Vil du hjelpe andre til bedre liv?

BLI LIFECOACH

ET STUDIE SOM GIR DYBDE OG BREDDE


LifeCoach er den mest komplette utdanningen ved SolstadAkademiet og gir deg verktøyene til å hjelpe mennesker i alle slags prosesser.


Å være menneske er ikke for nybegynnere og som LifeCoach får du gleden av å hjelpe og veilede mennesker som trenger hjelp for å bygge sterkere, bedre liv. 


På LifeCoach studiet får du ikke bare lære Coaching, du får også lære verdifulle terapiteknikker som Ayurveda, EFT (Emotional Freedom Techniques), hypnose, terapeutisk berøring og familiekonstellasjoner for å nevne noe.


Dette studiet inneholder også hele skolens HypnoTerapeutstudie som gjør at du i tillegg til LifeCoach sertifiseres som HypnoTerapeut og på den måten kvalifiserer til opptak i NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere).


Dette er et veldig komplett studie som du vil ha stor nytte og glede av både profesjonelt og privat. Hos oss er studentene delt omtrent 50-50 mellom de som vil jobbe profesjonelt og de som kommer for å hjelpe seg selv. Det gir oss et veldig godt og spennende skolemiljø. 


LifeCoach studiet gjennomføres over ca 18 måneder med helgemoduler etterfulgt av en praktisk eksamensdag, du melder deg opp til eksamen senest 6 måneder etter fullført studie.

SLIK FUNGERER DET:

Hos SolstadAkademiet er alle studenter medlemmer og kan møte opp til de moduler de vil og på den måten bygge sin egen kompetanse på kryss av studieretning. Samtidig kan studentene velge å la være å melde seg opp til eksamen hvis de "bare" studerer av egen interesse, eller å melde seg opp til flere eksamener om de plutstelig får lyst til det.


For hver studieretning er det et krav til hvilke moduler du må delta på for å ta eksamen. For å gå opp til eksamen som LifeCoach må du ha deltatt på alle modulene nedenfor og sendt inn tilhørende lekser til alle moduler. Du finner en liten introduksjon til alle moduler nedenfor, hver modul har sin egen side med detaljert agenda, den kommer du til ved å klikke på knappen til respektive kurs, på den måten får du full oversikt over studieinnhold. Vil du lære mer om studiebetingelsene kan du klikke på knappen nedenfor.

HVA DET KOSTER:

Hos SolstadAkademiet kan du bestemme prisen litt selv. Hvis du bare vil studere for egen del, holder det at du betaler innmelding og månedsavgift og så er du medlem så lenge du selv ønsker. 


Vil du ta eksamen, betaler du eksamensavgift og oppmøte til eksamen i tillegg til innmeldingsavgiften og månedsavgiften. Som student kan du velge å ta flere eksamener uten å betale ny innmelding og nye månedsavgifter, på den måten sparer du mye hvis du vil studere mye.

Nedenfor ser du hva LifeCoach studiet koster ved raskeste mulige gjennomføring:


Innmelding: 1499,-

18 måneders medlemskap: a 1.499,- = 23.282,-

Eksamensavgift: 0,-

Oppmøte eksamen: 1999,- x 2 = 3.998,- LifeCoaher må gå opp til eksamen både som LifeCoach og som HypnoTerapeut, derav dobbel oppmøtavgift. Disse to kan gjennomføres rett etter hverandre eller på forskjellige tider etter dine ønsker.

Totalpris: 28.779,-


Vil du betale alt med en gang og slippe månedlige trekk og eksamenskostnad i sluttenden? Det er fint for deg som allerede har pengene på konto eller som får studiet dekket av NAV, arbeidsgiver, organisasjon o.l. I så fall sender skolen gjerne faktura på totalbeløpet ovenfor som er raskeste mulige gjennomføring (og da også rimeligste). Ønsker du en faktura sender du en mail om dette til: cecilie.hunvik@hotmail.comSolstadAkademiet har et "årshjul" på ca 18 måneder som rullerer og alle moduler er avsluttende.

Det gjør at du kan starte når som helst ila "årshjulet" uten at de som begynte før deg kan mer enn deg :) Vi har altså alltid opptak og oppstart så lenge vi har plass i rommet. HUSK! Som medlem kan du delta på alle skolens moduler, de som står nedenfor er bare de som er eksamenskrav for LifeCoacher, men som medlem kan du delta på alt du synes er spennende, selv om det ikke er en del av ditt eksamenskrav.


