SOLSTADAKADEMIET

NETT UNDERVISNING

SLIK AT DU KAN STUDERE TRYGT

MELD DEG PÅ I DAG, FÅ KURSET LYKKELIV UMIDDELBART ETTER PÅMELDING, SLIK AT DU KAN BEGYNNE ALLEREDE I DAG. STUDIEMODULENE KOMMER SÅ FORTLØPENDE TIL DIN INNBOKS DE DATOER SOM STÅR PÅ STUDIESIDEN FOR DITT STUDIE

NÅ MENS KORONA BEVEGER SEG FRITT STUDERER DU TRYGT I DIN EGEN STUE :)

NÅR VERDEN IGJEN ER TRYGG FOR KORONA, BESTEMMER DU SELV OM DU VIL BYTTE TIL UNDERVISNING I KLASSEROM ELLER FORTSETTE SOM NETTSTUDENT (gjelder ikke NLP Practitioner modulene i oktober, november og desember og hypnoterapi i oktober, dersom korona fortsatt er et problem da, vil vi finne tilpasningsmuligheter som gjør gjennomføring i klasserom mulig. Du kan derfor trygt melde deg på alle skolens studier, også i koronatid :) Velkommen til skolen <3 

STUDIER OG KURS

For deg som vil jobbe med mennesker og styre din egen hverdag,

og for deg som bare vil lære for å glede deg selv og de rundt deg

HELHETSTERAPEUT

YRKESUTDANNELSE

1-ÅRIG STUDIE, løpende opptak hele året

HelhetsTerapeut Yrkesutdannelse er for deg som vil styre din egen hverdag og jobbe profesjonelt med mennesker.


Du får lære alt du behøver å kunne for å jobbe profesjonelt med mennesker, slik som samtaleterapi, NLP Coaching, Hypnose med regresjon, Massasje, Terapeutisk Berøring, Yoga, Kunstterapi, EFT (Emotional Freedom Techiques), Ørelysbehandling, Soneterapi, naturterapi og mye, mye mer.


Studiet er godkjent av NLH og gir muliget til opptak der, slik at du får yrkesforsikring og kan registrere deg i Alternativ registeret i Brønnøysund.


Studiet består av helgemoduler, ca en pr mnd, samt en torsdag hver måned. Dette studiet kan tas som nettstudie for deg som ikke kan reise til våre kurslokaler i Lillestrøm.

HYPNOTERAPEUT 

YRKESUTDANNELSE

1-årig studie, løpende opptak hele året

HypnoTerapeut Yrkesutdannelse er for deg som vil styre din egen hverdag og jobbe profesjonelt med mennesker. 


Du får lære alt du behøver å kunne for å jobbe profesjonelt med hypnose, i tillegg til at du får lære en rekke andre terapiformer som NLP Coaching, EFT (Emotional Freedom Techniques), Terapeutisk Berøring, Kunstterapi, Ørelysbehandling og mye, mye mer.


Studiet er godkjent av NLH og gir muliget til opptak der, slik at du får yrkesforsikring og kan registrere deg i Alternativ registeret i Brønnøysund.


Studiet består av helgemoduler, ca en pr mnd, samt en torsdag hver måned. Dette studiet kan tas som nettstudie for deg som ikke kan reise til våre kurslokaler i Lillestrøm.

SOLSTAD TERAPEUT

YRKESUTDANNELSE

1 årig utdannelse som kan tas over to år, løpende opptak hele året

På dette studiet deltar du på alle skolens moduler gjennom et helt år. Dersom du vil kan du gjennomføre dette studiet over to år, da blir det mindre intenst og du kan dele betalingen over et lengre forløp. Etter ditt første studieår kvalifiserer du til opptak i NLH.


Ved fullført utdanning får du følgende sertifikater:

SolstadTerapeut

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Coach

HelhetsTerapeut

HypnoTerapeut

EnergiTerapeut

SelvutviklingsVeileder


Dersom du ønkser å dele studiet over to år anbefales du å følge HelhetsTerapeut studiet år 1 og de tre NLP semestrene år 2.

ENERGI TERAPEUT

YRKESUTDANNELSE

1 årig utdannelse, løpende opptak hele året


Dette er studiet for deg som vil jobbe profesjonelt med energier.


Du får lære Terapeutisk Berøring, Massasje, Naturterapi, Regresjonshypnose, Yoga, Kunstterapi, Ørelysbehandling og mye, mye mer. 


Studiet er godkjent av NLH og gir muliget til opptak der, slik at du får yrkesforsikring og kan registrere deg i Alternativ registeret i Brønnøysund.


Studiet består av helgemoduler, ca en pr mnd, samt en torsdag hver måned. 

SELVUTVIKLINGSSKOLEN

For deg som vil jobbe med deg selv og lære litt om å jobbe med andre, løpende opptak hele året

Er du ikke helt der du vil her i livet? Har du situasjoner eller relasjoner som plager deg, eller du føler deg deprimert eller har lav selvfølelse? Det kan være så mange årsaker til at vi av og til ikke føler at vi lever slik vi egentlig ønsker. Det beste da, er selvfølgelig å ta tak og endre, men det er ikke alltid så lett å gjøre alene, er det vel? Da kan Selvutviklingsskolen være et godt sted for deg å komme til, både for terapi og fremdrift. På selvutviklingsskolen er dagene slik:

* meditasjon/yoga/øvelse e.l.

* gruppeterapi

* undervisning i dagens tema

* terapeutisk berøring på benk (en teknikk der vi kombinerer samtaleterapi med fysisk arbeid der vi finner blokkeringer)

* avslutning

SELVUTVIKLINGSVEILEDER

For deg som vil ta selvutviklingsskolen og i tillegg hjelpe andre på hobbybasis, løpende opptak hele året

Vil du jobbe på hobbybasis med å holde terapeutiske gruppesamtaler, meditasjonskvelder med litt yoga, eller gi Terapeutisk Berøring til venner og kjente? Da kan du ta kurset Selvutviklings Veileder.


Dette kurset kombinerer Selvutviklingsskolen med fire av skolens moduler i NLP Coaching.


I løpet av kurset vil du få jobbe masse med deg selv og oppleve at du utvikler deg mye både på kort tid og over lengre perioder. Det du lærer vil du kunne formidle videre til de rundt deg, enten som vennetjeneste eller som en hyggelig hobby som du kan tjene litt på. Kurset går over ett år.


Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Copyright @ All Rights Reserved