Nyhetsbrev

Bilder fra våre nydelige lokaler på Lund, rett utenfor Lillestrøm. Vi holder til i en gammel bestyrerbolig som ligger i et museumsområde i et naturreservat. Lokalene har konferanserom, kjøkken og flere unike stuer og grupperom. Vi har mulighet for utendørsundervisning i den vakre hagen og nydelige turområder rett utenfor døra. Om sommeren tilbyr museet spennende utstillinger fra gammel og ny tid, samt at museumsbutikkene og resteuranten er åpen. Det finnes også et eget naturmuseum i området. Også har vi vårt eget spøkelse, en mann med tilknytning til gården :)

Hold deg oppdatert om hva som skjer på SolstadAkademiet

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gratis nettkurs i Målcoaching i velkomstgave

 

 

Vil du holde deg oppdatert om våre kurs og utdanninger, motta blogger og videoer fra klasserommet og få gratis nettkurs i Målcoacing? Da er alt du behøver å gjøre, å melde deg på vårt nyhetsbrev i skjemaet nedenfor til venstre.

 

Jeg håper også at du vil ta deg tid til å se på bildene av våre flotte lokaler på Lund utenfor Lillestrøm, samt biljøbildene fra skolen. Mens du er på siden vår, håper jeg også at du vil kose deg med å lese om våre kurs og utdanninger og begynne å drømme om hva de kan gjøre for deg :)

 

Takk for oppmerksomheten :) Hilsen Cecilie <3

Til venstre ser du miljøbilder fra skolen. Vi har det mye hyggelig på SolstadAkademiet. Her er læring lett og gøy :)

Kurs

3 Dagers kurs for profesjonelle og personlig interesserte

 

Solstad tilbyr en rekke 3 dagers kurs for profesjonelle som ønsker å utvide sin verktøykasse og å utvikle seg med kollegaer fra lignende bransjer, og for privatpersoner som ønsker å utvikle seg for sin egen del, eller for sine nære og kjære. Vi kan tilby kurs innen coaching, terapi, berøring/healing, massasje, helsecoaching, yoga, kunstterapi, mindfulness, sjamanisme, og meditasjon, m.m. Les mer ved å trykke på linken:

 

Vi håper å se deg.

Velkommen skal du være :o)

Finn terapeut

 

Solstad har godkjente terapeuter over hele landet. Utvalgte behandlere fra våre kurs får tilbud om å være en Solstad-terapeut og å jobbe under det navnet. Blant våre terapeuter finner du coacher, terapeuter, healere og massører som har utmerket seg med sin dyktighet og varme og dermed blitt godkjent som Solstad-terapeut. Klikk på linken og se om du finner en Solstad-terapeut nær deg:

 

Du er alltid velkommen:o)

 

Lyst til å bli en Solstad-terapeut selv?

Kom på kurs og imponer oss, så kan det bli en virkelighet :o)

Copyright © All Rights Reserved