Fordi det handler om deg

Inn i sjelen - Bli med oss til Napoli i 2021

Et dypdykk i den du har vært, den du er og den du vil være

Fordi du egentlig allerede vet, inni deg

Inn i sjelen er et kurs som skolen pleier å holde på spennende destinasjoner rundt om i Europa. Kurset planlegges gjennomført i Napoli, Italia i 2021. Vi skal bo i en liten by utenfor Napoli og kommer til å gjøre dagsturer til både Pompeii og Napoli. Mesteparten av undervisningen holdes utendørs, så ta med deg klær til all slags vær, en yogamatte, en pute og et pledd.


Inn i sjelen handler om bli enda bedre kjent med en du er og den du vil være. Det hander om å bearbeide fortiden, nyte nåtiden og planlegge for fremtiden. Inn i sjelen er en helg du alltid vil huske.


Du kan lese om kursets innhold i dag-til-dag agendaen nedenfor. Legg i tillegg til at vi befinner oss i nydelige omgivelser med utsøkt natur, mat og historie.


Vil du lese mer om Pompeii kan du klikke her:

https://www.getyourguide.no/pompeii-l685/


Vil du lese mer om Napoli kan du klikke her: 

https://no.tripadvisor.com/Attractions-g187785-Activities-Naples_Province_of_Naples_Campania.html


På selve kurset har vi begrenset tid både i Napoli og Pompeii, men det er veldig vanlig at kursdeltagere ankommer noen dager tidligere eller reiser hjem noen dager senere for å gjøre reisen til en miniferie i tillegg til et kurs. 


Inn i sjelen handler om at alle svar egentlig finnes inni deg, selv om du kanskje føler at de ikke gjør det. Inn i sjelen handler om å finne motet og motivasjonen til å skape det livet du virkelig ønsker deg, for hvorfor skal du leve noe annet enn det?


Tidligere år har vi vært i Cremona, Verona og Firense og reisen har vært like vellykket hver gang. 


Ønsker du å ta dette kurset som nettkurs? Se i så fall kursets påmeldingsside, du kan kjøpe kurset som nettkurs der.


Inn i sjelen er en investering i den du vil være og det du vil leve, resten av ditt liv <3

Agenda Fredag:


17.00 Velkommen

Jordingsmeditasjon, yoga og gongbad

Meditasjon: Hvor kommer jeg fra?

Dagbok: Hva er min hensikt og hvem har jeg vært til nå?

Tai-Chi

18.30 Pause

19.00 Undervisning

Meditasjon for trygghet og tilhørighet

Dagbok: Hva gjør meg trygg og hvor/med hvem hører jeg til?

Meditasjon for kjærlighet

Yoga

Meditasjon finn babypusten din

Dagbok: Hva vil jeg kvitte meg med, hva vil jeg dempe, hva har jeg noe av som jeg vil ha mer av og hva vil jeg ha som jeg ikke har i dag?

21.00 Vi avslutter 


Viktig! Som forarbeid er det viktig at du tenker over livet ditt slik det var, slik det er og hvordan du vil at det skal være, slik at det går fortere å velge tema når du selv skal trene sammen med de andre studentene.


Viktig! Ankom ikke for tidlig, dørene åpner ikke før oppstart av hensyn til din lærers forberedelser. Du må vente ute, uansett vær dersom du møter opp tidligere enn oppstart, ankommer du byen tidlig anbefales en rusletur i Slottsparken eller en kaffe på Espresso House  som ligger rett i nærheten av skolen :)

Agenda Lørdag:


11.00 Velkommen.

Undervisning:

Yoga og gongbad

Meditasjon: Indre barn reise

Dagbok: 

- Hvem var du?

- Hvem er du?

- Hvem vil du være?

13.00 Pause

14.00 Undervisning:

Meditasjon:

Møt din indre veileder

Dagbok

Møt din energetiske familie

Dagbok

17.00 Vi avslutter


Viktig! Ankom ikke for tidlig, dørene åpner ikke før oppstart av hensyn til din lærers forberedelser. Du må vente ute, uansett vær dersom du møter opp tidligere enn oppstart, ankommer du byen tidlig anbefales en rusletur i Slottsparken eller en kaffe på Espresso House  som ligger rett i nærheten av skolen :)


Agenda Søndag:


11.00 Velkommen.

Undervisning:

Yoga og gongbad

Meditasjon:Et besøk i sjelens hage

Skriveoppgave

Meditasjon: Møt din høyere veileder og be om hjelp til veien videre

13.00 Pause

14.00

Dagbok:

- Hva vil jeg nå?

- Hvor går veien videre?

- Hva trenger jeg å gjøre?

Avslutningsmeditasjon, den kloke deg

Dagbok: Hva vil jeg bli husket for? Hvilken arv vil jeg etterlate?

Introduksjon av nettkurset "Min plan"

17.00 Vi avslutter


Viktig! Ankom ikke for tidlig, dørene åpner ikke før oppstart av hensyn til din lærers forberedelser. Du må vente ute, uansett vær dersom du møter opp tidligere enn 5 min før oppstart, ankommer du byen tidlig anbefales en rusletur i Slottsparken eller en kaffe på Espresso House  som ligger rett i nærheten av skolen :)


 

Lekse for studenter som skal ta eksamen (gjelder ikke deg som er medlem "bare" for egen glede):


Med ordet fritt skriver du en rapport om hva Inn i sjelen har gjort med deg og dine tanker om livet og fremtiden. Avslutt med å skrive om det er noen av øvelsene du kunne tenke deg å bruke med klienter og hvorfor. 


OBS! Leksen skal leveres senest 30 dager etter deltagelse på modulen.

Praktisk informasjon:

Alle deltagere, både studenter og de som kun deltar på dette kurset, må selv dekke alle kostnader ifm transport, reise, mat og severdigheter. Den enkelte deltager bestiller også selv hotell og fly, på den måten kan du selv velge hvem du vil fly med, når du vil fly og hvordan du vil bo. Når vi nærmer oss avreise vil det publiseres her på siden hviken adresse som er oppmøteplass hver dag, slik at du kan bestille et hotell som er i gangavstand fra oppmøteplassen om du foretrekker det.

 

Ankomst: Ankomst er fredag og oppstart er kl 17. Det er viktig at du da har hatt god tid til å sjekke inn og hvile litt etter reisen, kanskje også ta en liten matbit før oppstart, slik at du lett lander inn i kursets program. Det anbefales å ankomme en dag eller to før oppstart for de som har tid til det, da kan du utforske Italia litt på egenhånd før kurset.

 

Vi avslutter: Vi avlutter kl 17 på søndag og det er å anbefale at du venter til neste dag med avreise, da det blir sent å reise ut samme kveld. Du anbefales IKKE å gå litt tidligere for å rekke et fly. Hele prosessen med kurset får en forringet verdi om du må avslutte i hui og hast. Mange har tidligere valgt å reise noen dager senere for å bli noen dager ekstra for å nyte livet. 

 

Adresse: Napoli, Italia

 

Mat: Du velger selv hva og hvor du vil spise og dekker egen mat og drikke. Til lunsj og middag er det veldig hyggelig å spise sammen for de som har lyst til det. Alle deltagere er velkommen til å spise sammen med kursleder til lunsj og middag, så du vil ikke føle deg alene, selv om du reiser alene.

 

Klær: Ta med klær til all slags vær, sjekk værmeldingen før avreise, da all undervisning planlegges utendørs. Myke, behagelig klær er en fordel da vi gjør mye yoga og meditasjon, men ta gjerne med noe pent til kveldene.

 

Ta med: Notatbok og noe å skrive med. Samt nettbrett/laptop/telefon slik at du har tilgang til det elektroniske kompendiet. HUSK: yogamatte, pute, pledd og myke sokker.

 

Pris: Medlemmer/studenter deltar uten ekstra kostnad. Er du ikke medlem/student, men vil delta på denne modulen er prisen 2.999,-. Kursavgiften betales i sin helhet ved påmelding for ikke-medlemmer. Kursavgift og studentavgift dekker kun undervisningen, du betaler selv transport, hotell, mat og evt severdigheter.

 

Påmelding: Du som ikke er medlem, melder deg på i skolens nettbutikk. Dersom kurset ikke finnes i nettbutikken, er det fullt. Du finner nettbutikken her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html


Denne modulen holdes som regel i utlandet, av den grunn er deltagelse frivillig. Klasseromsstudenter som ikke har anledning til å reise, kan velge å ta denne modulen som nettmodul (uten reduksjon i kursavgift). I 2021 vil denne modulen bli holdt i en by nær Napoli og vi vil ta en dagstur til Pompeii. Deltagere må selv påkoste alle utgifter forbundet med reisen, inkl inngang til evt museer. I kursavgiften er kun deltagelse på undervisning dekket. All undervisning skjer utendørs og deltagere må ta med yogamatte, pute og pledd, en dagbok og en god penn. Myke, behagelige klær anbefales til denne modulen.


Til denne modulen er det ingen forberedelser i form av utsendt materiell. Denne modulen har heller ikke et kompendie, da all undervisning gis muntlig.


Nettstudenter oppmuntres til å delta på denne modulen i klasserommet dersom vi har plass i klasserommet, send i så fall en mail til skolen og spør om vi har plass til deg :)

Vil du delta på bare dette kurset uten å være medlem? Du melder deg på i skolens nettbutikk. Dersom du ikke finner kurset i nettbutikken, er det fullt eller stengt for påmelding. Du finner nettbutikken her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved