbe med fordøyelse.


Sørg derfor for at du ikke spiser noe eller drikker koffein eller alkohol de siste to timene før du legger deg.


Det kan være uvant til å begynne med, men jeg lover, det gjør underverker med både søvn og helse.

Nøkkel 2:


Bevegelse og luft


Kroppen din sover best når du har vært i fysisk aktivitet.


Det betyr ikke nødvendigvis trening.


Det beste for kroppen din, er å være i moderat aktivitet som ikke er hardere enn at du kan puste med munnen lukket.


Denne aktiviteten bør også helst foregå utendørs, da frisk luft er både sundt og gir god nattesøvn.


En halvtimes spasertur i moderat tempo hver ettermiddag/kveld vil derfor være til stor hjelp for din søvn.


Nøkkel 3:


Orden


Bekymring og grubling er søvnstjeler nr 1.


Minn deg selv på at 95% av alle bekymringer er ubegrunnede. Det er derfor smart å heller forvente at alt går bra og heller være løsningsorientert når noe faktisk skjer.


Legg bort alle telefonsamtaler, mailer, nyheter og sosiale medier senset kl 19.00, slik at verden utenfor ikke blir med deg inn på soverommet.


Lag en realistisk plan for hver dag som gjør at du ikke har noe ugjort når du legger deg.

Søvnrutine


En stabil søvnrutine er viktig for at kroppen din skal oppleve forutsigbarhet og være forberedt på når den skal sove og når den skal våkne.


Det optimale for en voksen kropp er å sove mellom 22.00 og 06.00. Det er da cellefornyelsen foregår. Du trenger å sove eller i det minste hvile disse timene hver eneste dag for at din cellefornyelse skal fungere optimalt.


Det vil gi deg god søvn og god helse.


Sørg for å ha et innbydende, ryddig og luftet soverom som innbyr til en god natt.


All skjermbruk på soverommet er forbudt, lyset som kommer fra skjermer er av en slik art at det forteller hjernen din at det er på tide å stå opp. Skjermer har derfor ingenting på soverommet å gjøre.


Det kan hende at du synes dette er store endringer som du helst ikke vil gjøre. Men hvis du virkelig vil få orden på søvnen, prøv det i 4 uker uten å jukse og jeg føler meg veldig trygg på at du vil oppleve å sove mye bedre. 


Har du personlige utfordringer i ditt liv som du trenger hjelp til å rydde opp i for å få sove? Da kan det hende coaching eller terapi er hva du behøver. I så fall kan du bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net/


Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved