SOLSTADAKADEMIETS 

HELGEKURS

SolstadAkademiet er ditt personlige treningsstudio for hjerne, kropp og sjel.

Hit kan du komme for å ta utdanning for å jobbe med å hjelpe andre, eller du kan komme "bare" som en investering i deg selv og eget liv. Les hvordan medlemskap fungerer nederst på denne siden.


Her kan du lese om alle de lærerike, spennende helgemodulene medlemmer/studenter kan delta på, for å lese mer om hver enkelt modul, kliker du bare på kursknappen. For å lese om studiene skolen tilbyr innen coaching og terapi, velg studier i hovedmenyen ovenfor:

Kurs 010820

Coachingens Grunnprinsipper

14-16 august 2020

Lær grunnprinsippene i hvordan å hjelpe deg selv og andre. Du får også lære hvordan å ta godt vare på klienter om du skal jobbe profesjonelt.

Kurs 020820

Coaching i praksis

28-30 august 2020

Her får du lære enkle, kraftfulle coachingteknikker som skaper store endringer raskt, både i ditt eget liv og når du bruker de på venner eller klienter profesjonelt.

Kurs 010920

Inn i Sjelen

11-13 september 2020

Denne helgen gjør du et dypdykk i deg selv, din fortid, nåtid og fremtid. Inn i sjelen er et kurs som vil bevege deg for alltid. Du vil være glad du var med :)

Kurs 011020

Coachende Kommunikasjon

Kurs 021020

Terapeutisk Berøring

Kurs 011120

HypnoTerapeutisk Grunnkurs

9-11 oktober 2020

Lær å bli god på kommunikasjon for å oppnå bedre resultater privat, på jobb og i din praksis som terapeut og coach gjennom kunnskap og forståelse.

23-25 oktober 2020

Noen ganger setter emosjonell og psykisk smerte seg i kroppen. Terapeutisk berøring er å finne og berolige disse for å forløse de.

6-8 november 2020

Hypnose er en av de mest varsomme og effektive terapimetodene og når du kan det, er det enkelt. Her får du lære alle grunnprinsipper for å komme i gang. 

Kurs 011220

MålCoaching

Kurs 010121

FeelgoodWeekend

Kurs 020221

Life Coaching og Gruppeterapi

4-6 desember 2020

23-25 januar 2021

Velkommen til en vidunderlig feelgoodweekend hvor du får lære yoga, meditasjon, Tai-Chi og indre veiledning av deg selv

5-7 februar 2021

Å få livet til å fungere er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du SolstadAkademiets trinn-for-trinn oppskrift.

Denne modulen får du en enkel oppskrift på å gjennomføre målcoaching på deg selv og andre over 10 timer, du får også lære mange verdifulle øvelser.

010521

Kunstterapi og EFT

1-2 mai 2021

Gjør deg klar for en lærerik og morsom helg. EFT er terapiteknikken som kan brukes på alt og kunstterapi er både morsomt, legende og gir mestringsfølelse.

020521

Terapeutisk Massasje

28-30 mai 2021

Når vi har det vanskelig spenner vi musklene, derfor er massasje en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. Denne helgen lærer du en full kropps massasje.

010621

EnergiTerapi

12-13 juni 2021

Kan du kjenne energi i et rom eller i egen/andres kropp? Da er dette kurset for deg. Dette er et nybegynnerkurs hvor du lærer grunnteknikker.

Kurs 020621

Hypnoterapeutisk Fordypning

25-27 juni 2021

Lær hypnose for profesjonelle. Du lærer hypnose for røykeslutt, vektreduksjon, selvtillit, traumer og før/under/etter svangerskap m.m. 

Kurs 010721

Lykkeliv

Nettkurs i Juli

juli kan du ta med deg skolen på ferie. Hver dag i tre uker mottar du en film på ca 15 minutter med en teknikk, meditasjon o.l. God sommer  :)

010821

Ayurveda og Bachs blomstermedisin

21-22 august 2021

Ayurveda betyr livets vitenskap og Bachs Blomstermedisin er essenser du blander i terapeutisk hensikt, dette er en lærerik helg.

Kurs 010921

Bedrifts Coaching del 1

3-5 september 2021

Vil du jobbe med coaching i bedrifter, coache det lokale håndballaget eller bli rå på familiecoaching? Da trenger du denne helgen, her er masse læring og trening.

Kurs 021021

Terapeutiske Teknikker

15-17 oktober 2021

Denne helgen får du lære ørelysbehandling, spamassasje av hode, hender og føtter, metamorfose, kognitiv terapi og intro til fotsoneterapi.

Kurs 020921

Tren din intuisjon

17-19 september 2021

Er du en sånn som av og til bare "vet" og som kan kjenne et pust fra en annen tid eller en du ikke kan se? Dette er et nybegynnerkurs for deg som har det slik.

Kurs 011121

Bedrifts Coaching del 2

12-14 november 2021

Denne modulen lærer du teamcoaching og coaching av toppledere. Dette er et kurs for deg som vil jobbe med coaching i bedrifter og organinsasjoner.

Kurs 011021

Familie Coaching

1-3 oktober 2021

Denne helgen får du lære et trygt rammeverkt for å hjelpe familier og par tilbake til en god hverdag eller par som skal skilles til å skilles som venner.

Familiekonstellasjoner og kogitiv terapi

26-28 Desember 2021

Lær å jobbe med familierelasjoner på en annerledes og praktisk måte og få innføring i kognitiv terapi som et verdifullt tilskudd.

Slik fungerer ditt medlemsskap hos SolstadAkademiet:


Når du har meldt deg inn, har du tilgang til å delta på all undervisning som tilbys fra SolstadAkademiet, enten du velger å delta som klasseromsstudent eller nettstudent. Du har full kontroll på din egen prosess og kan være medlem så lenge du selv ønsker. 


Om du kommer for å jobbe med å bedre ditt eget liv, er alt av lekser og ekstra arbeid frivillig. Om du kommer for å ta en utdanning innen terapi/coaching og skal ta eksamen, er lekser og arbeid med treningskandidater obligatorisk. 


Ingen behøver å ta eksamen hos SolstadAkademiet, men om du vil ta eksamen for å arbeide profesjonelt med mennesker, bestemmer du selv hvilke eksamener du evt melder deg opp til, du kan velge mellom NLP Coach, HypnoTerapeut, HelhetsTerapeut, EnergiTerapeut, SelvutviklingsVeileder og SolstadTerapeut. Eksamensavgiften varierer for de forskjellige titlene, se respektive sider for pensum, lekser og eksamen. 


Du kan studere helt i eget tempo, du er medlem så lenge du ønsker. 


Enklere blir det ikke.


Ovenfor ser du skolens totale pensum. La deg ikke overvelde av det, dette er hva du som medlem kan delta på, du velger selv hvor mye du er på skolen, vil du ta dette rolig, blir du bare med på det som fenger mest og kan bruke flere år om du vil, vil du ta alt med en gang, kan du være med på alt i første runde. Skolens årshjul er på 18 måneder, så er du ivrig, kan du fullføre alle skolens utdannelser på 18 måneder om du vil, men altså bare hvis du vil :) 


Akkurat som på treningsstudio, kan du melde deg inn og starte opp når som helst i løpet av året. Ønsker du bare å delta på en eller noen få av skolens moduler? Da kan du betale kr 2.999,- pr modul, du kan kjøpe deltagelse på enkeltmoduler i skolens nettbutikk, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html


Før du melder deg inn trenger du å lese medlemskontrakt og praktisk informasjon, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/ny-hjemside/praktisk-informasjon-og-studiekontrakt.html

Kurs 010321

SOAR modellen

6-7 Mars 2021

SOAR modellen er den mest komplette coaching modellen som finnes. Når du bare kan denne modellen kan du hjelpe med hvem som helst med hva som helst.

Kurs 020321

Terapeutiske Tidsreiser

19-21 mars 2021

Via hypnose kan du reise fremover, bakover og sidelengs i tid, du kan reise til tider du ikke lever i og verdner du ikke vet om, sinnet ditt er ubegrenset.

Kurs 010421

Meta Programmer

16-18 april 2021

Hvorfor er du som du er og andre som de er og kan mennesker egentlig forandre seg? Ja, det kan de og du får lære hvordan å gjøre det denne helgen.

