Kveldskurs i Ayurveda

Torsdag 14. november 2019

Kl 16.15-21.00

Agenda for dagen:

16.15 Dørene åpner

16.30 Eurytmi med Kari

17.15 - Hva er Ayruveda

         - Livets Doshaer

         - De tre doshaene med test

18.00 Pause

18.30 Den Ayurvediske daglige rutine

19.00 Årshjulet og livssyklusene

20.00 Pause

20.10 - Trening og sex

           - De syv sykdomsstadier

           - Den hellige treenighet, kropp, sjel, ego

20.45 Vi rydder sammen. Alle rydder bort det de har brukt, inkl oppvask    

Gå tilbake til opprinnelsen


Da jeg først oppdaget Ayurveda ble jeg umiddelbart engasjert i filosofien. Fordi jeg opplevde å endelig lytte til fornuft. 


For meg er Ayurveda på mange måter sidestilt med sunt, norst folkevett. Ayurveda handler om hvordan kroppen vår er skapt for å leve og hvordan vi kan tilrettelegge for en sunn og frisk kropp, bare gjennom å være bevisst på hva som er naturlig for menneskekroppen.


Det er viktig å huske på at mennesket bare har levd i den industrialiserte verden i noen 100 år, mens mennskets opprinnelse går veldig mye lenger tilbake. Det er derfor viktig at vi tilrettelegger hverdagen i vår tid, til hvordan kroppene våre har levd i alle tider. 


For meg er det hva Ayurveda handler om og på denne kvelden får du en innføring i prinsippene

Praktisk informasjon:


Dørene åpnes: 16.15 OBS! Vær ikke for tidlig ute, dørene åpner ikke før tiden og du må vente ute uansett vær. Vi starter alle dager med 15 min kaffe/te, så du rekker å lande i rommet uten å komme for tidlig.


Vi avslutter: 21.00. Om du må gå tidligere, gi beskjed til lærer i første pause, rydd og forlat lokalene i stillhet uten å forstyrre andre deltagere når du går.


Adresse: Skippergata 9, Oslo sentrum. OBS! Det står Moreno Huset på ringeklokka


Mat: De fleste velger å spise i kurslokaet, det er veldig koselig. Litt praktisk om mat: Vi har kjøleskap og micro i lokalet. Gjenglemt mat/drikke/bokser vil bli kastet. Du er ansvarlig for egen oppvask.


Toaletter er i trappegangen


Klær: Ta på myke behagelige klær som du kan søle på


Ta med: Denne kvelden sitter vi på gulvet, vi har puter og pledd, men du kan ta med egen matte/saccosekk dersom du foretrekker. Om du av helsemessige grunner ikke kan sitte på gulvet, har vi bord og stoler.


Pris: 499,- Klikk på påmeldingsknappen ovenfor, den vil lede deg til påmeldingssiden, hvor du også finner betalinslink.


Påmelding: Klikk på påmeldingsknappen ovenfor, den vil lede deg til påmeldingssiden, hvor du også finner betalinslink.

Gratis gave til alle som deltar :O)


Til denne kvelden følger et kompendie som inneholder fagstoff fra et tidligere 5-dagers kurs. Det gjør at i tillegg til det du lærer på skolen, kan du fordype deg hjemme. Kvelden blir også filmet, slik at du kan repetere etterpå hvis du ønsker.


Jeg håper du kommer :) Hilsen Cecilie

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Copyright @ All Rights Reserved