Energi Terapeut

Energi Terapeut Studiet

Velkommen til SolstadAkademiets Energi Terapeut studie


- for deg som liker å være til stede for de som trenger det  -


- du kan lese detaljer om alle de spennende modulene lenger ned på siden -

SKÅNSOMT OG TILSTEDEVÆRENDE


Noen mennesker har opplevd veldig vonde ting og føler seg helt tappet, alene og fortvilte. Ofte uten egentlig å vite hvorfor og i hvert fall ikke hvordan å komme ut av det. For de som husker og vet hvorfor er det ofte så vondt at de ikke orker å snakke om det, eller de vil ikke. Da kan det være veldig lindrende og befriende å komme til en EnergiTerapeut som bare er der. Som har god tid til å bare være til stede og lytte, en man kan gråte hos og være fortrolig med. 


Andre er kanskje det man kaller "høysensitiv" eller "alternativ" og trenger en terapeut som har forståelse for hvordan det oppleves å være slik. Da behøver man en EnergiTerapeut å ventilere med, sparre hos og kanskje også lære hos. 


Hos SolstadAkademiet får du en veldig komplett utdannelse som EnergiTerapeut som bl.a inneholder modulene EnergiTerapi og intuisjon, Terapeutisk Berøring, Terapeutisk Massasje, Inn i Sjelen, Terapeutiske teknikker og FeelgoodWeekend. Andre spennende fagområder er meditasjon, yoga, tai-chi, Ayurveda, Bachs blomstermedisin og kunstterapi. 


Dette er et usedvanlig spennende studie som du vil ha stor nytte og glede av både profesjonelt og privat. Hos oss er studentene delt omtrent 50-50 mellom de som vil jobbe profesjonelt og de som kommer for å hjelpe deg selv. Det gir oss et veldig godt og spennende skolemiljø. 


For å studere til EnergiTerapeut er det helt nødvendig at du selv er en person som føler energier, samtidig er det viktig å nevene at dette er en utdanning hvor vi begynner helt fra bunnen av, slik at du ikke behøver å ha erfaring med energiarbeid fra tidligere. 


Hva betyr det å være en som føler energier? Det behøver ikke være mer enn at du ofte føler stemningen i et rom eller et menneske eller at du ofte "vet" det andre ikke klarer å plukke opp, som om du har en slags sjette sans. Å føle energier er ikke verken overnaturlig eller skummelt, tvert i mot er det helt naturlig, det er bare det at mennesker flest i den industrialserte verden ofte har det for travelt til å legge merke til det. Du som kjenner energier er verken "utvalgt", "overnaturlig" eller "gal", du er bare mer observant enn de fleste andre. Alle kan kjenne energier hvis de vil.


- Studiet passer både for deg som vil jobbe profesjonelt i egen praksis, bruke det du lærer i nåværende jobb eller for deg som vil bruke det du lærer som en ny hobby eller for å heve kvaliteten på egen hverdag.


Praktisk informasjon og studiebetingelser:


Hvem passer utdanningen for? Energi Terapeut studiet passer for deg som vil jobbe med å hjelpe mennesker som privatpraktiserende i egen praksis og for deg som studerer som en hobby og kilde til selvutvikling for å glede deg selv og dine nærmeste.


Påmelding: Send en mail til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no med forespørsel om studieplass. Fortell hva som gjør at du vil melde deg på, hva du vil bruke studiet til og hvilke forventninger du har. Dersom skolen har plass på studiet, vil du få tilbud om studieplass via e-mail, sammen med studiekontrakt og faktura på depositum. For å beholde din studieplass må depositumet betales innen 14 dager og studiekontrakten må sendes signert til skolen.


Sted: Gamle Rovenvei 141, 1900 Fetsund


Adkomst med bil: Enkleste adkomst er med bil, vi har gratis parkering rett utenfor. Du bruker ca 10 minutter fra Lillestrøm sentrum og ca 30 min fra Oslo sentrum.


