EN DROP-IN SKOLE FOR DEG SOM VIL JOBBE MED DEG SELV FOR Å SKAPE ET BEDRE LIV

SELVUTVIKLINGS-SKOLEN


NETT UNDERVISNING ELLER KLASSEROM

NESTE STUDIESTART ER I AUGUST 2020 - VI HAR BEGRENSET MED PLASSER,

MELD DEG PÅ NÅ FOR Å VÆRE SIKKER PÅ Å FÅ EN PLASS.


FOR DEG SOM VIL DELTA I KLASSEROM FRA STARTEN AV ER DET MULIG OG FOR DEG SOM VIL STUDERE PÅ NETT, KAN DU DET, SKOLEN ER ÅPEN FOR UNDERVISNING OG DE SOM VIL FÅR BÅDE MUNNBIND OG ANTIBAC VED ANKOMST, VI HAR UTENDØRSUNDERVISNING NÅR VÆRET TILLATER DET OG DET ER INGEN SERVERING AV MAT ELLER DRIKKE, SLIK AT VI ER TRYGGE. DERSOM MYNDIGHETENE STRAMMER INN BETINGELSER FOR Å MØTES I GRUPPE, VIL ALL UNDERVISNING BLI GITT SOM NETTUNDERVISNING MED MULIGHET FOR Å REPETERE NESTE SESONG, DU ER DERFOR HELT TRYGG PÅ Å FÅ GJENNOMFØRE.

OM SELVUTVIKLINGS SKOLEN kun kr 499,- pr gang :)

Lærer på Selvutviklings Skolen: Grunnlegger Cecilie Hunvik


Kjenner du at det finnes mer i livet enn det du har akkurat nå? Er du klar for endelig å ta tak og skape det livet du vet du kan leve, om du bare tar det første steget?


Vil du gjøre noe aktivt for å skape et livet du ønsker deg, uten å gå i en-til-en terapi? På SelvutuviklingsSkolen får du møte mange andre i samme situasjon og du får lære nyttige verktøy som gjør deg i stand til å hjelpe deg selv og andre.


På SelvutviklingsSkolen har vi det veldig hyggelig sammen og du blir fort en del av fellesskapet og får nye, gode venner :)


Les nedenfor om temaene for 2020 - vi møtes åtte søndager i året i Oslo sentrum.

19. januar

Kl 18-21


Spa massasje av

hode, hender og føtter

Dette er en ekte velværekveld! Alle tar med seg sin egen bøtte og får gjøre fotbad mens en medelev masserer hender og hode, dette etterfølges av fotmassasje. Du behøver ikke kunne massere fra før, alle teknikker vil bli undervist. Dette er teknikker du senere kan bruke på deg selv og til glede for dine nære og kjære, eller som et tilskudd til en profesjonell terapipraksis. Massasje er ikke bare behagelig, det er revitaliserende, avbalanserende, beroligende og øker produksjonen av lykkehormomer. Det påstås også å booste immunforsvaret. 

30. august

Kl 18-21


Terapeutiske 

Tidsreiser

Å reise i tid er enormt forløsende. Tenk om du kunne reise tilbake til den vonde opplevelsen for 10 år siden og nøytralisere den, eller gjøre at du følte bedre angående det som skjedde. Eller om du kunne gå fremover i tid for å sørge for at ting vil gå så godt som mulig. Ville ikke det vært deilig? Det er jo ikke mulig rent fysisk, men i sinnet kan du reise hvor som helst, når som helst. Denne kvelden får du lære enkle teknikker som utføres i en lett transetilstand. Dette er noe alle får til og dere trener på hverandre i klasserommet. Hvis vi rekker gjør vi også gruppeterapi og terapeutisk berøring.

16. februar

Kl 18-21


Ørelys og

ansiktsmassasje

Behandling med ørelys er et verdifult terapeutisk verktøy som du kan bruke hjemme til glede for deg selv eller som tilskudd til en terapeutisk praksis. Ørelys trekker ut fukt, voks og "blokkeringer" i ørenene og luftveiene og kan hjelpe mot øresus, redusert hørsel, dårlig luktesans, snorking og urolig søvn. I kombinasjon med ørelysbehandlingen er det fint å gi en behagelig ansiktsmassasje. Du får lære alt du trenger å kunne og dere trener på hverandre i klasserommet. I tillegg gjør vi gruppeterapi og terapeutisk berøring om vi rekker. 

13. september

Kl 18-21


Kunstterapi

Kreativ transe er den aller beste metoden for hjelp til selvhjelp. Når livet er vanskelig vil alle ha nytte av å zoome ut og la svarene komme av seg selv. Det er en veldig beroligende metode som ofte gir gode og reflekterte løsninger. Kreativ transe kan oppnår gjennom all slags aktivitet, slik som maling, strikking, snekring baking, fiske og t.o.m jakt. Utfordringer er ofte bare å sette av tid til å gjøre det. Denne kvelden koser vi oss med akvarellmaling og foto. Alle som deltar denne kurskvelden mottar i tillegg et nettkurs i kunstterapi til glede og inspirasjon. I tillegg til kunstterapi gjør vi gruppeterapi og terapeutisk berøring. 

15. mars

Kl 18-21

EFT

Emotional Freedom

Techniques 

EFT er en terapeutisk teknikk som er utrolig enkel å lære og som kan brukes på de aller fleste problemstillinger. Gjennom lett "banking" på kroppens meridianer, kombinert med bruk av språk, kreativitet, logikk og visualisering kan du gjøre store endringer på kort tid. Du får lære alt du trenger for å utøve teknikken på deg selv og andre og du får masse tid til å praktisere i klasserommet. Teknikken er en avart av TFT som på norsk kalles Tankefeltterapi. Dette er en morsom, lærerik og forløsende kveld som du vil ha nytte av resten av livet.

11. oktober

Kl 18-21


Bachs 

Blomstermedisin

Bachs Blomstermedisin har mange likhetstrekk med homøopati og ble utviklet av Dr Bach på 18-1900 tallet og handler i hovedsak om å behandle de underliggende emosjonelle rotårsakene som skaper smerte og sykdom. Bachs blomstermedisin kan brukes både til å forebygge og til å jobbe med sår fra fortiden. På kurskvelden får du lære om teorien, remediene og du får blande dine egne essenser, en essens er inkludert i kursavgiften, men du kan blande fler essenser for kr 49,- pr stk om du vil. Denne kvelden gjør vi også gruppeterapi og terapeutisk berøring. 

10. mai

Kl 17.15-21


Tren din intuisjon 

og lær Metamorfose

Denne kvelden går vi sammen til Akershus festning for å trene på bruk av intuisjon. Før vi går får du lære noen teknikker du kan bruke. Dersom museet er åpent, kan du velge å gå inn i museet for egen regning for å gjøre øvelsene, men du kan like fint gjøre øvelsene i de gratis områdene utendørs. Ved regnvær kan du velge å gjøre øvelsene andre steder. Etter intuisjonsøvelsene møtes vi i klasserommet hvor du får lære den behagelige terapeutiske teknikken Metamorfose og  dele med en medelev hva du opplevde under intuisjonsøvelsen.

8. november

Kl 18-21


Ayurveda og sunt folkevett

Ayurveda er en eldgammel indisk filosofi som betyr livets visdom. For travle nordmenn er det å leve helt ayurvedisk litt for krevende. Men Ayurveda har mange likhetstrekk med sunt, norsk folkevett og i det store og det hele handler det om å innrette oss mest mulig likt slik kroppene våre er skapt for å leve. Å leve så ayurvedisk som mulig vil gi deg velvære, ro, harmoni, lykke, energi og helse. Denne kvelden får du lære ayurvedaens grunnleggende prinsipper og du mottar i tillegg et rikholdig kompendie om du vil bergene din dosha og fordype deg mer. Vi avslutter med terapeutisk berøring denne kvelden.

Praktisk Informasjon

Du finner påmeldingsskjema/betalingsknapp til Selvutviklings Skolen nederst på siden

Sted:

Moreno Huset

Skippergata 9, Oslo sentrum

Husk at det står Moreno Huset og ikke SolstadAkademiet på ringeklokka

Tid: Kl 18 til ca 20.45 OBS! Dørene åpner ikke før kl 17.50, ankommer du for tidlig må du vente utenfor.

Pris:

Deltagelse pr kveld koster kr 499,-. 

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett.

Opptak:

Dette er en drop-in skole uten opptak, her kan alle komme som har lyst, husk at du kan ta med en venninne gratis første gang.


Påmelding:

For å melde deg på bruker du enten paypalknappen nedenfor. Dersom du ikke finner en paypal knapp, betyr det at månedens klasse er full :) 


På Selvutviklings Skolen kan du komme ca en gang pr måned for å jobbe med deg selv og du vil også få mulighet til å bidra i andres prosess, da vi jobber både i gruppe og med hverandre, både gjennom samtale, undervisning og berøringsterapi m.m.


Har du opplevd at livet har kastet baller til deg som har vært tøffe å mestre? Eller er du bare nedstemt og ulykkelig uten helt å forstå hvorfor? For noen kan det også være slik at vi bare mister energien og livsgnisten ettersom livet pågår rundt oss, og det kan av og til være utfordrende å ta tak. Spesielt hvis du tror du må gjøre det alene, eller du opplever at de rundt deg ikke evner å være til hjelp. Da kan det være godt å ha Selvutviklings Skolen å komme til. Et sted hvor du er trygg, et sted hvor andre forstår deg og hvor det finnes mennesker som vil ha ekte glede av å hjelpe deg. På Selvutviklings Skolen har vi det gøy og vi har det godt.


For meg som lærer, er det en stor gave hver eneste gang, å se hvordan alle som kommer til oss, retter seg opp, tenner lyset i øynene og blir skapere av eget liv, utrolig raskt. Det er så godt å se hvordan energien skifter og alle går ut i verden med gjennomføringsevne og fornyet kraft som stiger for hver gang vi møtes. Jeg er helt sikker på at du også vil blomstre, når du blir en av oss <3 Og jeg gleder meg til å møte deg :)


Slik ser dagene ut på Selvutviklings Skolen:


* ankomst, kaffe/te, bli kjent

* meditasjon/yoga/øvelse e.l. ledet av Cecilie

* gruppeterapi gjøres de kvelder hvor pensum tillater det, ledet av Cecilie

* undervisning i dagens tema, ledet av Cecilie

* terapeutisk berøring og massasje gjøres avslutningsvis de kvelder hvor vi har tid. Vi holder oss til enkle teknikker som alle får til og alle øvelser gjøres med klærne på. Du vil få grunnopplæring som gjør dette enkelt for deg, også for deg som aldri har gjort noe slik tidligere, dette er enkelt og alle får det til. 

* avslutning i gruppe


På Selvutviklings Skolen vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil føle deg velkommen, også om du kommer alene for første gang. Vi har et veldig levende og inkluderende miljø hvor du raskt vil føle deg trygg. På skolen har vi en gjensidig taushetsplikt mellom alle som deltar, slik at alle føler seg trygge på å dele og du vil ha lett for å "være deg selv", helt uten filter. Du vil også oppleve at nye vennskap dannes, ikke bare på skolen med også i vårt Facebook samfunn, som gjør at dere knytter kontakt også utenfor skolen.


Selvutviklings Skolen er et tilbud til alle som vil komme, om du bare vil innom oss en dag, eller om du allerede nå vet at du vil bli med oss i ett år.


Dagens tema: Hver gang vi møtes, i tillegg til at du jobber med deg selv og det som er viktig for deg, har vi også et spesifikt tema som det undervises fra. Temaet vil variere noe fra gang til gang, du kan lese om temaene nedenfor.


Oppstart: Du starter akkurat når du vil, så lenge vi har plass. Om Selvutviklings Skolen er full, vil du ikke finne påmeldingsknapp her på siden. 


Redd for å komme alene? Ta med en venn gratis første gang :)

Noen ganger kan det være en terskel å komme alene første gang. Derfor får du her mulighet til å ta med deg en venn gratis den første gangen du kommer :) Det kan du jo enten gi til din venn som en "gave", eller dere kan dele på kursavgiften ved at din venn betaler deg halvparten, det finner dere ut av selv. Men det er en god deal, er det ikke? Jeg håper at det vil gjøre det lettere om du har en slik bekymring :) Og hvis du er heldig, kan det jo hende at din venninne/venn vil begynne sammen med deg etter å ha testet det ut en gang :) 


SolstadProsessen: Vil du jobbe med deg selv helt konkret, utenom dagene på Selvutviklings Skolen, anbefaler jeg at du tar vårt gratis nettkurs SolstadProsessen. Det får du automatisk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, det kan du gjøre ved å klikke på linken her: http://solstadakademiet.no/nettkurs-2/solstadprosessen/index.htmlVil du kjøpe klippekort? Registrer deg i skjemaet nedenfor :)

Vil du betale pr gang? Da klikker du på PayPal knappen nedenfor. Husk at du etter betaling, må skrivet ut kvitteringen og ta den med til skolen, den er din inngangsbillett til klasserommet

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy og lærer mye av hverandre

Her er vi ute og feirer eksamen

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Copyright @ All Rights Reserved

Glade studenter i klasserommet