BLI HYPNOTERAPEUT


NETT UNDERVISNING ELLER KLASSEROM

NESTE STUDIESTART ER I AUGUST 2020 - VI HAR BEGRENSET MED PLASSER,

MELD DEG PÅ NÅ FOR Å VÆRE SIKKER PÅ Å FÅ EN PLASS.


FOR DEG SOM VIL DELTA I KLASSEROM FRA STARTEN AV ER DET MULIG OG FOR DEG SOM VIL STUDERE PÅ NETT, KAN DU DET, SKOLEN ER ÅPEN FOR UNDERVISNING OG DE SOM VIL FÅR BÅDE MUNNBIND OG ANTIBAC VED ANKOMST, VI HAR UTENDØRSUNDERVISNING NÅR VÆRET TILLATER DET OG DET ER INGEN SERVERING AV MAT ELLER DRIKKE, SLIK AT VI ER TRYGGE. DERSOM MYNDIGHETENE STRAMMER INN BETINGELSER FOR Å MØTES I GRUPPE, VIL ALL UNDERVISNING BLI GITT SOM NETTUNDERVISNING MED MULIGHET FOR Å REPETERE NESTE SESONG, DU ER DERFOR HELT TRYGG PÅ Å FÅ GJENNOMFØRE.

1-Årig modulbasert yrkesutdannelse, godkjent av NLH, løpende inntak hele året, du begynner så snart du har meldt deg på.

Dette er et NLH godkjent studie som lærer deg å bruke hypnose som terapeutisk verktøy, du får lære hvordan å bruke hypnose for røykeslutt, vektreduksjon, tidsreiser, traumer- og fobier, sosial mestring, sceneskrekk, smerte og mye, mye mer. I tillegg får du lære EFT, NLP Coaching, Terapeutisk Berøring, Ørelysbehandling, KunstTerapi, Ayurveda og mange andre verdifulle terapeutiske teknikker du behøver for å kunne tilby både vidde og bredde i din praksis. Les nedenfor om alt det spennende du får lære:

OM HYPNOTERAPEUT STUDIET, løpende inntak hele året

Hovedlærer på studiet: Grunnlegger Cecilie Hunvik, ved anledning leies gjesteforelesere inn

Dette er det mest komplette HypnoTerapeut studiet skolen noen gang har tilbydt. I dette studiet får du lære alt du behøver å kunne for å jobbe profesjonelt med hypnose. I tilleg får du bl.a. lære lifecoaching, målcoaching, EFT (Emotional Freedom Techniques), Berøringsterapi, Kunstterapi, vi reiser til Italia og mye, mye mer.


Studiet er godkjent av NLH som innebærer at du får en sterk forening i ryggen, yrkesforsikring og anledning til å melde deg inn i Alternativregisteret, slik at du kan tilby dine tjenester momsfritt i egen bedrift, etter å ta et tilleggskurs i etikk og moral, kalt VEKS kurs. Studiet egner seg også godt for deg som vil studere til hobbybruk, for å forbedre din meditasjonsteknikk og bare av egen interesse, ca 50% av våre studenter gjør det.


HypnoTerapeut studiet gjennomføres over 8 klasseromsmoduler, 8 dagers Selvutviklings Skole, ett nettkurs og en studiereise. Les mer her:  

Nettkurs

HypoTerapiens

Grunnprinsipper

Så snart du har meldt deg på og betalt studiet/startet delbetaling, mottar du nettkurset HypnoTerapiens Grunnprinsipper. I dette kurset får du lære alt du trenger å kunne for å starte arbeidet med hypnose. Det er viktig at du ser og forstår hele dette kurset før du kommer til første undervisningsdag. Dersom du setter av tiden, kommer du fint igjennom dette kurset på to dager. Kurset inneholder komplett videomateriell, samt en textbook/workbook. Alt er lett å forstå, alle får dette til.

14.16. Februar 2020

Yoga - Pust -

Mindfulnes - Tai Chi

Selv opplever jeg at en lykkelig, harmonisk hverdag er umulig uten kunnskap om yoga, mindfulnes og Tai Chi. Av den grunn er det også et av de viktigste terapeutiske virkemidlene i min praksis med kunder. Ved lære dine kunder enkle selvhjelpsprinsipper innen disse fagområdene, gir du bort enkle verktøy kundene kan bruke som hjelp til selvhjelp paralelt med det terapeutiske arbeidet dere gjør sammen på ditt kontor. Denne modulen får du lære grunnleggende prinsipper og får tips til videre fordypning.

28-30. Aug 2020

Grunnprinsipper

i coaching

Denne modulen får du lære alt det praktiske om hvordan å jobbe profesjonelt med mennesker. Vi snakker om alt fra møblering av kontoret, kundemottak og viktigst av alt; den coachende og terapeutiske samtalen. Du får lære om hvordan du leser andre mennesker, hvordan du kommuniserer bedre, de terapeutiske spørsmålene og hvordan du driver kunden i prosesser. Denne modulen vil gjøre deg trygg i rollen som terapeut og du lærer mye du vil ha glede av privat også.

6-8. November 2020

Hypnoterapeutisk Grunnkurs

Lær å skape på egenhånd

Dette er i bunn og grunn det samme kurset som du fikk som nettkurs da du startet. Forskjellen er at du nå får gjøre det i klasserommet, slik at du kan stille spørsmål og luke vekk all tvil. Du får også trene praktisk på en rekke NLP øvelser hvor vi bruker HypnoTerapi som verktøy. Dette er veldig gøyale, lærerike dager som du vil huske og nyte. Her bygger du en grunnmur som du vil ha stor glede av så lenge du lever. En hypnoterapeut er jo ikke bare en som hypnotiserer andre, men en som nyter godt av en rikholdig hverdag, fordi du kan skape den selv.

* Ang studietur til Italia. Studenter som ikke kan reise, kan søke skolen om fritak og vil isteden få en hjemmeoppgave bl.a i form av en bokrapport. Dette gir ingen reduksjon i studieavgiften

10 dagers SelvutviklingsSkole

Spennende læring

På selvutviklingsskolen gjør vi meditasjon, gruppeterapi, har spesifikke temaer og gjør berøringsterapi på benk. Du lærer flere nye teknikker og fordyper deg i det du allerede kan. Spesielt er dette dager der du får trene ekstra på selve terapeut-rollen og bygger opp den trygghet du vil trenge for å jobbe profesjonelt i egen praksis. Se datoer og pensum her:  http://solstadakademiet.no/helhetsterapi/selvutviklings%20skolen.html

27-29. Mars 2020

HypnoTerapeutisk

Fordypning


På denne spennende modulen vil du få lære de viktigste verktøyene for å jobbe med Hypnoterapi. Vi fordyper oss i hypnose for vektreduksjon, for å bli røykfri, sceneskrekk, før/under/etter svangerskap, ufrivillig barnløshet, sosial mestring. Vi snakker også litt om hypnose som verktøy for smertelindring. Også reiser vi i tid, både fremover og bakover, et veldig nyttig hypnoterapeutisk verktøy. Det er denne modulen som i hovedsak gjør deg til en dykig hypnoterapeut med en rikholdig verktøykasse. Bare gled deg :)

24-27. September 2020

Inn i sjelen i

Firenze, Italia

Du vil aldri noensinne glemme at du har deltatt på Inn i sjelen! Dette er et rent hypnose/meditasjonskurs som holdes i I talia hvert år. Her går du du dypt inn i egne prosesser og får lære veldig mange virkemidler som du kan bruke med dine kunder. Vi bruker byen og området som "klasserom" og lærer, utforsker og opplever. Vi setter også av tid til vandring i stillhet og dagbokskriving og du vil bli overveldet av den terapeutiske kraften i dette. OBS! Studenter må selv bekoste alle kostnader ift transport til/fra/på destinasjonen, hotell og all mat. *

VIKTIG! Du trenger mest sannsynlig å ankomme dagen før oppstart og reise dagen etter at vi avslutter, da vi starter kl 15.00 torsdag og avslutter 17.00 søndag. Dette avhenger av flytider selvfølgelig.

4-6. Desember 2020

Målcoaching

Et komplett kurs


Mange opplever å bli stående fast, på jobb, privat, studier, idrettskarriere o.l., uten egentlig å klare å motivere seg tilbake på egenhånd. Da er det godt å ha en profesjonell veileder som motiverer gir overblikk og perspektiv. Du mottar et enkelt trinn-for-trinn arbeidsverktøy for hvordan å jobbe en-til-en med målcoaching. Du mottar også en nettmodul som viser hvordan du kan coache grupper til å prestere bedre, i nettmodulen er det idrettscoaching i fokus, men metoden konverteres lett til andre områder. I alle øvelser bruker du hypoterapi.

Eksamensfeiring

Glade studenter i klasserommet

Sertifiseringsbilde

Vårt trivelige spiserom hvor vi har mye gøy

og lærer mye av hverandre. Dette bildet er ikke tatt i våre nåværende lokaler, men vi har et veldig trivelig spiserom nå også :)

Ute og feirer gjennomføring av Helvetesuka, et frivillig prosjekt vi gjør innimellom

På vei for å isbade i Oslofjorden, en frivillig studieaktivitet

17-19. Januar 2020

Life Coaching

Et komplett kurs

Denne modulen får du lære SolstadAkademiets komplette fremgangsmåte for å jobbe med Life Coaching. Dette er en enkel trinn-for-trinn metode som gir deg et enkelt rammeverk å jobbe innenfor, når det gjelder å veilede mennesker i å bygge mer kraftfulle liv. De aller fleste voksne kommer til en fase hvor de kjenner at de har mistet noe av seg selv på veien inn i voksenlivet. Å få lov å være en guide i prosessen til å skape et bedre liv for den det gjelder er en gave du vil nyte hver dag på jobb. I alle øvelser bruker du hypoterapi.

24-26. April 2020

Meta Programmer, salg og networking

Meta Program-modulen kaller jeg for "Det dype vannet". Årsaken til det, er at Meta Programmene, er det som ligger på dypet i oss. Det som beveger oss t.o.m når vi ikke er oppmerksomme på det, eller kanskje spesielt da. Før i tiden trodde man at Metaprogrammer ikke kunne endres, men det kan de. Denne modulen jobber vi med å gjenkjenne å endre egne og andres Meta Programmer, samtidig som vi trekker inn annen, nyttig NLP, troer, verdier m.m.

23-25 Oktober 2020

Terapeutisk Berøring

Komplett kurs

Terapeutisk Berøring er min absolutte favoritt teknikk. Hvorfor? Fordi det er så varsomt og leger alle former for emosjonelle sår. Når du får puste ut på benken, starte de indre prosessene og gi slipp i både fysikken og det emosjonelle samtidig, samtidig som du fyller på med noe nytt og bedre, leges du ofte uten ord gjennom at du finner en indre fred og at muskulære spenninger gir slipp. På disse tre dagene får du lære alt du trenger å kunne, både rent praktisk og ift det terapeutiske og vi jobber mye i klasserommet.

Eksamen,

Kollokvie og

Sertifisering

Kollokvie: På dette studiet forventes det at dere møtes til kollokvie for å trene på det dere har lært. Dere velger selv innholdet i kollokvie, men oppfordres til å bruke tiden til å skrive script sammen og gjøre hypnoterapi på hverandre. Dere kan også velge å samarbeide om leksearbeid i kollokvie. Om dere ikke har anledning til å møtes i samme rom, kan dere Skype, eller arrangere en helge-intensiv. Alle studenter skal levere en bekreftelse fra medstudenter på at de har deltatt på et minimum av 24 kollokvietimer. Du kan gjøre kollokvie med studenter fra andre studieretninger ved skolen, så lenge du selv har fokus på det hypnoterapeutiske i arbeidet.

Skriftlig eksamen: Senest 6 måneder etter siste studiedag leverer du ett egenprodusert script innen vekt, bli røykfri og 2 valgfrie temaer. Disse scriptene skal levers skolen i papirformat og deles på studiets FB side som en ressurs til dine medstudenter, det som legges på FB kan anonymiseres dersom du ønsker det.

Praksiskunder: Som en del av din eksamen gjennomfører du et komplett forløp på minst 20 timer med praksiskunder innen hvert av dine 4 eksamenstemaer. Senest 6 måneder etter siste studiedag leverer du tilbakemeldingsskjemaer fra dine praksiskunder som bekrefter eksamensforløpet. Disse skal levers til skolen på papir.