Adkomst med kollektivtrafikk: Ta buss 470 fra Lillestrøm stasjon til Gran i Fet, bussen bruker ca 20 minutter. Du må påregne ca 15 min gange fra bussholdeplassen til skolen.


Klokkeslett: 


Fredag: 18.00-21.30

Lørdag og søndag: 11.00-18.00


Pris og betaling:

Studiet har to prismodeller du kan velge mellom:


Dersom du ønsker å kun delta på de modulene som er en del av ditt studie betaler du følgende:

Innmeldingsavgift 1.999,-

Modulavgift: 1.999,- x 8

Eksamensavgift: 2.499,-

Totalpris: 20.490,-

Dersom du velger denne studiemodulen kan du enten betale hele studiet ved påmelding eller dele betalingen i 10 delbetalinger a 2.049,-, fakturaavgift kr 79,- tilkommer på hver faktura.


Dersom du ønsker tilgang til alle SolstadAkademiets moduler og vil ha mulighet til å ta mer enn en eksamen, kan du velge skolens medlemsmodell og betale følgende:

Innmeldingsavgift 1.999,

Månedsavgift: 1.499,- så lenge du ønsker å være medlem. OBS! Ved medlemsmodell, får du ikke penger tilbake for moduler du uteblir fra og du betaler den samme summen hver måned, også de måneder vi ikke har undervisning. Du kan melde deg av når som helst og binder deg ikke til et bestemt antall måneder, men om du tar hele skolens årshjul blir prisen 1.499,-x18=26.982,-

Eksamensavgift: 2.499,-

Totalpris for 18 måneders studie og en eksamen er: 31.380,-

Dersom du velger denne studiemodellen betaler du både innmeldingsavgift og modulavgift den første måneden, deretter betaler du modulavgift frem til du er ferdig med ditt studie. OBS! Ved fravær og i måneder skolen ikke har undervisning, betaler du likevel studieavgift, da du her kjøper en pakke, moduler du blir forhindret fra å delta på, kan du komme tilbake til skolen og ta senere vederlagsfritt.


Ved begge modellene delbetaler du via faktura. Fakturaavgift kr 79,- tilkommer på alle fakturaer.


Pensum: Pensum utdeles på skolen. 


Kollokvie: Det stilles krav til deltagelse på kollokviegrupper hvert semester. Deltagelse dokumenteres av dine medstudenter og er et eksamenskrav. Kollokvie gjennomføres ikke på skolen, men der dere selv velger å møtes. Gjennomføring av kollokvie kan gjøres via nett for de som bor langt fra hverandre. For å gå opp til eksamen trenger du å ha dokumentert deltagelse på to kollokviesamlinger hvor dere øver på energiterapi/terapeutisk terøring/massasje på benk i kombinasjon med terapeutisk samtale. Husk at kollokvie er både lærerikt, gøy og trygger deg i rollen som terapeut.


Lekser: Etter hver modul gis lekser i form av innleveringer og/eller krav til gjennomføring av timer med praksis/treningsklienter. Hva som er lekse står oppgitt på siden for hver modul. Lekser skal sendes skolen via e-mail senest 4 uker etter gjennomført modul. Leksene skal også sammenstilles til et enhetlig kompendie som leveres senest 14 dager før studenten melder seg opp til eksamen.


Fravær: Det er krav til 90% deltagelse i klasserommet. Dersom en student har mer fravær enn 10% kan det løses via privatundervisning. Privatundervisning koster kr 499,- for 60 minutter. Dersom privatundervisning ikke er ønskelig eller gjennomførbart, kan studenten ta igjen tapt undervisning påfølgende skoleår. Studieavgift tilbakebetales ikke for tapt undervisning og derav forsinket eksamen, da studenten har anledning til å repetere påfølgende år. 


Force Majour: Ved uforutsette hendelser i samfunnet eller ved skolen, kan undervisning bli flyttet eller gitt som live nettundervisning. Det gis ingen rabatt eller tilbakebetaling av studieavgift ved Force Majour eller andre uforutsette hendelser, da studenter vil få samme studietilbud selv om det leveres elektronisk.


Eksamensavgift: For hver eksamen fakturerers det en eksamensavgift pålydende 2.000,- denne må være betalt før sertifisering deles ut.


Nettmoduler: Alle skolens moduler gjennomføres i klasserommet. Som en mulighet til repetisjon får du etter hver modul tilsendt tilsvarende modul som nettmodul, slik at du kan repetere så mye du vil, dersom modulen finnes i skolens videoarkiv, gjelder ikke alle moduler.


Sertifisering: Når du har bestått din eksamen utdeles en sertifisering som Energi Terapeut fra SolstadAkademiet.


Servering/Mat: Kveldsundervisningen gjennomføres fra 17-21. Disse kveldene har vi kun en kort benstrekk halvveis i undervisningen og ingen spisepause, men ta gjerne med litt frukt eller noe du kan spise mens undervisning pågår om du behøver et måltid :) Det finnes kaffe, te og vann på skolen. Lørdag og søndag har vi ofte spleiselunsj hvor alle kan forsyne seg fra bordet med brød, pålegg, melk og juice. Det er også anledning til å ha med matpakke.


NAV: SolstadAkademiet har hatt mange studenter som har fått sitt studie betalt av NAV. Ta kontakt med skolen, så får du hjelp med søknadsprosessen. Vær oppmerksom på at NAV sine søknadsprosesser ofte er langvarige, så sørg for å ta kontakt med skolen i god tid før studiestart om du kan.


Betaler arbeidsgiver studiet ditt? SolstadAkademiet har erfaring med studenter som får sitt studie betalt av sin arbeidsgiver. I disse tilfellene tar opptaksprosessen noe lengre tid, da vi må opprette litt mer kontakt med både deg og arbeisgiver, vær derfor rask med å ta kontakt slik at vi får alt i orden innen studiestart.


Deltagelse på flere moduler: Ønsker du å delta på flere av skolens moduler? Det kan du gjøre ved å betale kr 999,- pr modul. Dersom dette inspirerer deg til å ta flere eksamner, kan du det til en eksamensavgift på kr 1.999,- pr eksamen.

Skolen har løpende oppstart hele året, du starter når det passer for deg.

Vi har begrenset med plass i klasserommet, så sørg for å sikre deg din plass,

send forespørsel til:

cecilie.hunvik@solstadakademiet.no


Her ser du alt det spennende du får lære, klikk på hver modul for fullstendig fagplan:

Påmelding: Send en mail til cecilie.hunvik@solstadakademiet.no med forespørsel om studieplass. Fortell hva som gjør at du vil melde deg på, hva du vil bruke studiet til og hvilke forventninger du har. Dersom skolen har plass på studiet, vil du få tilbud om studieplass via e-mail, sammen med studiekontrakt og faktura på depositum. For å beholde din studieplass må depositumet betales innen 14 dager og studiekontrakten må sendes signert til skolen.

Se skolens hjemside for datoer

Lær å bruke sansene dine i arbeid med andre denne modulen. Vi jobber med øvelser og med energiarbeid i terapeutisk øyemed på behandlingsbenk.

010621

EnergiTerapi og tren din intuisjon

020521

Terapeutisk Massasje

Se skolens hjemside for datoer

Når vi har det vanskelig spenner vi musklene, derfor er massasje en naturlig del av et hvert terapeutisk forløp. Denne helgen lærer du en full kropps massasje.

Kurs 020221

Life Coaching og GruppeCoaching

Se skolens hjemside for datoer

Å livet er ikke for nybegynnere. Alle trenger noen verktøy og en velfungerende plan, her får du skolens trinn-for-trinn oppskrift for lifecoaching.