Nedenfor ser kan se de studiene du har tilgang til som student ved skolen:


HelhetsTerapeut velg

Klasserom eller 

Nettundervisning

HypnoTerapeut 

Lær hypnose, EFT, 

selvutvikling m.m

Selvutviklings-

Veileder

Ettårig utdannelse

NLP Coaching 

For profesjonelle og personlig interesserte

Energi Terapeut

Lær berøingsterapi, massasje, meditasjon m.m

SolstadTerapeut

komplett utdannelse som

terapeut og NLP Coach

10-ÅRS JUBILEUM FOR 

UTDANNING OG KURS FRA SOLSTADAKADEMIET


I ti år har SolstadAkademiet tilbydt utdanning og kurs til profesjonelle og personlig interesserte. Et ti-års perspektiv sier mye om kvaliteten ved skolen og at det finnes marked der ute både for terapeuter og coacher, enten man vil opprete egen praksis, bruke lærdommen i inneværende jobb eller man vil lære bare for egen glede.


SolstadAkademiet tilbyr klasseromsundervisning, nettundervisning, kurs og weekendresiser. De tre yrkesutdannelsene NLP Coach, SolstadTerapeut og Hypnoterapeut er godkjent av NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere). Det innebærer at du får en sterk forening i ryggen etter fullført utdanning, yrkesforsikring og mulighet til å registere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund. Skolens NLP utdanning tilbys i samarbeid med The Society of NLP og Richard Bandler i USA.


La oss gå sammen


- Tigergutt? sa Ole Brumm.

- Ja? sa Tigergutt

- Ingenting, sa Brumm, "Jeg ville bare vite at du var der"


la oss være der for hverandre


Det er ikke alltid vi har så mye tid. Likevel trenger alle noen. Å føle seg ensom og alene er noe av det vondeste et menneske kan oppleve. I den hverdag vi lever i, opplever mange mennesker at de er alene, til og med når de er sammen med andre.


Hvorfor er det slik? Det skyldes ikke bare tidsklemma eller andre ting som kommer i veien. Det skyldes ofte at vi er redd for å dele vårt indre, for å være ærlige og for å være sårbare. Det skyldes også ofte at de vi deler med, ikke er kompetente til å ta oss i mot, til å møte oss slik vi trenger å bli møtt, eller gi oss hjelp som faktisk hjelper.


Derfor er det at alle trenger en coach eller terapeut. En profesjonell, objektiv person som kan være til stede i livet ditt over tid. Lytte til deg, backe deg opp og hjelpe deg til å se ditt potensiale og muligheten og læringen i en hver opplevelse. Slik at du kan leve et rikere, lykkeligere og mer bærekraftiv liv. Ingen av oss kommer til verden med oppskriften i hånden, tvert i mot bli veien  til mens vi går. Å ha en terapeut eller coach med seg på veien, burde være en selvfølge, for alle, det gjør deg smartere, roligere, stødigere og gladere. Slik at du kan være til stede i eget liv, nå dine mål og glede deg over samvær med dine nære og kjære. For det er vel det livet handler om?


Kom og lær hos oss :)


Vi vil lære deg alt du behøver å vite, enten du vil har hjelp til selv til selvhjelp, hjelpe dine nære og kjære på hobbybasis, eller om du vil jobbe profesjonelt med å hjelpe mennesker.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet til lavest mulig pris. Dette gjøres fordi grunnlegger Cecilie Hunvik brenner for å formidle kunnskap som alle trenger og at den derfor må gjøres tilgjengelig for alle gjennom brukervennlighet som nettkurs, helgekurs, kveldskurs og dagtidsundervisning til priser alle kan ha råd til. Dette løses ved å holde kostnadene nede, gjennom effektive rutiner, smart timeplan og gode avtaler med samarbeidspartnere.

Skolen vil hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv og utdanne mennesker som vil hjepe andre. På SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.

To av eksamnene hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning skal kvalifisere til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


Alle som vil studere hos SolstadAkademeit for egen interesse, hobby eller for faglig påfyll, vil oppleve å føle seg like inkludert som de som kommer for yrkesutdannelse.


SolstadAkademiet tar vare på mennesker


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter: 


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave

Jeg grunnla SolstadAkademiet for over 10 år siden. Jeg har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Jeg er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Jeg er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Jeg har studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Jeg har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Jeg startet min yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor jeg lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Jeg er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for meg selv og andre. Noe av det viktigste i mitt liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre meg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at jeg deler mye fra min praksis og personlige liv når jeg underviser, og på den måten klarer jeg å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Cecilie Hunvik

NLP Coaching Trainer og HelhetsTerapeut


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved