TERAPEUTISK BERØRING

3 DAGER KR 499,-

VELKOMMEN TIL VÅRT 

MEST POPULÆRE KURS

18-20 okt 2019

Dette kurset holdes kun en gang pr. år og har begrenset plass

Lærer på kurset: Grunnlegger Cecilie Hunvik


Dette er et nybegynnerkurs for deg som er nysgjerrig på Terapeutisk Berøring og det krever ingen forkunnskap, annet enn interesse for å hjelpe deg selv og andre.


Vi begynner helt fra bunnen av og forklarer alt fra hvordan du setter opp benken, til hvordan du jobber med hele mennesket, du får også lære litt coaching, samtaleteknikk og kundebehanding, slik at du er godt rustet til å ta imot treningskandidater etter kurset. Hvis vi får tid, leker vi t.o.m med litt krystaller og inspirasjonskort.


All behandling foregår med klienten liggende på benk med alle klærne på og vi setter av tid til at deltagerne jobber praktisk med hverandre på kurset, slik at du får utøve det du lærer med en gang.


Dette er et veldig morsomt og lærerikt kurs av høy kvalitet, hvor deltagerne opplever å bli godt kjent og knytter nyttige bånd og nyter å være sammen med mennesker med samme interesse.


Vil du lære om energien i oss og rundt oss, og hvordan vi kan bruke energi som et verktøy for å jobbe med Terapeutisk Berøring?  Da er dette kurset for deg.


Terapeutisk Berøring er en varsom og mild behandlingsform som gjør at kunden tør å gå dypt og klarer å forløse selv det fortrengte. Terapeutisk Berøring foregår med klienten liggende på en behagelig benk med klærne på under hele behandlingen. Behandlingen kan også gjennomføres på stol for klienter som ikke kan/vil ligge. Målsettingen med behandlingen er å hjelpe klienten å gi slipp på emosjonelle, fysiske og sjelelige vanskeligheter som begrenser klientens hverdag. Du får lære praktisk arbeid på benk, kundemottak, om kroppens energisystemer og strømmer, fysikk og mye, mye mer.


Terapeutisk Berøring er den mest varsomme formen for terapi og passer for alle som har opplevd vonde utfordringer i livet som de vil forløse, men også for alle som strever i nåtid med stress, dårlig søvn, begrenset pust, sorg, ensomhet, tristhet, selvtillitt, oppblåsthet, fordøyelse, muskel-/skjelett-/ledd-plager eller mangel på retning og glede.


I Terapeutisk Berøring ligger klienten behagelig på behandlingsbenk med alle klærne på. Terapeuten sin oppgave er å være til stede som samtale partner dersom klienten ønsker det, eller som et stille, betryggende nærvær, dersom klienten behøver stillhet og ro til egne, indre prosesser. Dette styrer gjerne seg selv.


Under behandlingen beveger terapeutens hender seg rolig over klientens muskulære system og leter etter hevelser og skjevheter som skyldes emosjonelle spenninger. Terapeuten leter også etter det vi kaller energiblokkeringer, som er områder i kroppen som vi på en måte stenger av via spenning og mangel på pust og oppmerksomhet, en litt diffus tilstand vi skaper gjennom muskelspenninger når livet går oss imot og som vi glemmer å korrigere når livet blir bedre.


Terapeutens oppgave er å finne disse blokkeringene og gjennom berøring og lett akupressur, kombinert med samtale, motivere kroppen til å gi slipp og slippe livet inn. Mange omtaler Terapeutisk Berøring som Healing, fordi de opplever å bli fri fra en rekke plager når kroppen gir slipp på det vonde og tillater livet å komme inn igjen. Dette er å se på som en hyggelig bi-effekt av terapien, som egentlig ikke er Healing, men at kundens kropp motiveres til å lege seg selv, litt som placebo egentlig :)


Vi har hatt mange healere på kurs hos oss, og det er helt lov å ta i bruk slike evner også på kurset, men det er viktig å være klar over at det ikke er en forutsetning for å jobbe med Terapeutisk Berøring. Terapeutisk Berøring er noe alle får til. På kurset får du lære det teoretiske og trene praktisk, mens vi jobber oss igjennom hele kroppen, du får også lære om klientbehandling, fysikk, samtaleteknikk og litt coaching.


