Coach deg selv

-for deg som vil noe mer-

Dette kurset er ikke åpent for påmelding riktig ennå, da noen datoer må klargjøres. Kurset åpner for påmelding og oppstart ila oktober 2019. Følg med.

Coach deg selv er et kurs som går over ett år og er ment for deg som vil jobbe med deg selv og forbedre det livet du lever. På kurset får du lære å forløse det som er vondt i fortiden, bygge en bedre fremtid og skape harmoni og glede i nåtid. 


Coach deg selv har løpende opptak hele året, det betyr at du kan starte direkte etter påmelding. Klassen er vant til nye medlemmer, så du vil følge deg inkludert og få nye venner fra dag en. 


Kurset består av fire helgemoduler, to på høsten og to på våren, samt en torsdag hver måned i 11 måneder. Dette er altså et kurs for privatpersoner som bare vil lære til egen glede og det er ingen krav til din bakgrunn annet enn at du vil jobbe med deg selv. Alle lekser som deles ut på skolen er for deg frivillige og skal ikke innleveres, du gjør de i så fall bare for å glede deg selv.


Ønsker du å ta dette kurset for å jobbe som SelvutviklingsVeileder? Da kan du delta på en ekstra modul i å holde gruppekurs og jobbe med ankring, levere lekser etter hver modul og gå opp til eksamen ved endt studieforløp. Hva er en SelvutviklingsVeileder? En SelvutviklingsVeileder er en som ønsker å jobbe med å hjelpe mennesker på hobbybasis. Som SelvutviklingsVeileder kan du bruke det du lærer for å hjelpe andre. Dette er ikke en yrkesutdannelse som gir rett til opptak i NLH og yrkesforsikring, men du deltar på de samme moduler som skolens terapeuter og coacher, noe som kvalifiserer deg til å ta betalt for å hjelpe andre, men det er altså ikke en yrkesutdanning som gir yrkesforsikring eller innpass i Alternativreigsteret i Brønnøysund. 


Les nedenfor om kursets innhold. Du begynner direkte på første modul etter påmelding. For ordens skyld er modulene her presentert fra jan-des, men du begynner så snart du er påmeldt, uavhengig av hvilken måned du begynner, dette muliggjøres av at alle moduler er frittstående enheter og ikke bygger på hverandre.

Coachingens Grunnprinsipper

Velkomstgave

Så snart du har meldt deg på og startet delbetaling mottar du nettkurset Coachingens Grunnprinsippper. I dette kurset vil du få lære alt du behøver for å forstå deg selv og andre bedre. Denne modulen skal du ha som klasseromsmodul i august, men alle får den i nettversjon ved påmelding i tillegg.

April

Tren din intuisjon

og mestre den

Å være åpen for inntrykk krever trening, både i det å kunne ta omgivelsene inn over seg og det å ikke la seg overvelde av det. Denne kvelden får du undervisning i gode teknikker for begge deler, du får praktisk trening og muligheten til å dele opplevelser og erfaringer med andre. Dette er en ordentlig feelgoodkveld du vil ha nytte av.

August

Coachingens Grunnprinsipper og Terapeutiske Tidsreiser

00-00 januar På helgemodulen Coachingens Grunnprinsipper lærer du alt du trenger for å coache deg selv og skape endring i andre.

00. jan Kveldskurs Terapeutiske Tidsreiser. Denne kvelden forløser vi fra fortiden, oppgraderer nåtiden og skaper en fremtid du gleder deg til. Dette gjøres via praktiske øvelser som du siden kan repetere hjemme.

Desember

MålCoaching

Skap ditt drømmeliv

00-00 desember. På denne modulen får du lære mange nyttige coachingøvelser og du får en steg-for-steg plan for hvordan å målcoahe deg selv og andre. Det kan du bruke til å forbedre ditt eget liv, men også som en hobby hvor du kan hjelpe/kurse andre i hvordan de kan nå sine mål og skape det livet de drømmer om. Vi gjør mye praktisk arbeid i klasserommet.

Januar

Life Coaching og

The inner Game

00-00 januar På helgemodulen Life Coaching lærer du å bygge et nytt og bedre liv for deg selv. En fantastisk måte å starte det nye året på. Reinvent yourself! Du får lære all teori du behøver i tillegg til praktiske øvelser og oppgaver.

00. jan Kveldskurs. Lær viktigheten av hvordan du snakker til deg selv og hva andre sier til deg.

Mai

Ørelysbehandling og

ansiktsmassasje

Ørelysbehandling kan løse opp mye slik som øresus, dårlig luktesans, snorking, begrenset smakssans, noen hører tom bedre etter en slik behandling. Å bli kvitt mange av disse plangene vil også gi bedre søvn for deg og dine. En ørelysbehandling er rett og slett velvære! Også gjør vi samtaler, yoga, kort, krystaller og meditasjon :) 

September

Kunsterapi

Akvarell og foto

Kunstterapi er uvurderlig for deg som vil ha det godt. Det betyr ikke at du trenger å være flink til å male og tegne. Det vi er ute etter er velværet og det terapeutiske som kommer naturlig i den kreative transen. Det kommer like gjerne gjennom baking, naturopplevelser, snekring, strikking osv. I klasserommet gjør vi akvarell og foto, men vi snakker også om andre former for kunstterapi.

Inn i Sjelen 

Italia

Halv pris

00-00 september. Hvert år reiser vi til Italia for kurset Inn i Sjelen. Dette er et fire dagers kurs hvor du får være med på et dypdykk i deg selv. Vi gjør morgenyoa, meditasjoner, skriver dagbok, nyter stedets severdigheter samt god mat og hvile med undervisning som en rød tråd gjennom alt vi gjør. Dette er et dypdykk i deg selv som du alltid vil huske med glede. Som deltager på Coach deg selv får du delta til halv pris.

Februar

Yoga, pust, Tai-Chi

og Metamorfose

00-00 februar På helgemodulen Yoga, Pust, Mindfulnes og Tai-Chi deltar du på en skikkelig velværehelg med deg selv og dine indre prosesser i fokus. Dette er en helg som kan forandre deg.

00. jan Kveldskurs. Lær den terapeutiske teknikken Metamorfose, vi gjør også samtaleterapi i gruppe, trekker kort og bruker krystaller

Juni

Sesongbasert

tema

I juni lar vi temaet stå åpent. Det kan ofte være preget av sommeren som står for døren og noen ganger inviterer vi gjestesforelesere innen Gongbad, urtekunnskap, kosthold eller vi tar tak i et tema som preger samfunnet i den aktuelle perioden. Temaet for juni opplyses muntlig noen uker før undervisning. 

Oktober

Backs 

BlomsterMedisin

Kunstterapi er uvurderlig for deg som vil ha det godt. Det betyr ikke at du trenger å være flink til å male og tegne. Det vi er ute etter er velværet og det terapeutiske som kommer naturlig i den kreative transen. Det kommer like gjerne gjennom baking, naturopplevelser, snekring, strikking osv. I klasserommet gjør vi akvarell og foto, men vi snakker også om andre former for kunstterapi.

Praktisk 

Informasjon

Studiekontrakt

Datoer: Datoene for undervisning står i oversikten ovenfor. Du er selv ansvarlig for å notere deg datoene og møte opp rikitg dag. 

Fravær: Datoer du ikke kan delta kan du ta igjen neste studieår, dersom modulen/kurskvelden fortsatt er pensum, men vær oppmerksom på at pensum kan endres fra år til år og at du da risikerer å ikke få ta igjen den aktuelle modulen.

Refusjon av studieavgift: Det gis ingen refusjon av studieavgift ved fravær, men du får anlednign til å ta igjen aktuelt antall dager neste studieår.

Tider: 17.00-21 på kveldsundervisning

11-17 på lørdag og søndag. 

OBS! Den viktigste regelen ved skolen er at det ikke er lov å ankomme for tidlig, din lærer behøver tiden frem til oppstart til å forberede undervisningen. Du vil ikke bli sluppet inn i lokalene før åpningstid og må i så fall vente utendørs uansett vær. Alle dager starter med 15 min kaffe/te så du rekker fint å lande i rommet uten å komme for tidlig. Er du tidlig ute kan du isteden nyte hovedstaden og ved nedbør er det hyggelige ventesoner på Oslo S.

