LYKKELIV- ditt sommerprosjekt

I juli skal du selvfølgelig ikke ha klasseromsundervisning. Da skal du kose deg med sol, sommer og de du er glad i.


Hva kan vel da være bedre enn å få en video hver dag i 24 dager med tips til hvordan å få det bedre?


Alle videoene er på ca 15 minutter, slik at det skal være lett å følge opp. Hvert eneste video inneholder en øvelse/meditasjon/undervisning i hvordan å få det bedre. Det du lærer kan du enten bruke for å berike ditt eget liv, eller som verktøy i en profesjonell praksis.

Videoene i kurset kan være alt fra meditasjoner, massasje, coachingteknikker og praktiske oppgaver.


Lykkeliv er et variert og morsomt nettkurs for deg som vil skape positiv endring i egen hverag uten å gjøre noen store forandringer.


Lykke skal ikke være vanskelig eller krevende, det skal være noe du skaper gjennom velvære og ressursfylte tanker. Det skal være lett.


Ta en titt på videoen nedefor og få en smakebit av hva kurset inneolder.

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som er medlem "bare" for egen glede):


1. Bruk minst tre av teknikkene du lærer i kurset på en klient. Skriv en rapport om hva du gjorde og hvordan du opplevde det. Din klient(er) fyller ut tilbakemeldingsskjema som du sender inn sammen med besvarelsen. 


OBS! Leksen skal leveres senest 30 dager etter deltagelse på modulen.

Hva kan jeg bruke Lykkeliv til?


Lykkeliv kan du bruke til å heve kvaliteten på egen hverdag, du kan bruke det som inspirasjon til å lage ditt eget nettkurs eller du kan bruke teknikkene som et verdifullt tilskudd til din profesjonelle praksis. 


Det du lærer i Lykkeliv er enkle teknikker du kan gjøre "på farten" i eksisterende hverdag. Alle trenger noen "easy to do"/"on the go" verktøy, fordi livet liker å kaste ball med oss også når vi har det tavelt og ikke forventer det. 


Lykkeliv vil bli en av dine skatter som du tar med deg videre i livet. 


Nyt :) <3

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved