Bilder fra våre nydelige lokaler på Lund, rett utenfor Lillestrøm. Vi holder til i en gammel bestyrerbolig som ligger i et museumsområde i et naturreservat. Lokalene har konferanserom, kjøkken og flere unike stuer og grupperom. Vi har mulighet for utendørsundervisning i den vakre hagen og nydelige turområder rett utenfor døra. Om sommeren tilbyr museet spennende utstillinger fra gammel og ny tid, samt at museumsbutikkene og resteuranten er åpen. Det finnes også et eget naturmuseum i området. Også har vi vårt eget spøkelse, en mann med tilknytning til gården :)

Hold deg oppdatert om hva som skjer på SolstadAkademiet


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i Målcoaching i velkomstgaveVil du holde deg oppdatert om våre kurs og utdanninger, motta blogger og videoer fra klasserommet og få gratis nettkurs i Målcoacing? Da er alt du behøver å gjøre, å melde deg på vårt nyhetsbrev i skjemaet nedenfor til venstre.


Jeg håper også at du vil ta deg tid til å se på bildene av våre flotte lokaler på Lund utenfor Lillestrøm, samt biljøbildene fra skolen. Mens du er på siden vår, håper jeg også at du vil kose deg med å lese om våre kurs og utdanninger og begynne å drømme om hva de kan gjøre for deg :)


Takk for oppmerksomheten :) Hilsen Cecilie <3

Copyright © All Rights Reserved