Medlemskontrakt og praktisk informasjon


Det er viktig at du setter deg inn i medlemskontrakten i kolonnen til høyre før innmelding.


I kolonnen til venstre står litt mer utfyllende informasjon for deg som kanskje har ytterligere spørsmål om hvordan alt fungerer

og har litt mer tid til å bruke på denne siden.  


Dersom du lurer på noe som du ikke finner her er du hjertelig velkommen til å ringe 41447471 eller sende en mail til: 

cecilie.hunvik@solstadakademiet.noSlik fungerer ditt medlemsskap hos SolstadAkademiet:


Når du har meldt deg inn, har du tilgang til å delta på all undervisning som tilbys fra SolstadAkademiet, enten du velger å delta som klasseromsstudent eller nettstudent. Du har full kontroll på din egen prosess og kan være medlem så lenge du selv ønsker. 


Om du kommer for å jobbe med å bedre ditt eget liv, er alt av lekser og ekstra arbeid frivillig. Om du kommer for å ta en utdanning og skal ta eksamen, er lekser og arbeid med treningskandidater obligatorisk. 


Ingen behøver å ta eksamen hos SolstadAkademiet, men om du vil ta eksamen for å arbeide profesjonelt med mennesker, bestemmer du selv hvilke eksamener du evt melder deg opp til, du kan velge mellom HelhetsTerapeut, NLP Coach, HypnoTerapeut, EnergiTerapeut, SelvutviklingsVeileder og SolstadTerapeut. Eksamensavgiften varierer for de forskjellige titlene, se respektive sider for pensum, lekser og eksamen. 


For å bli medlem, må du betale en innmeldingsavgift på kr 1.499,- den sikrer deg en studieplass ved skolen. Som medlem kan du studere helt i eget tempo, du er medlem så lenge du ønsker. Medlemsavgiften er pr 01.06.20 kr 1.499,- pr måned. Du kan når som helst melde deg ut, utmelding gjøres med 30 dagers oppsigelse som starter den siste dagen i utmeldingsmåneden.


Enklere blir det ikke.


Skolen har et veldig spennende pensum som gir både dypdre og bredde. La deg ikke overvelde av det store tilbudet, dette er hva du som medlem kan delta på, men du må selvfølgelig ikke delta på alt, du velger selv hvor mye du er på skolen, vil du ta dette rolig, blir du bare med på det som fenger mest og kan bruke flere år om du vil, vil du ta alt med en gang, kan du være med på alt i første runde. Skolens årshjul er på ca 18 måneder, så er du ivrig, kan du fullføre alle skolens utdannelser på 18 måneder om du vil, men altså bare hvis du vil :) 


Akkurat som på treningsstudio, kan du melde deg inn og starte opp når som helst i løpet av året.


Ønsker du bare å delta på en eller noen få av skolens moduler? Da kan du betale kr 2.999,- pr modul, du kan enkelt kjøpe de moduler du vi delta på i skolens nettbutikk. Til noen moduler har vi earlybird rabatt til de første som melder seg på, følg derfor godt med på mailer fra skolen, dersom dette er aktuelt for deg. 

Slik ser skoledagen ut:


Mandagen før hver modul, mottar du alt studiemateriell på mail. Studiemateriellet inneholder videoundervisning og textbook/workbook, samt lekse. Dette gjelder både klasseromsstudenter og nettstudenter. OBS! Er du nettstudent kommer ditt materiell fredagen ETTER klasseromsmodulen, men fordi enkelte nettstudenter deltar i klasserom mottar alle nettstudenter klasseromsmateriellet i tillegg til materiell for nettstudenter, dette gjelder også vice-versa, klasseromsstudenter mottar alle nettmoduler fredagen etter undervisning, slik at de kan repetere. Av hensyn til miljøet skriver skolen ikke ut kompendiene til studentene, ønsker du å ha kompendiet på papir, skriver du ut det selv før du kommer til skolen. Men du klarer deg helt fint med en notatbok på skolen, da du har tilgang til textbook/workbook via din telefon/nettbrett/laptop. 


