Undervisningsplan 2020

Skjemaet nedenfor viser undervisnignsplan for alle studier 2020. Ved endringer vil den revideres fortløpende. Du kan klikke på pilen i øvre, høyre hjørne for å laste den ned til egen maskin.


OBS! Grunnet Korona erstattes Tren din intuisjon og Terapeutisk Berøring med nettmodulene HypnoTeapeutisk Grunnkurs i november og HypnoTerapeutisk Fordypning i desember. Tren din intuisjon holdes isteden 22-24 januar og Terapeutisk Berøring holdes 11-13 juni. For de som tar nettmodul i november og desember blir det satt opp kompensasjonsmodul til avvikende tider, disser er som følger:

HypnoTerapeutisk Grunnkurs 22-24 jan med følgende tider:

Fredag 10-16

Lørdag 17-21

Søndag 17-21

Det er et krav at alle som deltar på kompensasjonsmodulene har tatt nettkurset, slik at vi får mest mulig tid til øvelser i klasserommet. 

OBS! Dersom Oslo fortsatt er stengt i januar vil Målcoaching holdes som nettkurs i januar istedenfor Tren din Intuisjon som da blir flyttet til Februar, kompensasjonsmodulen vil da også bli flyttet til februar, eller første mulige helg, avhengig av situasjonen. Alle skal få alle klasseromsmoduler de behøver, men vi kan måtte gjøre endringer dersom uforutsette hindre grunnet korona inntreffer.


HypnoTerapeutisk Fordypning 11-13 juni med følgende tider:

Fredag 10-16

Lørdag 17-21

Søndag 17-21

Det er et krav at alle som deltar på kompensasjonsmodulene har tatt nettkurset, slik at vi får mest mulig tid til øvelser i klasserommet. 

La oss gå sammen


- Tigergutt? sa Ole Brumm.

- Ja? sa Tigergutt

- Ingenting, sa Brumm, "Jeg ville bare vite at du var der"


la oss være der for hverandre


Det er ikke alltid vi har så mye tid. Likevel trenger alle noen. Å føle seg ensom og alene er noe av det vondeste et menneske kan oppleve. I den hverdag vi lever i, opplever mange mennesker at de er alene, til og med når de er sammen med andre.


Hvorfor er det slik? Det skyldes ikke bare tidsklemma eller andre ting som kommer i veien. Det skyldes ofte at vi er redd for å dele vårt indre, for å være ærlige og for å være sårbare. Det skyldes også ofte at de vi deler med, ikke er kompetente til å ta oss i mot, til å møte oss slik vi trenger å bli møtt, eller gi oss hjelp som faktisk hjelper.


Derfor er det at alle trenger en coach eller terapeut. En profesjonell, objektiv person som kan være til stede i livet ditt over tid. Lytte til deg, backe deg opp og hjelpe deg til å se ditt potensiale og muligheten og læringen i en hver opplevelse. Slik at du kan leve et rikere, lykkeligere og mer bærekraftiv liv. Ingen av oss kommer til verden med oppskriften i hånden og veien blir til mens vi går. Å ha en terapeut eller coach med seg på veien, burde være en selvfølge, for alle, det gjør deg smartere, roligere, stødigere og gladere. Slik at du kan være til stede i eget liv, nå dine mål og glede deg over samvær med dine nære og kjære. For det er vel det livet handler om?


Kom og lær hos oss :)


Vi vil lære deg alt du behøver å vite, enten du vil har hjelp til selv til selvhjelp, hjelpe dine nære og kjære på hobbybasis, eller om du vil jobbe profesjonelt med å hjelpe mennesker.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave