Helgekurs i

HYPNOSELær alt du trenger å kunne om Hypnose,

på en helg

VELKOMMEN TIL 

SOLSTADAKADEMIETS 

HELGEKURS I HYPNOSE

Et komplett 4 dagers intensivkurs i Hypnose

Påmelding nederst på siden


Vil du lære alt du trenger å kunne om terapeutisk bruk av hypnose på en helg? Da er dette kurset for deg. Du vil få lære og motta script til hypnose til bruk for vektreduksjon, bli røykfri og tidsreiser, i tillegg jobber vi med hypnose for velvære, selvtillit, sceneskrekk m.m og du mottar videokurs i hypnose til bruk før/under/etter svangerskap og til ufrivillig barnløshet.


Kurset består av et innledende nettkurs hvor du får lære alt du trenger å kunne om hypnose, nettkurset består både av undervisningsvideoer og kompendie. På dette kurset får du lære hypnosens historie, det hypnoterapeutiske språket, hvordan du setter sammen en komplett hypnose, litt om kundebehadling og du får i tillegg lære noen coachingøvelser som vil være et godt tilskudd til din hypnoterapi.


På selve helgekurset bruker vi mye tid i transe. Dag 1 vil kursleder, Cecilie Hunvik gjøre alle hypnosene på klassen som en gruppe. Dette for at dere skal få trening i å falle i transe, samt inspirasjon til forskjellige virkemidler. De andre dagene vil kursdeltagerne få trening i å gjennomføre hypnose selv. Vi begynner med enkle oppgaver og avanserer videre ila kurset.


Etter kurset vil du selv være i stand til å lage dine egne persontilpassede hypnoser innen alle temaer du måtte ønske. Men det er viktig å huske at det å bli god på hypnose krever trening.


Du sertifiseres ikke som Hypnoterapeut ved deltagelse på dette kurset, det krever en bredere utdanning, se vår hypnoterapeut utdanning.


Alle deltagere mottar kursbevis og vil etter kurset, kombinert med egentrening være i stand til å bruke hypnose i allerede eksisterende praksis, eller som hobby til egenbehandling eller på venner og kjente.


Fagplanen for selve helgekurset er som følgende:

Torsdag 16. august

10.00 Velkommen

10.30 Hypnose for velvære (blir filmet, du får ikke script på dette, men du får et skjelett på hvordan hypnosen er sammensatt og kan lage ditt eget på bakgrunn skjelettet og opptaket av videoen, din suksess som hypnoterapeut består i å trene på å lage gode script selv)

11.30 Lunsj

12.30 Hypnose for sosial mestring (blir filmet, du får ikke script på dette, men du får et skjelett på hvordan hypnosen er sammensatt og kan lage ditt eget på bakgrunn skjelettet og opptaket av videoen, din suksess som hypnoterapeut består i å trene på å lage gode script selv)

13.30 Pause

13.45 Hypnose for sceneskrekk/suksess på talerstolen og i møter (blir filmet, du får ikke script på dette, men du får et skjelett på hvordan hypnosen er sammensatt og kan lage ditt eget på bakgrunn skjelettet og opptaket av videoen, din suksess som hypnoterapeut består i å trene på å lage gode script selv)

14.45 Pause

15.00 Vi snakker om hvordan vi kan bruke hypnose for håndtering av smerte, det gjøres ingen hypnose på dette, men dere finner inspirasjon i kompendiet til hvordan en slik hypnose kan legges opp.

15.45 Vi snakker om hvor dere kan finne ekstern inspirasjon til å lage gode hypnoser.


Fredag 17. august OBS! I dag kan det hende vi holder vi på til kl 18.


10.00 Vi starter dagen med en vidunderlig hypnose for selvfølelse/selvtillit


11.00 Tekniske hjelpemidler og praktisk gjennomføring av hypnose.


12.00 Lunsj


13.00 Vi bruker resten av dagen til hypnose for å bli røykfri


Lørdag 18. august OBS! I dag kan det hende vi holder på til kl 18.00


Vi fortsetter og avslutter røykfri behandlingen og bruker hele dagen til hypnose for vektreduksjon, inkl gastric bypass for de som er interessert i dette.


Søndag 19. augusi OBS! i dag kan det hende vi holder på til kl 18


Vi bruker hele dagen til hypnose for tidsreiser.


Nettkurs etter kurset


Etter fullført kurs mottar du videomateriell som viser hypnoser til bruk før/under/etter svangerskap og hypnose til bruk for ufrivillig barnløshet. Kurset gir også inspirasjon til hvordan du kan sette sammen nettkurs innen hypnoterapi.


Kursbevis

Alle kursdeltagere mottar kursbevis på kursets siste dag.


Hypnosevideoer på nett

Kursleder Cecilie Hunvik har mange hypnoser liggende på YouTube. Du vil ha god nytte av å se disse som kilde til inspirasjon, enten før du kommer på kurset eller i etterkant av kurset. Du finner hennes YouTube kanal her: https://www.youtube.com/channel/UCoBCaHwydbJMrQDliZAuUWw?view_as=subscriber


OBS!


Det gjøres oppmerksom på at dette er et intensivkurs. Det innebærer at det er mye læremateriell vi skal igjennom på kort tid. Det krever et samarbeid fra studentene. Deltagere på dette kurset må forberede seg på å møte uthvilt og motivert for læring. Det er lite rom for deling av personlige perspektiver og historier på dette kurset, det må i så fall gjøres i pausene. Det er ikke fordi dette ikke er av stor interesse for kursleder og deltagere, men fordi vi har mye fagmateriell vi skal igjennom.Praktisk Informasjon:

 

Du finner påmeldingsskjema til kurset lenger ned på siden

 

Sted:

Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


Dato: 16-19 august.


Tider: Torsdag 10-16, fredag til søndag, vi starter 10 og avslutter senest 18.00


Pris:

Kr 8.999,- for alle tre dagene Kursavgiften forfaller i sin helhet ved påmelding.


Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Dette kurset må betales i sin helhet ved påmelding og deltagelse er bindende når kursavgift er betalt. Kursavgiften tilbakebetales ikke dersom deltagere trekkes seg. Det skyldes at vi har et begrenset antall plasser på kurset og når kurset er fullt, sier vi nei til andre som vil med. Vi kan derfor ikke risikere at deltagere som har reservert en kursplass trekker seg, da dette er et kurs som kun dekker driftskostanden kurset koster skolen.


Klientbehandlinger:

Dersom du allerede har en eksisterende praksis hvor du kjenner til god forretninsskikk for kundebehandling og hvordan du driver din egen praksis, vil du kunne bruke hypnose profesjonelt etter dette kurset, selv om du ikke mottar tittelen Hypnoterapeut (du mottar kursbevis på kursets siste dag).


Dersom du ikke har en praksis og kan kan profesjonell kundebehandling anbefales du ikke å bruke det du lærer profesjonelt, men du vil være i god stand til bruke hypnose som egenbehandlig eller som hobby blant venner og kjente.


OBS! Det understrekes at det å bli god på hypnose krever trening. For å lykkes med hypnose kreves det at du fortsetter å trene på det du har lært på egenhånd etter kurset.


Vil du sertifiseres til Hypnoterapeut etter å ha deltatt på kurset? Da trekker vi ifra kursavgiften for dette kurset på studieavgiften for HypnoTerapeut utdanningen :)

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3