En skoledag ser omtrent slik ut (tidene kan variere fra eksemplet):


11.00 - Ankomst og velkommen

11.10 - Undervisning starter, om det er tid gjør vi også yoga og meditasjon

11.30 - Undervisning

13.00 - Pause 

14.00 - Undervisning og praktiske øvelser, en kort pause ved anledning

17.00 - Vi avslutter


Dette er lærerike feelgood dager hvor du vil få jobbe masse med deg selv og dine medstudenter. Din tid på SolstadAkademiet vil forbedre ditt liv for alltid og er den beste investeringen du kan gjøre i deg selv. 


Av hensyn til korona serveres ingen kaffe/te/kjeks osv. De fleste velger å spise matpakke i klasserommet, men vi har altså ingen kjøkkenfaciliteter, så du må i så fall ta med deg noe enkelt å spise, samt bestikk og ta med deg kaffe/te/drikke i en to-go kopp. For deg som vil ut og spise har du mange muligheter på Briskeby og området rundt slottsparken.


Skolen har hånddesinfeksjon i lokalene, men ta gjerne med en egen som du har lett tilgjengelig og bruk gjerne munnbind om du ønsker. Når været tillater det, har vi utendørsundervisning i slottsparken, ta derfor alltid med en yogamatte el å sitte på, solkrem, solbriller, pollenmedisiner ved behov og klær etter vær :) Skolen ligger i gangavstand til slottsparken slik at vi har tilgang på toaletter gjennom hele skoledagen, men det er et stykke å gå, så velg gode sko. 


Praktisk informasjon:


Sted: Briskebyklinikken, Oscarsgate 46 B (to kvartaler bak slottet), Oslo sentrum


Tider: Se ovenfor


Lærer: Cecilie Hunvik er hovedlærer, men ved sykdom eller store klasser kommer også Linn Iversen som har lang fartstid ved skolen. Andre lærere kan tilkomme ved behov.


Personlig trener; akkurat som på treningsstudio, kan du bestille en PT time med din lærer. De personlige timene kan du bruke til å be om hjelp og veiledning med ditt studie eller til å jobbe med personlige utfordringer. En PT time koster kr 499,- og heter Studentoppfølgning, du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net/Eksamensavgift:

LifeCoach 1.999,-

HypnoTerapeut 0,-

HelhetsTerapeut 0,-

EnergiTerapeut 0,-

SelvutviklingsVeileder 0,-

SolstadTerapeut 0,-

NLP Practitioner: 4.999,-

NLP Master Practitioner: 4.999,-

NLP Coach: 4.999,-

I tillegg til evt eksamensavgift tilkommer oppmøte til personlig eksamen som er 1.999,- for alle eksamener. LifeCoacher betaler oppmøte x 2, da de skal opp til eksamen både som HypnoTerapeut og som LifeCoach, disse to kan planlegges samme dato eller på ut ulike datoer avhengig av hva studenten ønsker. 


Totalpris for utdanning ved raskeste gjennomføringsmodell: Studenter som får sin utdanning dekket av NAV, arbeidsgiver, organisasjon eller som bare vil bli ferdig med det økonomiske før oppstart, får gjerne en faktura på totalbeløpet tilsendt før oppstart. Ta i så fall kontakt via mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Life Coach

Innmelding: 1499,-

18 måneders medlemskap: a 1.499,- = 23.282,-

Eksamensavgift: 1999,-

Oppmøte eksamen: 1999,- x 2 = 3.998,- LifeCoaher må gå opp til eksamen både som LifeCoach og som HypnoTerapeut, derav dobbel oppmøtavgift. Disse to kan gjennomføres rett etter hverandre eller på forskjellige tider etter dine ønsker.

Totalpris: 30.778,-


HelhetsTerapeut

Innmelding: 1499,-

18 måneders medlemskap: a 1.499,- = 23.382,-

Eksamensavgift: 0,-

Oppmøte eksamen: 1999,-

Totalpris: 26.780,-


HypnoTerapeut:

Innmelding: 1499,-

18 måneders medlemskap: a 1.499,- = 23.282,-

Eksamensavgift: 0,-

Oppmøte eksamen: 1999,-

Totalpris: 26.780,-


EnergiTerapeut:

Innmelding: 1499,-

18 måneders medlemskap: a 1.499,- = 23.282,-

Eksamensavgift: 0,-

Oppmøte eksamen: 1.999,-

Totalpris: 26.780,- 


SelvutviklingsVeileder:

Innmelding: 1499,-

12 måneders medlemskap: a 1.499,- = 17.998,-

Eksamensavgift: 0,-

Oppmøte eksamen: 1.999,-

Totalpris: 21.486,- 


SolstadTerapeut:

SolstadTerapeut er en "ærestittel" for alle som har bestått alle av følgende eksamener NLP Coach, HelhetsTerapeut og HypnoTerapeut. Studenter som ønsker denne tittelen får den tildelt uten ekstra kostnad ved å sende kopi av sine sertifikater på mail til skolen.


NLP Practitioner:

Innmelding: 4.999,-

6 måneders medlemskap a 1.499,- = 8994,-

Eksamensavgift: 4.999,-

Oppmøte eksamen: 998,-

Totalpris: 19.990,-


NLP Master Practitioner:

Påmelding: 4.999,-

6 måneders medlemskap a 1.499,- = 8994,-

Eksamensavgift: 4.999,-

Oppmøte eksamen: 998,-

Totalpris: 19.990,-


NLP Coach:

Påmelding: 4.999,-

6 måneders medlemskap a 1.499,- = 8994,-

Eksamensavgift: 4.999,-

Oppmøte eksamen: 998,-

Totalpris: 19.990,-


Total pakkepris for 3 semestere for å oppnå tittelen NLP Coach er 59.970,-. Utdanningen tar ca 18 måneder ved raskeste gjennomføringsmodell. 


I tillegg til prisene ovenfor tilkommer reisekostnader for de som velger å ta Inn i Sjelen i Italia etter korona. I 2020 holdes Inn i Sjelen i Oslo.


Innmelding: Du melder deg enkelt på i vår nettbutikk, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html


Utmelding: 

Du kan når som helst melde deg ut av SolstadAkademiet med 30 dagers oppsigelsesfrist fra den siste dato inneværende måned. Når utmelding er registrert og siste innbetaling mottatt, vil faktureringen opphøre.


NAV/Betaling fra arbeidgiver/Forening/Betale selv ved oppstart:

Skolen har hver eneste sesong studenter som får sitt studie betalt av NAV/arbeidsgiver, annen institusjon/forening eller som ønsker å gjøre det enkelt ved å betale for et helt studieforløp ved innmelding. Det legger skolen selvfølgelig til rette for. Du kan se pakkepriser og fremgangsmåte ovenfor.


Skal NAV/arbeidsgiver/organinsasjon betale studiet?

Den prosessen starter som regel med at du presenterer et skriftlig studietilbud til den som skal betale. SolstadAkademiet har hvert år studenter i en slik situasjon og leverer raskt det du trenger for å komme i gang med søkeprosessen. Ta i så fall kontakt pr telefon til: 41447471 eller send en mail til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Gjennomføring av eksamen:

Når du har gjennomført de nødvendige moduler (se respektive studie) og gjort alt nødvendig hjemmearbeid inkludert praktisk arbeid med treningsklienter, kan du melde deg opp til eksamen. Dette kan gjøres allerede siste modul og må gjøres senest 6 måneder etter din siste modul/utmelding. Du trenger ikke være medlem helt frem til eksamen dersom du har fullført ditt studie, du kan altså hvis du vil melde deg ut og så vente 6 måneder før du melder deg opp til eksamen, dersom du ønsker det.


Eksamen er en kombinasjon av at du sender inn alt hjemmearbeid fra ditt studie som ett samlet kompendie med linker til evt filmer i tilleg til at det gjennomføres en personlig case eksamen hos din lærer i Lillestrøm, gjelder også nettstudenter.


Personlig eksamen gjennomføres som 2 studieveildningstimer. På eksamen skal du gjøre praktisk arbeid i form av en case med din lærer og evt med medstudent/treningsklient, du vil også bli bedt om å svare på spm fra pensum eller vise utvalgte øvelser.


Dersom du melder deg opp til eksamen senere enn 6 måneder etter avluttet studie, kan du bli bedt om å repetere hele eller deler av studiet før du kan gå opp til eksamen.


Du må ha fullført ditt studie og betalt evt eksamensavgift i sin helhet for å få gå opp til eksamen. Du vil motta ditt sertifikat pr post når alt ditt eksamensmateriell er gjennomgått og du har blitt vurdert til karakteren bestått. Sertifikater som kommer fra USA (gjelder NLP studenter) bestilles hver juni og desember, alle sertifikater har ca 2 måneders leveringstid.


Som student ved skolen, velger du selv hvilke moduler du vil delta på, men dersom du vil ta eksamen for å jobbe profesjonelt som HelhetsTerapeut, NLP Coach, HypnoTerapeut, EnergiTerapeut, SelvutviklingsVeileder eller SolstadTerapeut, plikter du selv å sette deg inn i hvilke moduler som er eksamenskrav og delta på disse, se i så fall respektive studieside for eksamenskrav og eksamensavgift. Du kan som sagt starte og slutte akkurat når i årshjulet du vil, akkurat som på treningsstudio, men om du skal ta en eksamen, trenger du å delta på de nødvendige moduler og gjennomføre nødvendige lekser og antall treningskandidater.


MOMSFRITAK OG

YRKESFORSIKRING ETTER FERDIG UTDANNING: 

Studiene NLP Master Practitioner og HypnoTerapeut kvalifiserer til opptak hos NLH (Norges Landsforbund for Homøopraktikere). Når du melder deg inn i NLH får du en sterk forening i ryggen og tilbud om yrkesforsikring. Dersom du i tillegg tar eksamen i VEKS som er et kurs i etikk og moral for terapeuter melder NLH deg inn i Alternativregisteret i Brønnøysund som er et kvalitetsstempel som gir deg retten til å praktisere momsfritt, slik at du får høyere fortjeneste og lettere kan leve av ditt yrke. 


Nedenfor finner du linker til SolstadAkademiets totale studietilbud. OBS! Studiene NLP Coach og HypnoTerapeut gir mulighet til innmelding i NLH slik at du etter VEKSkurs (et kurs i etikk og moral for terapeuter), kan få yrkesforsikring og registere deg i Alternativregisteret i Brønnøysund, et kvalitetsstempen som gjør at du kan jobbe momsfritt.


Synes du det er skummelt å komme alene første gangen?

Det trenger du ikke. Hos oss har vi et veldig inkluderende miljø og alle er vant til at det tilkommer nye medlemmer jevnlig. Du vil bli tatt veldig godt i mot og få mange venner fra første dag. Men om du liker å ha noen med deg, kan du jo også oppmuntre en venn til å begynne sammen med deg. 


Venteliste:

SolstadAkademiet har begrenset plass i klasserommet. Er klassene fulle tilbys plass på venteliste. 


Endringer:

SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å endre datoer, tider, sted og pensum dersom dette skulle bli nødvendig grunnet uforutsette hendelser, force majour, endringer i skolestruktur e.l. På dager med avvikende timeplan er det viktig at alle forbereder seg godt, slik at vi får mest mulig tid til spørsmål/svar og øvelser.