Kurs 021020

Terapeutisk Berøring

Se skolens hjemside for datoer

Noen ganger setter emosjonell og psykisk smerte seg i kroppen. Terapeutisk berøring er å finne og berolige disse for så å forløse de.

Kurs 021021

Terapeutiske Teknikker

Se skolens hjemside for datoer

Denne helgen får du lære ørelysbehandling, spamassasje av hode, hender og føtter, metamorfose og intro til fotsoneterapi.

Kurs 010920

Inn i Sjelen, destinasjon ikke satt

Se skolens hjemside for datoer

Denne helgen gjør du et dypdykk i deg selv, din fortid, nåtid og fremtid. Inn i sjelen er et kurs som vil bevege deg for alltid. Du vil være glad du var med :)

Kurs 010121

FeelgoodWeekend

Se skolens hjemside for datoer

Velkommen til en vidunderlig feelgoodweekend hvor du får lære yoga, meditasjon, Tai-Chi og indre veiledning av deg selv

010821

Ayurveda og Bachs blomstermedisin

Se skolens hjemside for datoer

Ayurveda betyr livets vitenskap og Bachs Blomstermedisin er essenser du blander i terapeutisk hensikt, dette er en lærerik helg.

Dette får du i studiepakka:


* 8 moduler i klasserommet, se ovenfor

* 1 nettmodul i Coachingens Grunnprinsipper

* 1 nettmodul i Målcoaching

* Skriftlige, lettforståelige kompendier til hver modul, med både teori og praktiske trinn-for-trinn øvelser

* SolstadAkademiets kompendie Teknikker og øvelser, (her får du en rekke ekstra øvelser du kan bruke med klienter eller i kollokvie.)

* Facebook gruppe for studenter hvor dere kan hjelpe hverandre

* Enkel servering og mulighet for felles lunsj

* Sertifisering som Energi Terapeut

* Erfaren foreleser og lærer

* Muligheten for å skreddersy din utdanning ved å legge til andre moduler ved skolen, uten ekstra kostnad

* Muligheten til å velge bort eksamen, dersom du studerer på hobbybasis for å glede deg selv

* Muligheten til å utsette eksamen ved å gjennomføre 6 måneders praksis før du tar eksamen, dersom du ønsker det

* Venner for livet

OBS! Dette må du beregne i tilleg: Modulen Inn i sjelen holdes i Italia eller sør i Frankrike. På denne modulen må du selv dekke fly, transport, overnatting, mat og andre aktiviteter du ønsker å delta på. Dersom du ikke kan delta på Inn i sjelen fordi du er forhindret fra å reise, gir det ingen avslag i studieprisen, du vil da få modulen som nettmodul.

Deltagelse på ekstra helgemoduler

Hos SolstadAkademiet har du anledning til å legge ekstra moduler til utdanningen din dersom du ønsker det og vi har plass i klasserommet. Det gjør at du kan skreddersy din kompetanse til å passe akkurat det du vil jobbe med. Modulene ovenfor er de som hører til Hypno Terapeut studiet. På skolens "Hjem" side kan du se alle modulene skolen tilbyr.Dersom vi har ledig plass i klasserommet, er det mulig å delta på enkeltmoduler ved skolen i tillegg til den utdanningen du melder deg på. For energiterapeut studienter koster ekstra helgemoduler 999,- og kursavgiften for enkeltmodulene betales i sin helhet ved påmelding. Dersom du ønsker deltagelse på en eller flere helgemoduler i tillegg til ditt opprinnelige studie, send en mail til: cecilie.hunvik@hotmail.com.

VERDIER OG VISJON


SolstadAkademiets visjon er å tilby utdanning og kurs av høy kvalitet som gjør studentene trygge i sin fremtidige rolle som terapeuter og coacher.


Skolen skal tilby både dybde og bredde.


Hos SolstadAkademiet skal alle trives og oppleve å få gode venner.


