Coachingens Grunnprinsipper

En introduksjon til NLP og Life Coaching 

Nettkurs - lær coaching der du er :)


Passer for deg som vil coache deg selv i egen hverdag og

for deg som vil lære å coache profesjonelt

Dette får du lære:


- Velkommen

- NLPs historie

- Hva er NLP

- NLP forutsetningene (grunnpilarene )

- Sansene våre og hvordan vi bruker de og hva de forteller oss

- Lær å lese øyebevegelser

- Samhørighet

- Matche/mismatche

- Å følge eller lede....

- Hvordan å bruke primærsans og perifersans

- Forskjellen på tokning og fakta

- Lær å se verden fra flere vinkler (reframe)

- Hva er en tilstand og hvordan kan vi endre den? (State)

- Analyse av deg selv og andre (Elisitering og kalibrering)

- Kunsten å skape velfungerende liv (økologi)

- Hvordan å bruke tid til din fordel (in-time/through time)

- Styrken i å leve deg inn i situasjonen og å distansere deg fra den, avhengig av hva som passer når (assosiasjon/dissosiasjon/dobbel dissosiasjon)

- Hvordan gjøre følelser større og mindre etter hva som er mest hensiktsmessig

- Hensiktsmessige overbevisninger

- Hvordan snu en følelse

- Forankre en bedre fremtid (Future pace)

- Hvordan hjernen prossesserer og arkiverer informasjon via generalisering (gjenkjenning), forvrengning (å få noe ukjent til å passe) og sletting. Kalt universelle modelleringsprosesser

13.00 Pause

14.00 Undervisning:

- NLPs kommunikasjonsmodell

- Vi går dypere inn i sansene våre (submodaliteter)

- Viktigheten av å fokusere og hva vi velger å fokusere på

- Legg til rette for velfungerende opplevesler, relasjoner og liv (preframing)

- Forstå hvordan du lærer og forstå deg selv og dine prosesser bedre (4 stadier for læring)


Hva er Coaching?


Å coache innebærer å motivere klienten til å finne sine egne løsninger. En coach gir ikke råd eller forteller klienten hva som er løsningen. Coachens oppgave er å veilede klienten til å selv finne sine løsninger, innenfra.


I coaching er vi ikke så opptatt av å dvele med hva som har skjedd. Vi trenger egentlig bare en kort innføring i historikken, før vi begynner å fokusere på det som skjer i et her og nå perspektiv og å skape den ønskede fremtid. Selvfølgelig trenger vi å lege det som har skjedd, men det kan vi løse relativt raskt via coachingøvelser og hypnose som du får lære på andre moduler ved skolen. 


En person som lever etter NLPs grunnmur er flink til å leve i nuet, skape en god fremtid og hente ut ressursen i det som pågår.


Denne modulen fokuserer vi på å lære deg grunnmuren innen coaching, hvilke begreper og teknikker som ligger i bunnen for hvordan en coach tenker og jobber. 


Dette er en veldig nyttig modul for alle som jobber med mennesker i alle bransjer og en veldig nyttig modul for alle som vil skape et bedre liv for seg selv og sine.

Gratis gave til alle som tar kurset :O)


Alle som handler dette kurset mottar også SolstadAkademiets hefte med Øvelser. Her finner du alle øvelser du behøver for å forbedre eget og andres liv.


Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved