3 DAGERS KURS I 

MASSASJE 8. - 10. mai

kun 2.999,-

LÆR TERAPEUTISK MASSASJE

TIL BRUK I DIN PRAKSIS ELLER SOM

HOBBY


Dette kurset holdes kun en gang pr. år og har begrenset plass

Lærer på kurset: Grunnlegger Cecilie Hunvik


Dette er et nybegynnerkurs for deg som er nysgjerrig massasje som tilskudd til din nåværende terapipraksis eller for deg som vil lære for å glede deg selv, dine nære og kjære.


Dette er et basiskurs hvor du får lære de mest vanlige massasjegrepene og i løpet av helgen har du lært en fantastisk full kropps massasje av høy kvalitet. Vi har fokus ikke bare på massasjen, men også på det terapeutiske og intuitive, noe som gjør dette til en helt unik opplevelse sammenlignet med vanlig spamassasje. På siste kursdag gjør vi også massasje med varme stener, noe du og dine fremtidige kunder vil sette stor pris på.


Du får lære grunnleggende teori for trygg, behagelig, hygienisk massasje og hvordan du opptrer profesjonelt. Vi starter helt fra bunnen av med hvordan du setter opp benken og hvor du kan kjøpe forskjellige oljer. Du får også innføring i alle muskelgrupper med bilder som du kan støtte deg på senere. På kurset ser vi også en del massasjevideoer, disse får du link til, slik at du kan repetere det du har lært i etterkant. Det gjør at læringen sitter bedre og at du føler deg tryggere på å praktisere når du er ferdig.


Etter dette kurset vil du være i stand til å gjennomføre en full kropps massasje, inklusiv ansiktsbehandling og massasje med varme stener. Du velger selv om du vil legge det du har lært inn i en allerede eksisterende terapipraksis eller om du bare vil bruke det du har lært som hobby.


OBS! Av hensyn til deltageres velvære er dette et kurs kun for kvinner, det gjøres unntak for menn som studerer på fulltid ved skolen. Vi setter gjerne opp rene kurs for menn også, men det krever et minimum av 5 deltagere.


Jeg håper vi ses på kurset :) Du kan melde deg på i skjemaet nedenfor.

Praktisk Informasjon:


Du finner påmeldingsskjema til kurset lenger ned på siden


Sted:

Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum

Dato: 8.-10. mai

Tid: Fredag 10. mai kl 17.30

Lørdag: 10-16

Søndag: 11-17

Pris: 2.999,- Kursavgiften forfaller i sin helhet ved påmelding.

OBS! Av hensyn til deltageres velvære er dette et kurs kun for kvinner, med unntak av menn som studerer fulltid ved skolen som har dette som en del av sitt studieforløp. Vi setter gjerne opp rene kurs for menn også, men det krever et minimum av 5 deltagere.

Betaling:

Du betaler enkelt via PayPal, du behøver ikke å ha en PayPal konto, du kan betale med ditt vanlige bank/kreditt kort, bare følg de enke anvisningene. PayPal er en av verdens sikreste betalingsløsninger på nett. Dette kurset må betales i sin helhet ved påmelding og deltagelse er bindende når kursavgift er betalt. Kursavgiften tilbakebetales ikke dersom deltagere trekkes seg. Det skyldes at vi har et begrenset antall plasser på kurset og når kurset er fullt, sier vi nei til andre som vil med. Vi kan derfor ikke risikere at deltagere som har reservert en kursplass trekker seg, da dette er et kurs som kun dekker driftskostanden kurset koster skolen.

Klientbehandlinger:

Du blir selvfølgelig ikke profesjonell massør av å ta et 3 dagers kurs, men om du allerede er praktiserende terapeut eller coach, vil du etter kurset ha lært nok til å begynne å bruke metoden med klienter. Dersom du ikke har noen annen terapeutisk bakgrunn vil du etter kurset være rustet til å begynner å jobbe med treningskadidater som en hyggelig hobby som du kan tjene noen kroner på. Det er da viktig at du understreker for de det gjelder at du er en nybegynner under trening og at du ikke tar på deg krevende klienter før du har tatt mer utdanning og trening. Dette snakker vi om på kurset.

 

Påmelding:

Du melder deg enkelt på i skjemaet til venstre på siden.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:


Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Moreno Huset, Skippergata 9, Oslo sentrum


CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet


Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :) 

Dette sier våre studenter om oss:


Dette sier våre studenter om skolen:


Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem


Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.


Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam


Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen


Kjære Cecilie   Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet  i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn  følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:)  Med vennlig hilsen Kjersti


Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3