Kursplan:

Sept

21

Sept

22

Sept

23

Sept

24

Torsdag:

Ankomst. Vi har ingen felles ankomstmøter på torsdag. Årsaken til dette, er at mange har lyst til å utforske sin ankomstby, Milano eller Venezia for så å ankomme Cremona sent på kvelden. Du kan selvfølgelig ankomme fredag, men vi anbefaler ankomst dagen i forveien for at du skal være opplagt til kursstart og ikke bli forhindret av forsinkelser

Fredag:

10.00-11.00 Velkommen, bli kjent, yoga

11.00-12.30 Meditasjonsarbeid, Finn babypusten

12.30-14.00 Meditasjonsarbeid, Finn jordforbindelsen, tryggheten, og kjærligheten

14.00-16.00 Lunsj

16.00- ca 18.00 Meditasjonsarbeid, møt ditt indre barn

Ca 18.00 Middag og kveldsaktivitet for de som ønsker å delta. Kveldsaktivtet denne dagen er båttur på elven PO, samt middag på en hyggelig restaurant ved elven.

Lørdag

10.00 Morgen yoga, sharing og dagbok

11.00 Meditasjosarbeid, Sjelemøtet

12.00 Arbeid utendørs i historiske omgivelser, vi besøker middelalderslottet Soncino. Her utforsker alle deltalgere området i stillhet og kontemplasjon med fokus på hva som har kommet frem i meditasjonsarbeidet så langt. Vi spiser lunsj i slottsområdet.

15.00-ca 18.00 Meditasjonsarbeid, Reisen hjem (sjelefamilien) og Møt dine Hjelpere og beskyttere.

Ca 17.00 Vi besøker byens middelalder katedral. Deltagerne utforsker området i stillhet og kontemplasjon med fokus på hva som har kommet fram i meditasjonsarbeider så langt.

Ca 18.00 Middag og kveldsaktivitet for de som ønsker å delta. Kveldsaktivitet denne dagen er fiolinkonsert og middag i sentrum.

Søndag

10.00 Morgen yoga, sharing og journalføring

11.00 Meditasjonsarbeid, Hvem er jeg og hva er min hensikt?

12.00-13.30 Vi besøker en av byens vakre parker og fordyper oss i egenarbeid og kontemplasjon.

13.30-15.00 Lunsj

15.00- ca 18.00 Meditasjons arbeid, Hvem vil jeg være? Avslutningsøvelser, veien videre.

18.00 Kurset er ferdig, du bestemmer selv om du vil reise hjem eller bli en natt eller to ekstra for å oppleve Cremona eller områdene rundt. Vi vil ta opp i plenum om noen deltagere ønsker å gå sammen til en avslutningsmiddag. Vi anbefaler alle detlagere å overnatte til mandag. Vi jobber veldig terapeutisk denne helgen og det kan være godt å bli værende på destinasjonen en ekstra natt før du vender tilbake til din hverdag, slik at alt du har opplevd får lov til å lagres. På enkelte destinasjoner er det også nødvendig å bli en ekstra natt dersom det ikke går fly hjem sent på kvelden. Det anbefales ikke at kursdeltagere reiser før kursslutt fordi dette er et terapeutisk kurs som trenger å fullføres før du reiser hjem.

Praktisk informasjon:

Påmelding: Du finner påmeldingsskjema til høyre på denne siden

Påmeldingsfrist: 1. september

Ankomst/Avreise: Alle deltagere anbefales å ankomme torsdag 21. september og reise hjem mandag 25. september.

Hotell: Alle kursdeltagere bestiller og betaler sitt hotell selv. Dersom du ikke vil ha lang reisevei til konferanselokalet, anbefaler vi at du booker et hotell i nærhet til sentrum. Når konferanserom er booket, blir det lagt ut her, slik at du kan velge et hotell i nærheten av konferanselokalet. Konferanserom/hotell bestemmes ca 2 måneder før avreise når vi vet hvor mange deltagere som vil at SolstadAkademiet skal booke deres rom.

Slik kommer du til Cremona: Du kan velge å fly til Milano, Bergamo eller Venzia. Milano og Bergamo ligger ca 1 time med tog fra Cremona og du kan kjøre dit med tog, det koster ca 7 euro. Fra Venezia tar det ca 3 timer, du kan kjøre dit med tog, det koster ca 15 euro.

God deltagerskikk: Vi gjør oppmerksom på at dette er en studiereise, det forventes at alle deltagere legger seg slik at de får 8 timers søvn hver natt og at deltagere som viser tegn til å ha vært beruset kvelden i forveien vil bli forvist fra klasserommet. Dette er et kurs hvor det å være til stede er viktig og din energi vil smitte på hele gruppa. Det er lov med litt vin/øl til måltider for de som vil, men arbeidet vi skal gjøre krever at vi er opplagt og til stede til en hver tid. Vi ber derfor alle kursdeltagere om å begrense alkoholinntaket frem til søndag kveld når undervisningen er avsluttet.

Ta med: Vi bruker mye tid i meditasjon på dette kurset. Det er viktig at alle deltagere tar med en god pute og et mykt pledd/jakke og et behagelig liggeunderlag/yoga matte, kanskje også noen myke, deilige sokker. Selv om vi er i et varmt land, kan vi oppleve store temperaturendringer når vi arbeider terapeutisk. En notatbok og en penn er også viktig, da vi bruker dagbok på kurset.

Pris:

Du betaler kun kursavgift kr 3.999,- til SolstadAkademiet, så avgjør du selv den totale kursavgiften ift hva du velger av fly og overnatting. Her er det mange prisklasser å velge mellom.

 

OBS! Alle deltagere må selv påkoste og bestille hotell og fly til/fra destinasjonen og all annen transport, samt måltider og aktiviteter utenom undervisningstid. Reise og hotell er altså ikke inkludert i kursavgiften.

 

Betaling: Reisen betales i sin helhet ved påmelding, delbetaling er ikke mulig på våre reiser. Direkte etter påmelding vil du motta en mail med en bekreftelseslink, når du har klikket på den, vil du motta en ny mail med betalingsinfo. Reisen må da betales via betalingslinken. Deltagere som ikke betaler ved påmelding blir slettet fra deltagerlisten, dette er fordi kurset kan bli fullt og vi har ikke anledning til å holde av plasser av hensyn til andre deltagere som vil være med.

Bindende påmelding: Dette kurset har bindende påmelding og alle deltagere oppfordres til å tegne egen reiseforsikring i tilfelle de ikke kan delta. Kursavgift tilbakebetales ikke for delagere som ikke møter opp. Dette skyldes at vi har begrenset plass på disse reisene og når du bestiller, holder vi av en plass til deg som vi ikke kan selge til en annen. Det skyldes også at ved få påmeldte, er vi avhengige av at alle møter opp for å dekke kostnadene ved kurset.

INN I SJELEN 3 dager, 4 netter

Bli med oss til Cremona, den vakre, Italienske byen ved elven Po, som er hjemmet til de kjente Stradivarius fiolinene.

 

Hensikten med reisen er å gjøre et dypdykk i deg selv, den du er, den du var ment å være og aller viktigst, den du vil være.

 

Dette gjør vi gjennom øvelser, meditasjon og dagbok-notater. Reisen er like aktuell enten du kommer for å jobbe med deg selv, eller om du er terapeut som vil lære flere verktøy å bruke med dine klienter. Vi bruker også byen vi befinner oss i til øvelsene og henvender oss til det historiske suset og den innsikten som kommer gjennom mindfulnes og tid tilbrakt i stillhet og kontemplasjon. På kurset bruker vi også tid til journalskrivng (dagbok), hvor deltagerne skriver ned sine opplevelser etter øvelser og innsikt og klarhet som kommer gjennom kurset.

 

Vi kommer til å besøke flere historiske steder til bruk i øvelser.

 

Er du klar for å ta kontakt med ditt indre barn, oppsøke kilden du kom fra, hente tilbake den du var før livet begynte å forvirre deg? Da er dette kurset for deg. Du vil oppleve følelsen av å komme hjem, finne tilhørighet, få gode råd fra din indre rådgiver og øve opp din evne til virkelig å lytte til hva som er sant og ekte for akkurat deg. Dette kurset vil gi deg tilbake troen på at det er en mening med livet, og at du ble akkurat det fine mennesket du var ment å være. Alle kan snu sitt liv til det bedre, når vi bare har motivasjonen og får lære hvordan. Du er din største motivator og kilden til din sannhet finnes i deg. Alt du trenger er å lære å lytte, slik du gjorde helt naturlig, da du ble født.

 

Cremona ligger i innlandet nord i Italia, for deg som virkelig vil oppleve Italia anbefales det å ankomme byen via Milano og reise hjem via Venezia med en natt eller to i disse byene også. Det går rimelige tog mellom disse byene.

 

Les mer om kursplanen, kveldsaktiviteter og det praktiske om reisen til venstre.

 

Dette er et kurs som vil gi deg uvurderlig innsikt og oppklaring og opplevelser du vil huske for resten av livet. I tillegg til meditasjonenen i fagplanen vil du også få lære coachingøvelser og mindful tips som du vil ha glede og nytte av resten av livet, enten du kommer for å hjelpe deg selv eller for å lære å hjelpe andre.

 

Vil du fordype deg og drømme om reisen?

 

Du lærer mye om byen gjennom turistinformasjonen i Cremona, den finner du her: http://turismo.comune.cremona.it/en

 

Byens filolintradisjon er inspirerende og vakker, du kan lese mer her: http://www.pilotguides.com/articles/stradivarius-and-the-history-of-violin-making-in-cremona/

 

Vil du drømme deg bort i det romantiske Cremona gjennom boken som gjorde at jeg valgte denne byen som et av våre reisemål? Da anbefaler jeg boken Måneskinnshagen av Corina Bomann, den tar deg med på en spennende reise i tid om rom.

Reisebetingelser:

 

1. For å delta må du være påmeldt innen 1. september

 

2. Reisen må betales i sin helhet ved påmelding

 

3. Påmelding er bindende og kursavgift refunderes ikke etter påmelding. Dette skyldes at når du bestiller, holder vi av en plass til deg som vi ikke kan selge til en annen, da det er begrenset med plasser på kurset. Når du melder deg på, forplikter vi oss økonomisk til hotell og konferansevert, noe som binder kapitalen.

 

4. Deltagere bestiller og betaler selv overnatting i Cremona, kurslokalet ligger i sentrum, men du bestemmer selv hvor du bor.

 

5. Alle deltagere bestiller og betaler selv all transport til/fra/på destinasjonen

 

6. Vi gjør oppmerksom på at dette er en studiereise, det forventes at alle deltagere legger seg slik at de får 8 timers søvn hver natt og at deltagere som viser tegn til å ha vært beruset kvelden i forveien vil bli forvist fra klasserommet. Dette er et kurs hvor det å være til stede er viktig og din energi vil smitte på hele gruppa. Det er lov med litt vin til måltider for de som vil, men arbeidet vi skal gjøre krever at vi er opplagt og til stede til en hver tid. Vi ber derfor alle kursdeltagere om å begrense alkoholinntaket frem til søndag kveld når undervisningen er avsluttet.

 

7. Vi bruker mye tid i meditasjon på dette kurset. Det er viktig at alle deltagere tar med en god pute og et mykt pledd/jakke og et behagelig liggeunderlag/yoga matte og kanskje noen varme, myke sokker. Selv om vi er i et varmt land, kan temperaturene svinge mye når vi arbeider terapeutisk. En notatbok og en penn er også viktig, da vi bruker dagbok på kurset.

 

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3

Copyright @ All Rights Reserved