Sertifisering: Når du har levert det skriftlige eksamensmateriellet motter du din sertifisering. Dersom du gjør det før siste studiedag vil du motta sertifiseringen foran klassen. Om du vil kan du levere inntil 6 måneder etter studieslutt og kan selv velge om du vil komme til skolen for å motta sertifiseringen eller om du vil motta den pr post.

To studenter jobber med Terapeutisk Berøring

Gong Mester og tidligere student Lisbeth Bøen er på besøk og leder oss i et Gong Bad, en ubeskrivelig, vidunderlig opplevelse

Praktisk Informasjon:


Løpende oppstart hele året, du begynner så snart du har meldt deg på. Det foregår på den måten at du melder deg på i skjemaet nedenfor. Du mottar da betalingsinformasjon. Når du har betalt studieavgiften/startet delbetaling, mottar du nettkurset HypnoTerapiens Grunnprinsipper. Så snart du har gjennomført nettkurset møter du til den studiedato som er nærmest i tid.


Du finner påmeldingsskjema til HypnoTerapeut studiet nederst på siden.


Sted:

Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum, sted kan endres ved behov

Pris:

Studieavgiften for hele studieåret er kr 24.999,-. Du kan dele betalingen i 12 rentefrie, månedlige innbetalinger a kr 2.099,-. I tillegg til studieavgiften tilkommer kostnader ifm studiereisen til Italia, der må studentene selv bestille og betale transport til/fra/på destinasjonen, hotell og all mat.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Du velger selv ved påmelding om du vil betale hele studieavgiften med en gang, eller om du vil dele betalingen i 12 innbetalinger a kr 2.099,-. Dersom du foretrekker faktura fremfor å betale via PayPal, gir du skolen beskjed, så ordner vi dette.

Løpende opptak

HypnoTerapeut studiet har løpende opptak hele året. Det betyr at du møter til første studiedag etter at du har meldt deg på og betalt studieavgiften/første innbetaling.

Tider:

Fredag: 17-ca 21

Lørdag: 10-16

Søndag: 11-17

Lekser:

Mellom hver samling i klasserommet kan det bli gitt lekser. Disse oppgavene leveres skriftlig neste samling. Leksene kan også gjøres i kollokvie. Du vil ikke få mer lekser enn at du vil kunne klare dette i en ellers travel hverdag.

Kollokviegrupper:

På dette studiet forventes det at dere møtes til kollokvie for å trene på det dere har lært. Dere velger selv innholdet i kollokvie, men oppfordres til å bruke tiden til å skrive script sammen og gjøre hypnoterapi på hverandre. Dere kan også velge å samarbeide om leksearbeid i kollokvie. Om dere ikke har anledning til å møtes i samme rom, kan dere Skype, eller arrangere en helge-intensiv. Alle studenter skal levere en bekreftelse fra medstudenter at de har deltatt på et minimum a 24 kollokvietimer. Du kan gjøre kollokviearbeid med studenter fra andre studieretninger ved skolen, så lenge du selv har fokus på det hypnoterapeutiske.

Eksamen:

Senest 6 måneder etter siste studiedag leverer du ett egenprodusert script innen vekt, røykfri og 2 valgfrie temaer. Disse scriptene skal levers skolen i papirformat og deles på studiets FB side som en ressurs til dine medstudenter, det som legges på FB kan anonymiseres dersom du ønsker det, de vil også bli lagt en perm som inspirasjonskilde til kommende studenter.

Praksiskunder: Som en del av din eksamen gjennomfører du et komplett forløp på minst 20 timer med praksiskunder innen hvert av dine 4 eksamenstemaer. Senest 6 måneder etter siste studiedag leverer du tilbakemeldingsskjemaer fra dine praksiskunder som bekrefter eksamensforløpet. Disse skal levers til skolen på papir.

Sertifisering: Når du har levert det skriftlige eksamensmateriellet mottar du din sertifisering. Dersom du gjør det før siste studiedag vil du motta sertifiseringen foran klassen. Om du vil kan du levere inntil 6 måneder etter studieslutt og kan selv velge om du vil komme til skolen for å motta sertifiseringen eller om du vil motta den pr post.

Klientbehandlinger:

Tjen penger mens du studerer

Alle som studerer hos oss, oppfordres til å starte med å gi studentbehandlinger til klienter allerede fra første dag. Det er fordi du er helt avhengig av å praktisere for å bli flink og fordi du med fordel bør trene, mens lærdommen er fersk. På den måten kan du også tjene penger mens du studerer og begynne å bygge deg en kundekrets. Det er viktig her at du understreker for klientene at du er i en utdanningsfase og ikke er ferdig utdannet terapeut.

Fravær: Du kan ikke ha mer enn 10% fravær. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.


Ansvar for egen læring: Å bli god på hypnoterapi krever trening og forpliktelse. Du vil få utdelt fremgansmåter og link til skriptforslag (mange av disse på engelsk), men det er viktig at du forstår at en hypnoterapeut skriver sine egne skript og at det er ditt eget ansvar under studiet å trene på dette. Det finnes ingen universelle skript som vil fungere på alle, en god hypnoterapeut forstår hypnoterapiens prinsipper og skreddersyr hver enkelt hypnose til den det gjelder, helt spesifikt.

Reise:

Hvert år reiser vi en hel weekend til en spennende by for kurset Inn i sjelen. Du må påberegne at du kanskje må reise kvelden før og komme hjem morgenen etter kursdagene avhengig av flytider til/fra destinasjonen.


OBS! Vi gjør oppmerksom på at alle datoer er foreløpige datoer og at flyttinger av studiedatoer kan forekomme ved uforutsette hendelser. Når det gjelder studiereisen er det derfor viktig å ikke bestille flybilletter før tidligst 2 måneder før avreise. Endring av lokale kan også forekomme underveis, men vil alltid være et sted på Romerike/Oslo.


NAV støtte/Søtte fra arbeidsgiver/fagforening:

Vi har hatt studenter på dette studiet som har fått sitt studie betalt av NAV. Dersom dette er aktuelt, ta kontakt med skolen, så sender vi deg alt nødvendig papirarbeid som NAV behøver. Vi har også hatt studenter som har fått sin utdanning betalt av sin arbeidsgiver og fagforbund. Ta kontakt med skolen, så tilrettelegger vi alt papirarbeid disse instanser behøver dersom dette er aktuelt for deg.

Studiebetingelser:

- Du må ha fylt 21 år for å søke opptak

- Du kan ikke ha mer enn 10% fravær på klasseromsundervisning for å motta sertifisering. Dersom du har mer fravær enn 10% får du selvfølgelig fortsette på studiet, men du vil ikke motta din sertifisering før du har tatt igjen de tapte dager neste studieår. Studieavgift tilbakebetales ikke ved fravær siden studenter med fravær får anledning til å ta igjen tapte dager ved neste semester. Dersom stundenten uteblir neste semester mister studenten muligheten til å ta eksamen, da det har gått for lang tid mellom læring og eksamen. Dersom studenten da vil ta opp eksamen ved en senere anledning er det mulig, studenten må da repetere hele studiet, men behøver ikke å betale studeavgift utover eksamensavgiften pålydende kr 2000,-.

- Skriftlig hjemmearbeid og tilbakerapporteringer fra klienter må være levert skolen før sertifiseringer deles ut.

- Påmelding til studier og kurs er bindene og innbetalt studieavgift tilbakebetales ikke, da studenter som går glipp av undervisning får anledning til å ta igjen tapte dager vederlagsfritt neste sesong.

- SolstadAkademiet forbeholder seg retten til å foreta endringer i datoer og studieinnhold ved behov, studenter informeres om evt endringer så snart de inntreffer.

- Ved påmelding i skjemaet nedenfor bekrefter du at du har lest og forstått studiebetingelsene ovenfor.

Rabatt på andre studier: Studenter på HypnoTerapeut studiet får følgende rabatter på våre andre studier:

NLP Master Practitoner 40%

HelhetsTerapeutpåbygning: kr 9.999,-


Påmelding:

Du melder deg på i skjemaet ovenfor

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Oscarsgate 46 B, Oslo. Lokalene ligger 2 kvartaler bak slottsparken. Det står Briskebyklinikken på ringeklokka og døra. Dersom du ankommer kollektivt er Nasjonalteateret nærmeste stasjon, da ankommer du lokalene via en spasertur gjennom slottsparken. Ankommer du med bil, finnes flere parkeringshus i nærheten av slottsparken. 


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Copyright @ All Rights Reserved