Yoga og Mindfulness

et dypdykk i deg selv

3 dagers kurs i Oslo sentrum

Trenger du å finne roen og gå dypere inn i deg selv?


Bli med og utforsk deg selv, gå dypt inn og finn din indre sannhet,

den du vil være og veien ditHele denne helgen handler om den viktigste personen i ditt liv: DEG!

Vi bruker dagene til Yoga som treningsform og Yoga/Tai Chi som selvhjelp, vi mediterer, skriver dagbok, gjør arbeid med krystaller, gjør musikk og kunstterapi

og vi besøker Akershus Festning/Slott


Du får lære enkle øvelser og teknikker som du lett kan bruke senere på egenhånd.

Dette er en helg som kan forandre ditt liv og som du alltid vil huske


Slik melder du deg på:


Send en SMS til:


41447471 med teksten:

Jeg vil være med på Yoga og Mindfulnes, et dypdykk i meg selv, 3 dagers kurs :)

Mitt navn er: (ditt navn)


Så snart din sms er registrert, vil du motta en PayPal link til vår betalingsside og så snart kursavgiften på 1.999,- er betalt, er du sikret plass på kurset.


Du behøver ikke ha en PayPal konto for å benytte betalingslinken, du betaler enkelt med ditt debet/kredit kort, bare følg de enkle anvisningene.


Jeg håper vi ses :)

Praktisk informasjon


Undervisningstid:

Fredag:

16.15 - ca 21

OBS! Vi ber om at du ikke er for tidlig ute, din lærer behøver tiden frem til oppstart til forberedelser, alle dager starter med 15 min kaffe/te, så det er ingen grunn til å komme for tidlig.


Lørdag:

10.00- ca 16.00

OBS! Vi ber om at du ikke er for tidlig ute, din lærer behøver tiden frem til oppstart til forberedelser, alle dager starter med 15 min kaffe/te, så det er ingen grunn til å komme for tidlig.


Søndag:

10.30 - ca 16.30

OBS! Vi ber om at du ikke er for tidlig ute, din lærer behøver tiden frem til oppstart til forberedelser, alle dager starter med 15 min kaffe/te, så det er ingen grunn til å komme for tidlig.Adresse: Skippergata 9

OBS! På ringeklokka og døra står det:

Moreno Huset


Pris:

1.999,- kursavgiften betales i sin helhet ved påmelding


Kontakt skolen:

Tlf: 41447471, da jeg ofte sitter med klienter eller underviser, er sms en foretrukket kanal, så ringer jeg evt tilbake ved behov

TENK OM DU KUNNE FÅ BRUKE EN HEL HELG PÅ Å BARE VÆRE DEG. 


DET KAN DU, DENNE HELGEN I OSLO, 

HANDLER DET BARE OM DEG, FRA 

FREDAG TIL SØNDAG. 


JEG HÅPER DU BLIR MED OG GJØR ET DYPDYKK I DEG SELV <3AGENDA FOR HELGEN


Fredag:

16.15 Oppmøte og kaffe

16.30 En time yoga treningsøkt med fokus på Rot Chakra, ditt nedre energisenter. Det er her livet ditt begynner, det er her du behøver å reparere om du mangler energi eller føler deg avkoblet fra deg selv og verden rundt deg. Når ditt rotchakra er i orden, vet du hvor du skal og du føler deg trygg og harmonisk.

17.10 Journalskriving om hva yogaen ga deg

17.30 Foredrag om riktig pusteteknikk

18.00 Meditasjon med krystaller og kort. Tema er ro og velvære. Avsluttes med journalskriving

19.00 Spisepause

19.45 Tai- Chi, svømmende drage og bølgepust

20.00 Journalskriving

20.15 Meditasjon og glassmanetpust, hvor er jeg på vei

20.45 Vi avslutter for dagen

Hjemmelekse: Journalskriving, hvor er jeg på vei?


Lørdag:

10.00 Oppmøte og kaffe

10.15 Yoga Hjerte Chakraet. Å åpne hjertet er både sunt og legende, men for mange også krevende.

11.00 Jorunalskriving om hva yogaen ga deg

11.15 Pause

11.30 Meditasjon med krystall; Hva sier hjertet mitt til meg?

12.15 Lunsj

13.00 Meditasjon med inspirasjonskort

13.30 Journalskriving om hva meditasjonen ga deg

13.45 Pause

14.00 Yoga: Pusteøvelsen trekanten og yogaøvelse Spiralen

14.15 Yoga for indre arbeid

14.45 Øvelse: "Seiløvelsen"

15.00 Journalskriving fra speiløvelsen

15.15 Meditasjon; Hvis jeg var min egen terapeut

15.45 Tai Chi

Vi avslutter ca 16.00

Hjemmelekse: Lag ditt skattekart


Søndag:

10.30 Yoga, Krone Chakra, når ditt kronechakra er åpnet lytter du til din indre og opphøyde sannhet, og du evner å se verden rundt deg og deg selv fra et høyere perspektiv, din intuisjon skjerpes og du er mer åpen for stemninger og budskap fra utenfor deg selv.

11.15 Journalskriving om hva Yogaen ga deg

11.30 Vi besøker Akerhus Festning. Før vi går får du en selvutviklingsoppgave du skal løse mens du er på festningen. Oppgavene du kan velge mellom er:

* Utvid din intuitive evne

* Lytt til din indre sannhet

* Opprett kontakt og lytt til det som kommer til deg

* Din historie, hva vil du gi slipp på og hva vil du fylle deg med

De som vil kan også gå inn på Akershus Slott, dette koster kr 70,- som deltageren i så fall må betale selv. Hensikten med besøket er nettopp å ta inn den sannhet som kommer utenfra for å hjelpe deg å se din helt spesielle hensikt og finne målsetningen for resten av ditt liv og kanskje kjenne litt på tidens pust i de historiske omgivelsene. Alle detalgere tar med seg mat og spiser mens vi er på festningen, evt kjøper mat der. Ved dårlig vær går vi på et innendørsmuseum isteden.

13.30 Meditasjon Muren; om veien videre

14.00 Kunstterapi med akvarellmaling

15.00 Meditasjon med tromme og syngebolle, tema; Hva vil jeg nå?

Vi avslutter ca 16.00


OPPDAG DEG SELV PÅ NYTT: 

DET ER DU SOM ER SKAPEREN AV DITT LIV


Det er så fort gjort å miste deg selv på den veien livet er. Hver eneste dag pågår livet og kaster baller til oss som vi muligens ikke er forberedt på. Gjennom voksenlivet føles det ofte som om vi er fanget av en virvelvind som bærer oss steder vi ikke hadde tenkt oss og krever ting vi ikke trodde vi ville bli utsatt for. Vi blir fanget i andres ønsker og behov og glemmer så lett hvem vi er og hvor vi egentlig er på vei. Og et eller annet sted på veien glemmer vi mye om hvem vi var og hvem vi vil være. Har du noen gang kjent på det og lurt på hva i all verden som skjedde? Det har vi alle. Og nettopp derfor, er det viktig at du av og til unner deg å stoppe tiden, setter deg selv på agendaen og bare nyter å være til, mens du finner tilbake til den du var og den du vil være. For det er bare en person som kan skape ditt liv, og det er deg.


Bli med oss og sett deg selv i høysetet for en gangs skyld, ta deg selv på alvor og mens du nyer velvære og avspenning skal du få jobbe med å lege dine sår, hente energien og legge en ny og bedre plan for hverdagen og veien videre.


Unn deg selv denne helgen, du vil være veldig glad du gjorde det.


Jeg håper vi ses <3


Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3