Studiene skal være mulighe å gjennomføre selv om man har en travel hverdag.


Skolen skal være åpen både for de som vil jobbe profesjonelt og for de som kommer fordi de vil lære av egen interesse uten å planlegge det som en karriere.


Hos SolstadAkademiet vil du oppleve å bli sett, hørt og forstått. Du vil få lære, føle deg inkludert og involvert og du som skal arbeide profesjonelt skal få føle deg kompetent. Dette gjøres gjennom høye faglige krav til skolen og gjennom stadige forbedringer.


De som uteksamineres fra skolen skal ha fått en kvalitetsmessig sterk utdanning i hvordan å hjelpe mennesker i endringsprosesser, har lært alt de trenger av etikk og yrkesstoltet, slik at de fremstår profesjonellt og håndterer det store ansvaret det er å jobbe med mennesker som har det vanskelig.


Eksamnene NLP Master Practitioner, HypnoTerapeut, HelhetsTerapeut og EnergiTerapeut hos SolstadAkademiet kvalifiserer for å få en yrkesutdanning som kvalifiserer til opptak hos NLH slik at de vil kunne få en solid forening i ryggen, yrkesforsikring og mulighet til å registrere seg i Alternativregisteret i Brønnøysund.


SolstadAkademiet - stedet for læring og trivsel


Dette sier en av skolens tidligere studenter: 


"En utrolig god skole, ledet av en fantastisk lærer ♥️ Cecilie skaper et kjempe godt læringsmiljø og ser hver enkelt elev. 🤩 Hun deler masse god kunnskap på en forstålig måte, samtidig som hun deler masse av seg selv. 🤗 Hun gir det lille ekstra for at alle skal føle seg bra og ivaretatt, og hun legger tilrette for at man etter studietiden skal føle seg trygg i rollen som ferdigutdannet terapeut. 🙏🏻 Miljøet er kjempe godt, og jeg har bare blitt kjent med snille og vakre sjeler 🌷 Solstad akademiet anbefales derfor til alle, og man kan også se frem til en dose selvutvikling underveis 🌟"

Hilsen fra en av våre studenter:


Jeg har tatt utdannelsen til NLP Coach ved SolstadAkademiet og er strålende fornøyd med valget av skole. Cecilie Hunvik er en meget dyktig lærer som er i besittelse av enorme mengder kunnskap om feltet hun foreleser i. Hun er nærmest definisjonen på det som på fagspråket heter ”ubevisst kompetent”! (Hva det er vil du lære om på coach-utdanningen).

Hun øser ut av sin kunnskap på en lettfattelig måte, krydret med mange og gode eksempler og historier, noe som gjør at kunnskapen ”sitter” hos oss elever.

Cecilie er ekte og varm som person samt en stor motivator og inspirator som gir av seg selv og som virkelig brenner for fagfeltet. Hun veileder og korrigerer på en behagelig og lett forstålig måte som får frem det beste hos hver enkelt elev. Dette gjør at som elev er jeg trygg på å ta de forskjellige verktøyene i bruk i praksis umiddelbart, og undervisingen er veldig praktisk lagt opp med mye tid til øvelser. Denne utdanningen er det beste valget jeg har gjort på lang tid!

Jeg kan på det varmeste anbefale SolstadAkademiets coach utdanning med Cecilie Hunvik som dyktig og dedikert lærer. Dette er stedet å utdanne seg på for å bli en god og flink NLP coach!

 

Mette Ma Finstad, Friske Grep, NLP Coach/massasjeterapeut/ friskvernsrådgiver. Treffes på mobil 951 68 426 eller e-post mettema@friskegrep.no  Se hjemmesiden www.friskegrep.no for mer info.


Mette Ma Finstad

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Hold deg oppdatert på våre utdanninger og kurs og vær den første som får vite det når nye kurs åpner for påmeldinmg. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i målcoaching i velkomstgave