Avvikende timeplan:

Ved innstramming av koronatiltak eller store klasser kan det bli aktuelt med bruk av to lærere i to klasserom eller avvikende timeplan med en A og en B klasse. Det vil i så fall gjennomføres etter følgende modell: 


Oppstart kl 08.00 

Velkommen.

Undervisning 

09.20 Pause

09.30 Undervisning fortsetter 

10.30 Matpause

11.00 Undervisningen fortsetter

12.30 Vi avslutter


OBS! Disse tidene gjelder for klasse A, klasse B har samme timeplan men starer kl 13.30 og avslutter kl 18.00.


Ved avvikende timeplan utgår undervisning fredag til fordel for nettundervisning. 


Se det var alt vi hadde av praktisk informasjon :) Resten er bare læring, opplevelser og venner for livet. Jeg håper å se deg i klasserommet eller på nett. Velkommen skal du være :)


Hilsen Cecilie

- live stronger - 


Medlemskontrakt


Innmelding:

Du melder deg enkelt inn ved å betale innmeldingsavgiften kr 1.499,- i skolens nettbutikk, den finner du her:

https://solstadakademiet.no/p%25C3%25A5meldingsside.html

Innmeldingsavgiften er fast på kr 1.499,- og uavhengig av kampanjer.


Månedsavgift:

Når din innmelding er registrert vil du motta en faktura pr e-mail på skolens månedsavgift. En slik faktura vil motta hver måned så lenge du er medlem.


Mislighold:

Dersom du misligholder din månedsavgift vil ditt medlemskap bli sagt opp og du mister din plass i klasserommet/nettsttudiet, ved oppsigelse tilbakebetales ikke innmeldingsavgift eller tidligere innbetalt medlemsavgift.


Utmelding:

Du kan når som helst melde deg ut av SolstadAkademiet med 30 dagers oppsigelsesfrist fra den siste dato inneværende måned. Når utmelding er registrert og siste innbetaling mottatt, vil faktureringen opphøre. Du melder deg ut ved å sende en mail om utmelding til: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Deltagelse i klasserom:

Som klasseromsmedlem har du alltid en reservert plass i klasserommet på alle skolens moduler, enten du planlegger å ta eksamen eller ikke og du kan være medlem så lenge du vil.


Nettstudenter:

Som nettstudent mottar du alt studiemateriell via e-mail til din innboks så lenge du er medlem. Nettstudenter har noen obligatoriske moduler i klasserommet, til disse har du en reservert plass. Om du ønsker å delta i klasseromrommet utover disse er dette mulig om vi har plass. Send i så fall en forespørsel via sms til 41447471.


Eksamen:

Alle medlemmer kan melde seg opp til eksamen dersom de ønsker. For å melde deg opp til eksamen må du tilfredsstille eksamenskravene, se respektive studie.


Eksamensavgift:

Eksamensavgiften må være innbetalt for å gå opp til eksamen. Du kan melde deg opp til eksamen så snart du har fullført nødvendige moduler med hjemmearbeid. Ved utmelding må du melde deg opp til eksamen senest 6 måneder etter at du har avsluttet ditt medlemskap, studenter som venter lenger enn dette, må melde seg inn på nytt og repetere nødvendige moduler. Så lenge du er medlem kan du melde deg opp til så mange eksamener du ønsker, så lenge du tilfredsstiller eksamenskravene til det respektive studiet.

NB! Vær klar over at alle NLP studier krever klasseromsdeltagelse i kronologisk rekkefølge.


Avvikende timeplan/ekstralærer:

Ved innstramming av koronaregler eller stor deltagelse på enkelte moduler, kan det bli satt inn avvikende timeplan, se kolonnen til venstre, eller bruk av to klasserom med en ekstra lærer. Medlemmer vil få beskjed om dette skriftlig så snart som mulig dersom dette inntreffer. Se kolonnen til venstre for avvikende timeplan.


Studiemateriell:

Av hensyn til miljøet sendes alle kompenider ut digitalt. Det innebærer at om du ønsker det skrevet ut på papir, er det ditt eget ansvar. Ta med deg telefon/nettbrett/laptop så du har tilgang til kompendiet elektronisk i klasserommet. Ta også med en notatbok og en penn til bruk i øvelser.


NLP studenter:

SolstadAkademiet er en skole godkjent av Richard Bandler og The Society of NLP. Det gjør at NLP studenter må følge reglene fra foreningen i USA. De er som følgende:

- All undervisning må skje i klasserommet og maks 10% fravær. Om du har mer fravær enn det, må dette tas igjen gjennom betalte privattimer eller neste sesong før du kan ta eksamen, innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær, men medlemskap kan pauses ved sykemelding. 

- Alle eksamner må tas i kronologisk rekkefølge:

* NLP Practitioner

* NLP Master Practitioner

* NLP Coach

Alle NLP semestre har Innmelding/påmeldingsavgift. Se regnestykke i kolonnen til venstre for total semesterpris.


Skolens viktigste regel!:

Ingen fortidligkomming! Din lærer trenger tiden frem til oppstart til forberedelser. Dørene åpner ikke før ”showtime” og du må vente utendørs uansett vær. Som ventesone for deg som liker å være tidlig ute, anbefales en spasertur i Slottsparken eller Briskeby, eller en kaffe på Espressohouse som ligger i rundkjøringen ved Majorsuta rett ved skolen. Gårdsplassen utenfor er ingen ventesone. Vi setter av tid til toalettbesøk og å lande i rommet etter at dørene åpner, så du trenger ikke være tidlig ute for å gjøre noen av de tingene. Slurv med denne regel vil bli kommentert!


Kjøkken:

Vi har ingen kjøkkenfaciliteter. De fleste velger å spise i lokalene, dette er rimelig og veldig bra for skolemiløet. Men det krever at du har med deg alt du trenger av mat, drikke, bestikk osv. Av hensyn til korona, har vi heller ingen servering av vann, kaffe, te. 


Koronaregler:

- Vi har antibac i lokalene, men ta gjerne med din egen som du alltid har for hånden

- Bruk gjerne munnbind om du ønsker

- Du kan ikke møte til undervisning om du har følgende symptomer:

* Sår hals

* Snørrete/tett nese

* Hoster

* Har hodepine

* Er svimmel

* Er kvalm

* Har feber

* Føler deg forkjølet eller på andre måter syk

- Du kan ikke møte til undervisning hvis:

* Du har vært i utlandet de siste 14 dager

* Du har de siste 14 dager vært i kontakt med en som har eller antas å ha korona

Det tas forbehold om at koronaregler kan endres i tråd med nasjonale retningslinjer eller av praktiske hensyn, dette kan også innebære at all klasseromsundervisning går som nettstudie dersom samling i grupper frarådes i samband med økt smittefare.


Sted:

Oscarsgate 46 B, Oslo sentrum (to kvartaler bak slottet). Skolen forbeholder seg retten til å bytte lokaler ved behov, skolen garanterer for at klasseromsundervisning vil bli gjennomført i Oslo eller Lillestrøm kommune.


Tider: 

Fredag: 17-21

Lørdag og søndag: 11-17

Skolen forbeholder seg retten til å endre tider ved behov.


Lærere: 

Hovedlærer ved skolen er Cecilie Hunvik. Som ekstralærer er det som regel Linn Iversen, men andre lærere kan tilkomme ved behov.


Force Majour: 

SolstadAkademiet kan ved uforutsette hendelser som korona, sykdom eller andre hendelser utenom skolens kontroll omgjøre klasseromsmoduler til nettmoduler for hele eller deler av klassen i nødvendig periode, evt flytte gjennomføringen av moduler. Innbetalte avgifter tilbakebetales ikke ved Force Majour.


Ved innmelding bekrefter du at du har lest og godtatt disse betingelsene.


Da var alt det formelle sagt, nå gjenstår det bare for deg å glede deg til å få verdifull læring og venner for livet :)