HYPNOTERAPEUTISK 

FORDYPNING til profesjonelle 

NETTKURS for deg som vil jobbe med hypnoterapi


Vil du lære HypnoTerapi til profesjonelt bruk? Da er dette kurset for deg.


På dette kurset får du lære hvordan å bruke hypnoterapi med klienter innen følgende tema:


* Bli røykfri/fri fra avhengighet

   

* Vektreduksjon


* Sosial mestring/angst


* Ufrivillig barnløshet


* Før/under/etter svangerskap


* Sceneskrekk/Foredrag/Møteprestasjon


* Tidsreiser fremover og bakover i tid


* Litt om smertehåndtering


* Etikk og praktisk gjennomføringDette er et kurs for deg som vil lære hypnoterapi til profesjonelt bruk, men som ikke har anledning til å delta på klasseromsundervisning. Det er ikke noe hjemmearbeid eller eksamen i dette kurset og derfor heller ingen sertifisering eller kursbevis. Undervisningen er filmet i klasserommet på SolstadAkademiet med våre HypnoTerapeut studenter til stede i rommet. Den undervisning du får er altså like god som den våre studenter får.


Ved påmelding mottar du hele kurset i en komplett leveranse, slik at du selv styrer din egen fremdrift.


Kurset er spilt inn over 4 dager og jeg anbefaler at du bruker minst like lang tid, slik at det du lærer kan få synke inn.


Dette inneholder kurset:


* HypnoTerapeutisk fordypning, 22 filmer filmet over 4 dager


* Vidunderlig Svangerskap, 3 filmer


* Lærebok, læreboken inneholder alt du trenger å kunne, samt eksempel på script


OBS! For å ha nytte av dette kurset, må du først ta nettkurset HypnoTerapeutisk Grunnkurs, det kan du kjøpe her: http://solstadakademiet.no/nettkurs-2/hypnoterapi%20grunnkurs.html


Du kan med fordel kjøpe begge kursene samtidig, så sikrer du deg en fin progresjon.

Se første kursvideo her

Læreboken:


Dette er så mye mer enn en ren "sånn gjør du det" lærebok. Læreboken inneholder ikke bare undervisnings-materiellet, men en rekke øvelser, linker til YouTube videoer, bokanbefalinger og t.o.m link til hvor du kan lære EFT (Emotional Feedom Techniques) gratis.


Dette er det komplette læreverket studentene ved SolstadAkdaemiet bruker, den følger video-undervisnignen kronologisk, slik at du kan ha den foran deg mens du ser filmene og det er god plass for notater i margen. Dette er en nyttig, lettlest bok.

Vidunderlig

Svangerskap:


Dette ekstrakurset består av 3 videoer laget med tanke på tiden før/under/etter svangerskap. Et tema det undervises i på selve hovedkurset.


Videoene er lagt ved kurset som en kilde til inspirasjon, til å lage eget materiell med denne målgruppen.


Dette er en målgruppe jeg selv har hatt stor glede av å jobbe med og som jeg håper å inspirere andre til å jobbe med. Tilknytning i svangerskapet, fødselsforberdelse og svangerskaps-depresjon områder hvor hypnoterapi kan være til stor hjelp.

Hypo-

Terapeutisk

Fordypning:


Kurset er spilt inn i klasserommet på SolstadAkademiet.


Dette kurset er spilt inn med våre studenter til stede, slik at du også får høre spørsmål og svar fra studentene, kanskje lurer du på det samme som de :)


Kurset er komplett med all undervisning og alle hypnoser som ble gjort i klasserommet og alt er ditt til odel og eie, slik at du kan se det så mange gang er du vil. Når det gjelder å bli god på hypnoterapi er repetisjon helt nødvendig. Også er det grådig gøy :)

Er du nysgjerrig? Les mer her om hva kurset inneholder:

Når du har tatt kurset, vil du kunne sette sammen alle slags hypnotiske meditasjoner. Her er noen eksempler på hvordan jeg selv bruker disse verktøyene:

BESTILL KURSET NÅ OG MOTTA ALT KURSMATERIELLET ALLEREDE I DAG

Kurset leveres i sin helthet til din innboks,

så snart du har betalt :)


BONUS! 

Sammen med kurset mottar du kurset HypnoTerapeutisk Grunnkurs, det må du ta aller først. Du kan lese om grunnkurset her:

http://solstadakademiet.no/nettkurs-2/hypnoterapi%20grunnkurs.html

Helt til slutt lurer du kanskje på hva dette kurset koster? For hele denne pakken som inkluderer:


* HypnoTerapeutisk Grunnkurs, videoer

* HypnoTerapeutisk Grunnkurs, lærebok

* HypnoTerapeutisk Fordypningskurs, videoer

* HypnoTerapeutisk Fordypningskurs, lærebok

* Vidunderlig Svangerskap, videoer

* Et kompendie med to ferdige script og flere NLP øvelser du kan utføre med klienten i transe

* Og fordi jeg er i så godt humør i dag, inspirasjonskurs i Kunstterapi :) Som en ekstra bonus :)


Betaler du kun kr 5.999,-

Start din spennende reise inn i HypnoTerapiens verden allered i dag og gi deg selv et terapeutisk verktøy du vil sette stor pris på, både privat og i din profesjonelle praksis.


Meld deg på her:

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved