Fordi det handler om deg

Inn i sjelen 9-11 oktober i Oslo sentrum

Et dypdykk i den du har vært, den du er og den du vil være

Fordi du egentlig allerede vet, inni deg

Inn i sjelen er et kurs som skolen pleier å holde på spennende destinasjoner rundt om i Europa. Grunnet korona holdes kurset i Oslo i 2020. Selv om du bor i nærheten oppmuntres du til å overnatte på hotell i Oslo denne helgen, hvis du kan. Årsaken til det er at dette kurset handler om verdien av å reise bort, legge ditt daglige liv bak deg og fokusere helt på deg selv. Du får et bedre utbytte av prosessen når du kan gå inn i deg selv og "bare være". Og du, finn et hotell hvor du virkelig vil nyte å bo. Gi deg selv en gave denne helgen og invester i deg selv <3 Inn i sjelen er en kurs hvor vi normalt er utendørs hvis vi kan, så ta med deg yogamatte og klær etter vær, for vi vil være ute hvis vi kan.


Du vil bli oppfordret til å besøke steder som gir deg ro før/etter skolen, så selv om du velger å ikke bo i Oslo er det fint om du setter av hele dagen og kvelden til indre prosesser i Oslo, selv om du skal sove hjemme. På lørdag kveld går de som har lyst ut og spiser sammen på Lorry som ligger like ved skolen, på søndag spiser vi avslutningsmiddag på Theaterkafeen for de som ønsker å delta. For deltagelse på middagene må man melde seg på bindende 14 dager i forveien grunnet bordbestilling, her må tas forbehold om begrensninger grunnet korona. 


Inn i sjelen handler om at alle svar egentlig finnes inni deg, selv om du kanskje føler at de ikke gjør det. Inn i sjelen handler om å finne motet og motivasjonen til å skape det livet du virkelig ønsker deg, for hvorfor skal du leve noe annet enn det?


Ønsker du å ta dette kurset som nettkurs? Kurset vil bli lagt ut som nettkurs 26.10.20. Frem til da er det kun åpent for påmelding i klasserom.


Inn i sjelen er en investering i den du vil være og det du vil leve, resten av ditt liv <3

Agenda Fredag:


17.00 Velkommen

Jordingsmeditasjon, yoga og gongbad

Meditasjon: Hvor kommer jeg fra?

Dagbok: Hva er min hensikt og hvem har jeg vært til nå?

Tai-Chi

18.30 Pause

19.00 Undervisning

Meditasjon for trygghet og tilhørighet

Dagbok: Hva gjør meg trygg og hvor/med hvem hører jeg til?

Meditasjon for kjærlighet

Yoga

Meditasjon finn babypusten din

Dagbok: Hva vil jeg kvitte meg med, hva vil jeg dempe, hva har jeg noe av som jeg vil ha mer av og hva vil jeg ha som jeg ikke har i dag?

21.00 Vi avslutter 


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.


Viktig! Ankom ikke for tidlig, dørene åpner ikke før oppstart av hensyn til din lærers forberedelser. Du må vente ute, uansett vær dersom du møter opp tidligere enn oppstart, ankommer du byen tidlig anbefales en rusletur i Slottsparken eller en kaffe på Espresso House  som ligger rett i nærheten av skolen :)

Agenda Lørdag:


11.00 Velkommen.

Undervisning:

Yoga og gongbad

Meditasjon: Indre barn reise

Dagbok: 

- Hvem var du?

- Hvem er du?

- Hvem vil du være?

13.00 Pause

14.00 Undervisning:

Meditasjon:

Møt din indre veileder

Dagbok

Møt din energetiske familie

Dagbok

17.00 Vi avslutter


Viktig! Ankom ikke for tidlig, dørene åpner ikke før oppstart av hensyn til din lærers forberedelser. Du må vente ute, uansett vær dersom du møter opp tidligere enn oppstart, ankommer du byen tidlig anbefales en rusletur i Slottsparken eller en kaffe på Espresso House  som ligger rett i nærheten av skolen :)


Agenda Søndag:


11.00 Velkommen.

Undervisning:

Yoga og gongbad

Meditasjon:Et besøk i sjelens hage

Skriveoppgave

Meditasjon: Møt din høyere veileder og be om hjelp til veien videre

13.00 Pause

14.00

Dagbok:

- Hva vil jeg nå?

- Hvor går veien videre?

- Hva trenger jeg å gjøre?

Avslutningsmeditasjon, den kloke deg

Dagbok: Hva vil jeg bli husket for? Hvilken arv vil jeg etterlate?

Introduksjon av nettkurset "Min plan"

17.00 Vi avslutter


Viktig! Ankom ikke for tidlig, dørene åpner ikke før oppstart av hensyn til din lærers forberedelser. Du må vente ute, uansett vær dersom du møter opp tidligere enn 5 min før oppstart, ankommer du byen tidlig anbefales en rusletur i Slottsparken eller en kaffe på Espresso House  som ligger rett i nærheten av skolen :)


 

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som er medlem "bare" for egen glede):


Med ordet fritt skriver du en rapport om hva Inn i sjelen har gjort med deg og dine tanker om livet og fremtiden. Avslutt med å skrive om det er noen av øvelsene du kunne tenke deg å bruke med klienter og hvorfor. 


OBS! Leksen skal leveres senest 30 dager etter deltagelse på modulen.

Praktisk informasjon:

 

Dørene åpnes: Se dagsplan for ditt kurs/klasse. OBS! SolstadAkademiet har kun en regel: INGEN FORTIDLIGKOMMING! Dette av respekt for din lærer som behøver tiden til forberedelser. Ingen slippes inn i bygget før oppstart, uansett vær og gårdsplassen er ingen ventesone. Skolen ligger i Oslo sentrum som er rik på mer spennende ventesoner enn skolens område, vær så snill å bruke disse.

 

Vi avslutter: Se dagsplan for ditt kurs/klasse. Om du må gå tidligere, gi beskjed til lærer i første pause, rydd og forlat lokalene i stillhet uten å forstyrre andre deltagere når du går.

 

Adresse: Oscarsgate 46 B. OBS! Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra.

 

Mat: De fleste spiser i skolens lokaler, det er hyggelig og lager et godt miljø. Vi har ingen kjøkkenfaciliteter, det er derfor også nødvendig at du tar med enkel mat, evt bestikk og drikke. Grunnet korona serveres ikke vann/kaffe/te/snacs, vi har heller ingen kopper/glass, ta med en to-go-kopp med det du ønsker å drikke. Det finnes mange muligheter for kjøp av mat og drikke på Briskeby og området rundt slottsparken.

 

Toaletter finnes i lokalet.

 

Klær: Ta gjerne på myke behagelige klær, det er tross alt helg :) Men det er lov å pynte seg også, av samme grunn :) 

 

Ta med: Notatbok og noe å skrive med. Samt nettbrett/laptop/telefon slik at du har tilgang til det elektroniske kompendiet.

 

Pris: Medlemmer/studenter deltar uten ekstra kostnad. Er du ikke medlem/student, men vil delta på denne modulen er prisen 2.999,-. Kursavgiften betales i sin helhet ved påmelding for ikke-medlemmer. 

 

Påmelding: Du som ikke er medlem, melder deg på i skolens nettbutikk. Dersom kurset ikke finnes i nettbutikken, er det fullt. Du finner nettbutikken her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html

 

 

Til denne modulen er det ingen forberedelser i form av utsendt materiell. Nettstudenter har et annet pensum enn klasseromstudenter, de skal velge en bok fra en pensumliste og skrive en bokrapport. Hvilke bøker som står på pensumlisten blir skrevet i en mail til nettstudentene i god tid før modulen holdes i klasserommet. Nettstudenter oppmuntres til å delta på denne modulen i klasserommet dersom vi har plass i klasserommet, send i så fall en mail til skolen og spør om vi har plass til deg :)

Vil du delta på bare dette kurset uten å være medlem? Du melder deg på i skolens nettbutikk. Dersom du ikke finner kurset i nettbutikken, er det fullt eller stengt for påmelding. Du finner nettbutikken her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved