COACH DEG SELV - GRATIS

Det er ikke sånn at coaching er forbeholdt de med spisse sko og ditto albuer. Coaching handler om hvordan du leder seg selv til den hverdagen du ønsker deg.


I en vanlig hverdag er det så lett å gå seg litt bort, er det ikke? Du vil glede de du har kjær, imponere sjefen, være en god venn og vise dine talenter innimellom. Det er gode intensjoner, men så begynner plutselig ting å skje og du mister litt synet med hva som er hva og helt plutselig opplever du at dagene ikke blir helt sånn som du egentlig vil. Dette er noe de aller fleste kjenner på av og til, men med enkle grep kan du lære å ta styring og oftere og oftere oppleve at du skaper akkurat den hverdagen du ønsker deg. Hadde ikke det vært fint?

I dette gratis nettkurset får du lære 3 viktige nøkler til hvordan du kan skape en bedre hverdag.

Kurset leveres i 3 moduler og 2 bonusmailer som kommer direkte til din innboks over ca 14 dager, modulene består av videoundervisning og en kort skriftlig forklaring. Les mer her:

Nøkkel 1:


Kommunikasjon


I den første modulen får du lære om hvordan du rent praktisk kan bedre din non-verbale kommunikason. Visse du at 60-80% av all kommunikasjon foregår non-verbalt? Da kan det være lurt å vite hva du holder på med dersom du vil lykkes med din kommunikasjon. I den første modulen får du lære flere nyttige og enkle tips for å lykkes med nettopp non-verbal kommunikasjon. I tillegg får du også noen tips til hvordan du kan forbedre din verbale kommunikasjon :)

Nøkkel 2:


Strategi


Visste du at du har en ubevisst strategi for absolutt alt du gjør? Det visste ikke jeg, før jeg lærte coaching, og gjett om det var en øyeåpner. I denne modulen lærer jeg deg om strategier og forklarer deg hvordan du kan observere og endre dine egne strategier, slik at de vil fungere bedre i forhold til å hjelpe deg å skape den hverdagen du ønsker deg. I tillegg vil jeg vise deg en bok som er smekkfull av strategiøvelser som alle vil klare med letthet, slik at du ikke en gang trenger å finne på dine egne velfungerende strategier :)


Nøkkel 3:


Sett deg mål


Har du noen gang satt deg mål du ikke har klart å nå, uten at du egentlig skjønner hvorfor? Eller kanskje skjønner du hvorfor, men du skulle ønske du hadde kommet i mål likevel. Vi har nok alle vært der. Men det er heldigvis sånn, at med de rette verktøyene, er det overraskende mye enklere å skape det du vil ha i eget liv, og et effektivt målarbeid er en viktig del av nettopp det. I denne modulen lærer jeg deg å sette mål du klarer å nå og hvordan du bygger en hyggelig vei til målet :)

Hvorfor får jeg alt dette gratis lurer du kanskje?


Dette er basiskunnskap om hvordan å leve et godt liv, som jeg mener bør være allemannseie. Derfor er det helt naturlig for meg å dele dette med så mange som mulig. I tillegg gir det meg en mulighet til å vise frem hva vi gjør på SolstadAkadmeiet, og kanskje vil du like kurset så godt at du forteller en venn om det :) Da blir det jo vinn-vinn :)

Bonusmateriell


Jeg er så glad i å overlevere når jeg underviser og det viser seg også når jeg lager nettkurs, heldigvis for deg :) Da jeg lagde nettopp dette nettkurset var det noen åpenbare kandidater som ville være med som bonusmateriell. Så i tillegg til de tre opprinnelige moduelene får du følgende 3 bonuser:


* En komplett forklaring på kartleggingsverktøyet livshjulet


* 6 videoer med enkle coachingteknikker som gjør en stor forskjell


* 2 Yogavideoer med mine absolutte favorittøvelser

MELD DEG PÅ I SKJEMAET NEDENFOR OG 

FÅ FØRSTE MODUL I DAG :)

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved