Agenda Fredag:


16.15 Dørene åpner, kaffe/te serveres. Kom ikke for tidlig, dørene åpner ikke tidligere og du må vente ute, uansett vær

16.30 Velkommen. Undervisning.

- Hypnoterapiens historie

- Det bevisste/ubevisste sinn

- Hvorfor Hypnoterapi fungerer

- Hjernebølger

- Metaforer

- Scenehypnose kontra hypnoterapi

- Suggesjoner

- Trance

- Coachingens Grunnprinsipper

18.00 Pause/mat

18.30 Velkommen tilbake

- Slik lager du hypnose

- Induksjon

- Fordypning

- Script

- Oppvåkning

- Metode og tekniske hjelpemidler

- Praktisk tilrettelegging

20.45 Vi rydder sammen. Alle rydder bort det de har brukt, inkl oppvask

NLP Weekendkurs

Kom i mål nå!  Et 3 dagers kurs i Målcoaching

Lær alt du behøver av både teori og øvelser

Agenda Lørdag:


10.00 Dørene åpner, kaffe/te serveres. Kom ikke for tidlig, dørene åpner ikke tidligere og du må vente ute, uansett vær

10.15  Yoga og hypnose

10.45 Vi starter med undervisning av det hypnoterapeutiske språket, Milton Modellen. Slik at du får lære hvordan du legger opp og gjennomfører en hypnose fra begynnelse til slutt.

12.00 Pause/mat

13.00 Tai-Chi/Yoga/Hyonose

13.15 Vi fortsetter med undervisning av det hypnoterapeutiske språket, Milton Modellen. Slik at du får lære hvordan du legger opp og gjennomfører en hypnose fra begynnelse til slutt.

Dersom vi rekker starter vi med praktiske øvelser resten av dagen. Din lærer vil demonstrere øvelsene før dere øver på hverandre. Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over vaner/uvaner du selv ønsker å endre, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.

ca 16.00 Vi rydder sammen. Alle rydder bort det de har brukt, inkl oppvask


Agenda Søndag:


10.00 Dørene åpner, kaffe/te serveres. Kom ikke for tidlig, dørene åpner ikke tidligere og du må vente ute, uansett vær

10.15  Yoga og hypnose

10.45 Vi trener på praktisk bruk av hypnose. Din lærer vil vise øvelser innen bruk av submodaliteter og Milton Modellen. Dere vil få utdelt konkrete øvelser som dere kan følge fra punkt til punkt, men vil også få enke øvelser dere kan gjøre uten et rammeverk. 

12.00 Pause/mat

13.00 Tai-Chi/Yoga/Hypnose

13.15 Praktiske øvelser resten av dagen.Vi trener på praktisk bruk av hypnose. Din lærer vil vise øvelser innen bl.a tidsreise. Dere vil få utdelt konkrete øvelser som dere kan følge fra punkt til punkt.  Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over vaner/uvaner du selv ønsker å endre, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene

ca 16.00 Vi rydder sammen. Alle rydder bort det de har brukt, inkl oppvask


All undervisning denne modulen er på forhånd spilt inn på film. Alle deltagere får tilsendt filmene etter kurset. På den måten kan du repetere så mye du vil i etterkant.

Hva kan jeg bruke Målcoaching til?


Målcoaching kan du bruke både i en profesjonell praksis og som en ressursfylt hobby. På tre dagers kurset Kom i mål nå! får du lære hvordan du hjelper deg selv og andre å sette mål de greier å nå med den tiden som er til rådighet. Det gjøres gjennom grundige analyser, kartlegging og planlegging. 


På kurset får du SolstadAkademiets time-for-time oppskrift for hvordan å gå frem i riktig rekkefølge og på riktig måte. 


Du får også lære en rekke kraftfulle NLP øvelser som sikrer gjennomføring. 


Du får også utdelt en workbook både på papir og elektronisk, slik at du kan starte å målcoache så snart kurset er over med et enkelt "rammeverk" å lene deg på.


I tillegg er kurset filmet i sin helhet. Disse filmene får du tilsendt etter kurset, slik at du kan repetere ting du føler deg usikker på.


Dette er tre veldig kraftfulle, lærerike dager du alltid vil bære med deg som en ressurs.


Jeg håper du blir med. Dette er en lærerik, ressursfylt og morsom helg :) Velkommen <3 

Praktisk informasjon:


Dørene åpnes: Se dagsplan ovenfor. OBS! Vær ikke for tidlig ute, dørene åpner ikke før tiden og du må vente ute uansett vær. Vi starter alle dager med 15 min kaffe/te, så du rekker å lande i rommet uten å komme for tidlig.


Vi avslutter: Se dagsplan ovenfor. Om du må gå tidligere, gi beskjed til lærer i første pause, rydd og forlat lokalene i stillhet uten å forstyrre andre deltagere når du går.


Adresse: Skippergata 9, Oslo sentrum. OBS! Det står Moreno Huset på ringeklokka


Mat: De fleste velger å spise i kurslokaet, det er veldig koselig. Litt praktisk om mat: Vi har kjøleskap og micro i lokalet. Gjenglemt mat/drikke/bokser vil bli kastet. Du er ansvarlig for egen oppvask.


Toaletter er i trappegangen


Klær: Ta gjerne på myke behagelige klær, det er tross alt helg :) Men det er lov å pynte seg også, av samme grunn :) 


Ta med: Notatbok og noe å skrive med. Dersom du er student ved skolen, trenger du permen som følger ditt studie.


Pris: 3.999,- Klikk på påmeldingsknappen ovenfor, den vil lede deg til påmeldingssiden, hvor du også finner betalinslink.


Påmelding: Klikk på påmeldingsknappen ovenfor, den vil lede deg til påmeldingssiden, hvor du også finner betalinslink.


Gratis gave til alle som deltar :O)


Alle som deltar på dette weekendkurset mottar film med all undervisning etter kurset. På den måten kan du repetere så mye du vil hjemme.


I tillegg får du en praktisk workbook som gjør det lett å jobbe med målcoaching på andre så snart du er ferdig med kurset.


Jeg håper du kommer :) Hilsen Cecilie

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3