La deg ikke lure av den lave prisen. Dette er et kurs av veldig høy kvalitet med mye faginnhold og praksis. Det krever at vi er strukturerte og at alle er i læremodus. Alt er veldig enkelt å lære, men det krever at alle er "på lag" og følger planen.


Hvorfor er et så billig kurs av så høy kvalitet lurer du kanskje. Det er fordi det er mitt absolutte favorittkurs og jeg synes dette er noe alle burde lære. Skolen har mange kurs og utdanninger til høye priser, men dette kurset har jeg lovt meg selv å alltid holde til en pris alle kan ha råd til, rett og slett fordi jeg vil at så mange som mulig skal få ta i bruk dette nyttige, varsomme, enkle terapeutiske verktøyet til hobbybruk eller i en eksisterende praksis.


Jeg håper du kommer :) OBS! På grunn av den lave prisen, er det lurt å melde deg på raskt, vi har begrenset plass på dette kurset. Vi ses :)


To studenter jobber med Terapeutisk Berøring i et av våre hyggelige behandlingsrom

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Sertifiseringsbilde

Glade studenter i klasserommet

Praktisk Informasjon:


Du finner påmeldingsskjema til kurset lenger ned på siden


Sted:

Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum

Dato: 18-20 oktober. 

Pris:

Kun kr 499,- for alle tre dagene :) Mange spør ofte hvorfor dette kurset er så rimelig, og skolens svar er: Det har det alltid vært og det skal det alltid være. Dette er grunnleggende informasjon som bør være tilgjengelig for alle som vil lære å praktisere på en god måte. Derfor har dette kurset en så hyggelig pris :)

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Dette kurset må betales i sin helhet ved påmelding og deltagelse er bindende når kursavgift er betalt. Kursavgiften tilbakebetales ikke dersom deltagere trekkes seg. Det skyldes at vi har et begrenset antall plasser på kurset og når kurset er fullt, sier vi nei til andre som vil med. Vi kan derfor ikke risikere at deltagere som har reservert en kursplass trekker seg, da dette er et kurs som kun dekker driftskostanden kurset koster skolen.

Tider:

Fredag: Undervisning gjennomføres mellom kl 16.15 og 20.45

Lørdag: 10-16.00

OBS! Vær så snill å ikke kom for tidlig. Dørene låses ikke opp før 16.15 og 10.00, ankommer du tidligere enn det, må du vente ute. De første 15 min har vi kaffe/te, så du rekker å lande i rommet og bruke toalettet selv om du ikke kommer før tiden. Dette er en absolutt regel ved skolen, den eneste regel vi har, ikke kom for tidlig, vær så snill. Tiden før oppstart behøver din lærer for å forberede dagen, vis hensyn og respekter dette.

Klientbehandlinger:

Du blir selvfølgelig ikke terapeut av å ta et 3 dagers kurs, men om du allerede er praktiserende terapeut eller coach, vil du etter kurset ha lært nok til å begynne å bruke metoden med klienter. Dersom du ikke har noen annen terapeutisk bakgrunn vil du etter kurset være rustet til å begynner å jobbe med treningskadidater som en hyggelig hobby som du kan tjene noen kroner på. Det er da viktig at du understreker for de det gjelder at du er en nybegynner under trening og at du ikke tar på deg krevende klienter før du har tatt mer utdanning og trening. Dette snakker vi om på kurset.

 

Fordypning i Terapeutisk Berøring/EnergiTerapi:

Kursdeltagere som ønsker å lære mer, kan med fordel delta på Selvutviklingsskolen der vi hver gang jobber med berøringsterapi og andre spennende temaer.

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre på siden.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3