Agenda Fredag:


17.00 Dørene åpner, kaffe/te serveres. Kom ikke for tidlig, dørene åpner ikke tidligere og du må vente ute, uansett vær

17.15 Undervisning i hvordan å gjennomføre Life Coaching

18.15 Hvordan sette et mål som er gjennomførbare (SMARTØF) i kombinasjon med Livshjul og tidslinje.

19.00 Pause/mat

19.15 Resten av kvelden brukes til å gjennomgå hvordan å jobbe systematisk med Life Coaching

ca 20.45 Vi rydder sammen. Alle rydder bort det de har brukt, inkl oppvask.


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene

NLP Weekendkurs 17-19 januar 2019

Life Coaching 

Lær alt du behøver av både teori og øvelser for å 

Life Coache både deg selv og andre

Agenda Lørdag:


10.00 Dørene åpner, kaffe/te serveres. Kom ikke for tidlig, dørene åpner ikke tidligere og du må vente ute, uansett vær

10.15-12.00 Deltagerne jobber med å Life Coache hverandre i grupper a to eller tre.

12.00-13.00 Lunsj

13.00-15.50 Deltagerne jobber med å Life Coache hverandre i grupper a to eller tre.

15.50 Vi rydder sammen. Alle rydder bort det de har brukt, inkl oppvask


Denne dagen er det Linn Alina Iversen som er til stede og hjelper til med oppgavene.


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene

Agenda Søndag:


11.00 Dørene åpner, kaffe/te serveres. Kom ikke for tidlig, dørene åpner ikke tidligere og du må vente ute, uansett vær

11.15  NLP Forutsetningene

11.45 Reframing og Chunking

13.00 Pause/mat

14.00 NØTTE modellen, SCORE modellen. Strategi, modellering og installering. 

15.30 Praktiske øvelser resten av dagen. Swish, Drop Through

16.50 Vi rydder sammen. Alle rydder bort det de har brukt, inkl oppvask


På dag 3 jobber vi med praktiske øvelser og en del teori for de som vil bruke det de lærer til å hjelpe andre enn seg selv. Du fortsetter å jobbe med dine egne prosesser, men samtidig vil du bli i stand til å hjelpe andre med å gjøre det samme. 

 

Hva er Life Coaching?


I Life Coaching får du lære alt du trenger for å hjelpe deg selv og andre til å leve et mer ressursfylt liv, gjennom å skape det livet du ønsker.


Mange mennesker lever som om livet bare skjer og at vi må henge med så godt vi kan. Noen ganger er det kanskje sant, men spesielt da er det viktig å ta styring over det vi kan påvirke, for å sørge for at livet til en hver tid er optimalt. 


Det gjør vi i Life Coaching gjennom bevisst kartlegging, planlegging og bruk av Coaching øvelser som hjelper den det gjelder til et bedre liv.


Dette er et kurs med høyt tempo som krever at du er god til å følge med, har energi og omstiller deg raskt. Det blir mye informasjon på kort tid og mange praktiske øvelser. Du vil ikke rekke å coache deg selv eller andre gjennom hele modellen, men vil få den undervist kombinert med mye praktisk trening. Etter kurset anbefales du å møtes med en av de andre kursdeltagerne, slik at dere kan lifecoache hverandre før dere lifecoacher andre. All undervisning filmes, slik at du kan repetere hjemme om du ønsker det.


Denne modulen får du SolstadAkademiets trinn for trinn program for Life Coaching, slik at du i fremtiden lett vil kunne coache deg selv og andre, som hobby eller profesjonelt. På kurset får du også et hefte fullt av coaching øvelser som du vil ha stor glede og nytte av.

Praktisk informasjon:


Dørene åpnes: Se dagsplan ovenfor. OBS! Vær ikke for tidlig ute, dørene åpner ikke før tiden og du må vente ute uansett vær. Vi starter alle dager med 15 min kaffe/te, så du rekker å lande i rommet uten å komme for tidlig.


Vi avslutter: Se dagsplan ovenfor. Om du må gå tidligere, gi beskjed til lærer i første pause, rydd og forlat lokalene i stillhet uten å forstyrre andre deltagere når du går.


Adresse: Skippergata 9, Oslo sentrum. OBS! På ringeklokka står det Moreno Huset.


Mat: De fleste velger å spise i kurslokaet, det er veldig koselig. Litt praktisk om mat: Vi har kjøleskap og micro i lokalet. Gjenglemt mat/drikke/bokser vil bli kastet. Du er ansvarlig for egen oppvask. Fredag har vi kun en veldig kort pause, ha derfor med enkel mat som det går raskt å spise.


Toaletter er i trappegangen


Klær: Ta gjerne på myke behagelige klær, det er tross alt helg :) Men det er lov å pynte seg også, av samme grunn :) 


Ta med: Notatbok og noe å skrive med. Dersom du er student ved skolen, trenger du permen som følger ditt studie.


Pris: 2.999,- Klikk på påmeldingsknappen ovenfor, den vil lede deg til påmeldingssiden, hvor du også finner betalinslink.


Påmelding: Fyll ut skjemaet nedenfor, den vil lede deg til påmeldingssiden, hvor du også finner betalinslink.


Gratis gave til alle som deltar :O)


Alle som deltar på dette weekendkurset mottar SolstadAkademiets hefte med NLP Øvelser. Her finner du alle øvelser du behøver for å forbedre eget og andres liv.


Undervisningen filmes, slik at du kan repetere hjemme.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3