Sted: Skippergata 9, Oslo sentrum. Obs! Det står Moreno Huset på ringeklokka.

Pris: Dette kurset koster kr 899,- pr mnd. Du betaler kursavgiften i månedlige innbetalinger. Disse trekkes fra ditt kort automatisk via PayPal. Det er ditt ansvar å sørge for å ha penger på gjeldende kort, slik at dette kan gjennomføres, dersom det ikke er tilfellet, vil du etter to purringer miste din kursplass. Det gis ikke refusjon for moduler du allerede har deltatt på.

SelvutviklingsVeileder: Ønsker du å ta dette kurset for å jobbe som SelvutviklingsVeileder på hobbybasis? Se kolonnen til høyre.

Studiekontrakt: Dette er vår gjensidige studiekontrakt og når du melder deg på som kursdeltager bekrefter du samtidig at du har lest og godtatt betingelsene ovenfor. 


Mars

EFT

Emotional Freedom

00. jan Kveldskurset EFT lærer deg alt du behøver å kunne for å bruke EFT på deg selv og andre. EFT står for Emotional Freedom Techniques. Metoden går ut på å være en katalysator for endring gjennom berøring av akupunkturpunkter, sanseopplevelser og affirmasjoner. EFT kan brukes på alle temaer og er en veldig komplett metode.

Juli 

Lær deg noe nytt

selvvalgt prosjekt

I juli har vi ingen undervisning, men alle studenter oppfordres til å lære seg noe de alltid har hatt lyst til å bli flinkere til. Kanskje vil du lære et språk, lære å male eller studere en person du beundrer? Noen studenter har  lærer seg soneterapi, mens andre går Besseggen. Ila sommeren bes du dele med andre studenten hva du lærer og prosessen du har.

November

Ayurveda

Norsk Folkevett

Ayurveda er en indisk filosifi som har veldig mye til felles med det vi kaller Sunt Norsk Folkevett. Ayurveda handler om å huske på at vi har levd i den industrielle verden i kort tid og at vi i den fasen har glemt hvordan det er naturlig for kroppen vår å ha det. Ayurveda slik det undervises her lærer oss å ta tilbake det opprinelige og samtidig fungere i vår tid.

Selvutviklings-

Veileder

En hobbypraksis

Vil du ta dette kurset for å jobbe som SelvutviklingsVeileder på hobbybasis?


Da kan du velge å levere lekser etter hver gang du er på skolen og gå opp til eksamen når året er over.


En påbygning som SelvutviklingsVeileder koster kr 4.999,- og betales ved påmleding. Dersom du underveis i kurset bestemmer deg for å oppgradere fra kursdeltager til SelvutviklingsVeileder, er det mulig. Snakk da med din lærer, så ordner vi det. Du må da levere lekser for alle foregående moduler, i det perspektivet, kan det være lurt at du gjør lekser for hver modul helt fra start av egeninteresse og så leverer de, dersom du ønsker en oppgradering.


Du deltar da i tillegg til ovenstående moduler på coachenes septembermodul og må gå opp til skriftlig og praktisk eksamen, samt levere inn anbefaling fra treningskandidater. Du må altså vise at du har praktisert det du har lært ved å jobbe med treningskandidater innen feltene Life Coaching, EFT, MålCoaching, Ørelysbehandling, KunstTerapi og Gruppecoaching. Den praktiske eksamen gjennomføres hver høst da du i to dager jobber med klienter/studenter i skolens lokaler.


Dette er altså ikke en yrkesutdannelse, da den ikke gir andgang til NLH som i sin tur tilbyr yrkesforsikring og innmelding i Alternativregisteret i Brønnøysund.


Likevel er du fullt i stand til å ta betalt for å hjelpe andre innen det du lærer da undervisningen du deltar på også er en del av skolens terapeut/coach utdanning. Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Copyright @ All Rights Reserved