For å gå opp til eksamen som LifeCoach trenger du deltagelse på følgende moduler: 

Lykkeliv

Nettkurs

Neste dato:

Juli 2021


Inn i sjelen

Det handler om deg

Neste dato:

9-11 okt 2020

Målcoacing

Oppskrift fra A-Å

Neste dato:

5-7 feb 2021


SOAR modellen

og Meta Programmer

Neste dato:

30 april og 1-2 mai 2021


Kust Terapi og

EFT (Tapping)

Neste dato: 

20-22 august 2021

Terapeutiske Teknikker

Styrk verktøykassen din

Neste dato:

januar 2022


Coachingens 

Grunnprinsipper

Neste dato:

28-30 aug 2020

Terapeutisk Berøring

Kroppen husker

Neste dato:

4-6 desember 2020

Feelgood Weekend

Læring og velvære

Neste dato:

5-7 mars 2021


HypnoTerapeutisk

Fordypning

Neste dato:

12-13 juni 2021


Terapeutiske

Tidsreiser

Neste dato:

12-14 november 2021


Familiekonstellasjoner og

Kognitiv Terapi

Neste dato:

februar 2022


Coaching og 

kommunikasjon

Neste dato:

11-13 sept 2020


Hypnoterapeutisk

Grunnkurs

Neste dato:

23-25 jan 2021


Life Coaching

og FamilieCoaching

Neste dato:

16-18 april 2021


Lykkeliv

Nettkurs

Neste dato:

Juli 2021


Ayurveda og

Bachs Blomstermedisin

Neste dato:

10-11 des 2021


Familiekonstellasjoner og

Kognitiv Terapi

Neste dato:

februar 2022


Sertifisering

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør av og til

Her er vi ute og feirer eksamen

Glade studenter i klasserommet, bildet er tatt i et tidligere lokale

To studenter jobber med EnergiTerapi, bildet er tatt i et tidligere lokale

Kvalitetsstempel fra 

NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere)


Som LifeCoach får du også sertifisering som HypnoTerapeut og kan du melde deg inn i NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere).


Som medlem i NLH med VEKS eksamen (en eksamen i lover, etikk og moral for terapeuter), får du yrkesforsikring og muligheten til å melde deg inn i Alternativregisteret i Brønnøysund.


Dette er et kvaltietsstempel som gjør at du kan praktisere momsfritt når du er ferdig utdannnet, noe du behøver for å få en mest mulig lønnsom praksis. 


Medlemskontrakt


Innmelding:

Du melder deg enkelt inn ved å betale innmeldingsavgiften kr 1499,- i skolens nettbutikk, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html


Månedsavgift:

Når din innmelding er registrert vil du motta en faktura pr e-mail på skolens månedsavgift. En slik faktura vil motta hver måned så lenge du er medlem.


Mislighold:

Dersom du misligholder din månedsavgift vil ditt medlemskap bli sagt opp og du mister din plass i klasserommet/nettsttudiet, ved oppsigelse tilbakebetales ikke innmeldingsavgift eller tidligere innbetalt medlemsavgift.


Utmelding:

Du kan når som helst melde deg ut av SolstadAkademiet med 30 dagers oppsigelsesfrist fra den siste dato inneværende måned. Når utmelding er registrert og siste innbetaling mottatt, vil faktureringen opphøre.


Deltagelse i klasserom:

Som klasseromsmedlem har du alltid en reservert plass i klasserommet på alle skolens moduler, enten du planlegger å ta eksamen eller ikke og du kan være medlem så lenge du vil. Følgende moduler krever deltagelse i klasserom for både klasseromsstudenter og nettstudenter:

- HypnoTerapiens Grunnprinsipper

- HypnoTerapeutisk Fordypning

- Terapeutiske Tidsreiser

- KunstTerapi og EFT

- Terapeutisk Berøring


Nettstudenter:

Som nettstudent mottar du alt studiemateriell via e-mail til din innboks så lenge du er medlem. Nettstudenter mottar sin nettmodul mandagen etter at modulen har vært i klasserommet. Nettstudenter har noen obligatoriske moduler i klasserommet, til disse har du en reservert plass. I perioder med mange nettstudenter kan det bli satt opp nye datoer for nettstudenter som ikke står i nåværende oversikt.

Følgende moduler krever deltagelse i klasserom for både klasseromsstudenter og nettstudenter:

- HypnoTerapiens Grunnprinsipper

- HypnoTerapeutisk Fordypning

- Terapeutiske Tidsreiser

- KunstTerapi og EFT

- Terapeutisk berøring

Om du ønsker å delta i klasseromrommet utover disse er dette mulig om vi har plass. Send i så fall en forespørsel via sms til 41447471.


Eksamen:

Alle medlemmer kan melde seg opp til eksamen dersom de ønsker. For å melde deg opp til eksamen må du tilfredsstille eksamenskravene, se respektive studie.


Eksamensavgift:

Eksamensavgiften må være innbetalt for å gå opp til eksamen. Du kan melde deg opp til eksamen så snart du har fullført nødvendige moduler med hjemmearbeid. Ved utmelding må du melde deg opp til eksamen senest 6 måneder etter at du har avsluttet ditt medlemskap, studenter som venter lenger enn dette, må melde seg inn på nytt og repetere nødvendige moduler. Så lenge du er medlem kan du melde deg opp til så mange eksamener du ønsker, så lenge du tilfredsstiller eksamenskravene til det respektive studiet.

