DRØMMEREISER

PÅ ISLAND

Kursplan:

Mai

3.

Mai

4.

Mai

5.

Mai

6.

Torsdag:

Ankomst. Vi har ingen felles ankomstmøter på torsdag. Årsaken til dette, er at mange har lyst til å utforske sin ankomstby. For de som vil arrangeres det felles spa tur til The Blue Lagoon, vi vil også prøve å få til en ridetur eller guidet tur på øya for de som vil denne dagen.

Fredag:

Fredag:

10.00 Velkommen, bli kjent

10.30-14.00 Undervisning etterfulgt av regresjon utført på hele gruppen av Cecilie Hunvik

14.00-15.00 Lunsj

15.00- ca 18.00 Regresjon, deltagerne jobber med hverandre

Ca 18.00 Middag og kveldsaktivitet for de som ønsker å delta.

Lørdag

10.00 Morgen yoga, sharing og dagbok

11.00 Undervisning i progresjon, fremtidsreiser

11.00-12.30 Progresjon utført på hele gruppen av kursleder Cecilie Hunvik

12.30-15.00 Utforsk Reykjavik

15.00- ca 18.00 Progresjon, deltagerne jobber med hverandre

Ca 18.00 Middag og kveldsaktivitet for de som ønsker å delta.

Søndag

10.00 Morgen yoga, sharing og journalføring

11.00 Undervisning i LML og DNA reiser

12.00-13.00 Kursleder gjennomfører LML hypnose på hege gruppen

13.00-14.00 Lunsj

14.00-15.00 Kursleder gjennomfører DNA hypnose på hele gruppen.

15.00-17.00 Deltagerne gjør LML eller DNA hypnose på hverandre.

17.00-18.00 Avslutning i gruppe.

18.00 Kurset er ferdig, de som har lyst er hjertelig velkommen til å bli med oss til en avslutningsmiddag på en hyggelig restaurant for de som har sen hjemreise eller venter med hjemreise til mandag.

Hva er regresjon?

En regresjon er en terapeutisk reise til fortiden og på dette kurset gjennomføres reisen ved hjelp av hypnose. Det er viktig å huske at dette er en terapeutisk reise i sinnet og ikke nødvendigvis en reise i faktisk fortid. Hensikten med reisen er å hjelpe deltageren å løse opp i emosjonelle, mentale, sjelelige eller fysiske vansker gjennom en hypnotisk opplevelse og ikke nødvendigvis en historisk korrekt opplevelse, derav navnet Drømmereiser. Noen opplever å reise tilbake i det livet de har levd, mens andre opplever å bevege seg langt tilbake i tid, til det mange omtaler som tidligere liv. Det er viktig å huske at det ikke kan bevises om hypnotiske reiser er reelle reiser gjennom en sjels faktiske inkarnasjoner, eller om fenomenet reinkarnasjon er det faktum, det anses heller ikke som viktig i terapeutisk sammenheng. Det som er viktig rent terapeutisk, er at klienten (kursdeltageren) opplever en terapeutisk forløsning, forståelse eller oppklaring gjennom sin tidsreise.

 

Hva er progresjon?

Progresjon er en terapeutisk reise til fremtiden og på dette kurset gjennomføres reisen ved hjelp av hypnose. Det er viktig å huske at dette er en terapeutisk reise og ikke en reise i faktisk fremtid. Hensikten med reisen er å hjelpe deltageren å løse opp i emosjonelle, mentale, sjelelige eller fysiske vansker gjennom en hypnotisk opplevelse og ikke å gi en korrekt opplevelse av hvordan fremtiden blir, derav navnet Drømmereiser. Noen opplever å reise fremover i det livet de lever, mens andre opplever å bevege seg langt frem i tid, til tider som ennå ikke har kommet. Det er viktig å huske at dette ikke er reelle reiser som forteller om hva som vil skje i fremtiden. Hensikten med progresjon er å trygge mennesker som har fremtidsfrykt eller som har mistet troen på en god fremtid eller meningen med nåtid. Gjennom progresjon kan vi også hente inn troen på våre egne evner, gjenopprette vårt selvverd eller hensikt og lære å legge til rette en fin fremtid som vi ønsker oss og som ivaretar oss. Det som er viktig rent terapeutisk, er at klienten (kursdeltageren) opplever en terapeutisk forløsning eller oppklaring gjennom sin tidsreise.

 

Hva er LML reiser?

LML reiser handler om troen på reinkarnasjon og hva som skjer mellom hver reinkarnasjon. De aller fleste opplever en følelse av ro og en høyere hensikt gjennom LML hypnose. Det er viktig å huske at opplevelser i hypnose er en reise i sinnet og ikke nødvendigvis et bilde av hva som faktisk skjer før fødsel og etter død. Likevel er disse reisene veldig terapeutsike fordi det gir klienten/kursdeltageren ro, glede, hensikt og forståelse. LML resier kan være veldig terapeutisk for mennesker som strever med anger, savn, sinne, samvittighet, frykt eller mangel på hensikt.

 

Hva er DNA reiser?

DNA reiser handler om å følge din genestiske slekt fremover eller bakover i tid. Mange mennesker strever med konsekvensen av tidligere slekters handlinger/valg, eller frykt for hva fremtidige generasjoner vil oppleve/utrette. Hypnotiske reiser i ditt DNA gir ofte forløsning, forståelse eller trygghet til mennesker som opplever dette. Det er viktig å huske på at opplevelser i Hypnose er en reise i sinnet og at de ikke nødvenigvis gir et bilde av faktiske hendelser, derav navnet Drømmereiser. Hensikten med slike reiser er terapeutisk forløsning i klienten/kursdeltageren, ikke nødvendigvis å vise reelle hendelser.

 

DRØMMEREISER

Bli med oss til spennende Island for en reise i tid og rom.

 

Hensikten med reisen er å gjøre et dypdykk i deg selv, den du er, den du var ment å være og aller viktigst, den du vil være.

 

På dette kurset bruker vi hypnose som arbeidsverktøy for å reise bakover og fremover i tid gjennom regresjon, progresjon, LML og DNA reiser. Før avreise mottar du et nettkurs som lærer deg det hypnoterapeutiske språket og grunnprinsippene innen hypnoterapi, slik at vi kan konsentere oss om det praksiske arbeidet på resien. Metoden er enkel å lære, dette kurset har vært pensum på SolstadAkademiet i mange år og alle får det til :)

 

Kurset egner seg for deg som vil gjøre terapeutiske tidsreiser for din egen del og for deg som vil lære metoden til bruk i en terapi/coach praksis. Vi jobber terapeutisk med hverandre på kurset og alle kursdeltagere får utdelt kompendie som gjør det enkelt å utføre teknikkene på egenhånd etter kurset.

 

Kurset holdes på forskjellige destinasjoner hver gang og det arrangeres frivillige aktiviteter på destinasjone for kursdeltagere utenom undervisningstiden. I mai 2018 går reisen til Island.

 

OBS! Studieavgiften inkluderer kun selve undervisningen (kurset). Alle deltagere må selv bestille og betale, overnatting, mat og all transport til/fra og på destiansjonen, dette inkluderer fly, buss, taxi og annen nødvendig transport. Dette må du altså beregne å betale selv i tillegg til kursavgiften). Reisemålet forandrer seg fra år til år, vi velger alltid destinasjoner i Europa.

 

Les mer om kursplanen, kveldsaktiviteter og det praktiske om reisen til venstre.

 

Praktisk informasjon:

Påmelding: Du finner påmeldingsskjema nederst på denne siden.

Påmeldingsfrist: 1. mars 2018.

Ankomst/Avreise: Alle kursdeltagere bestiller fly selv, men det stilles et krav til at deltagere må være fremme i god tid før kursstart, gjerne dagen før for å være forsikret mot forsinkelser, kommer du for sent første kursdag, vil du gå glipp av regresjonsreisen fordi undervisningen i denne metoden gjøres aller først. Det er ikke mulig å delta på søndag etter lunsj med mindre du har et fly som tar hensyn til at vi avslutter kl 18.00, det skyldes at deltagere jobber praktisk helt til vi avslutter og for tidlig hjemreise kommer i veien for dette arbeidet. Husk å ta hensyn til reisetid mellom kurslokale og flyplass, samt innsjekkingstid når du bestiller fly. Kursleder blir over til mandag og det arrangeres felles avslutnigsmiddag på søndag for de som har sen hjemreise eller som har hjemreise på mandag.

Hotell: Du bestiller og betaler hotell selv. Når konferanserom er booket, blir det lagt ut her og påmeldte deltagere informeres via mail, slik at du kan velge et hotell i nærheten av konferanselokalet. Konferanserom/hotell bestemmes ca 2 måneder før avreise når vi vet hvor mange deltagere som vil at SolstadAkademiet skal booke deres rom.

God deltagerskikk: Vi gjør oppmerksom på at dette er en studiereise, det forventes at alle deltagere legger seg slik at de får 8 timers søvn hver natt og at deltagere som viser tegn til å ha vært beruset kvelden i forveien vil bli forvist fra klasserommet. Dette er et kurs hvor det å være til stede er viktig og din energi vil smitte på hele gruppa. Det er lov med litt vin/øl til måltider for de som vil, men arbeidet vi skal gjøre krever at vi er opplagt og til stede til en hver tid. Vi ber derfor alle kursdeltagere om å begrense alkoholinntaket frem til søndag kveld når undervisningen er avsluttet.

Ta med: Vi bruker mye tid i hypnose på dette kurset. Det er viktig at alle deltagere tar med en god pute og et mykt pledd/jakke og et behagelig liggeunderlag/yoga matte, kanskje også noen myke, deilige sokker. Vær obs på at du kan oppleve store temperaturendringer når vi arbeider terapeutisk. Det er derfor viktig at du har på deg myke, behagelige klær (gjerne yoga/trenings/kose-tøy) som er lett og ikke varme, kombinert med en varm jakke til å ha over om du blir kald. En notatbok og en penn er også viktig, da vi bruker dagbok på kurset. Du vil ha glede av å notere dine opplevelser, både underveis i kurset og til senere bruk.

Pris:

Kursdeltagelse koster kr 3.999,-. I prisen ligger kun undervisning. Alle deltagere bestiller og betaler hotell, mat og all transport og frivillige aktiviteter selv i tillegg til kursavgiften.

Betaling: Kursavgiften forfaller til betaling ved påmelding og kan ikke delbetales. Dette skyldes at kurset kan bli fullt og at vi må bestille kurslokale på forhånd etter hvor mange deltagere vi har med, vi trenger derfor å være helt sikre på at alle påmeldte har intensjon om å delta.

Cecilie Hunvik grunnla SolstadAkademiet for snart 10 år siden. Hun har en lang og bred utdannelse innen terapi og NLP Coahching. Hun er godkjent NLP Coaching Trainer fra The Society of NLP og Richard Bandler i USA. Hun er utdannet Kost- og Ernæringsterapeut, Hypnoterapeut og EFT behandler. Hun studert 5 år på Bevissthetsskolen og 3 år på Krystallakademiet. Hun har også studert psykologi, mindfulnes, meditasjon, ayurveda, massasje, Rosenmetoden, Healing, Yoga, Akupressur, Etikk, Kunst og Håndverk for å nevne noe.

Cecilie har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Hun startet sin yrkeskarriære innen motebransjen og satt i mange år i ledergruppen i H&M distansehandel hvor hun lærte mye om å styre en sukessfull bedrift på en kostnadseffektiv måte. Denne lærdommen sitter dypt, og er tydelig å se i hvordan SolstadAkademiet drives, høy kvalitet til lavest mulig pris. Cecilie er også en veldig engasjert sjel som gjør mye frivillig arbeid i sitt lokalsamfunn, til stor glede for seg selv og andre. Noe av det viktigste i Cecilies liv er progresjon; å stadig utvikle og forbedre seg selv og SolstadAkademiet. Det vises i at kurs og utdanninger på SolstadAkademiet alltid er "up to date" og at hun deler mye fra sin praksis og personlige liv når hun underviser, og på den måten klarer hun å engasjere og begeistre, slik at læring blir enkelt og morsomt.

Slik kommer du i kontakt med SolstadAkademiet:

 

Email: cecilie.hunvik@solstadakademiet.no

Telefon: 41 44 74 71

Besøksadresse: Besøksadresse varierer etter anledning, du vil motta korrekt adresse etter andledning ved påmelding/bestilling.

Postadresse:

SolstadAkademiet

Postboks 122

1900 Fetsund

CECILIE HUNVIK

Grunnlegger SolstadAkademiet

 

Se den hypnoterapeutiske meditasjonen Dine Grunnstener og få hjelp til å bygge et sunnere, sterkere og lykkeligere liv :)

Dette sier våre studenter om oss:

 

Dette sier våre studenter om skolen:

 

Tusen takk kjære Cecilie for tre nye lærerike dager med deg! Jeg har lært å ha mer tillit til mine egne evner etter dette og det er et stort gjennombrudd for meg. Teknikkene vi har lært er jeg veldig begeistret for, de er varierte og effektive. Dette kommer jeg til å dra stor nytte av fremover i mine klientbehandlinger. Jeg lærer også mye av din raushet, du byr på deg sjøl og er vennligheten selv. Tusen takk! Varm klem

 

Modulen har derfor gitt meg svar på “hva jeg skal gjøre når jeg blir stor” og jeg vet jeg kan mestre.

 

Gleder meg til hver dag jeg skal på skolen. Det gode miljøet hjelper du som lærer godt til å skape. Jeg har fått flere venner for livstid allerede og føler meg inkludert og at alt er veldig profesjonelt – både når det gjelder det faglige og taushetsplikt -samt bruk av tid. Tone Kvam

 

Det kan jeg varmt anbefale. NLP er et flott verktøy og den måte som Cecilie lærere det fra seg på er helt fantastisk. Jeg kommer til å ta alle 3 NLP studier hos Solstad akademiet. Vennlig hilsen Casper Jørgensen

 

Kjære Cecilie Jeg er kjempefornøyd så langt i de kursene jeg har hatt innenfor helhetsterapi studiet og solstadprosessen samt massasjekurset jeg tok er jeg veldig fornøyd med. Jeg har kommet i dyp kontakt med meg selv, blitt flinkere å slappe av. Tenker annerledes, merker jeg er i en stor endringsprosess som skremmer meg men samtidig gir meg en følelse av å være på riktig livsvei...gir meg mer selvtillit, mer livsglede, samtidig har jeg opplevd å finne min sjele/livsvenn følges venn.noe som har gitt meg veldig mye både av kjærlighet og sorg...Jeg har møtt så vanvittig mange herlige personligheter, spennende mennesker på kursene. Virkelig selvutvikling til de grader. Jeg er veldig sårbar, samtidig veldig trygg på at jeg heller mer og mer mot det alternative,og ønsker å lære mer om dette:) Med vennlig hilsen Kjersti

 

Copyright @ All Rights Reserved

Hos SolstadAkademiet handler det ikke bare om å leve, men om å oppleve <3