NB! Vær klar over at alle NLP studier krever klasseromsdeltagelse i kronologisk rekkefølge.


Avvikende timeplan/ekstralærer/

gjennomføring:

Ved innstramming av koronaregler eller stor deltagelse på enkelte moduler, kan det bli satt inn avvikende timeplan, se kolonnen til venstre, eller bruk av to klasserom med en ekstra lærer. Medlemmer vil få beskjed om dette skriftlig så snart som mulig dersom dette inntreffer. Se kolonnen til venstre for avvikende timeplan. Endringer i pensum kan forekomme.


Studiemateriell:

Av hensyn til miljøet sendes alle kompenider ut digitalt. Det innebærer at om du ønsker det skrevet ut på papir, er det ditt eget ansvar. Ta med deg telefon/nettbrett/laptop så du har tilgang til kompendiet elektronisk i klasserommet. Ta også med en notatbok og en penn til bruk i øvelser.


NLP studenter:

SolstadAkademiet er en skole godkjent av Richard Bandler og The Society of NLP. Det gjør at NLP studenter må følge reglene fra foreningen i USA. De er som følgende:

- All undervisning må skje i klasserommet og maks 10% fravær. Om du har mer fravær enn det, må dette tas igjen gjennom betalte privattimer eller neste sesong før du kan ta eksamen, innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, men medlemskap kan pauses ved sykemelding. 

- Alle eksamner må tas i kronologisk rekkefølge:

* NLP Practitioner

* NLP Master Practitioner

* NLP Coach

Alle NLP semestre har Innmelding/påmeldingsavgift. Se regnestykke i kolonnen til venstre for total semesterpris.


Skolens viktigste regel!:

Ingen fortidligkomming! Din lærer trenger tiden frem til oppstart til forberedelser. Dørene åpner ikke før ”showtime” og du må vente utendørs uansett vær. Som ventesone for deg som liker å være tidlig ute, anbefales en spasertur i Slottsparken eller Briskeby, eller en kaffe på Espressohouse som ligger i rundkjøringen ved Majorsuta rett ved skolen. Gårdsplassen utenfor er ingen ventesone. Vi setter av tid til toalettbesøk og å lande i rommet etter at dørene åpner, så du trenger ikke være tidlig ute for å gjøre noen av de tingene. Slurv med denne regel vil bli kommentert!


Kjøkken:

Vi har ingen kjøkkenfaciliteter. De fleste velger å spise i lokalene, dette er rimelig og veldig bra for skolemiløet. Men det krever at du har med deg alt du trenger av mat, drikke, bestikk osv. Av hensyn til korona, har vi heller ingen servering av vann, kaffe, te. 


Koronaregler:

- Vi har antibac i lokalene, men ta gjerne med din egen som du alltid har for hånden

- Bruk gjerne munnbind om du ønsker

- Du kan ikke møte til undervisning om du har følgende symptomer:

* Sår hals

* Snørrete/tett nese

* Hoster

* Har hodepine

* Er svimmel

* Er kvalm

* Har feber

* Føler deg forkjølet eller på andre måter syk

- Du kan ikke møte til undervisning hvis:

* Du har vært i utlandet de siste 14 dager

* Du har de siste 14 dager vært i kontakt med en som har eller antas å ha korona

Det tas forbehold om at koronaregler kan endres i tråd med nasjonale retningslinjer eller av praktiske hensyn, dette kan også innebære at all klasseromsundervisning går som nettstudie dersom samling i grupper frarådes i samband med økt smittefare.


Sted:

Oscarsgate 46 B, Oslo sentrum (to kvartaler bak slottet). Skolen forbeholder seg retten til å bytte lokaler ved behov dersom vi behøver større lokaler eller grunnet andre uforutsette forhold rundt leieforholdet/gårdeier.


Tider: 

Fredag: 17-21

Lørdag og søndag: 11-17

Skolen forbeholder seg retten til å endre tider ved behov.


Lærere: 

Hovedlærer ved skolen er Cecilie Hunvik. Som ekstralærer er det som regel Linn Iversen, men andre lærere kan tilkomme ved behov.


Ved innmelding bekrefter du at du har lest og godtatt disse betingelsene.


Da var alt det formelle sagt, nå gjenstår det bare for deg å glede deg til å få verdifull læring og venner for livet :)


Force Majour: 

SolstadAkademiet kan ved uforutsette hendelser som korona, sykdom eller andre hendelser utenom skolens kontroll omgjøre klasseromsmoduler til nettmoduler for hele eller deler av klassen i nødvendig periode, evt flytte gjennomføringen av moduler. Innbetalte avgifter tilbakebetales ikke ved Force Majour.